Trevlig Valborg!

Vi ska till Kim´s mamma eftersom hon fyller år, ska bli väldans trevligt.
Efter middagen ska vi nog försöka ta oss ut till Enhörna IP och kolla in elden och fyrverkerierna.

Ha en bra kväll allesammans!
Kram kram!

Invigde jeans och pjuck idag.


Junia

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/1111517/images/2012/pic_200300664.jpg" class="image">


HELGEN!

Å vilken rolig helg det har varit!
I fredags åkte jag, Junia och Becca till Ikea. Köpte lite nödvändigheter... börjar bli lite ont om plats här hemma med Junias saker. Så lite förvarinngs"boxar" följde med hem.
Sen åkte vi och hämtade upp farmor Carina på jobbet... skjutsade henne och Junia till badhuset. De skulle testa på det här med babysim. Men det var inte så uppskattat från Junias sida...hahha, vi får testa om nån månad igen och se om hon gillar vatten då.
Kl 19 var det volleyboll som gällde. Vi var ett helt gäng. Sarah, Budda, Gurra, Becca, Jonn, Oskar, Nina, Jelena, Tobbe, Hampus, Jennifer o så jag och Kim förstås.
Jag, Oskar och Budda var i ett lag och vi sopade banan med de andra ;) hehe. riktigt kul!
Efter volleyn gick vi och käkade på olearys. Passade även på att fira Jonn. Han har precis köpt ett företag och skrev på allt i fredags. Så jäkla bra är han!=)

Lördagen var lugn. Vi var mest bara hemma och kollade på tv. På kvällen kom Jonn, Jelena, Tobbe och Becca hit. Vi lagade mat, åt massa godis och sånt. Kollade på film och bara umgicks.
Junia somnade vid 22-tiden...och sov hela natten... vaknade vid 09.30.

Vi låg kvar i sängen länge i morse, Kim är och kör cross nu. Jag ska plocka undan lite efter gårdagen. Junia somnade precis. Yes då går ju allt liiite snabbare ;)

hej så länge



Liiiite svårt att hålla huvudet uppe...


Hälsat på Oliver

På kvällskvisten åkte vi ut till pershagen och hälsade på Oliver. Såååå pytteliten man kan va...kan inte förstå att Junia har varit så liten. Känns så länge sedan... hade "glömt" hur man håller en sådan liten plutt.
När Junia var så liten tyckte man ju att det var sååå otroligt och varje liten min var ett framsteg eller värsta grejen. Men egentligen så gör de ju ingenting när de är så små. hahha helt sjukt hur man tänker i ett barns olika stadier... Junia var liksom stor som en 1 åring när hon satt bredvid Oliver ;)
Han fick iaf en liten "välkommen till världen" present... pyjamas, gympaskorstrumpor och badlakan med huva. Väldigt pojkaktigt från grekland såklart!
Tror att Junia och Oliver kommer ha roligt ihop. Skiljer 3 månader och 2 dagar mellan dem.
Kul att träffas söta söta Oliver...<3


pysslingarna =) haha kändes som om Junia var så stor, att hon typ skulle börja prata och säga; här är jag och lillebror...


Stolta pappor, Junia verkade iaf intresserad av Oliver.

Torsdag

Idag var vi uppe rätt så tidigt, kl 9 ville fröken upp. Så jag gick upp och hämtade henne ur vaggan sen blev det käk och mys i stora sängen =) Igår somnade hon 22. Så jag kan förstå om hon var utvilad.
På tal om vaggan så börjar den bli för liten. Hahha så himla konstigt att hon växer så fort, för 3 månader sedan låg hon där som en litet knyte och jag tänkte den här vaggan kommer ju hon ha länge...
men aja...så snart får vi ta hit den fina spjälsängen, som Tobbe har gjort. Kommer bli så bra!

vi hade tänkt att åka till Ikea idag och köpa lite olika ramar. Men vår vapendragare Becca är fortfarande inte helt på benen så vi ska ta det imorgon (YEEEES fredag o löning = skitkul på ikea) suck...kommer bli jobbigt. men vi får vara där tidigt.
jahaapp... så idag ska jag väl fixa lite, gå ner med resväskorna och sånt till källaren... städa...diska... känna att man lever. så fort vi flyttar så ska jag anställa en städerska. jag har tid jag vet, men jag tycker det är så sjukt tråkigt. jag hatar att städa. Kim´s morfar har en städerska man kan lita på... och dyr är hon inte så det kommer passa perfekt! =)

