nytt kök från ikea-låten

är svängig och bra! faktiskt!

14

hello the blogg. 2 jäkla små fjuttveckor kvaaaar. jag blir galen. jag vill vara där nuu... hos sibylla(som pappa sa idag) han blandade liksom ihop silly och bill. kan inte vara lätt :)
jag är alla fall så sjukt taggad över allt som händer nu framöver. inte för att det är mycket att hänga i julgran men när man ser fram emot saker så går tråk-veckorna mycket snabbare. och det är ju det jag strävar efter.

idag bokade vi in våran lilla jobbresa. det ska skoj. mer om de närmare trippen.

imorgon är det en tok-viktig match i scaniarinken. jag ska dit...och alla andra i tälje. kommer bli grym stämning. jag har det på känn... att ssk kommer vinna.

vet ni vetniiiii...på lördag är det mello! jag hade totalt glömt bort det. snacka om vilken bra början på kvällen (okej vissa kanske inte är lika PÅ som jag, syster och sofi är men med lite alkohol i blodet glömmer de snart bort tvn) vi har inte helt bestämt vart vi kommer fira in denna lördag. men vi har några bra alternativ.

så nu ska jag duscha och måla naglarna inte i duschen, men ni fattar. rött kanske?

bye

15

underbar söndag.

jag sov till kl 10. sen tog jag en låååånga promenad. njöt av solen och kylan på samma gång. sen tog jag det lugnt resten av dagen. va hemma hos mamma och pappa. vi diskuterade fram och tillbaka om vad vi ska hitta på med jobbet i mars. hmm... svårt, vi har varit i sthlm så många gånger nu, så det känns lite trist.
jag skulle typ vilja åka och leka fångarna på fortet...haha men det tror jag verkligen inte att någon annan vill.
men en kryssning kanske? med spa? det skulle kännas kul...
nu sitter jag o wilma i soffan. vi har kollat på soldsidan. toppenserie det där.
nu blir det lite armhävningar och situps. dusch. säng.
imorgon är det morgonmöte. tjooho, då måste jag gå upp 06.00, det känns tungt.





16

gokväll i stugorna. jag är faktiskt förvånad själv. vad gör jag hemma? utan alkohol? utan med en tanke att gå ut. hmm.. jo jag insåg häromdagen att jag inte har varit hemma en enda lördag sedan jag kom hem från grekland. och innan grekland...hur många lördagar tog jag det lugnt då? ingen som vet... inte jag heller, för ska jag vara ärlig så är mitt närminne inte min bästa vän för tillfället.

jag o rebecca har pratat om att börja skriva saker som händer oss i en bok. jag menar, det är så lätt att glömma allt sjukt som händer. och så vill man inte skriva allt i bloggen, för vissa kan ta illa upp, eller så vill vi helst enkelt inte att de ska komma ut. det kan vara pinsamt. mest för oss kanske ;)

idag har jag jobbat, blev kvar en timma extra och fixade med lite olika prylar. sofi och jocke gick lite tidigare, så jag tog det lugnt och räknade kassan...lyssnade på hög musik och trallade med...
sen åkte jag hem till mina föräldrar, de bjöd på middag. mammas skagentoast och oxfilé med rödvinsås. fy fan va gott det var. å som jag har längtat haha.. speciellt efter en veckas soppdiet.

nu ligger jag i soffan, med en pepsi max. ska kolla lite film och bara ta det lugnt. alla runt omkring mig är ute på galej. jaja...nästa helg är jag på G igen....och helgen efter det...och helgen efter det...OCH HELGEN EFTER DET!
oj...thailand kommer ju emellan...och mäss-veckan ska vi inte ens tala om. YEEEY!




bye

17

sådär ja. hemma igen. känns som jag aldrig är hemma. jag är bara ute och åker runt...runt. hämtar, lämnar...hämtar. fixar, donar. trixar.

nu är iaf mamma å pappa hemma igen. va nyss på arlanda och hämtade dem. wilma blev så jäkla glad. det förstår jag. hon har saknat dem mer än vad jag har gjort...tror jag. men det känns bra att de är i sverige igen...jag får behålla dem i 9 veckor. jag har längtat efter mammas mat. oh no nu kommer jag gå upp i vikt igen!

