lördagen

efter jobbet åkte jag och sofi hem till mig. vi gick ner en sväng på stan och hälsade på ljusexperten. innan vi drog hem igen köpte vi med oss thaimat och sushi, som vi festade på med en flaska bubbel.
började blanda drinkar när becca kom. sen blev det mycket black eyed peas och andra roligheter.
vi drog ut vid 23, trodde det skulle vara ganska packat eftersom det var lönehelg, men det var lugnt fram till halv 1 ungefär. men kul hade vi! (+ lite minnesluckor hehe)avslutade med en kebab.

vaknade 08.55, pappa kom och hämtade oss, sen åkte vi till ekilstuna och inventerade hela långa dagen. fy fan va jobbigt, men men... nu är jag hemma. ligger framför tvn , somnar nästan.






haha lyckad


trött

å shit, nu skulle jag kunna somna, jag är så jädrans trött. jag har haft huvudvärk hela dagen också, men nu äntligen har den släppt.
till middag blev det squashlasagne. så himla gott!
nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för sängen.

morgondagens schema består av jobb till 15, sen drar jag och sofi hem till mig och gör oss redo för kvällen. det ska bli kul att träffa becca, vi har varit ifrån varandra jätte länge nu! så imorn smäller det :)
jag har köpt hem världens goaste smirnoff north som vi ska festa upp!


aaaa


våran middag

fredag

stress. just kommit hem, ska laga mat. städa det sista, och försöka titta lite på kristallen. jag återkommer lite senare!

fett jobbigt

nu blir det middag. vi slår på stort ikväll, pasta med ost och skinksås. MMMMM va gott! fy fan, jag orkade verkligen inte ställa mig och laga något vettigare. jag får anstränga mig imorgon istället!


måndag... eller torsdag

känns som måndag. men det är torsdag. härlig! kom precis hem från jobbet. det gick ganska bra idag, fast jag är jäkligt trött nu.
jag ska städa hallen, laga mat och bara softa nu.
jag har tagit hem en ny lampa vi ska ha i vardagsrummet. I LOVE IT! Tentacle från Herstal.


idag linne från vila och shorts från gina


så jäääääkla snygg!





hmm

ja, imorgon börjar det verkliga livet igen. livet som går ut på att gå till jobbet varje dag och tjäna ihop pengar. man blir glad av pengar. för med pengar kan man köpa resor...resor till grekland. det är också kul att festa. och på lördag då jäklar. all in!!!

jag hann inte med så mycket städ idag, ska fortsätta imorgon. jag blev lite fast framför datan.. jag har inte läst bloggar och annat på länge nu, så jag var tvungen att uppdatera mig lite.
efter att ruben slutat jobbet åkte vi hem till hans föräldrar. vi passade söta emilia (rubens systerdotter) medan de andra var i kyrkan. sen åt vi middag där hemma.
efter det åkte vi till ica maxi och fyllde på kylskåpet reält. det behövdes! så nu är allt som vanligt igen. vi köpte filmen män som hatar kvinnor också. jag är lite besatt av stieg larsson nu eftersom jag läste hans böcker nu när jag var i grekland, nu ligger jag på luftslottet som sprängdes. ska bli spännande det här!

godnatt alla!

saknar


min sista lördag


igår, mamma hade lagat dragonmarinerad fläskfilé med klyftpotatis. perfekt sista måltid.
SAKNAR DIG OCH WILMA. å så klart alla kissar.

skit

vi landade 02.15, rubens pappa kom och hämtade oss. jag kunde inte somna förrän 05, jag tänkte på kalymnos.när jag vaknade (för ca en timma sedan) så trodde jag att jag var i mitt kalymnosrum... det kändes så bra. men sen insåg jag att jag var här i skit sverige, skit södertälje, skit vädret (regnar).
jag ska börja packa upp nu, å så måste jag städa. ruben har lyckats glömma vattna blommorna när jag har varit borta så de är ju DÖA. så det blir bara å köpa nya. ruben åkte till jobbet nyss. jobbigt, värre.

den 22 sep kostar 1 vecka tur och retur 498:- ... hmm ja det är frestande! jag kanske åker tillbaka och är lycklig en vecka till. jag saknar solen och värmen, jag känner mig redan blekare, tröttare och fulare.



beach arginonda









bye bye kalymnos

det här känns inge bra alls. jag har en klump i bröstet. tänk... nu är det 11 månader tills jag får komma hit igen. det känns förjävligt. jag pallar inte att komma hem och börja mitt vanliga liv igen. jobb, sova, äta. jag har ångest över att behöva klä på mig massa kläder. jag har ångest över att behöva stiga upp tidigt på morgonen och sätta mig i bilen och köra till eskilstuna varje dag. jag önskar att jag kunde vrida tillbaka tiden och att det var den 20 juli igen. då allt skulle börja. ååå.. fan. men jag är glad över 5 underbara veckor här nere...
nu ska jag ta vara på de sista soltimmarna. kl 15 ska vi dra in till pothia och köpa det sista, lämna cecilias kläder på rhodos båten (som hon glömde när hon bodde här) TYPISKT! sen hem och göra oss klara för resan. middag kl 18. båten går 20.15.
som sagt jag är väldigt nere just nu. det kommer bli ännu värre sen när mamma och wilma ska säga hej då vid taxin. jag kan inte stoppa tårarna då.