Ähhh nu tar vi tag i dagen! byeee


Junia i påskas.

onsdag

Idag vaknade vi halv 10. Junia är alltid som gladast när hon precis har vaknat (oavsett när på dagen). Hon ligger alltid och skrattar så det låter högt. Det är som om hon vaknar och inser; JAAAA just det jag lever ju, va roligt. Ännu roligare när jag får se mammas ansikte....wihoooo va roligt!
Vi gjorde oss klara och sen begav vi oss till brunnsäng, slängde in en tvätt, hängde tvätt o så blev det en timmas promenad.
Nu väntar vi bara på att maskinen ska bli klar, sen ska vi hem till täppis och äta lite lunch. Halv 5 ska jag åka till Nykvarn och hämta upp familjen Lindström för att sedan köra dem till Skavsta.

Hej så länge!

Thailand

Igår betalade vi förskottet till Thai-resan.
Den 1 januari åker vi till Thailand. Jag, Kim, Junia, Kim´s kusin Markus, hans tjej och deras 2 barn och så Junias farfar Lasse med familj. Ska bli så roligt och jag längtar redan hahah =)
Vi ska bo på Khao Lak Blue Village Exotic. Där finns allt... o lite till.
Junias 1 års dag ska alltså firas där, kan man få det bättre?



tisdagen

det var en ganska skön dag för att vi fick ganska mycket gjort. jag o Junia började med att åka till brunnsäng och slängde in en tvätt, sen vidare till ekonomiljus och hämtade lite ljuskällor. efter det åkte vi till eskilstuna och lämnade dem och så blev jag kvar där en stund och pratade med Sofi o Alex. vid 4 tiden begav vi oss tillbaka... svängde förbi Eva i nykvarn och lämnade in mars-pärmarna. Jag lämnade även min deklaration för jag förstår inte riktigt hur man redovisar vissa saker när man har tagit ut utdelning osv. så skönt att hon hjälper mig.
Sen blev det raka vägen hem, Junia fick mat, torr blöja och sen sov hon tills Kim kom hem. Igår så var han ute o körde cross efter jobbet.
Aja..kl19 var det styrelsemöte här i huset. En del grannar alltså... ;) hahah. ähhh lite speciella om jag säger så...

Vi gick till sängs rätt tidigt. Kollade på en film och sov så gott hela natten.


bilder från kalymnos






wilma älskar solen lika mycket som matte =)






hahha här spexar vi till det




hemma

åh äntligen hemma. dagen blev inte riktigt som jag hade planerat...men men..
på BVC var allt ok. Junia har tappat lite i sin vikt-kurva, det kunde bero på att hon äter mer sällan och att jag bara ammar när hon vaknar på morgonen och förmiddagen. hon får ersättning de andra gångerna. funkar bra tycker jag och hon är mätt längre på ersättningen. som på natten...hon kan lätt sova 10-12 h utan att äta. När hon vaknar på morgonen så ligger hon och pratar med sig själv istället för att skrika som hon ofta gjorde förut för att hon var hungrig. känns som hon vaknar för att hon är utvilad och "klar" nu istället för hungervakna. ajaaa ni fattar.
Nu väger hon 6100g och är 63 cm lång. Jag hade faktiskt tippat på 6500g ...och Kim ännu tyngre... men så fel hade vi!

efter bvc åkte jag till ljuspunkten och satt och snackade med Nina. Ska skjutsa dem till flygplatesn på onsdag då de drar iväg till spanien.
sen åkte jag till ica och köpte mat. nu ska jag ställa mig framför spisen och göra en skaldjurssoppa. vi skippar brödet...känns nyttigare så ;)

hejsvejs


varför?