ja nu har jag alltså käkat soppa sedan i måndags...och hur har det gått då? jo jag startade på 55.2kg. väger mig nu....vänta.... jepp 53.0kg. ok. på 17 dagar kan jag gå ner till 51. no problemas. 50 däremot kan bli en utmaning.

nu är det soffan och three kings som gäller på 5.an, har hört att den är tung.

bye



18 jajaaaa

hallådär köp blåbär. nu är det dags för sängen. imorgon ska jag hinna med massa grejs innan jobbet.

idag har jag hunnit med massa saker. jag har tvättat lakan och handdukar. jag har hämtat ut passet. det hände en rätt rolig grej. nummerlapps kul kan man kalla det.
man tar en nummerlapp. sitter ner och väntar på sin tur. som vi alla vet går det lite segt hos polisen. de liksom jäktar inte i onödan. de öppnar inte fler "pass" luckor fast det är mycket folk i väntrummet. men jaja, jag fick typ nr 56. det var nr 52 när jag kom. så träffar jag en bekant och börjar prata. tror ni inte att jag missar mitt nr? så jag får gå och ta en ny nummerlapp och får vänta skitlänge. jag kände mig dum.

sen blev det vaccin på vårdcentralen. tydligen var det längesen jag tog stelkramp, och jag var helt oförberedd och jag som hatar sprutor. jag började svettas och tänka på de där långa förjävligt långa sprutorna jag fick sist vi fick i thai. när de satte gummisnoddar och drog åt och stack in sprutor i armarna på mig. men som tur var va det bara en pyttenål.

sen så åkte jag till ljus södertälje och hämtade lampor. resten av kvällen va jag med becca.


19

hemmaaaa. det är skönt att vara hemma. det är jäklit kallt ute nu -11.

jag satt nästan hjärtat i halsgropen (säger man så?) i dag på jobbet. jag kunde lite logga in på facebook på typ 3 h. det stod att min profil var borta, att ingen emelie hellman fanns. och när sofi gick in på min sida var alla bilder borta. jag började känna en stark ångest då. för jag menar...alla mina bilder betyder mest. allt jag har varit med om ligger på facebook. visst bilderna finns ju sparade på nån data, men jag vet inte vart. 5 olika datorer har jag haft under mina år. olika usbminnen å allt skit. MEN som tur var, var tydligen min sida under konstruktion och återkom till sin rätta senare under dagen. jag firade det hela genom att smaska på en cola-karamell. (inte kola...COLA)

efter jobbet så åkte jag hem och åt en underbar tomatsoppa. haha. för att piffa upp min middag drack jag även en halv flaska rött av bästa kaliber.
nåja, det blev bio på heron sen. the next three days. jag satt och blev förbannad. på själva rättssystemet. den var bra. russell är alltid bra. den grep tag i mig och den var spännande. jag ger den 3½räka av 5 möjliga räka.

jaja, nu ska jag krypa ner i sängen. kolla på tv4play och bara känna frid. jag är nämligen ledig imorgon. tjohej på den du!

natti


20

hej. vilken dag det har varit! allt flöt på bra på jobbet, slog budget o allt.
fick 2 roliga message. ett från becca, hon har blivit anställd på astra, så till henne säger jag grattis. välförtjänt.
vi skojade lite och sa att våra liv börjar den 14 feb. hon börjar jobbet och jag drar i thai. så nu kan du räkna ner dagarna med mig här på min älskade fina blogg hahha
men först ska vi ta oss igenom älvsjömässan. 8-12 feb. =)

och så cecilia då. jooo hon ska jobba på kos i nästa säsong. fatta...en hel sommar tillsammans egentligen hade jag planerat att vara där 4-5 veckor, men nu kanske jag stannar 6-7-8? kör kanske en repris och firar födelsedagen i varma grekland...och midsommar. aa det kunde inte bli bättre! love it, sommaren 2011 kommer bli över förväntan bra... det vet jag.

jaja, nog om det, ni kommer få höra mitt tjat om sommaren längre fram.
Ikväll då? SSK match. har noll koll vad det står. handboll....har noll koll där också. men jag ska se på kanal5 kl 21. kan bli intressant.


fråga inte vad vi gör, för jag minns inte.



