ååhh

Kim kom precis hem med Junia. Carina hade skickat med en semla och 2 nya nr av vi föräldrar och föräldrar & barn. snacka om jag blev glad! världens bästa svärmor elleeeer?! =) tack snälla!
Nu har Kim dragit till bandyn och vi har slagit oss till ro i soffan.


29 feb

hej.
wilma ville gå ut idag. (eftersom det var fint väder) jag fick med henne hela vägen till brunnsäng. skitskönt att köra vagn nu... det är ju ganska så mycket jobbigare o köra i snö, halka och slask.
aja, hemma i brunnsäng tog vi det lugnt. testade klänningen som hon ska ha på fikat efter dopet. och mössan som mormor också har sytt. haha... hon såg så puttenuttig ut...helt i vit spets... och rosa rosett i mössan. kommer bli perfa det här!

vid halv 4 promenerade vi tillbaka hem till täppis. mötte upp Kim på parkeringen. han tog med sig Junia till garaget. sen skulle hon få vara hos farmor i enhörna. 
jag behövde lite egen tid. jag har nämligen pysslat. klippt, klistrat, skrivit osv. vad det är får ni veta senare för det är hemligt fram till dopet =)

sen har jag slängt alla gamla handdukar, mina nya fina, som jag beställde på mässan i februari kom förra veckan. skönt att byta. haddukar ä fan viktigt. finns ju inget skönare att svepa in kroppen i en redig fluff handduk. färgglada är de också. beställde även missoni inspirerade strandhaddukar som vi ska skicka ner till grekland.
lådan ska skickas nu i mars så nu ska vi packa allt som behövs därnere. spjälsäng, skötbord, nattduksbord, BLÖJOR tänkte jag skicka med också. man får ju rabatter hela tiden här hemma och i grekland är de inte lika billiga. (undrar bara hur stor Junia kommer vara Juni-juli-aug, får väl ta nått paket av varje) sänghimmel ska med, det ska funka mer som myggnät.

jaaa ... nu blir det chill framför tv:n resten av kvällen. sveriges mästerkock, den hemlige miljonären och o bigbrother ska jag titta på. jag skippar kroatien-sverige....tror jag.

förresten, har tänkt på det här med babysim. är det nån idé? tycker verkligen bebbarna att det är kul? nån som har testat?

bye


äääälskar dina runda goa kinder <3

godnatti

puuh vilken eftermiddag. flängde runt på stan. käkade på tex mex eller va tusen det heter. taco bar kanske.
tvättat i brunnsäng, lämnat wilma. va i nyken och pratade med prästen, kollade in lokalen och köket i Herrgården som vi ska vara i efter dopet. känns bra... nu är jag liiite lugnare inför söndagen. mamma o pappa har varit hos mormor idag och hämtat dopklänningen som hon har gjort iordning. så himlaaaa fin är den! och den betyder så mycket! mormor sydde den för 42 år sedan till min bror. sen har alla i familjen som fötts efter honom haft den på sina dop.
nu ska lillan få mat, wilma ska ut och kissa å sen är det säääängen! natti!

tisdag

vi tog en sovmorgon i morse... till 11.30. det var skönt. Junia startade dagen med ett bad. Det gillade hon. Inte så konstigt, jag skulle också gilla att vara fri...utan blöja och sparka runt i vattnet och känna mig tyngdlös.



Nu är Rebecca här. Vi sitter med våra hundar i soffan och kollar på tv. Junia sover i Beccas knä. Jag ska passa på att duscha och göra mig klar.
Jag och Kim ska åka ner till stan och fixa lite inför dopet. Igår köpte jag 12 flaskor bubbel på systemet. Jag skulle bära hela kartongen själv eftersom Kim stod på nygatan med bilen igång. SÅKLART var rulltrappan nr 2 trasig och jag höll på att avlida när jag gick upp för dem. snacka om otränad jag är.
Aja, tillbaka till idag. Vi ska köpa nya pyjamaser till Junia också... alla sitter liksom som den på bilden. 3-kvarts ben. Sen ska vi ut till Herrgården i Nykvarn och träffa prästen. Vi ska gå igenom dopet.
Bara 5 dagar kvar! Är en aning stressad inför allt... har inte ens tänkt ut vad jag ska ha på mig och det är det minsta problemet.

