emilia

imorse var det poliskontroll i etuna. jag fick stanna och blåsa. det var tur att de vinkade in mig för annars skulle jag ha somnat framför ratten. jag var så sjukt trött, och det är jag fortfarande.
en grej bara. olle var bäst, snyggast och heeeeeelt underbar. i like him! han borde ha gått vidare!


sweeeet, emilia snygg jäkla 21 åring idag, love!

filmnörd

DELUXE, det är jag det! insåg det nu att jag har blivit en riktig sucker på filmer. men det hör väl hösten till?

CHOKLAD på den du! :P
bara för att, ska jag hyra JÄTTE många filmer i helgen, för att jag ska ta det lugnt. och snällt äta min medicin.

NÄÄÄÄ som sagt, sängen. möte imorgonbitti med designlight. i need some sleeeeeep.

vilken jäkla dag

när jag tänker tillbaka på den här dagen vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. det hände så mycket skit (rätt ut sagt) hahahha

jag var helt slut efter jobbet så det blev en middag och vin på crazy town. behövde verkligen varva ner.

jag såg en spansk film igår kväll. den var jättehemsk-sorglig. religioner alltså..... jag är svag för sådana filmer. filmen handlar om cancersjuka flickan Camino. ja jag orkar typ inte beskriva mer för jag grät konstant de sista 45 min. allt kändes bara så hopplöst. 

 

just nu pratar jag med becky. vi har kommit fram till att hon är en osmart jänta som kollade på paranormal skräckisen alldeles ensam, och jonas kommer inte hem förrän kl 02. nu har hon stängt alla fönster, låst dörrarna, alla lampor är tända och har mig i andra änden av luren. synd bara att jag orkar vara hennes stöd i ca 10 min till... jag somnar snart!
aa shit asså, jag får rysningar. jag var också lite ensam när jag såg den... men inte helt. bara ensam i hjärtat.
men nu är hjärtat nästan helt. vi får väl se det kanske blir en röd-bröllops-tärna-klänning med plats för extra mycket mage för dig becca...hahhahahaha

godnatt

en ledig tisdag

jag är aldrig ledig tisdagar, därför känns det som torsdag idag. men aja... kul med lite omväxling.

jag tog en skön sovmorgon. åt kebabpizza till frulle, bara softade här hemma. sen åkte jag till brunnsäng och la in en tvätt. gick till friskis och gymmade 45 min. kände att jag inte pallade mer eftersom jag har varit förkyld i en vecka... hade lite svårt att andas sista kvarten haha.
sen så åkte jag hem till täppis och gjorde mig klar för dagen. åkte och hämtade becky, sen begav vi oss till stan. jag köpte lite smått och gott. bla en sportbh. en lila.

sedan så köpte jag massa shampo/balsam/inpackningar/hårspray å annat från tresemme.

nu idol!
ska kolla på en film också. den ska jag berätta om imorgon.




idol

ja rätt personer gick vidare.

kvällens film:


ganska larvig. jag vet inte riktigt vad jag ska säga. trevlig liten saga. men det hände samma sak heeela tiden. till fånga tagna, lyckas rymma. fångar, rymma. aa men okej den får 2e:n av 5 möjliga.

nu ska jag sova, imorgon är jag ledig. jag ska fira med lite shopping.

natti

tjollahopp

vet ni vad jag sysslade med igår? jo jag var bakis.
ja.. lördagen blev lyckad på alla sätt och vis.

jag tog pendeln till sthlm kl 21. det var skitlänge sen jag åkte tåg. det är jätte tråkigt och det tar världens tid. jag blev riktigt kissnödig redan i tumba. (kanske berodde på att jag hade svept en vinare men iaf) jag höll mig. sen blev det tunnelbana till slussen där jag sedan skulle ta buss 53, men jag missade den, eller så missade den mig så jag tog taxi. förfesten hölls hos sofia. mina gamla vänner från sandviken var på besök hos henne, så det var jätteroligt att se dem igen! hanna och jag var bästisar i 4:an och 5an. vi åkte tom till grekland tillsammans...inte ensamma men med mina päron. jag och sanna har gått i samma klass. hängt ihop hela mellanstadiet innna jag flyttade tillbaka till tälje.
ja vid 12 så åkte vi in till stan. vi bestämde oss för sture, men det var så jääääkla lång kö. eller det var ingen kö det var ett hav av folk som bara stod i en cirkel runt entren.
så vi gick till amba istället. där gick det undan. kom in, shotta, dansade, träffade vigge, ek och anders. träffa lite annat södertäljefolk. sen blev vi inskuffade en liten trappa upp där vi fick drinkar och annat. och vad gör man inte när det är gratis? bara tackar och tar emot =)
riktigt lyckad kväll.

