idag

idag har vi varit och firat rubens mamma. köpte blommor. vi pratade och åt vattenmelon och nektariner.
sen åkte vi till brunnsäng och solade. ruben klippte lite gräs, sen beställde vi varsin pizza som vi smaskade i oss i solen.
idag har det varit så varmt, gick nästan inte att ligga i solen. 26 grader i skuggan. greklandsvärme med andra ord.





igår

japp, nu så. igår var vi hos ek och firade honom. han bjöd på go mat och dryck. kul att träffa roligt folk. sen blev det olearys som hade popcornfest.


























till min mamma



idag är  det din dag, hoppas den blir fin!


yes

enhörna förlorade. skit också.
nu är vi hemma, det är så himla varmt, går inte att sitta på balkongen. man svettas ihjäl. så vi sitter inne och delar på en mousserande innan vi ska på niclas kalasmiddag. det ska bli kul!




men jag vet inte vad jag ska ha på mig. sommarklädd i blommig klänning eller lite tuffare med tubklänning med skärp. hmm...hjälp mig!






lööööördag

hej. nu ska jag göra mig klar för dagen. jag har städat köket idag. jag orkade inte städa de andra rummen, för att nu vill jag ut i solen. ska gå ner till ljuspunkten och hämta bilen, sen ska jag köra till brunnsäng och hämta tvätt. jag hinner säkert sola lite i nykvarn innan vi ska åka till EIF-match.
underbart väder. kan det inte vara sånt här väder hela sommaren? då skulle man inte behöva åka utomlands. fast jag skulle aldrig palla att vara hemma en hel sommar i en lägenhet. nej jag ska ha hav, god mat och bra sällskap.
hörs sen!


yesterday

lockig

den här locktången från babyliss använder jag nästan varje gång det är party på G. fort går det också!
så malin, nu är det bara å locka på! :)



hallå där

jag är hemma nu äntligen. sitter här i soffan och väntar på att min blondering ska bli klar.
dagen började med skärholmen där jag hittade ett par svarta skor från bianco. ville ha dem rosa som jag visade för något inlägg sedan, men de fanns inte. sen hittade jag ett par svarta med nitar från scorett, men jag valde att bara ta de från bianco.
å sen en klänning från h&m och en från vero moda. ni får se bilder imorgon. någon av de 2 ska jag ha på kalasmiddagen vi ska på imorgon.
sen så åkte vi hem till min bror och solade. poolen var lite för kall, bara 21 grader. hehe. trodde jag skulle klara mig ifrån ett dopp men icke, ruben slängde i mig. + att hela huvudet kom under vattnet. hatar blött kallt hår! men jag hoppade mig varm på studsmattan med tilde. det var första varma sommardagen för mig. ledig å allt!
vi blev bjudna på en god middag med vin.

imorgon är jag ledig. får se vad jag hittar på då. enhörna har match på hemma plan så jag åker säkert dit. lucas ville följa med också.






bianco, 600:-


simba och tussan






nästa gång du, då är det din tur!


jonas, mästerkocken, lagar alltid god mat.



godmorgon

jepp fredag och vädert är på topp. yes! nu ska vi åka iväg, ruben vill åka till kista, å jag vill till skärholmen. orka åka till kista, det är ju dubbelt så långt dit. jag vill komma hem så fort som möjligt så jag kan sola.

hörs sen!

stress

eftersom jag kom hem senare än planerat så har jag stressat som tusan för att få allt klart innan ruben kommer hem från träningen. både jag å ruben är lediga imorgon så vi tänkte ha en riktig myskväll.


lite smått och gott man kan knapra på innan middagen, för då blir det tonfiskpasta.


kladdkaka till filmen


nä nu måste jag skynda mig, jag ska korka upp en flarra vitt också ;)

trevlig kväll, vi hörs imorgon. då ska det shoppas. om jag nu får med mig min chafför ruben. men han borde ju ställa upp när jag har gjort efterrätt och allt. hehe

hemma

påväg hem åkte jag in i värsta ovädret.
jag åkte förbi bror i nykvarn och lämnade lite skärmar, snackade lite och kramade om tilde och lucas.


28 maj

det är torsdag. om ca 4 h slutar jag och då börjar min långhelg. det ska bli så skönt att få ledigt 3 dagar i streck. hoppas det blir fint väder för då kan jag åka hem till mina föräldrar och lägga mig på en solstol och sola.


dagens skjorta och jeansleggins MQ + bruna linser dagen till ära! ;)

ge mig

jag är ledig på fredag. jag måste åka till skärholmen och checka in dem här gobitarna. å va fina de är. skulle passa perfekt nu till sommaren. från bianco.


jävla idioter

efter jobbet hämtade jag upp ruben, sen åkte vi till ica maxi och handlade. träffade hans mamma, systarar och deras barn där. så vi satt och pratade lite i fiket. det var länge sedan jag såg dem.

när vi kom hem packade vi in varorna och sen stack ruben till anders för att kolla på fotboll. efter 5 min ringer ruben och är helt upprörd. någon har under de 2 h som bilen stått parkerad utanför vårat lägenhet, klivit upp på motorhuven och typ hoppat. jag fattar inte. och det jävligaste är att ruben har haft den bilen 1 vecka. han köpte en sprillans ny bil för EN VECKA SEN, och nu är den pajad. stackars ruben, å vad jag lider med honom. jävla dryga sjuka idiot människor det finns! så onödigt. så nu blir det en slant att slänga ut på självrisken också. pengar pengar. det känns som om någon borde ha sett när det hände. på täppgatan är det jämt människor..jag är så arg nu att jag skulle vilja stampa sönder deras ansikten mot motorhuven bara för att få lite kul. precis som de gjorde, de skulle bara ha lite kul men den nyaste blien på gatan eller vad?
jag tror på karma, så de där psykomänniskorna kommer få ångra det här bittert!

tack å hej. jag orkar inte med det här. jag ska flytta. enhörna känns tryggt, med egen gård och garage,larm, ljussensor, pepparspary, kameraövervakning och vakthund... ska det behöva gå så långt?

grillad octopus

jaha. idag har mamma å pappa varit i stan och fått en bläckfisk av manolis.
så till lunch blev det en grillad octopus.
bläckfisk tillhör inte mina favoriter, visst kan calamari, friterade bläckfiskringar vara gott ibland.






ouzo är obligatoriskt till bläckfisken

onsdag

när jag vaknade imorse kände jag att något var fel. å när jag tittade mig i spegeln såg jag att mitt fina halsband hade gått sönder. mitt älskade halsband jag fick av mina föräldrar för ca 3 år sedan. det hade köpt det i en liten guldaffär på kalymnos, som tyvärr inte finns kvar längre. ett guld, med en ikon på maria och jesus. jag har haft på mig det varje dag. och nu är det plötsligt är det sönder. själva ikonen är borta. jag är jätteledsen över det här. jag skulle kunna ge bort alla mina andra smycken för att få tillbaka det här som betyder mest!


titta, helt blankt där ikonen satt. :(


om en vecka. nästa onsdag fyller jag 22 år. jag vill inte...jag vill vara 21 resten av livet. 22 betyder närmare 25 och då är man stor.och sen då.. närmare 30. ojoj.

nu ska jag jobba vidare. vi hörs sen.


längtar



min älskade kantounibeach
här ligger jag och solar varje sommar

jaaa

maten var smaskig. skulle vara gott med en kladdkaka till efterrätt, men det kanske är överdrivet. det är ju bara tisdag.
nu börjar hell´s kitchen, bättre och roligare tv får man leta efter. ikväll är det bar mitzvah.




klart

jag ville testa nya handmixern så jag mixade ihop advokado, kesella, saft från citron och rödlök. sen rullade jag in de i salamiskivor. rostade pinjenötter och strödde över. egentligen ska man ha parmaskinka istället för salami, men jag hade inte de hemma.
ska smaka när ruben kommer hem från träningen. men det här blir vi inte mätta på så det blir nån pasta med sås också.








hemma

åå äntligen. soffan och vänner på tv. kan inte bli mycket bättre. har inga roliga bilder från dagen så det blir några gamla på mig å emilia. hejsvejs hörs sen efter middagen.




