Snor en bild av Jennifer


2012...

Var ju helt klart mitt år! Det bästa året jag har fått uppleva.
Den 11 januari föddes vår dotter Eva Junia Åberg på södertälje sjukhus.
Första värken kom vid 10-tiden på morgonen den 11 januari och jag var öppen 10 cm bara 4 h senare.
Junia kom ut till oss kl 17.33 och var helt perfekt!
Förlossningen var ingen enkel match, men det gick fort. Jag hade förberett mig på en lång förlossning, laddat med musik, serier och snacks. Men inget av det hanns med.
Det kändes lite dramatiskt, jag menar en timma efter att första värken hade kommit så kände jag en sådan enorm smärta att jag inte visste vad jag höll på med, det ekade i mitt huvud att något var fel. Man kan inte ha såhär ont, jag hade tänkt vara hemma i flera timmar och kolla på film, vila lite osv...
Jag var oerhört förvirrad.... Men fick lugnande besked när vi kom fram till förlossningen.
Men så är det ju, på något sätt föreställer man sig hur det kommer att vara att föda, hur det ska starta osv. Men det blir aldrig som man tänkt sig!

Hela januari var som en dröm, jag kommer inte ihåg så mycket, man var i den berömda bebisbubblan, bra att jag kan gå tillbaka i bloggen och läsa <3






Sundsvall

Vi kom upp rätt sent igår, kvart i elva på kvällen men alla var uppe och väntade på oss ( alla utom Ebba )
Vi hade så mycket att prata om så vi satt uppe till 03.30!
Så himla mys!

Idag så hade vi ett födelsedagsbarn att fira så vi var uppe och sjöng och grattade. Kusin Lisa 8 år idag!
Kalasat en massa, ätit tårta och träffat många nya ansikten.
Vid 2 tiden dök Hampus, Jennifer, Åsa, Lasse och Anton upp. Då blev det fullt hus kan man säga.
Hela dagen har bara varit slapp, vi har spelat så mycket spel och Junia och Ebba har röjt bland alla leksaker och är så uppassade.
Vill också få med att jag ägde på bowling och fick ALLA strikes på en serie. Det är 300 poäng det! Haha grabbarna blev sååå tysta.
Vi avslutade kvällen med taken 2, några bastade men jag känner att jag måste vara på topp imorgon. Då ska vi ut i pulkabacken och grilla korv. Sen såklart ska en festmåltid tillagas.
Vi kanske hörs, annars gott nytt!!!!!


Lördagskväll

Sitter i bilen, Kim kör och Junia sover. Har bara kommit en liten bit på vägen mot Sundsvall. Men vi har det bra. Lyssnar på skön musik och pratar om vad vi ska hitta på för skoj i Thailand.
Finns massor vi vill göra :)
Vi pratar om vilka resor vi ska göra när Junia blir större och förstår också. Ska bli så roligt, ser fram emot framtiden.
Att få resa iväg är det bästa som finns!
Och vårt förhållande behöver verkligen få ett uppsving. Inte för att vi har det dåligt på något sätt, men Kim har spenderat all sin tid i lägenheten sedan slutet av augusti månad så jag behöver verkligen honom för mig själv i 2 veckor.
Tänk alla kvällar jag kommit hem sent från jobbet till en tom lägenhet och saknat att få vara en familj. Men nu är det över, jag minns nästan inte hur förtvivlad och ensam jag har känt mig.
Nu vänder det.
Kram på er!


Jepp

Då kör vi igång med sista arbetsdagen sen är jag ledig fram till nyårsdagen.
Hur skönt?!


Lyx

Eftersom vi har en "privat" reseledare i Thailand så slipper jag tänka på de mesta. Cecilia har fixat transfer, bästa rummet, markterass vid poolen så vi lätt kan komma in och ut, utan trappor när man har vagn. Och det bästa av allt, hon har fixat en vagn så vi slipper kånka runt och vara "rädd" om vår bugga från Sverige.
Du är bäst Cecilia, hör du det?!
Längtar så sjukt mycket, bara 2 veckor kvar!