för att sumera kvällen: jag köpte drinkar ca 100:- och betalade inträde 160:- gaaanska bra va? trodde jag till jag upptäckte att jag hade gjort av med 900:- på taxi. hahaha och jag som var så stolt över mig själv för att jag hade slösat lite deg. men icke sa nicke. ÄH det var de värt, hade en grym kväll.

på söndagen hann jag med detta: kebabpizza med extra mycket sås
vila, kolla på repriser, hyra 3 filmer. kolla på en av filmerna. laga mat, sova.



gårdagens film blev the joneses. oväntad. faktiskt. jag läste inte baksidan av filmen innan jag såg den, då jag fattade noll ett tag...
gillar skådisarna, jag har ju alldtig varit lite kär i x-files mulder hehe
betyg: 3/5 ...drama/komedi


filmnörd deluxe jaaa

efter jobbet blev det grekiskt från kolgrillen. utsökt dinner. jag åt så jäkla mycket och slaffsade tzatziki överallt. drack lite vin...bara chillade i typ 20 min, sen begav vi oss till heron och kollade på dinner for schmucks. helt okej, men jag vet att jag hade flabbat mer om becky hade varit med. det är ju så ensamt att sitta i biosalongen själv, man känner sig lite som en loser. men det var okej hahah.
betyg 2½ av 5. söndagsbakis och lite trött? 3/5. sant. vissa grejer var sjuka. andra jobbiga. man liksom skäms.



vad mer?
jo nu är jag hemma, jag ska lägga mig och sova. kolla på idol.

jag har hittat perfekta presenten till min syster också, känns jäääkligt bra.

och vi har planer inför julen. jag HOPPAS att det blir av, för en jul i nykvarn...känns inte som en riktig jul. vi brukar ju nästan alltid åka bort över jul, allihop tillsammans och sova/äta/umgås/leka/åka pulka/bråka/tvspel turnering/laga mat/ gå ut med hundarna/åka skidor/ha snöbollskrig/bada vattentunna/ åka spark/ pyssla/ ja vi gör allt tillsammans i 3 dygn.
min underbara familj. alla har sin grej...
pappa är retig, kommer alltid med nån slutkläm,
Jonas ska vara bäst PÅ allt och tävlar i allt,
mamma är en perfektionist, servetterna ska ligga rätt, eller oj är kl 13? då har du fel kaffekopp, den där kaffekoppen har vi bara till frukosten, här ta kl13 koppen, eller klockan är 09.00 om 5 min dukar jag av frukosten om ingen har kommit upp ur sängen! 
nina hänger på så gott hon kan, hon är mest den som plockar undan efter andra. vad skulle vi göra utan henne?
lucas och adrian smygtittar när man duschar, snor löshåret, gömmer mitt gosedjur, staplar runt i mina klackskor.
tilde vill bara måla naglarna och vara tjejig,
amanda är en klass för sig, hon är lugnast men är med på allt. känns bra att ha henne med:) 
mormor lagar mat 9-5, och drar samma roliga historia vid middagen vaaaaarje år!
Helen försöker få mormor att göra annat än att stå vid spisen, försöker hitta på roliga aktiviteter,
Hans hugger ved och lägger ved i spisen så mormor kan laga ännnu mer mat,
syrran har alltid "håll glöggen varm" som uppgift
andreas snackar...snackar...och snackar och sen brottningsfightar resten av dagen,
emilia checkar läget, kanske finns något hett uteställe i vildmarken? kollar sportresultat på textv
och sen då vem blev kvar? jo jag...vad gör jag? bara njuter av att alla är samlade. jag har inte ens min mor i samma land som mig själv mer än 4 månader per år. det gäller att umgås när man har chansen eller hur!? haha vem försöker jag lura? jag är painintheass her self, men vi ska nog få till den här julen också, även om det inte blir järvsö iår!