HEJ SVEJS!

6 veckor o 5 dagar

var på bvc idag.
Junia följer sin kurva så bra. Hon är en stor liten tjej nu på 5060g och 58,5cm lång.
hon har lite uslag i ansiktet bara, hon är torr och vill gärna klia själv. så det blev apoteket där vi köpte en salva som ska hjälpa. hoppas det hinner lägga sig lite tills på söndag. stora dagen. dopdagen =)




underbar lördag

vilken jäkla lyckad dag det blev!

vi samlades allihop kl12 i södra för lite volleyboll at the beach. där lottades vi in i lag. jag hamnade med kim, oskar, anders o daniel.  och vi vann samtliga matcher! sen blev det paus med några cider.
sen blev det nya lag. ännu en gång hamnade jag i samma lag som kim haha. men fick med hampus o tobbe. obesegrade igen! jag o kim var alltså de som vann varje match! haha (okej...jag hade bara tur)

Junia tillbringade förmiddagen med farmor och Per. de kom och hämtade oss efter volleyn.

vi hann med lite vila och mat innan min pappa kom och hämtade upp Junia o Wilma.
micke o carro kom hit innan vi tog en taxi till mira mar vid 18 tiden. 
långbord-deluxe för ca 25 pers. vi åt så god mat och firade och sjöng för Jelena o Gurra. efter middagen åkte vi alla hem till Gurra där förfesten började...och spårade ;) nej då... kanske bara jag då. vi spelade massa drink-spel och vi hade så roligt! vid midnatt styrde vi oss mot berget där det blev dans, shottar, drinkar natten lång. tack sarah o kim för att ni "hjälpte" mig hem ;)

första natten utan Junia kändes ju inte ens jobbig eftersom jag var en aning onykter. men det kändes så tomt på morgonen- dagen efter. hon hade varit så snäll och sovit hela natten förutom att hon fick lite flaska mitt i natten.
annars var söndagen lugn. jag kan jag säga att jag inte för 5 öre har saknat det här med att vara bakis. fyfan.



äntligen helg

oohh oh. jag stupar snart i säng! helt slut som artist.
idag hade vi satt väckarklockan på 08.00. jättetidigt ;) men såklart så somnade både jag o junia om så vi kom upp ur sängen kl nio!
när vi var klara med allt åkte vi till skärholmen med becky. (andra gången på 24h) sen åkte vi till arlanda o plockade upp cecilia. första mötet mellan Junia o Cecilia blev mycket känsloladdat. både jag o cilla fällde varsin tår...
det blev donken på vägen hem...och massa catch-up-snack. efter det åkte var och en hem till sig.
väl hemma på täppis myste jag o junia framför tv:n, när kim kom hem från frissan lagade han go-middag. sen kom cilla o becca o vi hade spelkväll.
vi laddade upp inför morgondagen. junia skaförst ut på stan med farmor,sen ska hon få sova hos mormor för att vi ska ut och roa oss.
vi är ca 20 pers som ska fira jelena o gurra. kl 12 blir det volleyboll. kl 18 middag på mira mar. förfest hos Mr G och utgång. kan inte bli annat än BÄST!



semlor

tack Kim för att du kom hem med semlor efter jobbet. i love it. trodde ALDRIG att du skulle komma ihåg att det var en sådan dag idag.

förra året var det jag som kom hem med semlor när jag hade slutat jobbet.

vad mycket som kan hända på ett år... eller hur?



nu ska jag, becca, junia o wilma åka till jelena och laga lite mat. sen blir det spel-kväll!
wieehoo!

tisdag

hej. internet har varit nedlagt de senaste dagarna - därför har det inte blivit något bloggande.