-09


-07


måste vara 04?

uppdatering från kalymnos

jaha. det ser förfärligt varmt ut. stackars er, att ni får gå ner till havet och svalka er. jag svettas här bland alla lampor. ac:n är inte till någon hjälp. jag får svalka mig med varmt kranvatten från kära e-tuna. men jag är nöjd.


pappa försöker sig också på dolmades
wilma vilar i korgen


hmm wilma, är det inte lite för varmt att ligga i sängen med täcke?... eller du kanske är nybadad?

26 maj

grattis min älsklingswilma på namnsdagen. ses snart... håll ut!



wilma festfin på kalymnos -08

usch

2 inlägg på en vardag. jag känner mig sämst. jag ska blogga mer imorgon!


vinst

gokväll. nu är vi hemma. äntligen.
ja efter jobbet så åkte jag, ruben (skadad)och anders (avstängd) till sthlm. vi åkte vilse när vi skulle hämta upp emilia. jäkla eniro, jag fattar inte, de verkar vilja att folk ska åka fel, för att deras beskrivningar är skit. aja, vi kom till nacka fast vi skulle till globen. ja...jag vet URDÅLIGT, hur lyckas man?
aja efter många om och men så kom vi fram, nästan. men vi hittade emilia iaf. sen begav vi oss till rågsved, och det var inte det lättaste och hitta från globen till rågsved heller. vi är äkta södertäljebor som bara rör oss i sthlm med hjälp av tåg. och emilia ska vi inte prata om...
jag hatar att åka bil i sthlm, jag blir bara stressad och nervös. jag ville ha ac:n på. det ville inte ruben för han blir så "stel" av kall luft.
när vi kom fram satt halva södertälje där kändes det som, nä men det var många som hade tagit sig dit för att se matchen. theo och adam va där också. jag och theo planerade lite greklandsveckor.
anjou och anders vill inte att jag ska "hänga" ut dem i min blogg. de tycker att jag ska fråga dem och meddela dem så fort jag tänker nämna dem. men jag vet att de bara gillar att synas lite.
EIF vann med 2-0. härligt! bra nu ligger de 2a i tabellen igen.
emilia tvingade oss att lyssna på bandit hela vägen. rockradionstationen nr1, det var tungt att höra den där musiken igen.
nu ska jag gå och sova. vi hörs imorgon!




jag frågade ruben om vi kunde flyga lite balong på min födelsedag, han kollade surt på mig och svarade, aldrig i livet, jag hatar dem.




grrrr ANDERS och ANJOU


bollkallarna var rädda för mr ataseven där han satt i sin egna stol och hejade på enhörna. 
en pojke sa: 
-du får inte sitta här, det är för nära plan och vi måste jaga bollarna.
- ok, hämta din pappa.
- eh... mmmm....

löning

heeej! det är måndag idag, solen strålar ute. hoppas det blir lika fint väder i helgen! få då är det pingst.
idag har det kommit in pengar på kontot igen. härligt, äntigen. kände mig lite dålig i lördags när jag gjorde av med så mycket pengar. men men de var det värt.
jag kanske ska till rågsved ikväll och kolla på EIF match.


idag, h&m klänning


godaste lasagnen i sverige blev min lunch.

goooonatt

nu ska jag gå till sängs. jag ä så trött. galet trött. måste vara pigg imorgon för då börjar en ny jobbarvecka. men det blir en kort vecka. ledig fre-lör-sön. 

godnatt på er så hörs vi imorgon!

vad händer därborta?

mamma å pappa har skickat bilder från kalymnos. senaste nytt. skicka fler bilder, det är alltid kul! saknar er.

cecilia, kan inte du skicka lite bilder från rhodos? skulle vara najs å se hur du har det! jag saknar dig med!

 

vattningssystemet ser bra ut...



pappa ser ut att ha det bra med en retzina.


mamma är hos grannen och lär sig laga dolmades (vinbladsdolmar)


det ser bra ut...


det färdiga resultatet, det ser väldigt gott ut.


älsklingswilma...åt hon upp alla dolmades?ni får inte skämma bort henne allt för mycket med godsaker!


vilken kväll

jag ska börja med att berätta något som störde mig så grymt från början till slut. JAG GLÖMDE MIN KAMERA HEMMA! va tusan tänkte jag på? jag som hade laddat upp den... och vi skulle ha en grym kväll tillsammans men nej. men det kanske var meningen, för jag skulle säkert tappat bort den i sthlmsnatten.

lördagen:
efter jobbet så stressade jag in mig i duschen, slängde på mig min leopardklänning, fast hade min svarta kjol över så det blev för mycket. tog mina bekväma (trodde jag då) h&m pumps. lockade håret och sminkade mig.
rebecca och stefan kom och vi tog lite och dricka innan vi begav oss till söder för att se bounce.

typ sådär såg jag ut


det var en väldigt annorlunda och spännande show. sjukt bra, häftigt att man var tvungen att förflytta sig i lokalen, och att de liksom dansade nära. ena tjejen tog upp ruben på en vagn och sedan skulle de hoppa högt. haha ruben hamnar alltid i konstiga situationer. allt slutade med ett skumparty och alla var välkomna att dansa med.
nu bröjade det kännas lite i fötterna men det var ok.

rebecca och stefan drog sig tillbaka till södertälje, för becca hade dödat sina fötter genom att välja fel men ack så snygga skor. vill man vara fin... ja ni vet resten.(jag känner resten nu)

emilia ville att vi skulle komma och säga "hej" och ta en öl på en bar hon satt på så jag å ruben drog dit. och det var ju en rockbar. (typiskt emilia) hårdrock. harry b james. och jag å ruben som inte dricker öl, beställde drinkar och vin och belv galda i hatten så där blev vi kvar. inte alls våran stil på ställe men det var ovanligt och kul.