Ibland förstår jag mig inte på livet. Hur i helvete ska man kunna överleva när man gång på gång får sina fötter undanslagna? Hur ska man kunna stå upp då?
Jag pratar inte om mitt liv nu. Men en som är mig nära.
Jag kan med ord inte förklara hur ledsen jag är och det enda jag vill är att spola tillbaka tiden 2 veckor.
På 2 veckor kan ett liv förändras... HELT. Det kan ta 1 sek också...i vissa fall...
Men att få utstå att förlora sin 2 bästa vänner under loppet av 2 veckor är mer än vad jag skulle klara av.
Jag vet inte vad jag ska göra. Kan jag göra något eller ska jag bara sitta här hemma med min "perfekta" lilla familj och låtsas att det är ok? För det är det inte.
Jag vill bara att allt ska bli bra. Jag hatar att känna när det sticker i hjärtat...är det sorg? eller är det för att jag är orolig? Det är en äcklig känsla som inte borde finnas.
När man är 18 år börjar ju det riktiga roliga livet... eller hur var det?
Jag skäms för att jag inte kan göra något åt saken. Varför känner jag så? Kanske bara för att jag inte vågar tänka på det. Jag kan inte tänka...jag bara skriver. Kan man inte bara få växa upp och leva sitt liv rättvist? Tänka det är är fan najs...mitt liv är ok! Alltid är det något som kommer ivägen och jag hatar det. Låt dem va... i fred.

usch..det blev ingen bra start på veckan. Jag vill ge dig allt och hela världen för att du behöver det. Du ska inte behöva gå igenom det här. Jag är rädd om dig, och jag och mitt liv skulle bli förändrat för resten av mitt liv om du inte tar dig igenom detta tragiska som har skett.


Du är alltid glad och rolig. Men nu är det inte roligt längre. Gnistan måste tändas igen...så är det bara.
Jag älskar dig.

Måndag

Junia somnade vid 22 igår och vaknade vid 9 idag. Jag hämtade upp henne och sen låg vi tillsammans i sängen och hon fick  mat. sen låg vi bara där och myste någon timma. Hon har börjat snacka så mycket nu. aaahhha aaaaaaaaaah haaaa heeee typ så hela tiden.
Nu är vi uppe och ska snart ut på en promenad. ska vara hos bvc kl 13.30. funderade på att åka till etuna och hämta pärmarna som ska till revisorn. JUST DET DEKLARERA måste jag göra.
japp vi hörs sen då!


bild från kalymnos.


Så var helgen slut!

Hej.
Helgen har varit bra. I fredags efter volleyn blev det middag, vin och spel hemma hos Malin. Det var en superkväll med massa skratt. Kändes dock lite konstigt att komma hem till täppis och gå o sova utan Junia. Vi tog en låååång härlig sovmorgon i lördags. Sen gjorde vi oss klara och åkte till enhörna för att hämta Junia. Där blev vi kvar i ca 4 h. Hahah vet inte riktigt vad vi gjorde, men tiden bara rann iväg. Junia hade i alla fall sovit 11 timmar den natten så hon var liksom välkommen alla dagar i veckan :)
Vi åkte till maxi och handlade kvällsmat. Kim tillagade den och Rebecca kom över på lite käk. Tobbe och Jelena var på dejt här i krokarna så de kom också förbi och det slutade med en spelkväll.... Till ca 01.30. Som sagt vart tar timmarna vägen?
Idag vaknade vi vid 10 , Kim gjorde pannkakor till frukost. Sen kom Becca hit en sväng.
Efter det åkte vi till enhörna och gick på visning. Sen raka vägen till Nykvarn där det bjöds på finmiddag.
Nu är vi äntligen hemma. Vi ska lägga oss snart, vi är helt slut hela familjen efter att vi har varit ute o flängt heeeela dagen.
Natti.


Dagens


Mammas lilla charmtroll


Min Familj <3


trist väder

men vad gör det när det kommer bli en toppendag i alla fall?
jag o Junia skulle ut på promenad, men ändrade oss när vi gick upp. det var liksom snöblandat regn och sånt gillar vi inte. så vi tog bilen till Atelje Schulte och hämtade ut bilderna vi beställde innan semestern.
De blev sååå fina, vill visa alla nuuu, men det går inte för jag vet att mamma med flera läser min blogg å då skulle det ju inte bli nån överraskning. Men en bild kan jag visa, den förstorade vi upp till min mormor. Hon ska få den när vi åker upp till Järvsö och hälsar på. Hon har sytt dopklänningen och mössan Junia har på sig på kortet.