i söndags var sista osa dagen för dopet. 70 pers har tackat ja. nu är det bara att sätta igång o planera. tur att jag har några tjejer som ställer upp och hjälper till =) 
i övermorgon kommer cecilia hem från indien... längtar som en toook! vi ska ha en grym helg!

junia ligger o sussar i babysittern. nybadad och nöjd. becca ska komma hit om en stund på en snabb visit. sen blir det en promenad...
Kim blir nog sen idag, han fick för sig att köpa cross igår och ska antagligen hämta den idag efter jobbet.






godmorgon

ännu en natt utan gråt!
junia sover... o det är så skönt! hon somnade vid 22.30 och vaknade vid 04.30 för lite käk. sen sov hon fram till 10.  bytte blöja o åt, sen somnade hon om.

jag själv kunde inte sova igår... låg o kolla på film... somnade vid halv 3-3. men sov inte så värst bra under hela natten. men jag är inte trött för det! nu ska vi börja dagen...schemat är fullspäckat av festligheter!!!

byee


love in the air?



dexter o wilma trivdes ganska bra tillsammans, fast wilma fokuserade mest på ALLA leksaker som fanns.
nu ligger hon helt utslagen här hemma. hon kommer säkert sova hela helgen nu efter allt röj.



freeeedag wiiho!

äntligen helg!

nu ska vi snart traska ut i snön. ska nog till brunnsäng en sväng och säga hej till mamma. funderar hur jag ska ska göra med wilma... bädda på vagnen kanske? då kanske hon blir nöjd.
ikväll ska vi till Kims kusin Andrea i p-hagen för lite middag o babysnack. tar med wilma också. hon ska få träffa dexter (andrea´s hund som också är en jack russel) för första gången. haha undrar hur det kommer att gå.

gårdagskvällen var mysig. malin var också med hos jelena o tobbe,  vi åt 2 olika sorters tacopaj. sååå himlans gott! sen blev det kärleksmums till efterrätt.
sedan spelade vi alfapet och 10.000.


vill passa på att gratta snälla Jelena på 23 års dagen!

här var vi på kalymnos förra sommarn. hoppas vi kan åka tillsammns i sommar igen!

bra träning !


torsdag

det känns som jag gör allt och ingenting om dagarna. för egentligen gör vi inget, men så kollar man på klockan och inser att hela dagen är över. som idag, vi hade inplanerat lunch med malin kl 12. det var vår dag.
att göra sig klar, se till att junia är mätt och torr. att wilma är rastad, fått mat osv, tar sin tid. visst det är skönt när dagarna går fort, men det känns som Junia växer ifrån mig.
ifs blev det en lååång lunch idag. vi hade mycket prata om. becca kom på att hon också behövde en lunch så hon hänkade på =) sen tog jag o malin en sväng på stan.
jag ser fram emot den 25e feb. ska bara gå ner nått kilo till så jag kan få på mig nån klänning som hänger i garderoben. orka köpa nytt ;)

ibland känns det fortfarande konstigt att vara mamma. det är en så stor omställning, men det förnekar jag nog. jag har kommit på saker som är mindre viktiga. orkar inte lägga energi på onödiga saker eller människor när jag har en liten tjej och andra som JAG vill lägga min energi o kärlek på.
en annan sak som jag märkt är det här med minnet. jag glömmer bort hälften. det är sant. virrpanna är vad jag är. becca kan berätta om något ena dagen så får hon berätta om samma sak en annan dag. (men becca kan också vara virrig så allt är inte mitt minnes fel)

jaja, ikväll är vi bjudna hem till jelena o tobbe. tror det är tacopaj på G! =D aweeesome.    


så var dagen slut

så nu har lillan badat, fått på sig pyjamas och ligger o gosar på en filt här i soffan.
kim är i sin lägenhet och städar undan det sista. imorgonkväll är det visning...och på lördag. hoppas verkligen att det här går vägen nu! onödiga kostnader med 2 boende är inte vad vi vill lägga pengar på nu! 

på tal om något helt annat så skypade jag o Junia med cecilia idag. hon kommer hem den 23 feb. åååå vad vi längtar efter henne... tänk om bara några dagar får vi krama om henne igen!!! cecilia stannar till dagen efter dopet, så vi ska verkligen ta vara på de här få dagarna vi får tillsammans.


