VI HAR KÖPT HUS 🏡 !

I tisdags den 10/11 sĂ„ köpte vi vĂ„rt drömhus. Sommaren 2011 nĂ€r jag var preggo med Junia (alltsĂ„ 9 1/2 Ă„r sedan) gick jag och Kim pĂ„ vĂ„r första visning tillsammans. Det var ett hus i Nykvarn.  
DĂ„ kanske ni kan förstĂ„ hur mĂ„nga husvisningar, budgivningar, otaliga diskussioner och drömmar som suddats ut under Ă„rens lopp. 

I fredags (för en vecka sen) sĂ„ sĂ„g jag i all hast att ett hus i Kallfors kom ut pĂ„ Booli. Vi har varit pĂ„ 4-5 visningar i Kallfors under Ă„ren som gĂ„tt men jag har inte varit ett stort fan av just Kallfors. (DĂ€remot har Kim varit mer drivande till Kallfors) Jag har alltid haft Viksberg i mitt hjĂ€rta och nĂ€r husen i Kallfors stigit till skyarna i budgivningarna sĂ„ har det inte ens varit intressant- trots att jag har gillat husen i sig. 

Men sĂ„ mailande jag i alla fall mĂ€klaren om det var nĂ„gon förhandsvisning inplanerad och fick till svar pĂ„ söndagen att det skulle bli visning pĂ„ tisdagen Kl 12. 
SĂ„ pĂ„ tisdags förmiddagen sĂ„ Ă„kte vi och kollade pĂ„ huset. Och jag kĂ€nde direkt nĂ€r vi gick innanför dörrarna att det var VÅRT hus. Ett Emelie och Kim hus. 
SĂ„ jag messade mĂ€klaren och la ett bud nĂ€stan direkt nĂ€r vi kom hem men dĂ„ hade det redan inkommet ett bud som mĂ€klaren inte hade hunnit registrera. 
SĂ„ efter en stunds budgivning sĂ„ ringde mĂ€klaren mig vid 16-tiden och sa att huset var vĂ„rt och vi kunde skriva pĂ„ pappren Kl 19 samma kvĂ€ll! 😅 sĂ„ sagt och gjort. Kl 19 trĂ€ffade vi sĂ€ljarna och mĂ€klaren och skrev pĂ„ allt. NĂ€r vi kom hem var vi helt jĂ€kla slut i skallen, glada, typ - va faaasen har hĂ€nt?!, jag hade minnesluckor, lite illamĂ„ende... kunde inte sova. För jag var sĂ„ lycklig. Det kĂ€ndes som hela min kropp tömdes pĂ„ blod och började om igen. Det Ă€r det hĂ€r jag har drömt om sĂ„ lĂ€nge, varje krona jag sparat sĂ„ har jag tĂ€nkt pĂ„ framtiden i ett fint hus.  

Huset Ă€r byggt 2015 av Sjöberg & Therme och Ă€r en enplansvilla (lĂ„genergihus) 
Det Ă€r mycket betong , men vi Ă€lskar det! 
Vi kommer att göra om lite innan inflytt (som Ă€r i maj) vi kommer tex inte ha matsalen kvar utan göra det till ett tv-rum. Matsalen kommer vi att ha kombinerat med vardagsrummet. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

































Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0