morning

jag ligger fortfarande i sängen och drar mig. så jäkla skönt. igår blev det rätt sent, åt sushi och drack rödvin. blev lite smått berusad... så det ska vara en torsdag.
happ... vad händer idag då?... ska iväg snart o kolla på tv och säng. sen blir det våfflor och chill fram till sskmatchen som börjar kl 19. taggad jaaa..

näää nu måste jag skynda mig, in i duschen!


förlåt

jag har börjat ett nytt liv kan man säga. därför har jag inte haft tid med bloggen. eller jag har inte ens tänkt på den för 5 öre. så jävla skönt. jag lovar att jag ska ta tag i detta snart... mer om thai mer om kryssningen med jobbet...mer om min o beccas galna upptåg...de kommer, men just nu är allt lite huller om buller...men på ett bra sätt.

livet funkar... jag är glad. allt fixar sig, jag vet det. jag ÄR lycklig.

rebecca o cecilia... jag är helt övertygad att jag inte skulle våga känna såhär om det inte vore för er. jag älskar er.


siesta

nu är jag så sjukt trött. jag har varit o flängt med mamma. va på krauta och bestämde klinkel o kakel, golv och allt annat som ska på plats i brunnsäng. det är skit svårt det där.
innan vi gick o gjorde våra behandlingar på hansen & co hann vi med en lunch på lilla maräng i järna. jag tog en varm veggo smörgås, med pesto, tomat, feta och paparika. mumsfillibabba.
ja så nu är jag fin igen... ögonbrynen är på plats! efter järna åkte vi till brunnsäng, jag försökte laga min tå. (såhär var det, en thai-snubbe med frukt-dragvagn råkade köra över min stortå och den fakka ur) den gör väldigt ont och jag förstår inte hur jag ska kunna gå i högklackat på lördag. damn!! ajja...det gick inte särskilt bra att laga den, men nu har jag spritat ner tån och lagt om gasbinda. får se om det hjälper.

vilken lirare jag har blivit på att blogga...men så är det när man är ledig och ingen annan är det. då får man bli vän med datan.
på tal om vän. becca ringde nyss(från ett konstigt nr)
-aaa det är emelie 
-hej det är becca
-heeej
-nästa torsdag är du ledig då?
-jag vet inte... kan säkert fixa det
- gör det för du är min från kl 16
-jahaa... vad händer då?
-vi ska bubbla, äta frukt, mysa, snacka sen kl 18 är det massage
-jahaaa...
-jaa kul va?
-ja
- nu ska jag fortsätta jobba
-okej... vi hörs sen då hahahha
-hahha aa det gör vi heeeeej då
-hejdå

en redig pingla den där becky. alltid ett ess i skjortärmen.
nu ska jag bädda ner mig i sängen, dra på ett avsnitt och one tree hill och sova lite. ikväll ska jag ut på galej. inte på fest. utan bara umgås.




19 feb - full moon party

en mycket viktig dag. vi åkte till koh phangan för att vara med på denna otroliga fest.

vaknade runt lunchtid. chillade, åt mat, va på stranden. åkte in till grabbarna runt 8? kommer inte ihåg... hela hotellet gungade kan jag säga. vi satt på deras terass/restaurang. hahah fråga mig inte. vi käkade mat och började drinka. grabbarna var redan förfriskade. danne mådde inte så värst bra, men han var så jävla bra och höll ut. förstår inte hur han pallade.
jaja vi satt där iaf och snackade med annat folk. en kille från usa kom förbi. han hette Ben och var bäst på allt. han körde sin american style och vi garvade åt honom...inte med honom. han lärde oss massa drickspel (som vi senare under trippen hade såååån jävla nytta av) som fuck the dealer och ett annat som jag inte kommer ihåg namnet på. han satt mest och limmade på en brud... och skröt. men det var kul. efter en stund sa han att han var en jävel på att dricka bärs och ingen kunde slå honom. han hade vunnit flera tävlingar i boston. då började vi säga att Kim kunde fasen klå honom i det. så kim gick o köpte varsin öl till ben och honom. hällde upp i två stora plastglas och väntade till skummet var borta. sedan räknade de till tre och svepte ölen. vem tror ni vann?
JOOO KIM! när han var klar och smällde glaset i bordet hade Ben halva ölen kvar. vi ställde oss upp och visslade skrek och hejade. hahahaa så jävla kuuuul! vi var helt till oss och buade ut Ben totalt. han blev skit sur och sa tack för matchen och gick därifrån. vi såg aldrig Ben mer den kvällen...