5 veckor idag...älskar dig min fina!


längtar!!!

guuud vad jag längtar efter att åka utomlands nu. idag sticker min bror med familj till thai. jag är så jäkla avis så det finns inte!!! visst vi ska ju till grekland snart, men det är inte samma sak. jag vill åka lååångt bort.
gårdagens restaurang besök har gjort mig nervös över flygresan till grekland. tanken på at hon kommer att skrika hela resan gör mig svettig.

ja men om jag skulle ta och ta tag i dagen istället. lillan sover. borde passa på och städa då. första dagen på länge vi bara ska vara hemma hela dagen. så skönt!



middag



igår kväll blev det en romantisk restaurangmiddag. tyvärr var det bara romantiskt till förrätten. Junia förvandlades från en sovande gullbebbe till ett ilsket bi! hon vägrade sluta gråta. hon fick vara i min famn och jag gungade o gungade... till sist blev hon tyst (när vi hade ätit upp efterrätten).
jag älskar dig Junia, men nästa gång ordnar vi barnvakt. punkt slut.


alla hjärtans

jag vaknade upp med en bukett blommor på nattduksbordet. i köket stod ett stort paket och i badrummet hade kim hällt upp ett varmt bad och i det låg fullt av rosenblad. helt otroligt.... nästan för bra för att vara sant... FÖR det var det inte.
men jag är inte ledsen för det, för han har hittat på annat. jag o Junia ska vara klara 19.45. vad har har nu hittat på?

jag själv hade hittat en paul smith parfym som fick bli Kim´s present. jag visste att han ville ha en parfym. jag o jelena stod och dividerade en bra stund i lördags för att komma på vilken doft som var kim. till sist hittade vi rätt!

idag har jag varit på möte med banken. det gällde först och främst pensionssparandet inom företaget. ändrade lite där... ville få ner avgifterna, sen så ska Junia få ett sparkonto,...och jag o Kim ett gemensamt.

nu ska jag göra mig klar! byee

hej

Besöket hos bvc gick bra. Nu är min lilla tjej hela 57,5 cm lång och väger 4650 g. heeeej här går det undan. nu har hon nästan vuxit ur alla kläder som har stl 56.

efter bvc mötte vi upp becca och tog en sväng på stan. var förbi ljuspunkten o fick en kasse babykläder från Åsa. mycket uppskattat!

När Kim kom hem fixade vi allt de andra, skrev på faderskapet och hämtade ut pass. Junia var inte registrerad så vi får ordna med hennes pass nästa vecka.
på kvällen blev det tacos framför tvn. sofias änglar o sen filmen colombiana.


måndag

hej hallååå! vi kom precis in. gick ut en sväng i solen. härligt! men wilma stretar emot och vill inte alls gå ut och gå. har försökt att få henne att sitta under vagnen och bara åka med, men hon hoppar bara ut... hmm..

snart kommer mamma o hämtar wilma.
jag o junia ska till bvc, sen ner till ljuspunkten för att hämta lite kläder.
när kim kommer hem vid fyra ska vi till familjerätten och skriva på papper. delad vårdnad osv. sånt sker ju inte automatiskt om man inte är gifta.
efter det ska vi fixa pass till junia. hoppas skatteverket har registrerat henne nu så att vi kan göra passet.