sen så kom adam och hannes förbi och frågade om vi skulle med till F12 (fredsgatan 12) och säga grattis till charlie som fyllde 23. ingen annan  än jag kände för det, så jag hänkade på dem. och den promenaden kändes. mina fötter höll på att dö.
men aja när vi kom fram var det sjukt mycket folk och kön rörde sig 1 m på 20 min. vi tänkte ge upp. men adam fixade in oss på nått vis med nå vip kort skit. vet inte vad som hände men in kom vi iaf. terrassen var het, men inte min stil på ställe det heller. känns lite för stureplansaktigt. mina glas vin var as dyra och jag kände mig som en främling. går inte att förklara men ja.. men det var kul att träffa folk jag inte ha sett på år och dar.



 
efter en timma så begav vi oss tillbaka till rocken. mina fötter kändes inte så mycket för alkoholen hade hjälpt. så när vi är påväg så ringer ruben, du missade precis markus fagervall. han uppträdde här bara 1 m ifrån mig. jäääklar, han som jag tycker e så bra....och snygg :)
sen fortsatte vi natten där på rocken som stängde 3.
mcdonadls nästa stopp, köpte 6 cheeseburgare sen tunnelbanan till skärmarbrink. satt och åt våra hamburgade där på stationen innan vi gick hem till syrran. (ville inte väcka henne)
somnade som en stock, i marias fotölj där jag låg som ett pulver, fattar inte hur jag kunde sova sådär. maria bara garvade åt mig när hon vaknade. emilia å ruben sov i dubbelsängen. aa vissa har det bra och bekvämt.

ja jag vaknade med nackspärr, fötter som värkte så hårt att värken spred sig i hela kroppen. ruben gick till kvaterskrogen rhodos och beställe pizza och pasta som vi åt som frukost och kollade på robinson. min erik åkte ut, nu hejar jag på jarmo, pallar inte att nån av brudarna vinner.
hemfärden var hemsk. mina fötter blödde. det är sant, vi var tvungna att ta buss 760 från södertäljecentral som stannar nästan utanför oss, för jag kunde verkligen inte gå längre. undrar vilka skor jag kommer att kunna använda nu. tänker på jobbet. hmm... flipflops?

nu är vi hemma. soffan är den bästa platsen på hela jorden. men gårdagen var sjukt rolig, oplanerad och helt underbar.

synd bara det där med kameran. vilken skit.


cecilia

vi ses v.32!


hos cecilia -04?

midsommar -08

kalymnos -07

kalymnos 2003



thailand -08

supriseparty -06

kalymnos -08

kalymnos -08

lördag

idag blir det inte så mycket bloggande. jag känner mig stressad redan nu. vet inte vad jag ska ha på mig ikväll. m.m.
men å vad det ska bli kul.


dagens, jeansleggins mq, skjorta och skor h&m
man ser också att mitt hår behöver pysslas om.

godnatt

är det bara jag som tycker att det är jobbigt att duscha? jag kan inte förstå folk som tycker att det ska bli skönt att ta en lång dusch...och tvåla in sig. halka i badkaret , + att det tar en sån jädra tid med de olika grejerna man ska ha i håret. schampo, balsam och inpackning. som ska verka i minst 10 min för att den ska ge någon effekt. vem orkar stå i duschen och vänta på en inpackning? jag brukar borsta tänderna i duschen för att annars blir jag galen av att bara stå och vänta. man tappar hår som fastnar över hela kroppen, som man försöker få bort, och de fastnar i avloppet istället och det blir översvämmning, sen när det är över är det dimmigt och imma på spegeln ser ingeting, man får känna hur de blöta håret droppar kallt ner på ryggen. bli torr över hela kroppen, måste smörja in sig. måste föna håret för annars vaknar man med världens tovigaste hår och benan vi ena örat. nej duscha är inte min grej, det är bara en sak man måste göra för att vara fräsch.

ja godnatt, nu ska jag hoppa in i duschen och det kommer inte att bli kul!

rubrik

visst är det roligt med bilder? jag skulle nog inte läsa så många bloggar om de inte la upp några bilder. det spelar egentligen ingen roll på vad bilderna föreställer...bara att det är maasssa bilder. en bild säger mer än 1000 ord eller vad säger man?
det jag skulle komma fram till är att jag har ju NOLL bilder på min lilldator. inga gamla, inga nya. känner mig supertrist när jag bloggar från denna. nä det skulle vara najs att ha alla bilder från datorn i brunnsäng. typ från gymnasietiden å så.

nu blir det efterrätt, kall god cheesecake direkt från frysen. då är den  som goast.


yeeeah

vi va på ica maxi och hämtade våra biljetter till bounce. ruben köpte en trisslott, han sa att nu händer det. han vann 25 spänn, köpte en ny och loosa.
aaa men det ska bli så kul imorgon! jag har tänkt så många gånger på att jag vill gå och se bounce. jag har aldrig sett dem live. vi ska gå tillsammans med becca och stefan. tror det kommer bli en kanon kväll! ska försöka skynda mig hem efter jobbet och göra mig klar så snabbt som möjligt så vi hinner ta en liten fördrink...eller två ;)


tydligen är det något nytt, i den runda rutan kan man också skrapa fram en vinst.


imorgon smäller det

gokväll

nu är det fredagsmys naaanaa.. nu har vi fredagsmys! vi har ätit en god middag, jag gjorde italienska köttfärsbiffar som innehöll bla mozzarella, persilja, dijonsenap och tomatpuré. det är så kul att testa nya recept. å speciellt nä de blir så goda. 
nu kollar vi på talang. berg flyttar in hos runar ikväll, det ska bli kul å se.


bounce

jag vill gå och se caution! med bounce på orion! sista föreställningen är lör 30 maj. så jag måste skynda mig.. skulle vara såååå kul! de är ju så coola!





fredag

yes, då var det helg igen. veckorna bara flyyyger fram.  det har varit mycket på jobbet idag, men det var ganska väntat, klämdag + regnväder = perfekt för oss.
jag och sofi har klämt i oss cheesecake, kladdkaka och ananasspaj. kan man va nyttigare?

ikväll händer det inget speciellt, ska bli skönt att bara mysa framför tvn.

hörs sen.

läggdags

ja nu ska vi gå och sova. mätt och belåten. typ för 1 h sen jag fick för mig att baka en cheesecake, och nu har jag proppat i mig så mycket så jag nästan spricker. kanske kan ta med lite till jobbet  imorgon så sofi får smaka. jag åt ju upp hela hennes choklad/banan krans. hihi.

kollade på dirty dancing 2. usel jämfört med 1.an. men jag gillade xavier, han hade snälla tänder och leende.





ruben klippte ett hjärta till mig. naaawww va gulligt. :D

torsdag

jag skulle vilja ligga i soffan hela dagen idag. kolla på några bra dvdfilmer. mumsa på chips och dipp.
nä nu ska vi dra iväg och göra lite nytta.

jag åt en god sushi till lunch.


jäklar va mycket wasabi jag fick 


italiensk pastagratäng

receptet på pastan jag lagade i måndags.
den här pastan kan inte bli annat än en succé! :)

