hallååå ja?

oh oooooh!

jag, cecilia och becky va i sthlm igår. vi hälsade på theo och pelle. när vi kom dit hade theo gjort lasagne. en grymt stor sats. smet? pelle skulle ansvara för salladen, det gick sådär. men drickat hade han lyckats med :)
vi åt, snackade och drack. sedan blev det mello. ÅÅÅÅ min peter gick vidare. yes yes!
sedan drog becca iväg med emilia till cafét för att gå på ett event.
vi fortsatte förfestandet på egen hand, bla shotta vi upp en hel ursus flaska. fattar inte, sen blev det taxi in till stan. taxisnubben och pelle blev tjenisar, så pelle tippa honom 100 spänn. oväntad twist.
sen blev det dans och ännu mer dricka. becca och emilia hittade oss också. 
efter ett tag blev det HBJ tills de stängde.
jag däckade så fort vi kom hem, innanför dörren, nä jag tog mig till sängen. sen drömde jag att jag spottade i theos lasagne.
till frukost blev det theos lasagne utan spott, vi kollade på Bert den sista oskulden, YES man och Yrrol. vi åt glass med bananer, chokladsås och mintchoklad. cheddar popcorn med zero. sånt om man verkligen bara längtar efter en bakissöndag. pelle var as duktig och höll sig, killen har börjat tänka på vikten. ute och springer och grejar. jag ska också börja, vi ska ut och gå, kanske inte live, men i telefonen.
jättekul att träffa dem igen, nästa gång blir det tälje med CURLING!
förresten visste ny att theory är THEO med RY på slutet?
jepp!




de 3 första shottarna var okej, sen blev det lite mycket, men vi lyckades tömma den!




02.51

ja här ligger jag vaken. 02.51 och gör ingenting.
eller jag har gjort ganska mycket idag... jag har jobbat. varit ute och ätit en god middag. jag har planerat veckan...helgen. .. och kollat på os.
imorgon vill jag shoppa. en ny klänning skulle inte sitta helt fel, aaaahh... JAG VILL HAAAAA! jag blev lite inspirerad av becca, ska också skaffa mig nya under. det är alltid kul med sånt!

godnatt, om 3 h börjar hockeyn. heja sweden.



hej

min dag har varit okej. jag har jobbat. ätit en god middag med mina föräldrar. cyklat i 1 h framför tv och kollat på so you think you can dance samtidigt. det var ganska najs. sen blev det en dusch.
nu ligger jag i sängen och kollar på os. det är faktiskt ganska underhållande.

den här veckan kommer bli kul, jag känner det på mig! jag ser fram emot lördag som fan!

nu säger jag godnatt! GODNATT!


hittade en bild från i julas, jag o min mormor, som är bäst!

22 feb - dagen från helvetet

helluu! jag är tillbaka. nu har vi flyttat - igen! vi har bott i nykvarn i 3 nätter, sen tog det stop. inatt var det -25 grader ute. det gjorde att vattnet frös i ledningarna och att beccas bil förfrös till döds.  FY vilken morgon vi hade!
när vi vaknade så var det HUR kallt som helst i huset (bror hade varit JÄTTE duktig och dragit ner värmen till semestervärme, great, bra jobbat) sen när becca skulle hoppa in i duschen upptäcker hon att det inte kom något vatten. jepp... INGET ALLS! så jag får gå ut i snön med en kastrull och lasta i snö, värma på spisen så vi iaf kunde tvätta ansiktet och borsta tänderna. efter många om och men blev vi klara runt 08.30. rebecca gick ut innan mig för att skotta/starta sin bil (som blockade min bil) ... hon kom in efter en kvart, helt förstörd.
- BILEN ÄR DÖD. stendöd. isdöd.
jag- Faaan, och du som står bakom mig så jag inte kommer ut!
- JAAAG VET
jag går ut och försöker  gräva /skotta och svänga ut min bil så gott det går så att startkablarna räcker till beccas bil. detta tar ytterligare 45 min. sen äntligen får vi igång beccas bil och hon backar glatt ut. Phuu... nu äntligen... trodde vi ja! tills vi upptäckte att min bil var helt fast i snön. den gick inte att rubba. vi fick skotta ännu mer och låna en av grannarnas skyffel. men det gick inte. inte ens med 4 hjulsdriften. sjukt! jag fastnar aldrig med jeepen. jag fick ringa pappa, efter ett tag kom han. vi puttade, gasade ja allt som vi kom på och TILL SLUT gick det. jag var så död i mina fötter. de var is hela vägen till eskilstuna.
kom till jobbet 11.30. började egentligen 10.00. ibland kan sverige ta sig i röven.

jag saknar becca, det kommer kännas konstigt att sova utan dig och money talks ;)

jag är hemma hos mina föräldrar - på ruta ett.

kul? njaa..men sånt är livet, det är bara att bita ihop!