Till familj och vänner.

Snart är det dags för födelsedag och några har frågat mig vad Junia önskar sig i födelsedagspresent.
Och här kommer svaret: i princip allt!
Böcker, leksaker, något hon kan ha i sitt nya rum, påslakan till sängen, tallrikar och bestick, muggar, hakklapp jaaa allt!!!
Det enda hon inte behöver är kläder. Vi fick såååå mycket fint i julklapp och jag vill ju att hon ska hinna använda allt innan hon växer ur det.
Pyjamaser och solhatt till Thailand behövs däremot!!! =)


Fredag

Ikväll blir det en go jäkla middag.
Är på väg hem från jobbet, ska bara stanna till vid systemet och köpa med mig en box rödvin, en gott och blandat till Kim och en skumpa , ja allt sånt som vi ska ha med oss till vår nyårshelg.
Ser så mycket fram emot den!



Hej

Det är lite surt att jobba när de flesta runt omkring en är lediga. Men va tusan, vad gör det? På lördag åker vi upp till Sundsvall för att fira in de nya året!
Ska bli så jäkla najs, och roligt att vara tillsammans med familjen Åberg också.

Idag gick dagen ganska fort iaf, kom dock inte hem förrän kl 20.
Kim har fortfarande inte kommit hem, han kör all in i lägenheten med Jonn ikväll. Förväntar att han inte hemma förrän midnatt.
Just nu bor vi hemma hos mina föräldrar. Det funkar... Fick en jädrans god middag med räk-curry-gryta ikväll med vitt vin. Inte så pjåkigt, känns nästan som att bo på hotell.
Nää nu måste jag duscha och sen blir det sängen.
Natti.


Nyfiken


Julafton 2011

Här är jag för ett år sedan. V.38!


Dec. 26, 2012


Jul


Tillbaka

Haft en underbar "alla vi barn i bullerbyn" jul i Järvsö hos min mormor och Hans.
Jag, Kim och Junia har bott i en liten stuga en bit bort från stora huset där alla andra bodde. Hur mysigt som helst.

Vi åkte upp med Kims mamma och Per dagen innan julafton.
Min bror och hans familj anslöt sig senare på kvällen.
Vi blev bjudna på middag av Carina och Per så vi gick ut och åt på en mysig restaurang på kvällen, sen skjutsade vi dem till deras hotell.
På julaftonsmorgon kom min mamma, pappa och Wilma.
Kl 12 var det jullunch, vi åt, drack och åt. Efter det blev det fika och Kalle på tv i väntan på tomten. Min moster,
Gunnar, Nisse och hans son kom också förbi.
Efter Kalle så knackade det på dörren, vi sprang dit och öppnade och där stod tomten! Junia var jätteintresserad och inte alls rädd.
Julklappsutdelningen höll på i några timmar, Junia fick massor av kläder, ett piano av trä ( i rosa), leksaker, en kista, lite prylar till nya rummet m.m.
Super duper nöjd liten fröken!
Sen var det faktiskt dags för middag, min mor och far bjöd på kräftsoppa med trisskrap till förrätt ( vi skrapar alltid triss på julafton ) sen bjöd min mormor och Hans på älgstek med tillbehör till varmrätt.
Carina hade fixat efterrätten som bestod av pepparkakscheesecake.
Mumsigt! Det blev långdans runt i hela huset och sedan vid midnatt så gick vi ut med pulkor, spark, glögg och firade av några raketer. Så himla bra avslutning.
Vi somnade så gott allihop.