21 dagar

ja, vid den här tiden..om 3 veckor (om allt går som planerat) så sitter jag på arlanda. flyget går 23.30. ganska bra tid, för då kanske man kan sova extra mycket på flyget.

jag ska köpa 20kg extra bagage vikt på hemresan. jag behöver det. jag ska köpa mig en resväska och fylla den med diverse saker från bangkok. den ska fyllas, med råge!


jag ska berätta om min dag. jag vaknade rätt tidigt, men somnade om. höll på med datan och skulle försöka föra över pengar. internet strulade. mitt smink strulade, jag hittade inte mascaran.
sen begav jag mig till ekonomiljus. och sedan jobb.
christina på herstal kom förbi vid 11 tiden. vi kollade lite januari-erbjudanden. lagret, och lite annat. hon hade med sig bullar som jag snällt men bestämt avstod ifrån. för vet ni vaaaaaad? yesyes... 3 kg ska bort. jag vet det är ingen match, men det är den där alkoholen som förstör för mig. för det första så måste man knapra på något när man dricker /förfestar, för det andra måste man äta något... typ kebab, hamburgare efter krogen och för det tredje så måste man äta en riktigt fet måltid dagen efter. helst pizza.
men om jag kör soppa till lunch och middag är jag fasen värd en festkväll i veckan. punkt slut.
på eftermiddagen kom anders från eglo. gjorde i princip samma sak. fast eglo grejer då.
kom hem rätt skaplig tid, hämtade wilma. åt thaisoppa, kollade på baggegalan... inga konstigheter.

nu ska jag duscha och sen blir det sängen och 2½ men.

just det, jag såg OTH avsnitt 3 igår, daaaamn va braaaa! clay vaknade tillslut.

hejdå

som vanligt vill inte blogg.se samarbeta med mig. så inga bilder här heller.


Lilla Herr Lindström

Min fina Lucas fyller 12 år idag!

Det är fest på lördag eller söndag, o då ska han firas.
varför är det alltid så mycket lättare att handla presenter till tjejer? va tusan vill en 12 åring ha? han har ju allt också. det kanske räcker med min kärlek och en puss. knappast, han skulle vara putta bort mig, köra värsta karatesparken så jag föll ihop på golvet och skrika i mitt öra DU ÄR JU ÄCKLIG! jag vill ha pengar!!!

titta på honom, här var han 6 år. så söt! fast visst han är fortfarande söt.


22

jaaa... det gick ju inte så bra för mig att tacka nej till de där shotsen. jonas beställde in jäger till mig o becky ...och jag kunde liksom inte låta bli och det är ju ohövligt att tacka nej när man blir bjuden.
men det var iaf en jäääävligt crazy night. det är lite typiskt mig och becca att allt ska hända oss. spelar ingen roll... det är vår grej. så jäkla pinsamma, roliga, störda, helt oförväntade händelser...
jag kom i säng 8 på morgonen. ja det säger väl allt.
denna söndag har varit seeeeeg. jag har ätit pizza, kollat på filmen salt, ätiti chips, ätit sushi från minako, druckit upp all saft och kollat på solsidan.

det står en ronar i kylen, becky den tar vi nästa helg?...hahah. Näe nu ska jag ta det lugnt. EN HELG! vi får väl se hur det kommer att gå...

imorgon jobb igen, jag måste sova nu.

godnatt


jag kommer ihåg den här utgången, det var då allt började ;)



23

hallå ja.

äntligen löööördag! ääääntligen.

jag kom precis hem från mormor. jag har hämtat hem wilmis. nu ligger vi i sängen och kollar på handboll. snart kommer middagen som ikväll består av en italiensk pizza från la cantina. massa ruccola, parmaskinka, mozzarella, körbärstomater och inlagda vitlöksklyftor. finns ingen bättre pizza. visst den kostar ju lika mycket som 2 vanliga pizzor, men e det lördag så är det!

ikväll ska alla grabbar in till estocolmo och fira hillan som fyller 26. jag blir kvar i stan med becky. det blir det vanliga. känns bäst så, vi sysslar bara med sånt vi är bäst på. vilket är täppis, beckys music, ronar och lift till stan.
yesyes, ska dock försöka tacka nej till shotsen ikväll. jag tänkte hitta på lite stuff i morgon nämligen.

bye


24

gokväll, nu ska jag snart gå och lägga mig. det har varit fullt ös hela dagen. 
lucky me, när jag kom hem efter jobbet var lägenheten städad, middagen stod klar och vinet var upphällt. det blev t.o.m efterrätt.