EXAKT 3 MÅNADER KVAR TILL JULAFTON! skynda skyndaaaaaa!



godnatt

på tal om first blood

just det, såg The Expendables med bla Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Jet Li, Jason Statham, Mickey Rourke, Eric Roberts och Bruce Willis. låter som en riktig hit va? jag skrattade mest, eller jag grät. för att Sly totalt misslyckades med sin actionrulle. se den inte om du inte är beredd på att tappa ditt goda öga för dessa herrar.
betyg ½ av 5. eller kanske tom 0.


goodnight

vart tog den här torsdagen vägen? jag blev väckt kl 09.30. blev påmind att jag hade glömt att betala p-avgit, så det var bara å pallra sig ner (jag sov fortfarande i hissen) och betala. väl nere på gatan så bestämde jag mig för att dra till brunnsäng och lägga in en tvätt. sen åkte jag tillbaka till täppis och la mig igen. kollade på film och serier hela dagen.
sen åkte jag och handlade mat och så blev det bolaget. provade lite nya viner de hade fått in. testade ett vitt ikväll till middagen. gott och lättdrucket satt perfekt till biffpastan som innehöll saffran/tomat, lök, vitlök, vittvin och grädde..och lövbiff såklart.
efter idol blev det film, Centurion. fasen va den var blodig, är inte van att de visar allt sådär...den var spännande, och lite rolig emellan åt. på ett konstigt sätt. betyg 3/5.

nu är det first blood. raaaambo på 4:an. sovdax!

natti


stress

nu har jag inte tränat på 2 dagar pga sjukdom. lite ångest över detta ja...
imorgon är jag ledig och då ska jag kurera mig med cvitamin och vila. film, film, film. tänkte plöja igenom dear john, och annat nytt som jag inte ens kan titeln på.
kanske tar en lugn prommis runt torekällberget...och så ska jag förbi brunnsäng en sväng. hämta post och tvätta.

nu är det idol som gäller!


min lilla fågelunge                                                            men jag tog hem priset!


va lycklig du är becky

noo

antingen hånglade jag med någon om hade halsont i helgen, eller så har jag stressat sönder mig själv idag + varit lite småfrusen och fått ont i halsen.

crap.

om 9 min fyller becca 25. du och jag alfred, du och jag.


19 sep!!! SÅÅÅÅ GLAAAD

fy fan va skönt! Reinfeldt styr vårat land i 4 år till! min eftermiddag har varit helt sjuk. jag o rebecca har lyckats med allt man inte ska lyckas med. vi är usla. men vi har skrattat så vi inte ens vet vart vi ska ta vägen.
när vi ÄNTLIGEN kom hem till täppis, slog vi oss ner framför tvn med kladdkaka o saft,  men efter 30 min fick vi ryck och drog ner till olerays där de var moderatfest. champagne och södertäljes moderatkantidater var där. vi följde valet med spänning.
jag är väldigt nöjd, förutom att sd fick så många %.

nu ska jag gå och lägga mig. jag ska försöka vara på gymmet 07.00. får se om jag lyckas. min glädje kommer kanske att få upp mig!!!

jag är så stolt över sverige och att de vill ge alliansen en chans till!

30% !!!! <3



tummen upp!!!

en viktig dag

idag har jag tränat 1 timma på friskis. jag körde hårt med crosstrainern. jag svettades som en gris. försökte mig på ett riktigt fatburn program.. det gick ganska bra, men ska nog köra ett lättare program nästa gång. tänkte hoppa gymmet imorgon och prova på core kl 19. inte för att jag vet vad det innebär, men det är väl bara att ge upp om man inte orkar...
nu ska jag fixa ihop lite lunch, det blir kräftstjärtar med avokado.

sen ska jag gå och rösta med becca och ruben. jag längtat efter den här dagen så länge nu. och det ska bli riktigt spännnade ikväll... framför tvN. ska laga en god valmiddag ockå!!!

jag längtar tills imorgon... som fan.




faan

efter jobbet åkte jag till scaniarinken o kollade på ssk-färjestad. egentligen skulle jag träna men jag kunde inte tacka nej. jag var så jäkla glad, äntligen lördag och lite eftermiddags hockey satt perfekt. tills period 3 då det står 2-1 till ssk och färjestad gör 2 mål och vinner matchen. snacka om att mitt glada humör sjönk till botten.

och som inte de vore nog åkte jag runt 1½h och letade efter matlagningsvin. kan verkligen inte förstå... 3 butiker hade slut. (eller 2 av dem hade inte ens det i sortimentet) men efter många om och men hittade jag en flaska på ica maxi (ganska komiskt eftersom jag var närmast den affären från början) men aja..