4pers:
350g pasta (bandspagetti brukar bli bäst)
4 tunna skivor rökt skinka
8 skivor tomater
2dl riven ost
1½ dl vispgrädde

köttfärssås:
2 msk smör
1 gul lök
2-3 vitlöksllyftor
4 msk tomatpuré
1½ kryddmått svartpeppar
2½ msk mjöl
200g nötfärs
1 burk krossade tomater 400-500g
1 köttbuljongtärning
1 tsk italiensk salladskrydda
½ tsk timjan
1 tsk salt

ugn: 250 grader
börja med såsen, skala och finhacka löken. fräs den i smöret utan att den får färg. pressa i vitlöken och tillsätt tomatpurén och pepparn, blanda väl.

pudra över mjölet och smula ner färsen och buljongtärningen.
fyll på med de krossade tomaterna. blanda och låt koka ihop till en sås.
krydda såsen med salt, timjan och italiensk salladskrydda låt såsen koka under omrörning 10-15 min.
koka pastan. spola den sedan i hett vatten och låt dem rinna av. lägg ut pastan i en ugnsfast form och häll över grädden.
dela skinkorna i halvor och lägg dem ovanpå pastan. fördela köttsåsen ovanpå skinkorna och toppa med en skiva tomat.
strö över osten. ställ formen i ugnen och gratinera i 10-15 min.

lycka till!

vilken sovmorgon

jag säger det igen, vilken sovmorgon!
jag har haft de lugnt och skönt. ruben har varit och tränat så det har varit knäppttyst i lägenheten och jag sov till 13.40. nu är jag så utvilad och redo för en tvättdag i brunnsäng. ruben ska hänga med och klippa den sista gräsmattan, om den inte är för blöt.
ja igår så var vi på flamingo. de var riktigt stort och fint. kändes som en stor lägenhet med alla rummen. men det var för mycket folk, och man visste inte vart man skulle hänga av sig ytterkläderna. vi hängde mest nere vid ett bord precis vid utgången, där var det svalt och inte så hög musik så man hörde vad man sa.
men det blev en lyckad kväll, ruben var så rolig när han började prata med en tjej han trodde var mickis men det var en helt främmande tjej. haha. kvällens höjdpunkt. eller han betsällde världens fulaste och högsta drink.


jag gillar lamporna!













jag köpte deras enda cider som fanns kvar, den smakade öl-cider. inget för mig



rubens läckra drink ;)

jag började få ont efter ca 3h. kanske inte de bästa partyskorna, men ack så snygga.





det spårade ur lite på hemvägen, hade inget att göra.






ledig

å äntligen hemma. och det är ledigt imorgon!
sitter och softar med ruben och ett glas vitt efter en underbart god 2 rättersmiddag. ikväll ska vi iväg på invigningen av nya flamingo.någon mer som ska dit?!  jag känner mig lite oförberedd. alla mina rena underkläder hänger i brunnsäng. jag har ingen axelbandlös bh här(som jag måååste ha ikväll). så jag måste dit och hämta dem. eller rättare sagt ruben får köra för han har inte hunnit med att dricka sitt vin. 
jag återkommer med bilder, antingen ikväll eller imorgon. wieehoo.
hejsvejs


onsdag

visst skulle det vara skönt att bara jobba halvdag idag som de flesta andra. men inte jag inte, här jobbar man på som en vanlig onsdag. ruben är ledig idag, så det känns bra att komma hem till en färdig middag i alla fall.

jaha, något nytt idag? var tvungen och ringa till både sofi och becca och prata om rosings babylycka. jag var helt säker på att det var gynning som var gravid, men icke där hade jag fel. va jobbigt, nu kommer det stå ännu mer om henne i skvallerpressen. jag dööör. jag orkar inte. fast egentligen tycker jag att det är askul.

ja enligt pappa så var jag första gången på kalymnos -88. bilderna jag la upp igår är från -89 när vi bilade hela vägen från sverige. år -90 var jag där första gången med emilia. ååå jag måste hem till brunnsäng och leta efter bilder. det skulle vara kul att se dem. å såklart visa er.


dagens, klänning vila

gå och lägg dig

jag är trött och sliten. mitt hår är sådär taskit livlöst. bara hänger med kluvna hårtoppar och snart en mycket synlig utväxt, jag har inte klippt mig på år och dar. jag är rädd för att gå till frissan för då kommer hon bara klaga att mitt hår är jäääätte slitet och fult, att jag måste klippa oftare, hårinpackning varje gång jag tvättar osv.osv.
min bruna fina färg försvann förra veckan när jag spaade 2 dagar i rad. nu måste jag bygga upp brännan på nytt. köpa dyra brun utan sol krämer och tanspray. sola nån gång och det känns så jobbigt för då kommer folk klaga att jag solar för mycket fast det tycker inte jag att jag gör. 
mina naglar är fula, jag bryter av dem hela tiden när jag stressar på jobbet,och nagelbanden är torra. jag tar inte hand om mig själv. jag tycker bara synd om mig själv. nä fy, jag skulle behöva en riktig ta hand om mig själv dag. snälla ge mig tillbaka den emelie jag är nöjd med. nu ska jag ta mig i kragen för att jag vill ha kul i helgen, och om man inte känner sig fin och bekväm har man inte kul ,så det så!

jag säger godnatt, jag kanske blir snyggare av mer skönhetssömn.


första gången

jag på kalymnos, måste vara 1990? eller mamma när var det?




pelle hänger fortfarande med i vått & torrt

family

kalymnos 2005, känns som igår! 11 pers med olika viljor och personligeter men jag har aldrig haft det mysigare :)
 

pappa per, mamma karin, syster maria, bror jonas, systerbarn andreas & emilia, brorsbarn lucas & tilde, jag.


+ nina och ruben

emelie&emilia

sommaren 2007






pappa/morfar = fotografproffset


tisdag

jobbar dagen gick fort idag. skönt.
glada mormor ringde mig på jobbet idag, hon hade fått mitt vykort jag skickade iväg i söndags. hon vill så gärna att vi ska åka upp till järvsö och hälsa på henne. det skulle ju kunna funka för snart är det pingst och då är jag ledig 2 dagar i rad.




nu är jag hemma och bara latar mig i soffan. kollar på 2½ men. ganska oväntat att denise richards och deras gemensamma dotter sam är med i det här avsnittet.





åå jag vet inte vad jag ska laga för mat ikväll. tonfisk, kräftpasta eller quornschnitzel med paprika och mozzarella. hmm.. blir nog de sistnämnda, var länge sedan vi åt det. ruben har träning som vanligt. så jag lagar mat så får han ta disken hehe...


mätt som en plätt

a det var en god lunch... och sen tog jag en stor bit bulle till efterrätt. den satt fint. tack sofi den är asgod. men bli inte arg om jag har käkat upp hela tills på fredag. hehe jag återkommer senare.

neeej

hur kunde de bli så fel? hon ser ut som en sån där läskig tant som man drömde mardrömmar om när man var liten.


talang

jag förstår inte... gör ni?
jag vill tappa hakan... känna wow. något!!!!!!!!



måndag

sofi har en ny tatuering. eller 2 kanske man kan säga. blomman hade hon innan men då var den inte ifylld. nu är den rosa. jag tycker att allt blev jättefint!



precis innan vi stängde blev en kund påkörd av en annan kund, precis utanför våran entré. ambulans och polis kom. hemskt, de kunde gått illa det där, hoppas de mår bra.