vad jag har gjort idag:
08 frukost
09.15 ekonomiljus. hämtade ljuskälllor
09.30 hämtade lampor jag hade glömt i lägenheten
11.00 etuna
11.05 Agneta från Hallbergsskärmar kom, beställde nya skärmar
12.30 Peter från Markslöjd, gick igom beställningar, kampanjer m.m.
15.15 åkte till sushi och hämtade mat
15.30 åkte till john H och köpte nödvändigheter
15.45 smaskade i mig sushin
18-19 skyltade entren
20.00 HEMMA

det blev lets dance och avslutade kvällen med en av mina favofilmer Iron man ;) mina minnen flyger bort till kreta och cecilia när jag ser den. aaaaahhhh! vilken sommar!

sådär ja! klart slut för ikväll! natti.





vi har redan planerat kaly 2011

jag o min gula madrass hade några fina stunder.







här kommer en klockren bild! kolla in pappa och jag själv ska vi inte ens tala om... backslick och blundar.


lördagen




becky...haha först på plats när det vankas bubbel


vad gör vi?


beccas pistol-hand går ej att missa



jag har fler blider från denna kväll, men tydligen vill blogg.se jävlas med mig så de åker upp en annan dag.
hej så länge


25

äntligen hemma. så jäkla slut i kropp och knopp. det blev inte så sent igår...iaf inte för mig. vissa kom i säng 03.30. men jag var duktig, jag somnade som en stock vid halv 2. visst, det var lite trögt att ta sig upp halv 8, rödvinet satt som en härlig dimma i huvet. men det gick.... lite hotellfrukost och så mådde jag prima.
 
vi åt på en jättemysig spanskrestaurang igår som heter La Copita. det blev tapas till förrätt, chiliräkor, musslor, kött, ostar, dadlar o vitlöksbröd. jag har aldrig varit ett stort fan av musslor, men de här var faktiskt över förväntan, tror att de var marinerade så det inte smakade så mycket mussla hehe..varmrätten var oxfilé med grönpepparsås och potatisgratäng. till de blev det många flaskor argentinskt rött vin. passade perfek. efterrätt vaniljglass med varm hjortronsås. o såklart baileys
  
dagens möte handlade om marknadsföring och JUL (jaaaa jul...kul)
efter mötet körde vi förbi PRlys och hämtade skärmar. så vi kom iväg ganska tidigt. nina körde, jag somnade första halvtimman. jag var hemma på täppgatan kl 21. hoppade in i duschen, packade upp mina väskor och la mig i sängen och kollade på handboll. perfekt avslutning med VINST.
jag längtar efter en ledig dag, tvätthögen växer, dammet dammar och kylskåpet är tomt. jag hinner inte ett skit. ska försöka ta igen lite i helgen. styra upp de här. jag har också kommit på att jag ska börja titta på GLEE igen. så jag ska beställa hem säsong 1 och börja om från början.

nu måste jag sova, imorgon blir det jobb igen ska till mompen i sthlm och hämta wilma efter jobbet också.




26

hej kära blogg. jag befinner mig nu på hotell Jazz i borås. delar dubbelrum med svägerskan nina.
igår efter jobbet började vi vår resa, skulle egentligen slagga i jönköping (as usual) men det var helt fulltbokat på hotellt, och alla andra runt omkring pga av mässa. så tji fick vi, och åkte vidare till borås och egentligen var det också fullt, men de fixade till sig så vi fick 2 nätter här. så vi kom hit vid midnatt. köpte med oss mcdonalds och låg i sängen o kollade på 2½ men.
skönt att vi fick lite sovmorgon iaf.
idag då, mötet började 09.30 i viared. vi gick igenom mycket av 2010.s siffror. lev, inköp, ljusexperten, m.m. sedan blev det lunch och massa snack om mässan bla.
på eftermiddagen var lumine där och pratade lågenergi, LED och lite annat. så himlans svårt det där med led. finns ju hur mycket som helst!!! hur ska man kunna sälja när man själv bara fattar hälften?! jaja... med tiden så lär man väl sig!
mötet avslutades kl 16.30. jag o nina åkte snabbt tillbaka till borås och tog en shopping runda. jag handlade bara nödvändiga prylar eftersom jag snart ska spendera mina pengar i bangkok.
sen gick vi till en chokladaffär och gick loss. fy faaaaaan va gott. jag köpte hallon panacotta, seasalt praliner, jordgubbs champagne och coccos med vit choklad.
nu är vi tillbaka på rummet. ska duscha och göra oss fina inför kvällen, kl 20 ska vi gå till en mysig restaurang och äta middag allesammans. jag är lite orolig att alla barer ligger mitt emot hotellt. kan sluta illa.... NEJ SKÄRP DIG EMELIE, IMORGONBITTI ÄR DET MÖTE IGEN!
hej så länge


nu får det fan vara nog

jag förstår inte varför allt dåligt ska hända vissa personer, ja menar... känns inte bra.. hur mycket orkar man?