i love kalymnos <3


önskar att jag var dubbelt så brun!


ruben gjorde goda drinkar igår kväll


en liten bebis kotte hälsade på igår, lillkissen lakrits var jätte nyfiken!


kommer sakna dig! så sötis.

bilder




hemma på balkongen

synd att den här bilden blev suddig





min favvo rätt

exotic ambelli

hej. idag har jag och ruben softat på exotic ambelli hela dagen. jag älskar den stranden, den ligger nästan längst ut på ön vid emborios. de har sköna solsängar, de spelar reggae musik och bara är allmänt softa. vi käkade lunch och drack smirnoff ice. lätt skönaste dagen!!!









lördag

bilderna talar för sig själva idag. jag hinner inte! ikväll PIZZZZZAAAAA!






fredag

jag vill inte åka hem. jag VILL INTEEEE... bara några dagar kvar nu.

igår kväll var jag å ruben inne i pothia och bowlade. jag vann1 serie han vann 2. fan också.

hm..
idag tog vi moppen och åkte till vlihadia och badade. det var jätte mysigt, vattnet var kristallklart och det blåste inte ett dugg. å det var så varmt idag 32grader i skuggan. man fick gå i och doppa sig hela tiden för att inte få värmeslag. vi åt lunch på en liten taverna.
ikväll ska vi in till massouri och äta middag.






utsikt över stan

20 augusti

igår: jag å ruben tog moppen och åkte runt till olika stränder. först stannade vi i arginonda. sen åkte vi längst ut till emborios badade och åt lunch. på hem vägen åkte vi genom bergen på nya fina vägen och genom pothia. avslutade på våran strand kantouni. och där var det nästan roligast för att det gick så höga vågor! vi tog ganska mycket bilder, men ruben hade glömt anslutningskablen till datorn back in sweden så jag får lägga in dem när jag kommer hem. Typiskt. ja.
på kvällen så gick vi och åt på tzitzi maga. de har mexikansk, kinesisk och grekisk mat. haha ganska konstig kombination, men det var gott. jag åt nachos med olika dipper, + mozzarella sticks, lökringar och lite annat smått och gott. ruben åt 2 st giros.



idag: hade världens sovmorgon. vaknade 12! ojoj. vi åkte och hämtade vatten sen ner till kantounistranden. kom hem nyss. måste vila en stund! vi får se vad so händer ikväll!


nya familjemedlemmen, hon heter paris och är jättesöt.


haha sådär kan man ju också sova... estro verkar inte bry sig.


igår kväll.











hejhej

äntligen klar med städningen på övervåningen. jag är genom svettig. det är inte kul att dammsuga i 30 graders värme. men nu är det sååå fint tills ruben kommer. jag ska göra rent moppen också, den är lagom dammig nu när ingen har använt den på 1½ vecka.
ja vad händer idag då...jag ska göra några varma mackor nu innan jag drar ner till stranden.
ikväll ska vi in till pothia, äta och vänta in rubens båt som kommer vid 12, så det blir en sen middag.

det är bara en vecka kvar nu... kan inte fatta att det har gått såhär snabbt! :(

jag vill ha bilder.... crap också!


pserimos



 


that´s my name - akcent

fy fan. den här låten är grekland -09. vilka roliga kvällar (och beachpartydagar) vi har haft!
jag är lite ledsen att allt är över snart.... fan, för 4 veckor sedan började sommaren, vilka förväntningar jag hade och en LÅNG semester, man hade god tid på sig att hitta på olika saker att göra. det går inte att förklara känslan, man går och längtar ett helt år efter att få träffa alla igen, att besöka alla platser som jag älskar här nere. och bara umgås och vara med familjen. men det har varit en helt underbar tid,och jag har haft det så roligt!
MEN
på tisdag kommer ruben hit! längtar! då får vi sista veckan tillsammans. känns bra att avsluta så.

vet ni vad jag har gjort idag? solat! jag somnade i solen ca 2 h, sen låg jag och pressade 5 h till. HÄRLIGT!

nu ska jag göra mig klar, hörs!