När farmor Carina slutar jobbet kommer hon förbi och hämtar Junia. De ska umgås lite extra eftersom de inte har setts på ca 3 veckor. Junia blir kvar i enhörna över natten. Jag o Kim och resten av kompisgänget ska spela volleyboll i 2 timmar sen blir det käk hos nån. ska bli väldigt kul!

Hörs!

dagens



Junia 2 days old





2 bilder från kaly.

Ååå vad glada vi ser ut att vara... hahha.. men det var vi faktiskt =)



image description

torsdag!

redan torsdag, känns som det är tisdag eftersom Kim bara har jobbat 2 dagar. MEN GUUUUD va skönt att det är helg imorgon!
Jag har försökt lägga upp bilder med bloggappen men det funkar för tusan inte.... whyyyyyy?

skit i det, idag har jag, Junia o Becca varit i Eskilstuna. hälsade på på jobbet och såg till att de skötte sig....hahha närå jag litar på dem! sofi verkar ha det mesta under kontroll...jag skulle börja blir lite nervös om jag var hon. jag menar om några veckor är hon Fru. =)
aja..jag fixade med en faktura och sen begav vi oss till babyland och shoppade lite. Junia tycker att babybjörn sittern är lite trist,... så en gåstol ska inhandlas snarast. men idag blev det massa bit-och sug grejer. leksaker som spelar...lite nappar och sånt.
påväg hem svängde vi förbi Rasmus i strängnäs. han höll på att fixa och dona med slagstaglass kiosken. vi snackade lite... sa hej då och lycka till i nordkorea som han åker till på lördag. tyckte det lät lite läbbigt att åka dit nu... jag menar man är ju inte fri eller ensam så fort man landar där. man flyger till peking och därifrån tar man ett militärflyg till huvudstaden i nordkorea. väl på flygplatsen får man lämna ifrån sig kamera, mobil, litteratur ja..allt sånt. och sen får man 2 guider8som mer är som vakter) som man inte får lämna så länge man är i landet. det är säkert jätte spännande och lärorikt att åka dit...men jag vet inte om jag skulle våga hahah... speciellt inte åka det där gamla militärflyget dit ;)

Nu är vi hemma på täppis, jag har diskat och plockat lite. Junia ligger på en filt och undersöker sina nya leksaker.

Hej dååå

Junia

Det har hänt mycket på 2 veckor. innan vi åkte nådde hon inte djuren i babygymmet. eller hon försökte typ inte ens för det var lite ointressant. MEN KOLLA NU!




Hemma

Ja, igår kom vi hem. Vi avslutade resan med en natt på samma hotell på Rhodos. Det blev en bra avslutning.
Vi beställde upp mat på rummet och bara var tillsammans. Satt på balkongen och tittade på solnedgången.

Resan hem till Sverige gick bra, vi hade förtur till flyget så det var så bekvämt att kunna välja plats på planet. Ingen trängsel osv, sen så hade vi hela raden för oss själva så när vi kom upp i luften fick Junia ligga på eget säte.

Rebecca kom och hämtade oss på Skavsta. Sen blev det raka vägen hem. Packade upp lite och Kim fixade käk. Vi somnade rätt tidigt. Känns ju SÅDÄR att vara hemma igen. Usch jag saknar mamma, pappa o Wilma. Vi hade så trevligt och vi åt så god mat. Et var verkligen en upplevelse att sitta där på torget och höra dynamiten dåna kring oss.
Vi åker nästa påsk igen! Men såklart ska vi dit tidigare också, men vi har inte bestämt datum.

Idag gick vi upp vid halv nio. Jag väntade in i det sista för att väcka Junia. Hon bara sover den tjejen! Vi mötte iaf upp Becca och vi uträttade lite saker. Sen blev det frulle på nancys. Nu sitter vi här hemma och bara chillar, vi har köpt varsin hårfärg så vi ska hjälpa varandra me det:)

Ja annars hände det inte så mycket. Tror att min mjölk håller på att lägga ner... Hon verkar bara bli mätt på morgonen så nu har jag börjat med ganska mycket ersättning. Får se vad BVC säger på måndag. Ska bli kul att se hur mycket Junia väger, var ju så längesedan vi var där!