På juldagsmorgonen fick vi en redig sovmorgon. Junia vaknade inte förrän kl 11! Haha så vi blev väckta av att det knackade på dörren och där stod pappa och frågade hur länge vi hade tänkt sova. Fatta va skönt att få sova tills man vaknar.
Aja, kl 12 så samlades alla för grillning ute i snöyran. Massa glögg och julgodis blev det också. Junia satt nöjd i sin pulka. Så jäkla mysigt och gott!
Sedan tackade Carina och Per för sig, och begav sig tillbaka till tälje. Vi andra gjorde oss festklara och kl 18 blev det mousserande och förrätt i form av Skagentoast och varmrätt med helstekt fläskfilé och potatisgratäng med rödvinsås. Jonas och Nina bjöd på det.
Jag och Kim fixade efterrätt, vi gjorde vaniljglass med hjortronsylt.
Resten av kvällen lekte vi charader. Vid 12 gick vi och la oss i vår mysigs stuga, så tyst och så fridfullt. Längtar redan tillbaka.
Idag blev det inte så mycket gjort, efter att vi packat ihop våra saker åt vi lite frukost sen begav vi oss hemåt.
Vi stannade 2 ggr så Junia kunde få sträcka lite på sig.
Nu är vi så trötta , sängen väntar.
Imorgon blir det jobb igen!

Vill tacka min familj och för att Junia fick uppleva en sådan fin jul! Såklart kommer hon inte minnas något men Jag kommer alltid minnas den av hela mitt hjärta.

Vi hörs imorgon.


Fredag

Jobbat, handlat julklappar på "lunchen" , ätit födelsedagstårta made by Sofi.
Fick gjort ganska mycket.
Halv åtta kom jag hem och då stod maten på bordet.
Tacosmums.

Imorgon ska jag upp tidigt då det blir klapputdelning och julfrulle på jobbet.
Slutar kl 16, efter det blir det middagsträff hos Malin och Krister.
Vi hörs i morgon då.


Pluttis

Har hon verkligen varit såhär liten?


20 december

Jag slog till på en riktig lyx lunch idag. Jag var så himla hungrig så det blev en kräftpizza med ruccola och aioli. Så gott och så värt det. Är fortfarande mätt.

Är hemma om 30 min, fan vad jag saknar min lilla tjej. Känns så overkligt att vi snart får packa bilen och fira jul tillsammans i 4 dagar.


...


Godnatt

Jag tänker ta nya tag imorgon och ha en bra arbetsdag i alla fall. Orkar inte ligga och tänka på hur dumt allt blev.

Om jag får en timma över på lördag så ska jag försöka få till några julklappar då, till kidsen i alla fall, de är ju viktigast.
Kim får bara en julklapp, en liten en. Men han får ju Thailandsresan av mig så den får han nöja sig med :) tycker det är en jäkligt bra "julklapp" om ni frågar mig.
På fredag ska Kim och nya ägaren ses på banken och skriva på de sista ang. lgh på täppgatan.
Ska även försöka betala skatten på vinsten innan året är slut så jag inte behöver göra det vid nästa deklaration.
Då vet jag vilka pengar vi har att röra oss med.
Pengar pengar pengar. Det betyder inte mest, för det gör kärleken, men det betyder fasen mycket. Annars skulle man väl inte ge upp sin själ och tid för att arbeta så mycket som man gör?



Ääääsch

Vet ni? Jag hann inte köpa en enda julklapp idag heller. Fast jag var ledig. Helt sjukt stressad har jag varit, men nu är dagen slut och jag kan inte göra så mycket mer...Allt bara drog ut på tiden.
Gud ge mig mer tid.

Bilden är från Junias rum.


Hej!

Onsdag idag då.
Junia vaknade vid 9 och då gick vi upp och gjorde lite välling, sen la vi oss en stund till. Bara låg i sängen och kollade i taket. Det är skönt de med.
Sen blev det grötfrukost med hela familjen.
Efter det blev Junis trött igen så hon somnade precis, perfekt, då kan vi göra oss klara i lugn och ro.
Vi hörs senare.