emilia ligger på sjukhus, nyopererad. hon kom in med magsmärtor, och de upptäckte att de var blindtarmen som var jätteinflammerad. så det blev operation idag, och hon ligger kvar på sös. hon har fortfarande jätteont och kan inte röra sig. stackars stackars emilia. och maria. hela familjen.
hoppas hon blir bättre SNART!!!



28

hallå där. jag pallade inte att blogga igår. jag var...ja vad säger man? jag var mer död än levanade. men ack så kul jag hade. som alltid med min vapendragare.

idag har jag jobbat som vanligt. walle från aneta var förbi. fixade lite med beställningar. efter jobbet åkte jag o bankade pengar, hämtade wilma o sen begav vi oss till sthlm hem till mompen. hon bjöd på en såndär mormor middag som jag alltid längtar efter så¨mycket. efterrätt blev det glass och blåbärssemlor. vi snackade om allt möjligt. mest om den gamla goda tiden. vi kollade igenom album efter album. skrattade åt jonas, maria och mamma... hur de var på den tiden. morsan hade t.om peruk a la beyonce i austin powers filmerna. hahha blont yrväder med 2 småungar.
wilma ska nämligen bo hos mormor några dagar, för jag ska åka iväg på möte i morgon och kommer hem igen på torsdag.

pratade med cilla idag också. mest om full moon partyt på koh phangan den 19 feb. som vi ska gå på. SÅKLART kan ju inte missa det! årets fest. eller iaf månadens. ;)
bara 28 dagar kvar nu!!!



vill ha sol och värme nuuu, är så jädrans trött på slask och mörker.

30

lööördag. yes äntligen.
wilma var med på jobbet idag, hon var jätte fjompig. bara gnydde och ville hem. men dagen gick ganska fort iaf.
nu är jag hemma på täppis, har tryckt i mig 2 skagen toastar och sippar på lite vin. nyduschad och fitforfight till ikväll. jag o becky ska ner till stan. release partaj på 550.

jaaa.. dåså, nu kör vi!


14 jan ,31 dagar kvar

när jag var liten gjorde jag alltid en kalender som räknade ner dagarna tills vi skulle åka på semester. en nedräkningskalender som började 1 månad innan vi skulle åka. ett A4 papper med 31 olika små rutor och ju närmare resdagen vi kom, desto större sol var det i rutan. varje morgon gjorde jag ett stort kryss över en ruta. jag mådde bra av att vakna och se att man var en dag närmare friheten.

när jag var 6 år börjarde vi resa runt i världen (innan hade jag "bara" varit i europa) vi besökte thailand, då det fortfarande var "nytt" ingen vi kände hade varit där och det var inte alls så överexponerat som det är nu. allt var så himla annorlunda bara för 17 år sedan, heeeelt sjukt!.
vi åkte runt till olika öar och platser. tempel och allt man kan tänka sig. vi gick på grund med båten på den stora floden som går genom bangkok. jag fick ta på mig mammas klänning för att kunna gå i alla tempel eftersom vi inte hade en aning om att ett barn var tvungen att täcka axlar och knän. jag såg ut som...ja jag vet inte. klänningen var lite stor på mig. vi hade vattenbufflar som grannar. vi bodde i bungalows precis vid havet. en stege ner så var man på stranden. 
efter våra vintrar i thai provade vi på malaysia, indien, sri lanka o mexico.
jag har varit med om så mycket, men det är svårt att minnas allt och jag blandar ihop länderna lätt.
det blev jeep-safari i indien, vi åkte till té plantagen på sri lanka och såg på när de tillverkade lipton tea. jag har varit på olika snorkelturer, simmat med jätte-sköldpaddor och en gång träffade vi på en rocka och jag blev skit rädd! vi har blivit jagade av stora babianer på ödestränder. jag har gått vilse i bangkok.
vi har besökt mayaindianernas tempel, chicken itza (ca år 1400) är ett av världens sju nya underverk. den stora bollplanen med åskådarläktare där de spelade med offrade huvuden, jag har besökt botaniska trädgårdar och sett skorpioner, jag har matat hajar i thailand och varit på djurparker. jag har varit på massa olika markander och nästan blivit såld för 7 kossor i indien (skämt åsido) vi har fått motorstopp på en ingemansväg i mexico,  jag är bara så jävla glad att jag har fått möjligheten att få en underbar uppväxt med massa lärorika resor. mitt största intresse har alltid varit historian om dessa länder, därför har det blivit mycket besök i olika tempel, och historiska platser. kyrkor o gravar. när vi var i mexico blev jag lite besatt av frida kahlo. en mexicansk konstnär som dog på 1950-talet. hennes livshistoria berörde mig så jäkla mycket, och man ser verkligen hennes tragiska livsresa i hennes konst.
som sagt minns man inte allt, men jag tror att jag aldrig skulle varit den jag är idag utan min familjs resor.