bättre start kunde vi alltså inte ha. alla var på topp. vi hade blivit ganska berusade efter alla drickspel...så när vi började gå mot stranden stannade vi och målade oss i neonfärger. tror vi inte kom till själva full moon partyt förrän 02? vi stannade till överallt. sedan bestämde vi oss för att om vi kom bort skulle vi gå till cactus. mycket riktigt. nästan alla kom bort... jag vet inte vart jag hamnade...inte på cactus iaf. men med lite vägledning hittade jag dit igen. jag satt mest på stranden med nått annat folk och kollade på folk. ibland mötte jag upp kim och gurra...tog några shots. kollade på människor som gjorde bort sig.

eftersom våran taxi skulle gå från killarnas hotell 07 var vi tvungna att vara på plats lite innan 7. jag hittade inte dit.... men efter ett tag kom en snäll holländare och visade mig vägen. solen höll på att gå upp och jag kände mig fortfarande full som en kastrull. jag gick o köpte 2 öl till mig o gurra...kunde inte sluta prata och skratta.
väl inne i taxin upptäcker vi att 2 pers saknas. ruben och andres. vaaa faaaan.... säg inte att de glömt! typ 10 över sju kommer de gåendes. helt nedblodiga. då har de varit med nån norrman, som hade fått glassplitter från en flaska en annan man hade fått i huvet och de hade sprutat blod på wenna och ruben.
de hade alltså varit på akuten fram tills nu med norrmannen. som tur va hade inget hänt R o A! så vi åkte till båten som tog oss till koh tao. vi var helt utslagna och somnade i en enda stor hög på båten. fulla.. ja det kan man säga.

så det var full moon. det måste upplevas. det går inte att beskriva att vara där, barfota i sanden tillsammans med flera flera tusen andra folk, hög musik, bra stämning billiga drinkar och de bästa av allt...festen stänger aldrig! alla var målade från topp till tå och det var neon ljus överallt! men nu har jag gjort det... det räcker med en gång. oh damn va kul det var!

eftersom vi tappade bort varandra så många gåner denna natt så finns det nästan inga bilder där vi är samlade.


den ökända boston ben


























nutid

här har man varit uppe och stökat sedan kl 07.15. jag försökte hålla mig uppe så länge som möjligt igår för att komma i rätt form. somnade vid halv 3 tror jag... trodde att jag skulle sova ut till 11 kanske? men icke sa nicke. pigg som en nötkärna. så jag har fixat lite här hemma...kollat på one tree hill...
nu ska jag hoppa in i duschen och joina resten av världen.

jag har även uppdaterat inlägg om thai med bilder!


18 feb.

vaknade upp runt 12. var faktiskt inte så jättebakis... hade bara lite huvudvärk. tror det var värre för cecilia. började dagen med MAT... satt en lång stund och reflekterade om gårdagsnatten. hur kunde de bli så fel? man får inte tappa bort varandra vid sådana tillfällen.
efter maten solade vi, låg i vattenbrynet och bara snackade om livet. jag och min kära kära cecilia. känns så sjukt att ha henne så nära när vi inte ses många veckor/år.
jepp...avslutade även denna dag med en helkroppsmassage a la oil.