Bye


What a day

Som ni alla vet är jag strongt beroende av sol. Jag kan lätt säga att jag hade trott att det skulle vara sol varje dag här på Kaly. Men nej. Jag har haft ca 4 riktiga soldagar och då menar jag sol från 9 - 18. Andra dagar har det varit gråmulet eller som igår spöregn hela dagen. Detta har gjort mig en aning deppig eftersom jag verkligen ville ha Färg med stort F när jag kom hem till trista( och tydligen snöiga) Sverige.

Men idag har vi verkligen solat, jag gick upp vid 9, åt frukost med mamma o pappa. Vi bestämde att solen skulle lysa hela dagen och att det skulle vara perfa att  dra till stan vid 18 tiden.
Efter frullan väckte jag Kim och Junia, hon fick lite käk sen packade jag lite. Sen la jag mig på en solstol med Zlatans bok. Braaaa läs!!!
Jag och Kim låg där ett bra tag, Mamma och pappa joinade oss med en flaska bubbel. Åh vad en sol kan göra mycket.
Jag o Kim låg där i våra solstolar hela dagen. 

Ja sen gav vi oss ner till stan. Uppklädda och Junia var så snygg i sina hörselskydd!
Vi satte oss på porto precis vid platian. 19.30 började de kasta dynamit från bergen från varsitt håll. Alltså dynamit, det blir riktiga jävla smällar så att fönsterrutor och glasen på borden vibrerar. Det var så mycket folk, vi kunde inte ens dra runt vagnen för att "vagga" Junia. Dynamiten höll på ca en timma sen blev det fyrverkerier. Sådan himla bra avslutning på en sådan här semester, imorgon tar vi båten till Rhodos.
Bilder från kvällen kommer!!!


Xristos Anesti!

Ja, största dagen är kommen, Jesus uppståndelse alltså. Undrar om man kan sova natten som kommer, de kommer väl skjuta som galningar.
Aja, sol idag, såå glad det var regn heeeela jäkla dagen igår. Lagom deppig blev man då!
Men nu blir det lite sola och ikväll måste man bara in till stan. Heeeej.


Okej det räcker nu...

Klockan är tio över ett på natten här och jag ligger vaken med en flåsandes hund under täcket. De skjuter fortfarande massa och Wilma är helt stissig. Junia och Kim sover, fattar inte hur de kan sova i detta oljud. Låter som om de bombar precis här utanför.
Jaja, jag har på tv på ganska hög volym så Wilma inte hör precis allt. Bläää vad jibbigt


Familjen


Jäkla skit piller

Mina nya minipiller är fan sämst. Jag har mer eller mindre blödigt varje dag sen jag började med den där skiten. Ena dagen kan det liksom vara slutet, tror jag och sen nästa dag är det störtflod och jag förstör mina underkläder. När jag kommer hem åker de där pillren i soporna.
Funderar bara vad jag ska ha istället... Har ingen lust med spiral, o p-piller som alltid har funkat förut får man inte ta när man ammar.... Hmm. Sånt här onödigt skit vill jag helst slippa, så onödigt liksom.

Ähh hej så länge, nu ska vi till babybutiken och köpa present till lilla Oliver.


VI LÄNGTAR INTE HEM!

usch...bara 3 kvällar kvar här på Kaly. Fan jag gråter när jag tänker på det...vill inte åka härifrån. Jag skulle ju kunna stanna med Junia, men jag vill ju att Kim ska kunna pussa på sin dotter när han kommer hem från jobbet.
men snart åker vi tillbaka that´s for sure!


mammas fina tjej, igår var hon så fin när vi skulle bort på middag!