17 feb

HAHAAAAAAAA, det blir aldrig som man tänkt sig!

efte jobbet bjöd jag ut becca på lite mat. det blev våran favorit minako, tog varsin sushi. vi pratade, skrattade, grät (nä inte grät men det lät bra) och pratade lite till. 
nu sitter vi på täppis och lyssnar på HåPe´s lounge music. har fått strikta order att vi ska återlämna skivan...men vi väntar på de rätta tillfället!!!

jag är ledig imorgon, då ska vi flytta.

HEJDÅ 


classic


jag, cecilia, niki, effie, theo, manolis, tasos, dimitris, maria och georgios lever livet och är på utflykt...

oh shit

vilken helg det var! fredagen var awesome. som sagt, det var mässfest på älvsjömässan. jag o emilia röjde runt som bara den. kul att träffa alla! efter dansen på mässan tog vi taxi in till söder och gick ut och dansade natten lång tillsammans med några fler.
lördagen låg jag hemma och bara njöt av dagen. kl 18 kom cecilia och hämtade mig, vi åkte till becca och hämtade upp henne, ÅÅÅÅ SEN DÅ..JO etuna till sofi. det blev middag och förfest hos charlie. avslut på NYBRON!
PARTEY FÖR HELA SLANTEN!

japp men nu är det ny vecka och nya tag. igår kväll var jag hos becca och hade hygg. ikväll är jag och cecilia hos becca och har hygg. super hygg, för att hon hade lagat mat till oss alla. gulligt tycker jag. och gott! mumsfillibabba. nu sitter vi och är mätta framför so you think you can dance.

orkar inte blogga för tillfället.

gokväll i stugan

oj vilken dag, men jag ska börja berätta om gårdagen.
jag och sofi gick på mässan tillsammans. tog första vinglaset vid 11...tror jag. hehe ja så kan det gå. vi gick runt..runt o kollade på alla nyheter och snackade med folk och leverantörer. vid stängning gick vi med Eglo och några fler till en mysig restaurang där de bjöd på middag. mycket trevligt! efter maten gick vi till en pub och tog en drink. vi satt där tills det var dags för sofi att ta tåget till etuna. jag avslutade kvällen/natten på golden hits tillsammans med andra ljusexperter + alla andra! hade sååå kul, så jag kom inte hem förrän 04. trodde jag inte var så onykter, men tydligen var jag det... för när klockan ringde i morse va jag dööööd. jag lovar, det var sjukt jobbigt att gå upp. men det var bara bita ihop!
idag gick jag å pappa tillsammans på mässan. vi hann kanske halva belysningsdelen i hall C. ja..alltså.. kan ju säga att jag missade en hel del. men pappa ska alltid stanna och prata i timmar... och jag som tycker att jag pratar mycket och ta upp TID!
efter mässan åkte vi till mariatorget där vi mötte upp markslöjd + andra som vi åt middag med. sååå gott! jag åt såå mycket! när middagen var avslutad gick vi till rival och kollade på ROLIGA kvarteret skatan... jag garvade så jäääkla mycket. fick ont i magen efter ett tag... david batra is the shit. men alla var så roliga! när showen var slut hade markslöjd fixat ett eget vip ställe där de bjöd på drycki mängder. vi stannade en stund, och var sociala. men åkte vid 23. det är en dag i morgon också, och jag känner att jag behöver samla mig lite...hehe.
imorgon är det fredag o mässfest! mamma ska skjutsa mig till emilia i morgon eftermiddag, sen blir det FEST SOM BARA DEN!

aaaa...det ska bli sååå kul!