när jag var klar var det förstås strömavbrott och jag såg noll i duschen. cecilia fick stå och lysa med sin kamera för annars gick jag bara in i själva kranen med huvudet. men det gick bra...
när vi var klara gick vi upp till vägen och väntade på taxi. träffade på 2 höga tyskar? var de tyskar? hahah ena killen pratade konstant. helt hyper. jag och cilla satt bara och garvade. och låtsades skåla med fast vi inte had något att skåla med.
framme i stan gick vi upp och hämtade grabbarna, begav oss ner till sunrisebeach och åt middag. och förkrök. ALLTID en varsin whiterussian innan maten kom in. skölj ner med rött vin. gärna shots till maten... B52 en favorit. eller okej, kim tog alltid sambuca. usch!
efter maten gick vi till stranden med en varsin bucket i handen. flängde runt, kim och gurra gav upp ganska tidigt. de ville kanske inte vara allt för bakis på riktiga FULL MOON PARTY som äger rum den 19.
jag, danne, wenna och ruben dansade loss som aldrig förr. jag var så svettig.....SÅÅÅÅÅ svettig. vi tig taxi hem run 4 kanske? lagom.
jag mådda inte prima när jag kom hem vill jag säga... jag vattnade buskarna påvägen ner till hotellet...hmm.. men det var bra...för annars skulle jag ha mått pyton på dagen med stort D!


solnedgång på koh phangan




vi försöker oss på en sansad middag














hahahahha snygga








2 mars - skitdag men okej

jag vill börja med att säga ATT JAG HATAR DEN FÖRSTA, ANDRA och ibland den TREDJE dagen när man har kommit hem från semestern. den här tar nog priset. vilken jäkla tripp. finns inget vi INTE gjorde.

så vad har jag gjort idag? vaknade kl 07. sov till 10.00. pratade med becky, bestämde lunchdate. duschade, packade upp, fixade lite. sedan så kom becky och hämtade mig. vi åkte till ljuspunkten o sa hej, sedan gick vi och åt på nancys. jag tog en tacooplate med extra mycket allt. jag behövde den.
sen så åkte jag hem till mina föräldrar och åt semla, snackade lite... bara chillade.
jag tog bilen till systemet... handlade inför lördag SOM KOMMER ATT BLIIII GRYM. hehe
mer? nä inget mer, nu ska jag gå till sängs. jag är skittrött. får se om jag går upp sen...
imorgon ska jag träffa jaaa..becky igen. vi ska tvätta. sen ska jag träffa mamma och åka till järna...ska färga, plocka brynen som är helt förfärliga efter thai.


nä men hej.

jag ska nu försöka komma ihåg allt vi gjorde... nå så var var vi?
16...natten mot 17 feb. tog nattbussen mot koh phangan. fick sämsta platsen, längst bak i bussen så man inte kunde fälla ner sätet. cecilia satt sig längst fram brevid en hostig människa. jag pallade inte.
försökte sova, men jag var så uppspelt och svettig på samma gång... bussresan tog väl sisådär 3-4 h. stannade en gång. kände mig som en flykting.
väl framme vid hamnen och catamaranen som skulle ta oss till ön, blev det ännu en timmas väntan.
båtfärden tog 3 h kanske? typ... när vi kom fram till KP var jag helt slut. ville bara lägga mig på stranden. cecilia hade fixat ett jättefint ställe som hette haad son och låg ca 35 min bort från alla supande-vrålaande-partyanimals. vi bodde precis vid havet, hade en egen lite privat strand (kändes det som) med massörer. goooosh vilken lycka. vi låg på stranden hela dagen, åt lunch vid klipporna och sedan avslutade vi dagen med massage. jag tog en aloveramassage eftersom jag var lite bränd.
vi gjorde oss klara och styrde kosan mot sunrise drop in(om jag ska beskriva detta hotell, lampor, skumparty, högsta jävla musiken man kan tänka sig ...usch för att jobba där...bara massa unga people) där anders, gurra, kim och danne väntade. ja... när vi väl kom dit fanns det ingen hejd. vi gick direkt till stranden. kollade in allt folk som vimlade på stranden. jag tog min första bucket. den bestod av en kvarting smirnoff vodka, en shark burk och is. ja...ni kan kanske förstå resten. dans...dans. skratt...dans. massa folk, hade kul. tappade bort cecilia, men som tur var låg hon hemma när jag o ruben äntligen kom hem. vi bestämde oss för att ta det lugnt nästkommande kväll. hahah trodde vi ja.


utsikten från vårt hotellrum på Haad Son




laddar upp




jätteglada över sina buckets =)


sådär ja nu börjar vi komma igång






















RSS 2.0