det blev en jättegod middag. fläskfilé med örtsås. länge sedan jag gjorde den underbara såsen. massa lök, persilja, gräslök, basilika och körvel. vitt vin, grädde, dijonsenap och cremefraiche.
4½ räka/ av 5 möjliga räkor.

imorgon blir det träning på friskis, löpbandet ska få träna mig. sen ska jag gå och rösta blått, och sedan ska jag nog kolla på enhörnamatch.

de borde ha vunnit... ååå. ssk kom igen nu!


vilken topmodel

godnatt

nu ligger jag i sängen och kollar på animalplanet. becca gick nyss härifrån, hon skulle till flamingo. själv har jag jobb imorgon. ska upp kl 8.
alltid när hon är här får vi flashbacks från förra hösten och vintern. vi gör oss alltid ordning och springer fram och tillbaka mellan speglarna med ett glas ronar i handen, lock-platt-skruv tänger ligger överallt. ipoden spelar fiskmusik och vi provar i snitt 20 klänningar var. spray överallt och en och annan shot. smirnoff north.
nu kommer det dröja innan vi kan göra detta igen, men snart så, då jävlar....!!!




hahaaaaaaaaaaaaaa

jag måste spela ett parti tavli innan jag somnar... det är absolut inte samma känsla som att sitta i grekland o spela, men jag måste erkänna..jag är fast. i love it.
längtar till cilla kommer hem så vi kan spela hela dagarna haha med en varsin frappé.

natti


check

träningskort på friskis check. jag tog tag i mig själv idag. äntligen. svullot ska börja träna. jag började med 1 h på gymmet. det var inte riktigt min grej, passen däremot tycker jag är en fröjd. ska gå på ett imorgon kl 16 efter jobbet. fan va det här känns bra. det är tungt att gå omkring med 6 kg övervikt. visst det var lite kul att prova på att ha bröst, men nu ska de bort! jag vill ner till min vanliga 75c. och det ska bli kul att kunna använda några av mina 126 klänningar igen.
hoppas friskis hjälper mig nu!



igår ikväll...eller natt såg vi robin hood med russell crowe och cate blanchett. den filmen handlade om hur robin hood, just blev robin hood. the begining... den var faktiskt jäkligt bra och spännande. betyg 3 av 5 E.N

nä nu ska jag sola, sen blir det en dusch och sedan ska jag hitta på nått skoj!


nykvarn

hej å hå, nu är jag tillbaka. åkte från viared vid tre tiden idag och kom hem halv 7.
de var så jäkla intressant möte, det var mycket nettovinst och bruttovinst och lagervärde som räknades ut. sen pratade vi även om generationsskifte, och att köpa/sälja företag. Bo Rock är helt sjukt bra på att förklara. han kan allt!
ja, nu är jag i nykvarn. jag o nina köpte med oss sushi. nu ligger jag proppmätt i sängen med ett glas rött och kollar på ssk matchen med jonas, niklas, lucas o emil. det står för tillfället 1-1. skönt att bara koppla av, imorgon är jag ledig, så jag blir nog kvar här ett tag till...och några glas till blir det välle hehe. ifs kanske jag inte ska dricka så mycket ikväll, de räcker med allt jag fick i mig igårkväll på hotellet. hahha vissa medlemmar är faktiskt helt galna. slutar aldrig att förvåna en...
ooo idol är det också... wihoo... nä ska nog gå och ta mig en chokladpudding och bli lite svullo (som lucas säger)
hejsvejs

in jönköping

fasen vad fort det gick att köra hit, eller jag o nina hade 1000 saker att prata om så det var kanske därför tiden bara flög iväg. vi har inte varit ensamma sedan jag kom hem från greece. det är skönt att kunna berätta allt...och fråga om råd.
ja jag behöver kanske lite råd just nu, jag tänker så det knakar. nä, jag vill nog ha de som jag har det. det är bäst så.

jag har mycket att planera inför vintern. jobb såklart. tjäna ihop en hacka och dra till thailand. va med resväskan. jag ska shoppa. jag ska även shoppa nästa vecka. sthlm, utnyttja mina NK poäng.

ja, men nu ska jag sova. 1395;. betalade jag (eller okej firmakortet). ganska dyrt för de har inte tv3. känner mig ensam utan 2½ men. nina sover. jag måste också. NU! klockan ringer 06.