Hallå

Tisdagens jobb är över. Nu ska jag till nykvarn och bara chilla. Junia och Kim kommer senare.
Tänkte ta sovmorgon i morgon. Jag behöver det, mycket som ska göras i morgon. Jag ska till nya lägenheten och röja bland mina flyttkartonger sen ska jag ut och handla julklappar. Har bara i morgon på mig att hitta allt. As jobbigt.
Vet inte ens vad jag ska köpa till Junia... Och sen har jag ca 15 andra jag ska köpa till... Öööööh.
Kl 16 ska jag till tandläkaren.
Vad mer? Hinna äta typ.

Dagen bild är tillägnad Jonn. Han gick på mitt lilla skämt, som ni alla ser är det pepparkaksdeg och ingen annat ;)

Tja då.


Hej.

Nu är jag äntligen på väg hemåt. Junia är hos min mamma så jag ska förbi där och hämta henne. Jag stannar även på middag. Gott!
Idag har vi haft fullt upp på jobbet. Känns kul, förra veckan var ganska lugn.
Jag har även hunnit med att boka restaurang och bjudit in folk till Junias födelsedagsmiddag.
Hon fyller ju dagen innan vi åker till Thai, men då orkar jag verkligen inte ha något sådant inplanerat så middagen kommer att hållas den 5 januari på restaurang Mira Mar i södertälje.
50 pers är inbjudna. Vi försökte hålla antalet "nere" men det gick inge vidare. Både jag och Kim har stora familjer och många vänner som finns i Junia's liv. Så ja, tillslut blev det så många som 50 personer.
Ska verkligen bli super trevligt, det blir ett riktigt långbord med Junia i mitten, med all uppmärksamhet :)
Känns så enkelt för oss att göra såhär eftersom vårt hem knappast kommer vara redo för en kalasdag.

Slänger upp en bild på hur fondtapeten blev i Junia's rum. På andra sidan väggen är det breda ränder i färgen gammelrosa. Blev så himla fint! Precis så som jag hade drömt om.


Måndag

Vilken helg! Måste säga TACK till alla som hjälp till! I lördags så var Sarah och Isabel med Junia medan grabbana slet på returen och flyttade alla kartonger, soffgrupp och sängar.
När jag slutade jobbet så hjälpte Sarah mig med det sista lilla innan vi låste och åkte hem till Jonn där alla var samlade.
Där väntade en överraskningsmiddag, vitlöksfylld köttbit med bea och pepparsås. T.om efterrätt!!!!
Perfekt kväll!!

I söndags så var det flyttstädning som stod på schemat. 2 tjejer kom och städade i 5 h. Under tiden så var jag, Junia och Sarah hemma hos Tobbe och Jelena och julbakade.
På kvällen flyttade vi hem till min bror i Nykvarn. Där bor vi tills vår nya säng har kommit och Kim har fått klart köket.

Idag jobb!


Hej

Tar en pause från packningen. En film, godis och en flaska rött kvällen till ära. Sista natten vi sover på täppis, känns lite sorgligt. Tänk va mycket som har hänt här, och framförallt de senaste 2 åren. Här levde vi under hela graviditeten och guuud vilka känslor man hade... Här befann vi oss när vi levde i bebis bubblan. Jag och Junia lärde känna varandra här. Så himla mycket känslor mellan dessa väggar, men nu är det dags att gå vidare.

Junia har varit med sin farmor hela dagen, jag har jobbat och Kim har gjort allt möjligt, varit på ikea, fixat med rören i nya lgh, kört flyttlådor, lämnat Wilma hos min mamma m.m.
Junia kom hem vid halv 8, ganska så trött, så vi busade lite och sen bums i säng. Hon somnade snabbt med sin älskade vällingflaska.
Skönt för då hann vi packa det sista.

Imorgon ska jag jobba. Sarah, Daniel och Jonn kommer hit och hjälper till med flytt och barnvakt.
Underbart att få hjälp, guld värt!

Jaja, är faktiskt lite ledsen innerst inne. Mitt första hem... Älskade täppis.


