What a day

Som ni alla vet är jag strongt beroende av sol. Jag kan lätt säga att jag hade trott att det skulle vara sol varje dag här på Kaly. Men nej. Jag har haft ca 4 riktiga soldagar och då menar jag sol från 9 - 18. Andra dagar har det varit gråmulet eller som igår spöregn hela dagen. Detta har gjort mig en aning deppig eftersom jag verkligen ville ha Färg med stort F när jag kom hem till trista( och tydligen snöiga) Sverige.

Men idag har vi verkligen solat, jag gick upp vid 9, åt frukost med mamma o pappa. Vi bestämde att solen skulle lysa hela dagen och att det skulle vara perfa att  dra till stan vid 18 tiden.
Efter frullan väckte jag Kim och Junia, hon fick lite käk sen packade jag lite. Sen la jag mig på en solstol med Zlatans bok. Braaaa läs!!!
Jag och Kim låg där ett bra tag, Mamma och pappa joinade oss med en flaska bubbel. Åh vad en sol kan göra mycket.
Jag o Kim låg där i våra solstolar hela dagen. 

Ja sen gav vi oss ner till stan. Uppklädda och Junia var så snygg i sina hörselskydd!
Vi satte oss på porto precis vid platian. 19.30 började de kasta dynamit från bergen från varsitt håll. Alltså dynamit, det blir riktiga jävla smällar så att fönsterrutor och glasen på borden vibrerar. Det var så mycket folk, vi kunde inte ens dra runt vagnen för att "vagga" Junia. Dynamiten höll på ca en timma sen blev det fyrverkerier. Sådan himla bra avslutning på en sådan här semester, imorgon tar vi båten till Rhodos.
Bilder från kvällen kommer!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0