i övrigt är jag förbannad på posten. jag postade dopkorten för 1 vecka sedan och inga har fått dem. var det nån som sprängde just den postlådan eller? ehhh vad ska jag göra? ringa? 40 st dopkort är försvunna.
yeye... nu ska vi sätta fart här. mata, byta blöja och så ska jag fixa facet innan vi drar oss mot stan.
bye
 

en söndag

slapp-söndag idag! Kim gjorde pannkakor till frukost. 
sen blev det en prommis med vagn o hund. det var så skönt ute... solen värmde.... vi tog en sväng till torekällberget.
nu är hampus o patrik här, vi ska snart åka ut till farmor carina i enhörna för att festa på semlor =)


morgonmys!


min gullunge

vi vaknade för en halvtimma sedan. junia gav oss världens största leende. trodde först att det var ännu en "min" men sen så kittlade vi henne och gjorde roliga saker så hon skrattade om och om igen. (inte högt dårå men iaf) min lilla gosunge...jag blev varm i hela kroppen!



igår fyllde hon 1 månad. vi hade mys hela dagen. mötte upp jelena och becca på stan och fikade/lunchade på tidermans. sen gick jag o becca hem till täppis och bara va tills det var dags för henne att göra sig redo för ännu en jobbkväll på flamman.
Kim jobbade hela dagen, han kom hem lagom till att melodifestivalen började. Han hade med sig pizza, lite snacks och farbror Hampus. vi tog det lugnt resten av kvällen.




TRÖTT

jag är helt slut. junia verkar också lite trött för att hon sover fortfarande.

i tisdags var vi och lekte med emilia o zakie. eller det var mest zakie som lekte... och vi försökte hänga med. han e så go som skrattar hela tiden. vi tog det lugnt, tog en prommis och handlade lunch. vi gjorde hamburgare... JÄTTEHAMBURAGRE. emilia hittade de största någonsin. fick knappt plats i stekpannan ;)
sen somnade faktiskt jag.skönt ellleeeer..JA!haha.
Kim hämtade oss efter jobbet... sen åkte vi hem och bara tog det lugnt.

onsdags åkte jag till mässan med junia, jonas o nina. vid 10 tiden var vi där. mötte upp sofi och sofia från jobbet och sen var det bara att sätta igång och kolla på allt nytt! huuuuur mycket som helst. och timmarna bara flyger iväg. belid bjöd på lunch. Junia var snäll hela dagen. sov mest och fick så mycket uppmärksamhet av alla ljusexperter och leverantörer. hon gillade det. vi invigde nya vagnen också. bugaboo-bee-vagnen. super smidig. kommer funka perfa på flygplatser och i grekland i april =)
kim hämtade som vanligt upp oss i älvsjö när han var klar på jobbet. sen åkte vi hem till brunnsäng för att säga grattis till min mamma som fyllde 59 år. mormor var också där, så Junia och gammelmormor fick mysa lite innan vi åkte hem. ååå så trötta vi var! kunde knappt hålla ögonen öppna när vi skulle se sveriges mästerkock. Kim spelade som vanligt bandy. 


torsdags blev det mässa igen - men med pappa. junia var med.. men var inte lika förtjust... skrek lite sådär mest hela tiden och ville bli buren. men det var många som ställde upp på det. ägaren på aneta fick gå runt med henne en sväng. anders på eglo också... varmaste montern på hela mässan, kavaj och en bebis i famnen blir lite svettigt ;) hahha...
vi beställde ganska mycket nytt. kul. vi var kvar tills mässan stängde kl 18. hann inte ens klart med allt... ja så var det mässfest igår också. första året på 5 år jag inte var med. det kändes lite i hjärtat. men men... NÄSTA år då jäklar. 
var så trött..sliten...ont överallt igår (är lite extra tung i huvudet pga av förkylning, ont i halsen) så det blev ett maxmål och sängen när jag kom hem. fick i alla fall sova hela natten. lillan sov från midnatt till halv 6. ville ha mat och sen somnade hon om....och sover än... skön....t!

nu ska jag göra mig klar o gå ut med wilmis sen ska jag till skärholmen med becky.

ikväll ska jag, kim, junia, maria, lage, jonas, nina o tilde ta med mamma o pappa till la cantina och äta en lite försenad födelsedags middag. ska bli supernajs!!!

