VI HAR KÖPT HUS 🏡 !

I tisdags den 10/11 så köpte vi vårt drömhus. Sommaren 2011 när jag var preggo med Junia (alltså 9 1/2 år sedan) gick jag och Kim på vår första visning tillsammans. Det var ett hus i Nykvarn.  
Då kanske ni kan förstå hur många husvisningar, budgivningar, otaliga diskussioner och drömmar som suddats ut under årens lopp. 

I fredags (för en vecka sen) så såg jag i all hast att ett hus i Kallfors kom ut på Booli. Vi har varit på 4-5 visningar i Kallfors under åren som gått men jag har inte varit ett stort fan av just Kallfors. (Däremot har Kim varit mer drivande till Kallfors) Jag har alltid haft Viksberg i mitt hjärta och när husen i Kallfors stigit till skyarna i budgivningarna så har det inte ens varit intressant- trots att jag har gillat husen i sig. 

Men så mailande jag i alla fall mäklaren om det var någon förhandsvisning inplanerad och fick till svar på söndagen att det skulle bli visning på tisdagen Kl 12. 
Så på tisdags förmiddagen så åkte vi och kollade på huset. Och jag kände direkt när vi gick innanför dörrarna att det var VÅRT hus. Ett Emelie och Kim hus. 
Så jag messade mäklaren och la ett bud nästan direkt när vi kom hem men då hade det redan inkommet ett bud som mäklaren inte hade hunnit registrera. 
Så efter en stunds budgivning så ringde mäklaren mig vid 16-tiden och sa att huset var vårt och vi kunde skriva på pappren Kl 19 samma kväll! 😅 så sagt och gjort. Kl 19 träffade vi säljarna och mäklaren och skrev på allt. När vi kom hem var vi helt jäkla slut i skallen, glada, typ - va faaasen har hänt?!, jag hade minnesluckor, lite illamående... kunde inte sova. För jag var så lycklig. Det kändes som hela min kropp tömdes på blod och började om igen. Det är det här jag har drömt om så länge, varje krona jag sparat så har jag tänkt på framtiden i ett fint hus.  

Huset är byggt 2015 av Sjöberg & Therme och är en enplansvilla (lågenergihus) 
Det är mycket betong , men vi älskar det! 
Vi kommer att göra om lite innan inflytt (som är i maj) vi kommer tex inte ha matsalen kvar utan göra det till ett tv-rum. Matsalen kommer vi att ha kombinerat med vardagsrummet. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

































Lovet 😊

Gymnastiklägret fick högsta betyg av båda tjejerna så det var superduperkul! 
I onsdags så var det dags för Alicia att välja ut glasögon. Så vi åkte ner till synsam på stan så fick hon välja helt själv. Och ja, dem passade henne så bra. Ni får se resultatet när vi hämtar ut dem. 
Sen åkte vi och storhandlade till helgen och så mötte vi upp Lasse och Åsa vid kyrkogården för att tända ljus och besöka farmor Harriets grav. 
(null)

I torsdags efter lunch åkte vi till Bommersvik där vi spenderade hela helgen. 
Vi lagade och åt så god mat. 
Det blev biljard, pingis, innebandy o dart. Vi åt finlunch i restaurangen. Vi spelade SÅ mycket spel, Lasse och Åsa gjorde en reflexbana med frågesport till barnen - och var utklädda till farbror Tage och Maleficent 🙌🏼 vi hade disco. 
Vi bastade, badade och spelade tv-spel, HADE EN HELSKÖN helg!!!! 
Tack. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Jag frågade tjejerna vad de tyckte var roligast på hela helgen och då sa dem att det var när de gick på spökjakt och fick svara på Tages kluriga frågor. 🧟‍♂️😀
Och att basta 😅

RSS 2.0