Långfredag IGEN

Igår var vi på fest. Eller det var egentligen middag, men det slutade med fest. En aning förmycket för vissa. Kim mår som han förtjänar idag. Han har inte kommit upp ur sängen än...såklart att det är OMÖJLIGT att dricka lika mycket ouzo som en grek. det går bara inte, det borde han ha förstått.
Jaja...vi kom dit kl 18, jag fick sådant jävulskt skoskav påvägen dit. men iaf...Då grillades det bläckfisk som vi åt, obligatoriskt at dricka ouzo till det. sen gick vi in där vi åt typ saganaki med jätteräkor. fetasot sallad m.m. då var jag liksom mätt. mer ouzo och mer vin. jag höll mig ganska bra, drack bara för att vara artig men Kim spårade ur rätt så fort. inte så att han ramlade omkull och grejer men jag märkte på honom att han var flamsig.
jaha och sedan så grillade de calamares som var fyllda med allt möjligt. SEN blev det efterrätt i form av glasstårta. OCH SEN blev det paj.typ köttfärspaj. jag åt inte, kunde inte få i mig en enda bit till!
men glasen fylldes på konstant och sen började mamma dansa. typ till fyra bugg och en coca cola. försökte få en grek o dansa bugg är fan inte lätt. de flesta har inte dem rytmen ;)
sen så ä rvi lite roliga och går hem en och en...vi gick inte hem tillsammans. mamma gick först, jag blev omplåstrad om hälen av en grek med olivolja o plåster. fick med mig Kim o Junia och knatade hemåt. pappa kom hem efter en halvtimma. hahah knaas!
det var iaf en trevlig kväll!!!

idag är somsagt Kim sänkt och vi andra har bara tagit det lugnt. Ikväll ska vi in till stan och käka pizza! MUMSSS!

En ny liten kille <3

Har kommit till världen! Grattis Andrea och Daniel.
Jättekul med en "kusse" med bara 3 månaders mellanrum =)



Oliver <3

Soool


Klänningen


Onsdag


3månader

Vi har firat med skagentoast till lunch. Junia har badat i sin badbalja på altanen. Kl 17.33 ska vi öppna en rosebubbel och skåla för vår prinsessa. Hon har fått en sån fin klänning från mormor och morfar. Ikväll blir det festmiddag.

Älskar dig, ungen min!


Byta blöja är KUL! :)


Godnatt

Kärlek... Kärlek det kan ju vara så mycket. Men allt som fyller mitt hjärta finns här. Ena halvan går till Kim. Han är speciell och jag har känt honom sedan vi gick i 8:an på brunnsängsskolan. Nu är han pappa till mitt barn. Den andra halvan får min underbara dotter. Hon berikar mitt liv. Bara ett leende får mig att skratta högt.

Nu är det sängen som gäller, mitt hjärta sover för längesen.

I morgon fyller Junia 3 månader. Kan inte bli bättre!


Annandagpåsk

Idag har jag och Kim fått rå om varandra. Mamma o pappa tog med sig Junia o Wilma på en promenad efter frukost.
Så vi passade på att åka till stan och köpa lite babyprylar till Junia. En badrock, dregglisar, en rosa fluffilt och pyjamaser. Sen blev det lunch vid torget i Pothia. Vi satt där och tittade på allt folk och pratade. Så skönt att bara vara vi ibland också. Efter lunchen gick vi och köpte båtbiljetter till Rhodos. Vi åker dit på måndag. Ska nog boka samma hotell som vi bodde på sist. Det var helt fantastiskt och bra pris nu när det är april månad.
När vi skulle åka hem från stan började det självklart att regna. Vi blev helt dyblöta där vi satt på moppen. Haha, vi måste ha sett roliga ut.
Jaaa nu är den svenska påsken slut. På torsdag börjar den igen för oss. Ska bli så kul att se hur grekerna firar, redan nu hör vi raketer och det är påskkycklingar överallt. Folk handlar mat som bara den!

Hej svejs vi hörs sen!


Påskdagen

Igår ja, vad gjorde vi då?
Kl halv nio ställde jag mig på crossen och arbetade lite, sen blev det frukost.
När Junia vaknade till gav vi oss ut på en promenad. Vi gick över berg och dalar. Wilma kunde gå lös för de mesta. Hon är så snäll och stannar när man säger till när det kommer nån moppe eller bil. Vi träffade på många hundar också, fast då var ju de flesta fastbundna.
Vi var iaf ute i 1 1/2 h. Fick en fin linne-bränna på köpet.
När vi kom hem käkade vi lunch. Mamma fixade nån moussaka inspirerad rätt som var super. Självklart blev det greksallad i tzatziki till.
Efter maten satt vi i spelade TP i solen.