Frida var med om en bussolycka där bla en ledstång i järn genomborrade hennes buk och livmoder, vilket skadade hennes reproduktionsförmåga. kahlo fick flera missfall - hon har påståtts ha varit ofrivilligt barnlös, men även ha gjort flera aborter. den här målningen säger väl de mesta...





El Castillo (slottet)
chicken itza ligger nära cancun på yucatánhalvön i mexico.
trapporna var och SER väldigt branta ut, 365 trappsteg till toppen. man fick verkligen hålla koll på vart man satte fötterna. längst ner stod en ambulans redo ifall någon skulle trilla...


bollspelplanen och läktarna.

oj va mycket det blev nu. kunde liksom inte sluta :) det jag ville ha sagt var.
NU ÄR FÖRSTA RUTAN KRYSSAD!




hysteriskt sms

RING , WILMA HAR SPYTT I SÄNGEN!

ja... ibland är det inte lika kul med de små älskade liven.
så nu blir det ÄNNU mer tvätt, lakan, påslakan och själva duntäcket. skit!


som tur är har jag glass och en världsrolig film som väntar... kl 21 på 6.an.


ledig

hej hejjj!
ja idag har jag hunnit med allt som jag inte annars hinner. jag har sovit ut, jag har varit och fixat nytt pass.
tvättat, varit på stan och handlat lite stuff till thailand. solkräm, böcker, smink o sånt där.
åt en jätte god lunch på mollys, pesto pasta med soltorkade tomater och parmesan.
vad har jag mer gjort? JO jag har tagit bort all jul här hemma. känns riktigt skönt att få ut allt. nu står min älskade bourgie i vardagsrumsfönstret igen.
nu ska jag åka tillbaka till brunnsäng och hänga lite tvätt, sen blir det chill i soffan. känner för lite vänner ikväll.


jag o syster på juldagen (min röv fick ta mycket stryk i backen)

4 bilder från julen

julafton












thai trallaa la thaaaaaii

sådär ja, nu har vi bokat och betalat resan till thai. 
först blir det bangkok 2 nätter. jag ska shoppa järnet. vi ska gå och kolla på allt möjligt, bara uppleva. jag har varit där innan , men det är så länge sedan nu så det enda jag minns är massa folk, tuk tuks och guldfärgade tempel.
så nu blir det 6:e gången(om jag inte minns helt fel) jag besöker detta land.
efter bangkok styr vi kosan till hua hin (där har jag aldrig varit ) cecilia jobbar. ska bo hos henne några dagar...och sen får vi se om vi tar in på LYX hotell sista veckan :) hahha nä men vi får helt enklet se vad som händer. till thai kommer vi iaf!







bilder från phuket 08








problemas?

ok. egentligen är detta inte ett problem. det är jag som är problemet. jag vågar inte trycka på betala knappen. då kommer massa pengar dras från min konto. jag vet, förr eller senare måste ju pengarna gå till fritidsresor, men jag hatar att godkänna köpet. alla tusenlappar försvinner på ett klick.
funderar på att boka 2 nätter i bangkok innan hua hin. pratade med cecilia idag, hon föreslog att vi kunde vara i bangkok samtidigt istället eftersom hon är där titt som tätt. då kan hon guida mig till alla bra ställen.