jag ska inte dricka alkohol till middagen med övriga ljusexperter, i morgon kväll. NEJNEJ jag ska må prima på torsdagsmorgonen. SÅ DET SÅ!


måndag

jag känner mig naken utan min bil. hjälplös. ensam. min kära santa fe gick sönder idag. så nu får jag inte köra den...har tid för lagning den 21...eller vad det den 22? sep iaf. det är fan långt tills dess. bläää

idag har jag jobbat, gjort fakturor och så kom Walle förbi på eftermiddagen.

till middag blev det 8 bitars sushi...framför tv:n. BIGGEST LOSER! yeeeey.
nu är det die hard på kanal 9 som gäller!

imorgon efter jobbet åker jag o nina till borås. eller vi tar säkert in på hotell i jönköping. orkar inte köra hela vägen... på ondsdag är det ljusexpertenmöte som gäller i viared. i 2 dagar. ekonomi står på schemat. de är fan kul.


M

om en vecka är det val. ikväll är det debatt, duell mellan mona sahlin och fredrik reinfeldt. ska bli intressant. HEJA REINFELDT du få min röst! =)





sköna söndag

ja, jag ligger i soffan och kollar på den gångna veckans idolavsnitt. jag har även klämt i mig en kebabrulle, pommes o 2 zero. sjukt gott...precis vad jag behövde. igår va jag på olearys. käkade, drack o träffa på massa folk. mycket trevligt.

jag har kollat på gamla greklandsbilder...och nya. jag saknar kalymnos så himla mycket. jag längtar efter mitt rum och min säng. min tv och alla mina serie-boxar. jag saknar grekmaten också. o mammas mat. ooo lilla wilma som blivit tjock. hon väger 7½kg. så mycket har hon aldrig vägt. hon får banta lite innan de åker hem i oktober. då få hon väga max 6 tror jag. men sådan matte sådan hund. jag gick upp 6 och hon 1½.

idag blir det bara mys, ska hyra några rullar, mörklägga rummet och bara ta det lugnt. det skulle sitta fint med en sushi men jag ha redan käkat det 2 ggr den här veckan...men det är ju såååå gott!





bloggiliblogggg

hej hej bloggen. nu är det dags att sova. jag har gjort mycket idag. sovit länge, åkt till ljuspunkten och lämnat/hämtat lampor. varit i brunnsäng och tvättat, hämtat lampor på ekonomiljus, varit på stan och försökt hitta stl 75d men tydligen är den stl inte hms och lindex grej. så efter ett gäng bh provningar gav jag upp och blev sur.
hämtat rebecca, ätit med rebecca. skrattat med rebecca, väntat på rebecca när hon duschade. sen har vi varit i alby och kollat på eif match. det gick åt skogen 3-0. snackad med pappa ataseven + bror vi pratade om resor, film och obligatoriska föräldrar.
efter matchen blev det vedugnsbakad pizza från la cantina. o hyrde en JÄÄÄKLIGT bra film! the blind side,( sandra bullock vann en oscar för bästa kvinnliga skådespelare). SE DEN man mår så jävla bra.




ledig i morgon

shit va skönt... jag ska sova riktigt länge. ruben frågade om jag ville gå upp tidigt och gå ut och powerwalka. jag tackade bestämt nej. jag behöver inte sånt just nu. efter bion åt jag en magnum brownie mcflurry på donken. aaaaaa den satt som den skulle, nu är jag mätt och belåten och ska gå till sängs. ska kolla på kvällens idolavsnitt eftersom jag missade det tidigare ikväll.

ja... vad ska jag göra i morgon då? tvätta lite... sen kanske det blir skärholmen eller nån annan galleria. inte för att jag har så mycket cash kvar... men man kan ju få kolla runt lite. egentligen vill jag till grönalund. men de blir nog lite svårt... och så skulle nog hoffmaestro tro att jag var värsta stalkern...hhahaha

nattinatti

skratt

va och såg grown ups ikväll på heron. ja...jag garvade. skön rulle!!!










billysill


hahha om 1 månad o 2 dagar ses vi !