Lördag

igår kväll följde jag med tasos och angie till cantina, det var såååå mycket folk. tog 15 min att beställa, och hittade ingen sittplats. men det var kul iaf. vi pratade och tog några drinkar. vi gick hem vid 3 tiden.jag var helt slut, fortfarande efter rhodos. hehe...och cecilia som lever där jämt. fattar inte hur hon pallar!

jag sov till 11, sen har jag gjort jättegoda mackor som jag å mamma mumsade i oss innan beachen. majo, prosciutto, olivröra, pesto och tomat.  :) vi låg på stranden några timmar, sen hem och bara slappade. jag måste börja jobba på min bränna nu, vill bli brunast! ikväll lagar mamma mat, fläskfilé med spenatpasta och rödvinsås. ååå ikväll är det lördag. gäst dj på loca. det kommer vara dyrt och trist haha.. men men. vi får seee...


bild på familjen för nån vecka sen


bowlingnight


igår på telendos


 


i´m back

hallå där. det var länge sen.nu är jag tillbaka på kalymnos. rhodos trippen var sjukt rolig! haha... men jag berättar mer om den sen. nu ska jag gå ut med wilma, ikväll ska vi ta båten över till telendos för att fira "maria dagen" det kommer vara helt fullsmockat med folk så vi har bokat bord på favvo restaurangen.
får se vad som händer ikväll, jag träffade tasos och angie i mataffären och de frågade om jag ville med till cantinan ikväll. men jag har lite trött på alkohol just nu... men man kan ju ha kul utan.
yes hörs nån annan dag. lite stressad!


jag å andreas på loca

last night

jepp, imorgon åker pappa, maria och andreas hem. jag, cecilia och theo drar till rhodos kl 15. det ska bli kul att göra något nytt. fast de känns jobbigt och lämna allt igen. men jag återvänder ju till kalymnos om nån vecka. jag lämnar grekland 26 augusti så... det känns bra.
det har inte hänt så mycket mer sedan sist. jag är fortfarande helt handikappad UTAN kamera. shit asså va trist.
tror inte att jag kommer blogga på rhodos. det beror på.
mamma har lagat en riktig höjdar middag tills ikväll, mmm va gott det ska bli! sen blir det bowling i pothia.

igår var vi inne i stan och shoppade. jag handlade en ikon, ett kors och en klänning. + massa medicin som man bara får tag på här. antibiotika, tandblekning och ögon droppar. sen fick jag ett halsband av mina föräldrar.i guld, med maria och jesubarnet. älskar det!

vi hörs!

inte braaa...

jaha. det verkar inte gå så bra för mig här nere. igår var det pelles sista kväll så vi festade till det reält. och det blev en helt underbar rolig kväll. det som pajade ALLT var att min väska blev snodd, (runt 07.00 på morgonen)och där i hade jag min älskade kamera. så nu är det bara bye bye med alla bilder jag har tagit! åå faaaan vad jag blev arg igår. vem går och snor en liten väska? jag är så arg, jag vet inte vad jag ska ta mig till. egentligen skiter jag i själva kameran. det är BILDERNA som betyder mest! å alla var så sälla och hjälpte till med "letandet" ägran och så, men den var spårlöst försvunnen. jag hade den hela tiden inne på loca och tog sjukt mycket bilder eftersom alla var lite galna.

allt mitt smink låg där i också. skit kul att gå runt och se ut halvfärdig ut i fejan ikväll.
vi åt middag på mickey blue eyes. det var sådär. sen följde jag med till del mar där alla andra satt och kollade på fotbollsmatch. men jag orkade inte så länge, nu ska jag å andreas lägga oss i sängen och kolla på my name is earl. aa vad skönt det ska bli med en tidig hemma kväll!
det suger att blogga utan bilder. vad ska jag göra? jag har inget att komma med...
det är onsdag imorgon. beachparty kl 15.00 på domus. sen blir det väl utgång. jag ska fråga efter min väska.

just det jag var hos vetrinären idag med wilma. hon har fått halsinfektion. så hon ska äta medicin i en vecka. hostar och ska vila. stackars lilla wilma. först va jag sjuk, sen blev mamma dålig (har fortfarande lunginflammation) och nu wilmis. sjukstuga här hemma. hoppas inga fler blir sjuka. typisk om det är svininfluensan. jag är ju fortfarande inte riktigt bra i bröstet, hostar och så.

bara negativt. men så är det. karma som earl skulle ha sagt.

söndag

alla va ganska trötta igår. vi försökte komma igång på neon, men det blev liksom inte så. men vi gick i alla fall till loca och dansade. sen blev det slagsmål. några greker kom inte överens. kom hem runt 7 i morse.
ikväll ska vi grilla här hemma. jag tog med mig kameran ut igår men jag glömde bort det så det blev inga roliga party bilder.





trött

det blev en helkväll igår. jag, cecilia, pelle, theo och niki gick till trata och åt mat. jag åt en god giovetsi. (pasta med kött) vi hade det trevligt och drack vin. efter det gick vi hem till mig, satt oss på balkongen, förfestade och lyssnade på michael jackson. åkte in till massouri vid halv 2. hängde på neon med alla andra. sen blev det loca. de hade nån gäst dj där så det kostade 10 E att gå in. sjukt dyrt. hehe... inte van att betala inträde.
idag sov jag och cecilia till 3. det var skönt. jag vill sova lite till.ikväll blir det pizza porto. jag är redan hungrig.


lunch på del mar





theo beställde in vin, mythos, vatten och ozuo till maten:)



min goa middag

RSS 2.0