näääeee jag ska boka denna vecka. annars kanske resan tar slut på fritte, och det är ju dem jag vill åka med. apollo i första hand, men tyvärr finns inga resor kvar i feb. o jag vill inte vänta till 3 mars.

jaaahaappp... måndag idag. jag hade stora problem att ta mig upp ur sängen i morse, men tillslut gick det. jag åt en snabb frulle och åkte och lämnade wilma hos dagmatte. sen blev det ekonomiljus och narva. kom till jobbet 10.30...eller så. stängde dec.pärmarna. ska åka och lämna dem till Eva imorgon som sköter våran bokföring. vad gjorde jag mer?  beställde lite grejer, utskick nr 1 började gälla idag så vi satt upp kampanjlappar och sånt kuuuuuuul. oooh... sen blev det inte så mycket mer. jag skyndade mig hem, jag har fortrfarande hela huvudet fullt med snor (förlåt cilla) jag kan knappt andas på nätterna. så jäääkla jobbigt. min speciella nässpray från grekland funkar inte ens. hmm...
väl hemma så sjönk jag ner i soffan, kollade på film. sen färgade jag utväxten.

nu sova godnatt.

söndag

jag har fixat lite idag. tog en låååång sovmorgon såklart, sen åkte jag till brunnsäng. sorterade lite post, satt på en tvätt, va och slängde skräp.
efter det kände vi att vi förtjänade något gott så vi åkte till olearys. jag beställde deras gooooda dijon biff-pasta med vitlöksbröd. samtidigt kollade vi på milan matchen.

efter maten åkte vi till ica...handlade lite mat och jag köpte hårfärg.
rubbe åkte till enhörna för att ha möte och spela fotboll. jag slappade och kollade på one tree hill som äntligen har börjat på kanal 5... ooooo så spännande nu!
för ca 1 timma sedan så tänkte jag färga mitt hår, men jag hittade inte förpackningen med hårfärgen. blev skit irriterad och ringde ruben flera gånger...(det var han som hade packat upp varorna) men inget svar. jag letade och letade... nä. HAN MÅSTE HA GLÖMT SKITEN PÅ ICA?!?!?!
men så skulle jag ta ut något ur frysen...och där. ovanpå GB-gräddglassen låg min hårfärg. undrar om den fortfarande funkar? den är ju helt fryst nu...så nu ligger den och tinar.
hahahha jag skrattade som fan...för mig själv.

jahaaapp...så nu kommer jag komma med min underbara utväxt till jobbet i morgon.
jag ska hoppa in i duschen och göra mig klar för kvällen nu.

längtar tillbaka till vårat rum vi hade på nyår. skönare säng får man leta efter!




yoooooohooo

vet ni vad? egentligen borde jag ligga och sova för länge sedan, men jag hamnade både här och där ikväll. men nu...JA NU GOTT FOLK är jag hemma hos moi igen.

veckan har gått snabbt, wilma har varit hos dagmatte om dagarnaoch jag har varit på jobbet.
i onsdags (dagen före trettondagen) va jag med becky och annie. det spårade. eller jag spårade...som fan. det hela slutade med en blöt hemfärd till täppis. poliser, snökast, med blöt becka och en emelie som vägrade bli obakis. det var sjukt, jag vaknade halv 4 och var tvungen att se mig själv i speglen för att förstå att det verkligen var jag som var uppe. jag kände mig som en annan person. aja, skitsamma. jag blev sjuk på kuppen. spräng-huve som in i bomben...och halsen ska vi inte ens snacka om.
kom senare till jobbet på tors, åkte hem tidigare gjorde jag också... det kändes som jag snorade på kunderna.

idag då!!! jooo lördag. kom hem rätt hyffsat från jobbet....vid 16.30... försökte parkera, men fastnade vid en snövall. folk glodde, jag svettades, men va fan. jag förstår inte. ska inte en stor bil vara BRA nu när det är snökaos? tydligen inte...
sen tog jag ett långt skönt bad, lyssnade på dirty dancing låtar, drack cider, la facemask och bara koppla av tills rubbe kom hem med suryoye mat. så jäkla gott... jag åt tills jag...dog.
sen kom becka. vi rullade hår, dracck rödvin, smink, tjabb, allt..j.t. must die, sen FLAMMAN. minglade som tusan...hem vid 2. hittade 2 grannar på vägen hem. blev kvar med dem vid porten till 4! snackade om allt mellan himmel och jord.