 
bilder kommer...men just nu har jag inte tid att lägga upp dem.

bye

måndag

NY VECKA... woohooo. den här veckan är fullspäckad kan jag säga!!! kul.

idag har mitt hjärta varit så snäll. inget gnäll...ingen grin-olle här inte. kan ifs bero på att becca har suttit och gungat henne i babybjörnen i flera timmar ;)

dagen har varit lugn, vi har beställt tid hos familjerätten för att fastställa faderskapet. så har vi varit på stan och ätit lunch med Nina. myste och snackade i 2 timmar. efter det gick vi hem och myste framför tv:n med rebecca. som vanligt =)

resten av kvällen ser lugn ut, ska upp tidigt imorgon och åka till sthlm och hälsa på emilia och zakie.

hej svejs


en gång i phuket

igår var vi på bio med jelena, tobbe, sandra o jonn. var ju ett måste att se en gång i phuket. fy fan vad man längtar nu. till thai. fick massor av flashbacks från februari när jag,kim o co var där. låten... när peter magnusson anläder väcker många minnen!
tycker att filmen var bra. älskar enkla roliga filmer.
nu dröjer det ett år innan vi kan åka till thai eftersom lillan är så liten... men åå jag ser redan fram emot det!


söndag

ännu en helg är snart slut... de bara försvinner!

i fredags var vi lediga hela familjen. vi myste och fixade lite grejs. åkte till polisen och fixade pass till kim. junia behöver också ett pass men hennes namn är inte registrerat ännu så det får vi fixa om nån vecka.
sen gick jag en snabbis på stan med becca.

på kvällen blev det middag i enhörna hos carina o per. hampus och mailn var också där. hade trevligt och åt så god mat och efterrätt. semlor och cheesecake.
vi kom hem vid midnatt och stupade i säng...

i lördags så hade vi sovmorgon sen gjorde inte ett dugg på hela dagen. kim var i sin lägenhet och gjorde de sista innan fotograferingen på onsdag. på kvällen kom tobbe och jelena hit. de hade med sig pizza. så det blev mello och pizza för hela slanten. loreens låt var riktigt najs faktiskt.
sen spelade vi spel till kl 01.

idag...sovmorgon!!! jag sov till halv ett! aaaah sååå skönt!
när vi kom upp ur sängen belv det en prommis. wilma fick ta på sig tjock-täcket för att klara kylan.
snart kommer becca, o kim ska åka iväg.
ikväll blir det bio på heron.

heeejsvejs

love

min kille står i köket och gör pancakes.
jag, wilma och junia ligger i sängen o myser.
underbar start på en lördag, eller hur?


hej

igår var vi (jag, lillan o becca) på bvc för första gången... vi mätte och vägde. nu är lilla fröken hela 56 cm lång och väger 4390g. (inte så liten längre)

om 2 månader drar vi iväg till grekland. jag längtar så mycket! vill bara komma bort från det här vädret och att vi alla kan vara tillsammans. jag saknar Kim om dagarna. imorgon är han ledig och då får vi en lång-helg tillsammans. <3

idag ska mamma o pappa ta hand om lillan medan jag är hos frissan. oj ja, ja ska till frissan. jag har inte klippt mig på ca 4 år. jag är rädd... men nu fan får det vara nog! jag kan inte gå omkring och se ut såhär. nu måste jag försöka bli människa igen. 
även om det är ett tag kvar tills magen blir platt igen så är jag på god väg. 2 kg kvar tills jag är nere på inskrivningsvikten. resten får ta den tid som behövs, orkar inte tänka på det just nu!

hej dååå! 

3 veckor!

min älskade unge,  JAG ÄLSKAR DIG!!!!!!!
3 veckor har gått snabbt och långsamt.
jag har varit livrädd o har haft ångest, 
men jag har aldrig känt så mycket kärlek, 
jag älskar mitt liv. jag älskar att leva.
jag älskar min familj.


RSS 2.0