Middag blev det på en restaurang i Elies. Det blev bl.a. Flamberad saganaki mmm, den hade jag längtat efter.
Junia sov nån timma sen ville hon vara med vid bordet och kolla :)
Efter maten gick vi hem och satte oss på altanen högst upp där sitter man verkligen i lä. Vi drack lite vin och spelade yatzy. Hade verkligen en mysig kväll.


Påskafton

Vi började dagen med frukost kl 9. Sen började alla packa er den stora lådan som vi skickat hit från Sverige. Kim monterade Junias spjälsäng och skötbord. Sen hjälptes pappa o Kim åt att montera crosstrainern.
Vi åt en lunch med parmaskinka och avokadoröra med greksallad.
Resten av dagen tog vi det lugnt och bara solade, varmaste dagen hittills.
Innan middagen gjorde jag i Kim varsitt pass på crossen. Sen grillade pappa jätteräkor med aioli. Och så blev det kladdkaka till efterrätt ( som vi hade bakat tidigare på dagen)
Efter maten gick jag, Kim och Junia o handlade lite. Idag är alla affärer stängda så det gäller att passa på att handla allt man behöver på lördagen.
Innan läggdags gick vi en sväng med Wilma.
Junia sov som en prinsessa i sin nya säng.


Junia myser på hotellet på Rhodos.


Påskfin


Långfredagen

Frukost som vanligt 09.00. Junia som är van att sova längre låg kvar och sov en stund till.

Efter frullan tog vi fram en varsin solstol och solade hela förmiddagen. Det var riktigt fint väder hela dagen. Vi spelade backgammon och bara njöt.
Halv 6 tog vi en taxi in till stan och satt oss på pizzaporto. Guuuud vad jag har längtat efter deras pizza. Vi var kvar till nio tiden, sen blev det ett glas rött och ett parti yatzy innan läggdags.


Lunch i Pothia


Pappa o dotter

Roliga de var att flyga med va?


Junia på väg till Pothia


Torsdag

På torsdagen var det mulet hela dagen, så efter frukosten tog vi en taxi in till stan och kollade i lite butiker. Jag hittade så många fina skor!!!
En klänning till Junia fick följa med hem... En riktig prinsessklänning med massa spets och siden tyg.
Efter det gick vi och hälsade på frisören. Han blev lite paff när han fick se Junia. Allt folk här nere vet ju inte om henne, och förra sommaren jag var här var jag i vecka 13-18 och då såg man inte att jag var gravid, de trodde väl att jag ätit för mycket moussaka ;)

Sen blev det en lunch. Satt ute och myste vid gågatan. Tzatziki, saganaki, calamares, vitlöksbröd och vin. Kim, mamma och pappa tog varsin ouzo också. Vi satt där länge och bara snackade. Junia låg i vagnen och sov.
På kvällen så lagade mamma dragonmarinerad fläskfilé och hasselbacks. Vi gick i la oss ganska tidigt, så vi var verkligen utvilade i fredags.


Nya sängen i Grekland


Glad påsk


Tisdag och Onsdag

Hej!
Resan till Rhodos gick jättebra. Junia sov för de mesta, vaknade för lite käk när vi hade varit i luften i ca 2 h. Jag hade med mig ersättning om hon fick på nappflaska.
Vi tog en taxi från flygplatsen till hotellet.
På rummet väntade en flaska vin, vatten och frukfat OCH en babysäng till Junia. Rummet var så otroligt fint, badrummet hade 2 handfat bubbelbadkar och utsikt över havet och det stora poolområdet...med ca 9 pooler.
Vi klädde om och gick till poolen där vi käkade lite lunch... sen somnade vi alla 3 under ett parasoll.
När vi vaknade till gick vi upp på rummet och sov lite till i 2 meters sängen...
På kvällen gjorde vi oss klara och åt på en av hotellets restauranger. Jag åt en gudomlig pasta med jätteräkor.
Vi satt där rätt länge och bara njöt att semestern äntligen hade börjat.
När vi kom upp på rummet så fyllde Kim upp bubeln och vi badade alla 3. Junia njöt som bara den av alla bubblor som bubblade. Sen avslutade vi med att kolla sista halvleken barca - milan.