i bilen hem lyssnade jag som vanligt på magdalena graafs bok - det ska bli ett sant nöje att döda dig. hon berättar om det äktenskap som hon ingick som gravid nittonåring. vad som till en början var ungdomlig familjelycka som övergick till misshandel och terror. jag är helt fast. den är så bra! och jag kan verkligen inte fatta att just hon, maggan graaf som verkar vara en helt vanlig (fast känd) tjej med massa självförtroende är den tjejen i boken som upplever alla hemskheter och orättvisor!
läs eller lyssna på boken, den är verkligen bra! (har ifs bara kommit halva men den kan inte sluta dåligt)



nu lagar jag mat, italiensk pastagratäng. ett recept jag har tagit av mamma. världens godaste pastarätt enligt mig. mums det ska bli så gott. lagom mängd också, då får vi varsin matlåda att ta med till jobbet imorgon :)




bara in i ugnen sen är det klart

snart lunch

dagens jobb, beställa varor., fakturera, betala fakturor och göra klart aprilpärmen till våran revisor.

till lunch blir det en lasagne från basilica, tuna park. finns ingen godare lasagne än deras :)


dagens, klänning h&m

trött

åh jag är helt slut. det blir en söndagsfilm i sängen.
jag har tvättat, ruben har klippt gräsmattan på framsidan och baksidan hos mina föräldrar. vi har varit och sorterat skräp och tillsist tvättade vi bilen. eller vi körde in den i en biltvätt då. :)
käkade en god lunch på grekiska kolgrillen. halloumi ost, souvlaki, tzatziki och ris.








morning

söndag = mysdag. ligger i soffan och har kollat på robinson. det var ju inte så kul att lukas röstades ut. han var en av mina favoriter. nu är det talang. hahha, han 30-åringen med barnrösten var sjukt kul.
idag blir det städ och tvätt dag. det tråkigaste som finns, men det behövs.

igår hade jag en mycket trevlig kväll med becca.
om jag ska vara ärlig så var norges bidrag jäkligt bra. charmig. men mitt hjärta slog för greece. (sverige också såklart)


vilken plats kom malena på? 4.e från slutet?





 


tiden är snart ute



vi har gått över till baileys.

tiden är inne

musik, vin och vänskap



sakis rouvas från grekland äger.

sol

matchen slutade 0-2 . tråååkigt! men det var varmt och skönt på vip läktaren. :)

nu sitter vi på balkongen och har precis ätit middag i solen. fortfarande kanonvarmt. älskar balkongen.
fast inget mousserande för mig ännu, jag ska åka och hämta upp becca. sen ska vi sitta här hemma och dricka vitt å kolla på esc. vi får se hur kvällen slutar....


fläskfilé med olivsås



lördag

godagens, det är lördag idag. jag är på jobbet, men slutar snart. då ska jag fort dra iväg till enhörna och kolla på fotbollsmatch. har ingen aning hur kvällen ser ut, allt känns lite jobbigt. kan inte bestämma mig. (exakt som förra lördagen)

ja, filmen igår var ok, men jag kände att jag var lite för trött för att verkligen hänga med. leo är alltid bra. 



 

film

 

filmtime, hoppas den är bra. säkert en typisk actionrulle.

kalymnos 08

hoppas att den här sommaren blir lika lyckad!




på väg till telendos



pothia



pserimos





nybadad

wilma har många små kattungar att ta hand om.

hemmagrill-kvällar blir alltid bäst



cecilia+emelie=kalymnos


har 1000 bilder till, men dem tar vi en annan dag!

det är freeedag idag

åååå visst är jag dålig!? jag har haft så mycket att göra, fakturor och allt sånt på jobbet. sen stressad hem efter jobbet så var vi och storhandlade. kom hem alldeles nyss, tänkte laga våran favorit fläskfilé med olivsås, men det tar så lång tid, så ruben fick ställa sig och steka flottiga hamburgare med cheddarcheese. aaa det har jag längtat efter haha.
ruben är en mästare på att steka hambugare, han startade sin karriär på grillen i sydpoolen, badhuset.
han har nog saknat det lite ;)

hörs senare då.


torsdag

vaknade ganska sliten. åt frukost med alla de övriga. de var också rätt så slitna. satt och garvade åt alla tokigheter som hände igår. sen blev det buss tillbaka.
jag å nina åkte till hallbergsskärmar och hämtade lite varor. å de har så mycket fint där, blev helt till mig, vill ha massor av deras skärmar, men då skulle nog sofi få spader  :)

nu ska jag vila lite, packa upp och bara va. hörs säkert sen!












jag var som ett barn i en godisbutik

i´m back

ojojoj, vilken dag det var igår. jag är heeeelt slut. så skönt att vara hemma och bara ligga i soffan nu.

aja, igår i hunnestad kom en buss och hämtade upp oss. vi åkte alla ljusexperter tillsammans till Ästad gård. ett underbart fint ställe som låg mitt ute i skogen. jag och nina fick ett fint litet mysigt rum i en stor stuga.
vi hade en liten konferens och sedan började det roliga. :)



vi skulle tävla i fångarna på gården. det går ut på lagarbete. skall laget ha en chans att kamma hem vinsten - att bli storbönder - gäller det att ha ett bra samarbete inom laget.
vi fick gå och byta om till blåa overaller och indelade i 2 lag. ett tjejlag och ett killag. (fast vi fick 3 killar med i vårat lag, för de var för många) tjejlaget blev rött, så vi fick måla med röd färg i hela fejan. och killarna gröna.
några av tävlingsmomenten var, hinderbana, jättegungan, väga traktorn, kuben, smedja m.f. roligast av allt var dammen!

här gäller det att ta sig över via plankor men här är dammen fylld med vatten och man skall köra över varandra i skottkärra. hahha det var så jäääkla kul, killarna hade ju alldeles för bråttom och druttade i en efter en. hahha. jag skrattade på mig. men sedan blev det allvar när det var jag och christian som skulle tävla. jag i skottkärran och han tävlingsinriktad som in i h-vete. snabbast tid var det som gällde också. men vi klarade det! snabbast var vi också. tack tack för att jag inte behövde ramla i det där kalla och skitiga vattnet.
och såklart vann vi tjejer heeeela tävlingen. resultatet killarna 500 poäng och vi 600 p. så vi blev storbönder och killarna drängar som ska passa upp på oss resten av året. hehe får väl se hur länge det håller i sig.




heta


nina in action








ooops, en del kom helt under vattnet och fick kallsup



efter tävlingen var det spa som gällde. det fanns olika varianter, vedeldad bastu, ångbastu och tropisk bastu ,ett varmt karbad i badtunna. och så kunde man ta ett svalkande dopp i kristallklara källvatten. vi drack, snackade och skrattade tills det var dags för middag.









middagen bestod av en grillbuffé, men allt gott man kan tänka sig! sen blev det sång, dans och skratt natten lång.


grannen benjamin , jättesöt




så vackert






tommy gör sig redo för sång




godnatt

ja allt slutade bra. sverige är klara för final. nu ska vi sova, fast först blir det sex and the city. godnatt.