Godnatt

Här hemma hade vi noll luciastämning idag. Har inte fått nån julkänsla alls i kroppen. Inte en enda ljusstake eller julpryl är uppsatt. Så jäkla konstigt. Jag ska satsa på en hejdundrande jul nästa år istället.
Jag tror att julkänslorna kommer när vi åker iväg allesammans till Järvsö.
Jag är så trött på den här skiten nu!
Idag har jag packat och slitit med barn och hund mellan tvättstuga och sortering. Fortfarande inte klar. Kim pysslar med sitt. Svårt att samarbeta när vi har två olika deadlines.
Junis sliter och drar upp saker ur kartongerna. Hittar både det ena och de andra som fort åker in i munnen. Alltså man blir lätt galen som mamma. Man får ingenting gjort, tror jag håller på att bli galen.
Kl 20.30 lekte Junia i sin säng med några asroliga soppslevar och då hann jag duscha. Det var min egentid på hela dagen.
Kim kom hem halv 10. Med Minako sushi och en stor godis påse ( från video in ..) han är rätt snäll han...
God natt.



Hejhej

Mitt i flyttstöket sitter tomteflickan och klappar händerna :)


Haha

Hittade en gammal bild på mig och Kim. Vi var tillsammans i typ 2 månader när vi gick i 9an på brunnsängsskolan. ( gick dessutom i samma klass )


Onsdag

Snart hemma. Snart middag och vin tillsammans med min andra hälft.
Många som har gift sig idag, detta lite magiska datum. Trevligt tycker jag.
Jag och Kim har väl pratat lite löst om det här med giftemål men har väl inte kommit fram till något.
Han är mer; vi åker utomlands och gör det.
Jag vill ha ett riktigt stort bröllop och bjuda alla jag känner! Kyrkan är redan klar, Järvsö kyrka. Sveriges största landsortskyrka och enligt mig den vackraste och klänningen har jag också klar i huvudet. Den hittade jag för 5 år sedan, made by Lars Wallin.
Ja ni märker ju vilka krav jag har och det betyder ju att det kostar en slant. Vill inte gifta mig bara för att, jag vill ha det som jag alltid har drömt om.
Så det gäller att spara. Nu har ju jag redan sparat en hel del eftersom jag jobbat sedan 2005 och varit delägare i företaget i ca 3 år och senaste sålt lägenheten med hög vinst. Men det dröjer nog ett par år tills vi har råd med ett bröllop in my style. Vi har några saker som kommer högre upp på spenderar-listan. Hus och syskon till Junia :)
Äh, vi får se vad som händer!
Det är iaf väldigt roligt att fira kärleken med ett underbart bröllop.
Bilden på klänningen är INTE den från LW.


Om en månad...

Åker vi till Thailand. Vi ska hälsa på Junias gudmor Cecilia som bor och jobbar i Kata, tänk att bara få vara tillsammans i 2 veckor!



Tisdag

Idag blev jag bjuden på en riktig go lunch. Det behövdes för kvällsmiddagen blev sen. Allt för sent, kom hem runt halv åtta och började direkt röja bland mina flyttkartonger. Kim och Junia kom hem vid nio och då var det bara att sätta på henne pyjamas och borsta hennes fyra gaddar. Sen somnade hon. Hann liksom inte ens gratta min egen dotter på 11 månaders dagen :/
Kl 22 var middagen klar. Nu sitter jag o kollar på nyheterna och sippar på ett glas rött.
Ska sova snart. Jobb imorgon.

Ps om du har en slant över så tänk på alla dem som inte har ett varm säng att sova i inatt.


Junia

Saknar dig min lilla plutt.
11 månader idag <3


Hej heeej

Alltså jag är så trött. När väckarklockan ringde imorse trodde jag att det var ett stort skämt.
Men om ca 2 veckor, närmare bestämt 21 december är det värsta över. Då är täppis ett minne blott. Jag kan inte fatta att jag snart får mitt liv tillbaka.
På söndag kommer flyttstädningen hit och då ska det vara tomt... och ja, det finns en hel del grejer kvar.
Bla ett skåp som jag inte ens vill öppna och börja rensa ut. Det är ett sådant skåp som det bara ligger skit i , fast kanske nån viktig pryl så jag kan liksom inte bara dra ihop allt och lägga i en stor soppåse. Jag måste sortera. Huua blä usch fy va jobbigt.