nu sova.
hejsvejs.

min pappa

4 januari. min pappas dag. önskar att jag kunde vara hos er i grekland och fira dig! men vi får ta det när du kommer hem igen! Grattis pappa!


iiiiii vaaa gott

hallå ja.
det är tisdag (känns som fredag) vet inte varför, det känns bara bra. i hela kroppen och knoppen.
efter jobbet åkte jag o becky till videorullen och hyrde film. eller vi kom inte överens så vi stod där inne i säkert 20 min och bråkade om vilken vi skulle ta. men till sist blev det skräckisen dårhuset. eller okej, den hette bårhuset.
vi åkte även och köpte nygjord kladdkaka, gb-gräddglass, chips, dipp och zero. en riktig moffa kväll. tjocksmockkväll. fy fan va gott det var. det var jättelänge sedan jag smällde i mig så mycket på en och samma kväll.
ja, men vi åt, skrattade, kollade på filmen...som var helt jäkla awesome (fast den inte var på spanish) hahah nä men den var bara så jäkla vidrig. rebecca upplyste även mig med att man typ har 13 m tarmar i sig.

nu till en helt annan grej, jag ska åka till thailand. snart. den 14 feb tar jag mitt pick och pack och drar till hua hin och besöker cilla.
tar en flygstol till bangkok...2 veckor blir jag där. vet ni vad jag ska göra? bara vila och leva.
OOOOOCh min kära syster följer med. kan inte bli mycket bättre än så. vi har samma humor. vi är på PÅ de mesta.


jag o lucas thai 08


jag o syrran grekland 09



åh shhhit, nu vill jag bara att januari ska flyyyyyga fram!

nu ska jag o wilma gå ut och nosa lite. hejsvejs

nyår

kl 14 var vi framme i sthlm och checkade in på hotell kung carl. hotellet låg precis mittemot spy bar, bästa läget!
vi gick upp till våra rum och gjorde oss klara inför kvällen. innan vi tog taxi till cirkus kom alla till vårt rum och vi skålade i bubbel.

17.30 blev det middag. det var jättefint i matsalen, vita dukar och alla var så stiliga. riktig nyårskänsla. vi beställde mousserande till förrätten, som bestod av hummer/avokado sallad.
varmrätten var oxfilé med hasselbackspotatis och rödvinsky. till det blev det gott rött vin.
vi skålade var 5 e minut...alla skulle säga vad de bästa var under 2010. och alla kom på nya saker hela tiden. som tex ek: det bästa under 20101 var fotbolls VM, alla brast ut i garv så hela cirkus kollade på oss.
vi hann precis avsulta middagen innan showen började 19.30.
i pausen gick vi tillbaka till restaurangen där varsitt glas mousserande väntade. showen avslutades med klassiker låten we will rock you.
eftersom vi fortfarade var lite törstiga efter showen satt vi oss återigen vi vårat bord och beställde in ännu mer bubbel och snacks. och där satt vi kvar till 23.30 om jag inte minns helt fel.

linn och ek bestämde sig för att gå över till skansen vid 12 slaget, vi andra åkte tillbaka till hotellet och firade nyår mitt på stureplan. inte för att vi såg så mycket raker pga av snöovädret men iaf...
sen blev det fest på rummet! sjukt mycket roligt hände...alla flippade. vi dansade över allt, hoppade i sängarna. låg på golvet, i duschen, vi filmade, vi snackade och sen kom vi ju på att vi hade biljetter till white room...så vi knatade dit vid 02.
vi kom in. stod i kö. dansade 30min beställde shots, stod i kö, sen gick vi hem. 05 stupade jag i säng. på riktigt. sådan kul kväll, och allt var awesome. hade så kul med er!!!

roligaste denna natt stod anna och boman för =) att gå ner till receptionen i bara kallingar händer ju inte varje dag !
kl 11 på nyårsdagen träffades vi i frukosten och pratade om vad som egentligen hände kvällen innan. vi va sådär skönt bakis så man bara skrattar åt allt och alla.

jag kommer alltid att minnas den här nyårshelgen! tack för ett bra jävla slut!



RSS 2.0