esc

nuuu äntligen. tvagade och trötta ligger vi i sängen med massa godis/choklad/colalight och kollar på eurovisionsongcontest deltävling. jag fick gåshud när malena sjöng, de var så coolt och bra. (fast inget slår carola.) hoppas hoppas hon går vidare, annars blir lördagens program astrist. vi behöver sverige.
imorgon ska vi upp ganska tidigt, ska vara i hunnestad kl 9. därborta tror jag tyvärr inte att det finns trådlöst. men men... det här var ju bättre än inget alls. right?
nä nu ska jag vara lite social, även om nina fortfarande ligger och garvar åt min tvaghändelse och att en som sjöng alldeles nyss heter anus. :) 

hörs sen! JA JAG SAKNAR DIG RUBEN, vet att du läser.
nina säger hej till ambelli.


hejhej

asian spa

haloj. efter minimässan åkte vi till varberg och checkade in oss på stadshotellet & asian spa. åt en tidig middag på harrys. blev räkpasta med örtsås för mig. det va mycket gott men min mage blev uppblåst som en balong. kul precis innan vi skulle upp till spat.
aja tillbaka till hotellet så tog vi på oss våra snygga yukatan (badkappa) och flipflops. sen gick vi upp till det fina spat. där skulle vi tvaga oss (tvätta) innan. jag läste på en skylt innan jag gick in i tvagduschrummet. :det ska vara tyst och avkopplande.  om någon ber dig om att bli tvagad på ryggen, säg aldrig nej. tvaga dig minst 30 minuter i japan är det minimum 3 timmar.  å så några "regler" till som jag inte kommer på nu.
haha tänkte jag
när jag kom in af, satt några kvinnor där inne och tavagde sig (utan badkläder såklart) jag behöll mina på. så jag tog en pall och började hälla upp vatten. så frågar en dam om jag kan tvaga henne på ryggen. jag dog. jag blev kall och kände att det här händer inte. jag mumlade något och tittade ner. låtsades inte om... så hon frågade någon annan. ja räddad.
bortsett från det första var det hur mysigt som helst där på spat, vi bara kopplade av och gjorde massa grejer. somnade nästan när vi badade i hetakällan.  så bastade jag saltbastu och sedan hoppade jag i kallbadet. då blev jag pigg igen!


sugen på sushi? våran lunch bestod av detta.


det är inte så varmt, men allt är mycket grönare och skönare

yukataemelie

hallå

sådär ja, nu var minimässan avklarad. nu ska vi bege oss till varberg. de ringde från stadshotellet i varberg och sa att de hade fått en avbokning, perfekt! så nu får vi bo på ett fint hotell.
vi åt en underbar lunch i borås. sushibuffé. jag har aldrig sett så mycket sushi på en och samma gång, tog bilder men lägger upp dem senare ikväll.
det blir iaf en lugn kväll ikväll, middag på hotellet och sen mys framför tvn får inte missa deltävlingen i esc.

hörs senare!

rekord

igår hade jag besöksrekord. VA ROLIGT!
nu måste jag rusa.

morning

jepp jag är klar, redo för allt.
sitter och kollar på vakna med the voice. jag skulle vilja gå och lägga mig igen. sova 1-2h.
okej, om inte trådlöst hittas så hörs vi på torsdag/fredag igen.


haha....trött.

nej jag är inte klar...

nu väntar jag på att mitt hår ska torka lite, sen ska jag krypa ner i sängen. det märks att jag gick upp tidigare än vanligt imorse, jag är sååå trött. men det blir inte bättre imorgon. nina kommer och hämtar mig 8. fast jag ska vara glad att det inte är tidigare än så,  annars brukar vi åka vidrigt tidigt som 4-5 på morgonen om vi ska till viared. det är sjukt jobbigt, och tänk dem som alltid ska upp den tiden för att jobba.
jag tror att jag kommer att drömma om britney i natt. typ att nån stor skandal kommer att hända just när hon är här i sthlm. jag å becca pratade om det idag, hmm men det är en ganska stor chans att ngt händer...hallå det är ju brittan vi pratar om.





britney värst och bäst på en och samma gång!

pastagratäng med mozzarella

ett recept jag provade från arla . den var väldigt krämig och god. testa!
fast jag skippade spenaten och hade i gröna oliver istället.



nu kom ruben hem från träningen. jag tittar på spårlöst, de är från södertälje så det känns lite extra spännande.
efter det får vi inte missa ballar av stål.

åh jag vet inte vad jag ska packa ner, det är så kallt ute. å sen vet man inte om man ska vara fin och äta på restaurang. jag gör som jag alltid brukar göra, packar med så mycket som möjligt. (ser ut som jag ska utomlands i 3 veckor).
allt känns lite hemligt. grejen är att vi ska fira ljusexperten 15 år på onsdag, och vi vet inte exakt var och vad vi ska göra. då känns det extra svårt att veta va tusan man ska ha med sig. det enda jag vet är att jag ska ta med mig badkläder... jippi precis vad jag vill mest av allt. bada, eller sitta i binki, bli svinkall och bara känns mig hopplös.

måndag

nu packar jag och lagar mat samtidigt. imorgonbitti åker jag och nina till viared och ska på minimässa, sen ska vi förbi en sväng till pr-lys och ska försöka hinna med hallbergsskärmar också.
jag ska ta med mig lilldatan, men vi vet inte riktigt vart vi hamnar imorgon kväll. på onsdag morgon ska vi möta alla andra ljusexperter i varberg. det skule ju vara bäst om vi sov där imorgon natt, men alla, verkligen ALLA hotell i hela varberg var uppbokade (pga av kongress?) så vi får nog sova i göteborg eller borås istället. hoppas bara på trådlöstinternet finns så jag hinner lägga uppp lite bilder å sånt kul.
maten klaaaar! hörs sen!

britney spears

klockan ringde 06.30 i morse, slängde på mig mjukiskläder och boomerangjackan och åkte och hämtade becca , sedan ställde vi oss i kön till träffpunkttälje. jag är glad att jag tog på mig vinterjackan för fy vad kallt det var där i skuggan, kl 09.00 släpptes biljetterna. vi hade siktat in oss på in the zone sittplats för 1950:-, men tydligen tog de slut på några sekunder, så vi fick nöja oss med läktare a. men såklart är jag är as glad att vi fick några biljetter överhuvudtaget, ska verkligen bli en upplevelse och se henne. och speciellt med becca för då kan allt knasigt hända.
nu är jag på jobbet och diggar hennes skiva,den går på repeat. måste ju lära mig alla texter till 13 juli :)


emelie

gamla artiklar från södertäljeposten och eskilstunakuriren. lite kul är de juh!












hungrig...

slappar i soffan med vindruvor och saft. tittar på primo paolo, så skönt program tycker jag. paolo och hans släktingar snackar italenska och lagar italiensk mat, så är det härlig italiensk musik i bakrunden, fast ack vad hungrig man blir. allt ser så gott och ovanligt ut.

jag ska gå in på recept.nu och kolla in hans recept.