Nu drar jag till jobbet, ha en bra daaaaag!


Lördags bilder


LÖRDAG!

Junia gav oss sovmorgon till10.30. Bara det gör ju att dagen inte kan bli dålig.
Men det hade jag inte räknat med heller.
Tog en snabbis runda på stan med Jelena. Bytte batterier i 2 klockor och köpte lösögonfransar och ett guldnagellack till kvällens festligheter.

När det var gjort så gick jag ut med vagn och hund på en promenad.
Lagom trötta vid 15 snåret kom farfar Lasse för att hämta Junia. Hon spenderade sin natt där och inte en sur min på hela tiden.
Jag och Kim då?
Jo vi gjorde oss festfina och sen begav vi oss till min mormor i Hägersten. Min bror och hans fru, min syster, min moster och hennes fästman och mamma och pappa, och såklart mormors livskamrat Hans hade ordnat ett överrasknings kväll åt mompen.
Mormor är en pigg en så det blev en ordentlig festkväll.
Vi började hemma hos henne, alla hade gjort olika snittar och köpt med sig skumpa som vi skålade med.
Kl 18 kom taxi och hämtade upp oss och körde mot Kungsgatan och goldenhits. Bästa bordet längst fram. Mormor var på strålande humör och kunde inte i sitt liv förstå vad vi hade hittat på.
Vi åt jättegod 3 rättersmiddag och showen var över förväntan. I en del av showen grattar de alla som fyller år osv, sist ropar de Eva... Eva 80 år finns det nån Eva? Mormor blir lite till sig och säger jaaaa i micken. Sen sjunger vi tillsammans och sen blir hon uppbjuden på en dans. Lite lugn sådär. Mormor är hur nöjd som helst för killen sjunger samtidigt som de dansar. Vi andra håller på att skratta ihjäl oss.
Min mormor bjuder verkligen på sig själv, och hon var inte ett dugg nervös när hela publiken kollade och klappade händerna.
Vid 23 tiden var showen slut och det blev nattklubb. Vi stannade kvar och tog en drink eller 2. Vi hade ringdans och löjlade oss som bara vi gör.
Kom hem med taxi vid ett snåret och då var jag helt slut.
Men fy tusan vilken lyckad kväll!!!!!!!!!


Nä men hejsan!

Strul igår, kunde inte logga in på bloggappen så nu ska jag försöka dra fredagen i korta drag.

Vi började dagen med ett pulka race runt kvarteret. Junias första någonsin. Det tyckte hon var kul.
Resten av dagen packade vi, åkte och slängde massa massa saker på returen. Junia fick hänga lite med mormor för hon tyckte inte att det var kul med packning.
På kvällen gjorde vi tacos och kollade på film. Kom i säng rätt tidigt. Men skönt vare!!!


Snart tar jag helg!

Om en timma så tar jag helg. Så jäkla skönt, första lördagen och söndagen på mycket länge jag får vara hemma med min family. Det är guld värt. Inte för att Kim och jag kommer att umgås så mycket, men de få timmarna vi får ska man ta vara på.
Imorgon tog jag en extra dag eftersom jag måste packa till flytten, annars går det inte.
Min kropp har varit lite off senaste tiden. En ledig dag på 13 dagar, ätit dåligt, stressad, tänker på flytt och att lägenheten måste bli klar. tänker på julen i Järvsö och nyår i Sundsvall. allt ska förberedas och det gör mig också stressad.
 
