Allt möjligt!

Okej, veckorna som gått har varit rätt intensiva. Såklart det blir med förberedelser inför flytt. Men jag har även haft fullt upp med annat. Tis- ons förra veckan - Jönköping och träffade mina sköna kollegor och vänner Malin, Emy och Carl. 
Vi bodde på Hooks herrgård och hade det så nice! 
Spa 🧖🏼‍♀️ , massage, bad både inne och ute. Utsökt mat. Frukost, lunch och middag får full pott av mig. Ååå så gott! 

(null)

Och såklart jobb också - Jul 2021. 
(null)

(null)

(null)


(null)

(null)


Kims farfar, Gunnar, fyllde 99 år. Det är stort 🥳
(null)

(null)

Så var jag i sthlm med Sarah. Det var en sådan mysig dag - bara vi två. Åt lyxlunch och sen amretto sour drinks på Diplomat och så fick vi skjuts hem av Kim när han slutat jobbet. Victor och Budda anslöt sig senare för taconight. 
(null)

(null)     
Lättgrillad tonfisk, plocksallad, mango, melon, avokado, karamelliserade valnötter, mynta, koriander, kassavachips, soyamajo, grillad citron.

Jag har gästjobbat på LjusExperten Södertälje två dagar. Det är alltid kul att byta miljö och såklart att vi hjälps åt när det går. 

Gymnastik, Riding och kalas för kidsen. 
Jag har varit på mellokväll hos Cecilia med Sarah. Rätt låt vann och ja. Vi rullade bokstavligen hem efter den middagen. 
(null)
En tapasmiddag för 3, javisst! 😉😍 

Just det, en date i lördags med Kim också. Vi åt lunch på Tures i Sturegallerian och kollade på soffor. Barnen var hos farmor o Pelle. 

Kört 1 1/2 h padel med Carina, Pelle o Hampus🎾 

Och sen har jag packat, packat, packat, slängt, återvunnit, gett bort, skänkt och lagat saker. 

Och all jul beställde jag i söndags. Kan ju bara konstatera att vi kommer ha dem finaste julstjärnorna på marknaden! Från vårt egna märke. De kommer pryda vårt nya hus i vinter!

Nyheter har trillat in i butiken. Vårt egna märke LA LUZ 🥰 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)





Flytt påbörjad

Nu är det 4 veckor kvar tills vi säger ADJÖ till Kärrhöjdsvägen 13. Jag är så klar här. Klaaaaar! Även om vi har gått igenom mycket som har varit helt fantastiskt tillsammans som familj i det här huset så har det inte varit vårt hem. 

Hela familjen längtar. Planen är att huset ska vara tomt på grejer 1 vecka innan vi lämnar nycklarna. 
Vi har hyrt ett förråd på shurgard där våra sängar och liiiite annat smått och gott får bo 1 månad medan vi bor april ut i Bommersvik. Och till förrådet började vi att flytta saker redan idag. Sakta men säkert 😎

När vi flyttar ska i princip allt köpas nytt. 
Jag har nästan glömt hur allt såg ut i nya huset, men imorgon Kl 10 ska vi äntligen dit och få mäta och kolla runt. Ska bli så kul. Så taggad på att få låta inredningsdrömmarna flöda. 

Jag gillar att vara ute i god tid så jag har redan röjt ut nästan hela undervåningen och sålt av saker, packat i kartonger och slängt massa skit (rent ut sagt). Tillfredsställande känsla att det går enligt plan. 
Nu kör vi! 
26/3 - huset tomt, flyttar till Bommersvik 
31/3 - Hej då Kärrhöjdsvägen (hunnit åtgärda lite saker som ska fixas i huset och flyttstäd) 
30/4- Hej,  Disas väg 🥳






RSS 2.0