söndag

nu äntligen, bloggen och krånglat hela dagen.
aja, igår så skulle vi till sthlm, men vi kom bara till centralbaren i s-tälje. och där blev vi fast. kom massa roligt folk och sen blev det mycket rosé och drinkar. träffade vigge, de var ett bra tag sen jag festade med honom! efter c.p gick vi till stanleys, av alla ställen. jag har inte varit där på år och dar! men det var skoj med nått nytt. träffade emelie där också :)
självklart blev det en kebab innan vi gick hem.
ruben gick till charlie och emma på lite efterfest, jag var så himla trött, pallade verkligen ingenting, somnade så fort jag kom innanför dörren, med jackan på. haha så kan det gå, men nu är jag utvilad.



hmm... myskonamn på drink ..


viktigaviktor


värmde oss lite i bilen, satt och lyssnade på riktig housemusik.








tobbe och rubbe









jag och emelie


ruben och effe röjer på dansgolvet.






mycket god och efterlängtad



träffade en lilleskutt på vägen hem, den var jättesöt och hade kompisar, men de var assnabba och hoppde iväg innan kameran hann upp.

saknar dig!


ska man festa ikväll?

hmm... jag kan inte bestämma mig. eller vi kan inte bestämma oss. egentligen borde vi bara ha en lugn hemma kväll den här lördagen, eftersom vi har varit ute en hel del varje helg nu på sistonde. men vadå? man är bara ung en gång i livet, och livet är en fest. då kan man inte sitta hemma och rulla tummarna på en lördag. så nu sitter jag å funderar. sthlm- eller stälje. vart ska man? sthlm är jobbigt men kul. södertälje är okej, trist och förutsägbart på en och samma gång. som sagt...hmm..
ruben ska springa ner å sola en snabbis. jag behöver en dusch.

hörs sen...

gokväll

oj jag har inte bloggat på hela dagen..men det har varit fullt upp. jag har jobbat, sen så åkte jag å handlade lite på ica maxi. nu har vi precis ätit svenska delikata kräftor. fy fan va gott det var, hade aioli, ailoilime, romsås, baguetter, feta och oliver till. en riktigt lyckad middag :)






när man har längtat länge nog, finns det inget godare än det här!

godnatt

hockeyn blev ju en flopp, vill inte prata om det.
men vi provade en ny glass. jättesmaskig.


Caramel Cinnamon Waffle

Nyhet!

Mustig karamell- och kanelglass med kolasås och små, knapriga våffelbitar på toppen. Denna glass har tagit inspiration av en klassisk holländsk våffeldessert- Stroopwafel. Den mjuka kolasmaken passar perfekt ihop med kanelen och ger en smakupplevelse utöver det vanliga!




vi ska se klart mr & mrs smith, sen läggdags. ganska fjompig film egentligen, jag tycker inte om smithparet, jag fattar inte hur pitt kunde vilja spela en sådan roll, han tog den säket bara för att jolie var motspelerskan.


bläää


 finaste paret någonsin




jennifer är bäst ,ingen protest

mys

efter jobbet åkte jag till telia och köpte en router, så nu kan vi äntligen vara ute på internet samtidigt här hemma. skööönt...nu slipper vi bråka om det. :)
hämtade upp ruben, och sedan åkte vi till världens bästa ica kringlan och gick runt och bara kollade in all mat. de har en helt underbar delikatess, med allt från sushibitar ,choklad, korvar ,ostar, viner, mousserande, you name it. det finns allt!  man kan sätta sig ner och bara smaka på allt. synd bara att de stänger 20 på vardagar och 17 på helger, annars skulle det vara perfekt att starta en festkväll där. så vi köpte lite olika såser, och salami som vi ska festa på imorgon.

till middag blev det en klassisk lövbiff, med sugersnaps, oliver, sallad, pepparsås och potatisklyftor. det var längesedan vi åt det, de går verkligen snabbt att tillaga.

nu sitter vi framför tv:n och tittar på hockey. spännande. hejja sverige!


freeedag

det är fredag idag och jag glömde min älskade kamera hemma, så det blir inga bilder. ni får vänta tills jag kommer hem.
ja vad händer idag då?, jo jag jobbar som vanligt. jag mår inte så värst bra idag, jag känner mig yr och illamående. hoppas det går över snart, för att annars åker jag hem och vilar mig.
vi hörs sen!

kallt

matchen slutade 1-1. spårvägen gjorde mål i 84.e minuten. lite snöpligt, men rättvist. synd bara att det var så jäääkla kallt, mina fötter blev till två isklumpar.

nu är vi hemma, ska ta en varm dusch, sen blir det sängen. jag är så trött. känns som vi har gjort massor idag, men inte hunnit med det viktigaste, som städning och tvätt. vi får ta det på söndag istället.
skönt att det är fredag imorgon, redan helg. då blir det mys kväll med hockey. sverige - canada.

avslutar med lite bilder från enhörnas träningsläger på cypern, glömde ta kort på dagens match. kolla in http://enhornafotboll.se där finns alla bilder från lägret.

godnatt!
















ruben in action







dagens shopping


älsklings lunch, fyra räkor fyra lax


nagellack kampanj 39,50:-, anthon berg vit/jordgubb choklad 3 för 20:-




mörka jeansleggins från gina 199:-


shorts/dress h&m 98:- perfekt strandplagg


klänning gina 249:-


jättefin i ryggen

jag köpte en leopard bandeau från gina också, men den ville inte vara med på kort. ;)

090507

jepp då är vi hemma igen, ruben är på sin laserbehandling nu, så jag passar på och prova mina nya kläder och blogga lite.
snart ska vi iväg igen, ska hämta lite lampor på ljusexperten som jag ska ta med mig till e-tuna imorn. sen ska jag till träffpunkt tälje.
19.30 börjar enhörna matchen.

vi var iaf i skärholmen. gick runt och tittade i alla butiker, åt lunch och träffade rubens syster som jobbar där.



idag är jag svart/vit sjalen är piano och likaså skorna



mammas gamla ungdomspumps dammade jag av och tog på mig, riktigt sköna!

hemresa klart!

EMELIE HELLMAN

Tis 25 Aug 09:
Resmål: Stockholm/Arlanda
Inkvartering: SUPERSAVER
Rumstyp: ONEWAY

Avgång: Tis 25 Aug 09 - NVR318 (NOVAIR)
Avgångtid: 23:35 Från: Kos
Ankomsttid: 02:30 Till: Stockholm/Arlanda


EMELIE HELLMAN F GRUNDPRIS: 3048
INTERNETRABATT 100
TOTALPRIS: 2948

ge mig


sommarens klänning från h&m 398:-

ledig imorgon...

och det betyder att det får festas lite ikväll, köpte min favorit choklad. så nu ska jag krypa upp i soffan och kolla på en film.



maten blev god, citronsåsen var kryddig och passade bra till fisken.
imorgon, om allt går som planerat ska jag å ruben till skärholmen och shoppa lite kläder, sedan ska vi köpa utemöbler till balkongen. har hittat några på jysk och plantagen som är intressanta.
sen ska vi till sthlm och kolla på enhörna match mot skarpnäck. emilia hänkar också på, hon bor där i krokarna.


budget 375:-


lyx 1995:-

drömma kan man ju, men den här rottinggruppen skulle vara så fiiin, perfekt på kalymnos, eller vad säger du mamma?


svårt att välja....!