HEJ SÅ LÄNGE!


hej

ja... det blev inte så mycket jobb idag om jag ska vara ärlig. jag satt mest i telefonen och panik pratade med alla möjliga människor jag känner. efter många om och men så har jag nu lagt mitt slutgiltiga bud på lägenheten.
japp... nu är det bara vänta och se... hur morgondagen slutar... OJOJ..
efter jobbet åkte jag och sofi till tuna park där vi mötte upp tina. jag handlade lite smått och gott. mascara, hårspray, en ring och spetsstrumpbyxor å lite annat krafs.
sen åkte vi till stan och tog varsin nachotallrik på ett café, vi satt där en bra stund och bara snacka skit. kom hem till mina föräldrar i brunnsäng vid 22-tiden...och där blev jag kvar till halv tolv. vi började prata om lägenheten och sedan när jag skulle skriva ut mina mäss-biljetter så började såklart skrivaren att krångla. åååå jag fattar inte, allt sånt händer bara mig. så jag får fixa skiten imorgon på mässan. (ooo ja, va kul att stå i onödiga köer!)

ja, imorgon ska vi till älvsjö och gå på northen light & furniture fair. nina hämtar upp sofi vid tåget i nykvarn. sen hämtar de upp mig vid täppis.

ska verkligen bli kul att se alla nyheter och träffa allt folk!
godnatt

längtar...

jag längtar efter att få komma bort...
minnen från egypten 09





























gokväll

MÅÅÅÅÅNDAG - CHECK!

den här dagen gick ju snabbt, jag är redan hemma i tälje. sitter hemma hos mamma å pappa. bara softar lite såhär efter jobbet, ska äta lite hade jag tänkt...

ja, jag har iaf varit på visning med min far, jag är kär...yesyes, men jag vet inte om jag vågar ta steget.
becca säger, gå på magkänslan. men grejen är att jag KÄNNER ingenting, jag har ingen magkänsla. (då kanske det betyder att den inte är något för mig), men den är verkligen emelie, nybyggd, jättefin, har allt, awesome balkong på 15km2...
jag är så jävla rädd, men jag tycker verkligen om lägenheten! tuff situation...!
hjääälp...

ja vad händer ikväll då? ingeting, jag ska ta det lugnt. lägga mih tidigt och samla krafter till veckoslutet, för då jääääklar ska jag slå klackarna i taket!

hej så länge...
GRATTIS MAMMA!






HAHA

becca kan du svara på frågan?

Va Käll menat Kjell? snälla låt det vara sant för det skulle vara årets roligaste...!


JUST DET, måste checka.... SÖNDAG CHECK!

imorgon börjar mässveckan

nu ligger jag i sängen, mätt och belåten. mamma hade lagat världens goaste mat! the classis skagentoast till förrätt. sen blev det ört-fläskfilé med massa go sås (FET) och hasselbackspotatis. efterrätten blev vit chokladmousse och hallonsås. avslutade kvällen med tårta. en perfekt söndag med familjen =)

den här veckan kommer bli kul! jag är sååå taggad!

Northen Light Fair 2010!

måndag: jobb som vanligt. efter jobbet ska jag o pappa åka och titta på en lägenhet.
tisdag: jag å sofi jobbar själva när resten är på mässan.
onsdag: jag och sofi ska på mässan
torsdag: jag å pappa ska till mässan, efter den har markslöjd bjudit ut oss på en hel-kväll i sthlm. det blir middag och kvarteret skatan på rival.
fredag: jag och emilia ska till mässan, sen blir det gala/ mäss-fest där leverantörer och fackhandlare inom belysningsbranschen träffas, med middag, prisutdelning, dans, drinkar och utgång!
lördag: LEDIG = chans att samla mig inför kvällen. jag, becca och cilla tar vårt pick och pack o drar till e-tuna där det nalkas fest och UTGÅNG! kvikvi på den du!



jag å emilia när vi var i egypten förra året, på fredag ska det festas!!!


fisk cd nr 2 ska spelas SOM FAN...aaah.. vilka känslor.. awesome

och måtta...han ska vi inte kännas vid på lördag...hahaaa

tjoo

söndag - och jag är inte bakis. härligt! (okej jag är liiiiiite lite pytte bakis) förlåt mamma.

igår blev jag kär i salem al fakir. han var som en ängel där vid pianot. helt klart rätt låtar som gick direkt till globen!
jag, becca och cilla satt här hemma och drack bubbel och snackade, sen gick vi till emma och challe där vi fortsatte förfesta. jag och cilla drog till 550. några drog till sthlm... hmm ja det blev en konstig avslutning på kvällen, men jag hade väldans kul.
speciellt i morse när jag räddade becka. jag hämtade upp henne hos emma och charlie och tog med mig anständiga kläder till henne så hon slapp gå den berömda walk of shame tillbaka hem till mig. hahha fy faaan va snygg hon var med partyskorna och mina hjärt-strumpor. hahah... SÅÅÅ AWESOME!
vi pratade igenom hur galen kvällen/natten varit. om alla taxi-turer. nycklar. iphones. ja... allt.