Men nu ska jag ta igen mig lite, sömn, god mat och som sagt den bästa medicinen - att få vara med familjen.
Min mormor ska firas på lördag. 80 barre blir hon då, och fasen va vi ska ha kul! Jag berättar mer om det imorgon.
 
byee
 

Finns inget dåligt väder

Fråga Sofi och Junia. De var ute flera timmar och gick tom till jobbet för att möta mig när jag stängde <3

På jobbet var det lugnt, såg många olyckor påväg till och från jobbet. Var rädda om er, det är inte så mjukt att volta med bilen även fast det är snö....


Hmm

En fundersam Junia är påväg med mig till Eskilstuna. Idag ska hon få leka med Sofi medan jag jobbar.


Tisdag

Kom iväg snabbt efter stängning idag. Så jag är nog hemma om 20 min eller så.
Ska hämta Junia hos mamma.
Sen blir det myskväll bara vi tjejer.
Pappa Kim lägger stengolv i hallen. Ska dit på fredag och kolla hur det blev.
Spännande!!!!


Måndag

Idag har jag pysslat med diverse saker till kommande annons. Beställt armaturer till utskicket som går ut till hemmen i början på januari.
När vi skulle bege oss hem funkade inte larmet så det var bara att stanna kvar och försöka få tag på securitas. Som egentligen skulle ha skickar en tekniker i dag... ( eftersom de visste om problemet) Men som vanligt är det jag som får ta tag i deras problem och inte tvärtom. Här betalar man 3000 i månaden så kan de inte ens ringa och meddela att de inte kommer.
Och detta är inte första gången vi står utan larm.
Så, nu har jag gnällt klart. Det blir en sen kväll, kommer säkert inte få se en vaken Junia när jag kommer hem.
:( skitkväll.


Goodbye

Såg nyss sista avsnittet av one tree hill. Har bölat ögonen ur mig. Världens bästa serie! Kan inte fatta att jag inte får se något mer. Har följt den sedan 2005.
Känns tomt och ledsamt. Känns som något saknas. Så himla knäppt hur jäkla fast man kan bli. Men det var ett bra slut, funderar på att börja om från början igen. Imorgon åker avsnitt 1 på säsong 1 på, då kanske det blir ok igen.

Hej då OTH ni förändrade typ mitt liv.


Hmmm

Nä Junia man ska gå med gåvagnen! Inte krypa med den.
Ett litet problem är ju att Junia envisas med att gå på tårna och då får man ju ingen direkt balans....


Trött...

Hemma från jobbet, äntligen. Det blev lite sent för jag skulle räkna pengar och banka också.
Skönt att det är söndag, men jobbigt att veckan fortsätter i morgon. Upp tidigt för morgonmöte. Ska handla frukost till jobbet så vi kan ha lite myspys 1 h innan vi öppnar.
Ikväll bjuder Kim på middag, jag får hänga i soffan så länge med Junis.
Passar även på att lägga en ansiktsmask ... Vikken lyx asså!

Idag sålde jag iväg min kökslampa till en tjej i sthlm. Så ett antal tusenlappar rikare är jag nu.
Kommer sakna min Octo men kul att byta lite också ;)


En bra dag på jobbet.

Fan va vi är bra! Är jätteglad över dagens försäljning. Imorgon fortsätter vi!!!!

Nu: hem och tare lugnt nån timma. Ikväll blir det middag hos Lasse och Åsa.

Vi hörs!


Äh

Glömde ju skriva under bilden på föregående inlägg.
Junia har fått nya kläder av sin farmor.
Tackar så mycket.
Stl 80 är Junis size nu :)


Haloj

Kom precis innanför dörren. Nu faller jag ner i sängen och ska sussa riktigt jäkla gott och ladda om batterierna för ännu en hektisk dag på jobbet.

Var hemma från jobbet kvart i åtta ikväll. Var från början tänkt att jag skulle ha solokväll hemma men ändrade mig och åkte hem till Carina där Kim, Junia, Wilma, Hampe och Jennifer befann sig.
Det blev middag, rödvin och efterrätt. Och såklart mycket prat.
En mycket trevlig och mysig kväll.

Natti.


RSS 2.0