ica maxi

jaha, så gick det 1000 spänn igen. jag fattar inte, hur kan mat vara så dyrt? och vi som typ inte ens köper något kött. det är ju det som brukar vara dyrast. aja.
nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, jag har gjort citronfiskgratäng. hoppas den är god, har aldrig provat den förut.
ruben gick nyss, han ska kolla på chelsea match med vigge & co.


nej kamera, inte bloggen igen.


stress, vart ska vi se matchen?

regnet är här


såhär mörkt och dystert har vi det i eskilstuna.

haha

idag fick jag på mig mina vita skinny jeans från miss sixty. de är fortfarande lite trånga i midjan, men det gick. :) vilken härlig känsla det va. kommer inte ihåg när jag kunde ha dem sist, gymnasietiden kanske.

nu ska jag jobba på, hörs sen.




hmm...

satt nyss och undrade vad mina föräldrar sysslar med just nu. så kollade jag min mail och såg att ett mail från dem hade hamnat i skräpposten. de hade skickat 2 bilder för några dagar sedan, man kan inte bli annat än avundsjuk. titta söta wilma har en egen stol.
saknar er. god natt!


vad gör papsen? solen i ögonen eller bara dålig timing?


titta vad jag hittade

åh en julbild från -06, på fyra generationer !

systerbarn, syster, mamma och mormor.
emilia, maria, karin och eva.

reeeegn

vilket ruskväder. det störtregnade hela vägen från eskilstuna och hem.
synd får då kan jag inte gå ut och gå.  ;)
blev sen idag, sista kunden va kvar en stund efter 6, sen skjutsade jag sofi. mina fötter är iskalla, kanske inte den bästa dagen att välja sandaler.
nu är det rätt skumt väder, solen lyser + att det spöregnar.
vad ska man hitta på för mat ikväll då? sitter och bläddrar lite i tidningen buffé, men det är så många olika ingredienser jag inte har hemma.
blir nog kräftor frästa i lite vitlök + lök med tomat & basilika crème fraich. lätt och gott. ruben får pasta och jag tar en avocado till det.


tisdag

härligt med tisdag, värsta dagen på hela veckan. så tråkig. hoppas den går fort.
idag har jag varit på ekonomiljus och hämtat lite glödlampor, sen så tankade jag bilen, och såklart ska de bygga om precis där diseln är så jag fick åka till en annan statoil. tydligen ska de göra om alla pumpar och ha touchskärm på alla automater. orka lära sig det, jag hatar nya grejer.
sen så kom micke hit från beild, pratade lite och gick igenom sortimentet.
nu ska jag ringa telia.

hör sen.


haha jag ser konstig ut utan mascara och ögonskugga.
men dagens är byxor från monki, tunika åhléns.

8006 dagar

från min födelsedag 2008
om 30 dagar är vi där igen, då blir jag 22 bast.


jag och andreas


stolt moster är jag till andreas och emilia <3


fina vänner. viktor och cecilia


mamma och pappa


tilde (brorsdotter) & emilia


viktor och min bror jonas






klart

äntligen soffan efter middagslagning och disk. kollar på förfärligt pinsamma färjan. när jag ser färjan tänker jag på svennebanan låten. äkta svenne grej. haha. själv har jag aldrig åkt färja i sverige så jag ska egentligen inte uttala mig.

ikväll kör vi gi mat här hemma, det blir squashlasagne. nyttigt å bra. nu står den i ugnen och puttrar, blir klar lagom till ruben kommer hem från träningen.



090504

hola, måndag. jag är så trött idag, kunde inte komma ur sängen i morse så ruben fick dra upp mig.
vad händer idag då? jo det är sista dagen att deklarera. så skynda om du inte har gjort det. nu ska jag räkna förra veckans kassa och banka lite pengar.
om en vecka släpps britney biljetterna. jag ska gå, hoppas jag.

bloggen börjar sakta men säkert öka i antal läsare. kuuuul!
kram.



det blir en dagens bild från thailand.

söndag

sitter i soffan och tittar på sex and the city filmen. jag börjar alltid gråta när carrie springer emot big och slår honom med brudbuketten. jag väntar spänt på nästa film!
ruben har varit och kollat på syrianskamatch. nu ska vi snart äta middag, rubens mamma har gjort kibbe, deg blandad med couscous och inuti finns det köttfärs och hackad lök. till det blir det tzatziki. gott!
hörs sen.

550

efter tv tittandet fick vi för oss att gå till 550, där vi fortsatte ha kul natten lång.

det är mulet idag, trist för annars kunde man sitta och sola på balkongen. men vi har mycket att göra. städa. usch!




snacka om hjärnfrys












barolo

det blev barolo igår eftermiddag. satt och snackade, åt och drack gott tillsammans med sabina, ricky, jocke och några fler. och jag fick mina rökta räkor, mmm de var så gott! vid 20-tiden gick vi hem till oss och kollade på robinson, grabbarna tittade på fotbollsmatch.
















min nya pianosjal :)



hemma

sådär ja, hemma från jobbet äntligen! jag är jättetrött, skulle behöva en lite powernap, men vädret skriker gå ut emelieee! så det blir nog så. antingen går vi till barolo och äter något gott i solen. eller så går vi till ica nere på stan och köper något från delikatessen. jag har varit sugen på rökta räkor med aioli hela dagen. jaja, vi får se helt enkelt!
hör sen.


yesterday

igår va vi och kollade på enhörnamatch. vädret var på topp, och det var härligt att träffa lite gamla vänner. enhörna tog hem segern, inget kan stoppa dem nu!
efter matchen bestämde vi oss för att ha grillkväll hemma hos lundbergs. köpte typ allt kött de hade kvar på ica maxi. haha... det blev en mycket trevlig kväll med massa skratt och god efterlängtad mat! första grillningen för mig  i år!
kvällens citat av milton: - du får heta, skitbajskorv.
HAHAHA, om och om igen.
vid 22.00 gick jag upp och skulle läsa saga för milton och tilda, det slutade med att jag somnade och att de smög ner och fortsatte joina festen. ett bröllop sätter sina spår, gud va trött jag var.


gårdagens, klänning stylebystars


enhörna









bus-milton




thomas fick låna tildas fina prinsessaker







bröllop

ja igår var vi på samuel & natachas bröllop.
de va så fina så. ja vi kom till själva festen vid 20.30. då vad de äkta syrianska förrätter med massa dipper, såser, sallader, bröd, dolmades m.m. sådant jag verkligen älskar. grekisk och syriansk mat är praktiskt taget likadan.
sedan kom brudparet in i festlokalen och då ställde sig alla på rad och klappade så gick de igenom.
varmrätten var fläskfilé med god sås. mmm... sen blev det dans, efter dans efter dans. och klappa händer tills dem sved av värk..haha, lite svårt att lära sig dansa som de göra, men kaldoyo var en bra lärare. haha.
tårtan var den största och finaste jag sett, och den smakade gudomligt. jag skulle vilja ha en bit nu. vet inte riktigt när vi kom hem, men sent blev det. vilken kväll!


redo för fest








här kommer brudparet












the cake




söta












alla hade så fina klänningar







RSS 2.0