nu ska jag in i duschen, familjen lindström hämtar upp mig om en timme. vi ska hem till päronen och fira mamma. hon fyller år imorgon. ååå vad det ska bli gott med mammas mat! jag är läääängtat!

hej sålänge


tjoohoo

yesyes det är fredag. jag sitter hemma hos becca och har precis käkat en go sushi. vi har tittat på lets dance och solsidan... så jäkla rolig!
vi har hyrt film också, en spansk skräckis...hahah jag å becca brukar komma över spanska skräckisar. de är inte så vanliga, men letar man så finner man.

vi har kommit på att vi är bäst och killar är sämst, sådeså!

hejhåå


min käre kompanjon och jag on newyear

hihi jag hittade lite bilder på beccas data..


oj här kom en lunchbild...

å en till


hej

jag ligger fortfarande i sängen. det är väldigt skönt att bara göra ingenting. men det är lite jobbigt för när man gör nada börjar olika tankar poppa upp i mitt huvud. tankar om livet, hur ska man kunna ta svåra beslut när man inte kan bestämma sig? allt bara snurrar runt runt. jag vill åka bort härifrån och samla mig. bestämma mig till 100%... vad är det värsta som kan hända? världen går ju inte under....

men nu ska jag sätta fart, in i duschen och sen ska jag till brunnsäng och slänga in en tvätt. måste förbi lampaffären och hämta upp ssk biljetterna också.
mm... ska till nykvarn och träffa lucas vid 4-tiden, jag har inte hunnit med och fira hans 11års dag så nu är det fan på tiden.
senare ikväll blir det hockey med becca...lucas ska vara maskot innan matchstart så vi ska hinna med och kolla på honom också.
KOM IGEN NU SSK, VINN NU FI FAAAAAN!

hej så längeeee!


beeeeeeeccckkky becccckkkyyyyyyyyyyyyyyy and ME


fetto

nu är det 2: kvällen på raken som jag å becca sitter hemma os mig och proppar i oss fett. eller igår var vi värre. vi åkte till ica och köpte allt man behöver till en fettotacos och chips, läsk, poppcorn och dipper.
jag skrattade som aldrig förr igår när becca försökte köra ut med bilen. fram och tillbaka, fram och tillbaka. sväng...nej höger, backa...! stanna, backa, sväng VÄNSTER! (vid den här laget har allt tagit så lång tid så att wilma inte kan hålla sig och sätter sig och poopar mitt framför beccas nerveveade bilfönster) då gasar becca rakt in i en snödriva som finns framför. sen svänger hon till höger och kommer ut,
- OJ, KÖRDE JAG PÅ DEN DÄR? OJ...

hahah nu kom jag och tänka på den gången jag skulle fickparkera och becca hoppade ut för att assistera mig och hon bara försvinner.... halkar mitt framför bilen ner på rumpan...! sen så försöker jag fickparkera och en snubbe i en saab vägrar köra förbi. jag blir ÄNUU mer stressad och svär...becca är snöig i baken och försöker vinka fram saaben. men nej... han vill vänta och titta på verkar det som. sen får jag äntligen in bilen i luckan och snubben kör förbi, GARVANDES.
i love snö, drivor, fickparkeringar och ALLT ANNAT utanför min port. die ..!
eller när cilla kommer och blir stoppad av polisen med blåljus. de knackar på rutan och cilla öppnar dörren.
-DU VET VÄL ATT MAN MÅSTE SE UT FÖR ATT KUNNA KÖRA BIL?
- jaaa...men isen sitter på insidan
- SKRAPA
- jaaa men får jag köra lite åt sidan så jag inte blockar vägen för alla andra?
- DU ÅKER INTE EN METER TILL, DE FÅR VÄNTA!
-okeeej...skrap skarp skrap... ojoj
- DU VET VÄL ATT DU SPARADE 1200kr  I BÖTER NU?
- oj ja oj tack konstapeln, jag lovar att skrapa insidan och utsidan hädanefter.
- BRA!

ikväll är det final i PH SÅÅÅÅÅÅ spännande!




RSS 2.0