hemma

åh äntligen hemma. dagen blev inte riktigt som jag hade planerat...men men..
på BVC var allt ok. Junia har tappat lite i sin vikt-kurva, det kunde bero på att hon äter mer sällan och att jag bara ammar när hon vaknar på morgonen och förmiddagen. hon får ersättning de andra gångerna. funkar bra tycker jag och hon är mätt längre på ersättningen. som på natten...hon kan lätt sova 10-12 h utan att äta. När hon vaknar på morgonen så ligger hon och pratar med sig själv istället för att skrika som hon ofta gjorde förut för att hon var hungrig. känns som hon vaknar för att hon är utvilad och "klar" nu istället för hungervakna. ajaaa ni fattar.
Nu väger hon 6100g och är 63 cm lång. Jag hade faktiskt tippat på 6500g ...och Kim ännu tyngre... men så fel hade vi!

efter bvc åkte jag till ljuspunkten och satt och snackade med Nina. Ska skjutsa dem till flygplatesn på onsdag då de drar iväg till spanien.
sen åkte jag till ica och köpte mat. nu ska jag ställa mig framför spisen och göra en skaldjurssoppa. vi skippar brödet...känns nyttigare så ;)

hejsvejs


Kommentarer
Postat av: Sandra

När började ni med ersättning? Har märkt om kvällarna och nätterna att mjölken inte verkar räcka till då han känns mer hungrig.



Tack för ditt bra svar på mitt inlägg. Hon är ju bara lite över ett år och det är som du säger, innan bebisen kom var ju hundarna ens bebis som fick precis all ens tid. Det är ju inte riktigt möjligt nu. Hoppas det bara är en fas som du säger. Känner igen det där med att följa efter hela tiden och ligga på och vid fötterna :) ska försöka öva på att inte visa min irritation också för det är inte det lättaste :/

2012-04-23 @ 20:23:03
URL: http://saaandylicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0