På onsdagen gick vi till frukosten 07.00. Å jag säger bara det, ALLA thai, mexico, malaysia och egypten bufféfrukostar kan slänga sig i väggen. Den här frukosten var det största och bästa jag har sett i hela mitt liv!
Det fanns allt! Tex glassbar, champange, 13 olika juicer... ALLT fanns.. så sjukt.
Nöjda efter en fantastisk dag åkte vi ner till hamnen, och skulle ta båten över till Kaly... ja vill höll på att missa den. Jag slängde på väskorna och klev på med Junia medan Kim skulle köpa biljetter. Jag fick säga till dem på båten att vänta på min man. 1 sek efter Kim klev på åkte de iväg.
Båtresan tog ca 3 ½ h. Vi somnade, men vaknade av en orkester började spela. precis vid oss. typiskt.

Ajaaaa... när vi kom fram till huset på kalymnos så blev vi mötta av världens gladaste Wilma. Vi fick ett fint välkomnande och vi skålade med mousserande vin. Vi packade upp och sen blev det mat. Pappa grillade biff och vi åt ute i solen under parasollet.
På kvällen hängde vi bara hemma, snackade och bara myste. Sen blev det köttfärspaj och efterrätt.
Vi gick o la oss vid 22, sååå trötta men det några avsnitt av 2½ men innan vi slocknade.


packpack

jag tycker inte om att packa. jag tycker att det är förjäkla tråkigt och stressande. usch. det och att duscha (tvätta håret omg va jobbigt)  MEN nu är jag iaf på god väg att få plats med allt. jag förstår inte hur vi ska få med oss allt. är det normalt att ha med sig såhär mycket prylar bara för att man har med sig en puff på 3 månader?
haha jag känner mig verkligen som en sån som inte riktigt vet hur man reser med unge. Kim kommer säkert inte vara kontaktbar under flygresan (han är ju SJÄLVKLART flygrädd) ÄHHH det kommer fixa sig.
Imorgon åker vi från tälje 04.45. Pärlan Becca skjutsar oss. =D

jaaa... hmm.. jag ska väl ta och fortsätta här... bye

bilder från lördagen


Junia fick en klänning och en huvudsjal i sitt påskägg från fam.Lindström =)


mys med kussen Tilde


Middag i uterummet = mysigt




Moster Nina!

söndag

puuuh...vilken dag. jag har flängt fram och tillbaka känns det som. tvättat, tvättat och tvättat.
som tur var blev vi bjudna på en gomiddag hemma hos Kims pappa o Åsa. Det blev oxfilé! Hampus och Jennifer var också med. Junia fick för de mesta sitta och mysa med Åsa. Hon somnade till en stund också. Vi pratade och planerade Thai-resan. Vi ska åka 1 jan nästa år. Ska bli såå roligt!

Yes...vå håller på att betar av vår det-här-måste-vi-göra-innan-vi-åker-lista. På den står det bla. ring om mjukisbyxor, klippa Junias naglar, boka hotell Rhodos, betala räkningar, kolla hotell Thailand, fixa skjuts, köpa transportväska till bugaboo, hämta resväska, bada Junia, hämta paket på posten, hämta tvätt, kolla båttider, packaaaaa! köpa blöjor + ersättning, köpa IPad... m.m!

godnatt

Bokat hotell!

Vi ska bo en natt på Rhodos innan vi åker vidare till kaly.
Atrium Platinum Resort Hotel & Spa blev det! Femstjärnigt ska det va... vi drog på med LYX... vi har en egen mini pool på balkongen ;) kan det bli bättre ...neeeej! känns som vi inte kommer att lämna rummet.








planerar =)

Ja... den 3 juni fyller jag 25. Men då tänkte jag fly landet och vara på något varmt ställe med min familj. 
Men jag ska faaasen få till en riktig 25års-dänga innan dess!
Planeringarna är igång för fullt och jag tror det kommer bli riktigt bra!

WIEEHOOO!


RSS 2.0