TV

vilken underbar tv-kväll det har varit ikväll. först idol, sen blev det lite skånefruar och avslutade med töntarna av tylösand... jag kom på mig själv sitta o flina genom hela avsnittet. hahah man kan inte göra så mycket annat. jag väntar spänt på nästa avsnitt.


på tal om annat känner jag mig lite stressad över alla födelsedagar den här månaden och i okt. alla fyller verkligen år nu. tror jag har 10 viktiga personer på min lista. ojoj hur ska pengarna räcka till... jag blir alltid så nåjig och vill köpa något riktigt bra... och KUL såklart. becky och cecilia är avklarade. de var lättast. för de gillar de jag gillar... gåvan går i festens tecken iaf ;) nina är checkad... så nu har jag det klurigt med syskonbarn, bla emilia. vad ska jag ge henne... fan hon fick ju nyss världen bästa händelse, en liten tripp och pratstund med mikael persbrandt, alltså om de hände mig skulle jag fan dö. jag är kär i honom. och pablo roberto. och bagarn som kom från gotland och bodde i en segelbåt i tälje och var med i kvällens avsnitt av idol.

nu ska jag kolla på animalplanet och somna.




OooooOOOookej

jag ska börja med att säga att jag är rosenröd om kinderna. ni vet när man är salongsberusad och varm på en och samma gång. det är ganska kul att vara det på en tisdagskväll.

det hela började med att ce-sam inte har tv10 heter det så? kanal 10? ehhh.. ja. så jag, ruben o anders bestämde oss för att gå till olearys och se på sverige matchen. så jäkla bra tänkte jag för jag var så jäkla sugen på deras dijonsenap -fläskfilé- eller biff kanske? pasta. vi kom dit 20 min innan avspark och det fanns inte ett bord ledigt. men gabbe fixade och trixade så vi fick ett, längst in i lokalen, högst upp. jag hade klätt mig lite höstligt och det fick jag ångra bittert. det var fan bastu där. + att vi blev ännu fler vid bordet och fick trycka ihop oss. det slutade med att jag fick ta av mig till underklänning. ja en sådan klänning som inte är meningen att man ska se,så satt jag i och kollade på fotboll och drack rödvin. eftersom de var så mycket folk så fanns inte deras ord.meny. men det fixade sig också så jag fick en god fläskfilépasta med rödlök och massa go sås. mumma..mumsfillibabba.
jag åt tills skärpet flög upp. sen svettades jag så att jag drack ännu mer vin... näeeeee..
nu är jag hemma. och vet ni vad jag ska göra?
kolla på en andra världskriget film. jag är tokig i böcker o filmer om worldwar 2.

igår kollade jag på en doku på animalplanet. det handlade om ett pojkgäng typ 18 års åldern tror jag, som bodde i australien. de hade precis slutat skolan och fått jullov. alla hade växt upp på havet, surfat, åkt vatten skidor ja allt sånt. så en natt drömde ena killens (nicks) pappa att hans son skulle bli attackerad av en vithaj. han slåg med årorna så mycket han kunde men han kunde inte rädda sin son. några månader efter att pappans dröm var grabbgänget ute på havet och åkte vattenskidor... så hände de... Nick som hoppade i vattnet från båten, och bara nån sekund efter tog vithajen honom. bara drog ner honom och vattnet blev helt rött, vännerna slog med årorna från båten men det hjälpte inte. nick dödades. och hans bästa vänner såg på. costguard hittade hans kroppsdelar...eller det vara inga delar bara kött.. polis o co ville döda hajen men nicks föräldrar sa nej.
så jävla hemskt, men det som är konstigast/bäst/jag vet inte vad är att Nicks gula badshorts spolades upp på land några dagar efter. helt oförstörda...som om hajen inte rört dem. och i ena fickan hittade man nicks nycklar med en nyckelring föreställandes en vithaj. JAG RÖS ÖVER HELA KROPPEN!

natti

söndag o måndag

åkte och lämnade maria, sen blev det lunch på hebbevillan. oxfilépasta. mm goaste jag har ätit på lääänge. satt utomhus, de var lite kyligt men vi fick filtar. då blev det mys.
efter maten åkte vi och hyrde 3 filmer (som vanligt) jag har sett så många bra filmer nu den senaste tiden. shutter island och vägen är SJUKT bra! 
jag kom i säng tidigt och somnade innan 23.00! helt otroligt, tror inte jag har somnat innan 01 på ett år!

idag har jag jobbat. beställt lampor som ska vara med i nästa utskick som kommer i brevlådan den 20/9... (förhoppningsvis), ätit sushi till lunch... efter jobbet åkte jag o handlade sen raka vägen hem. lagade pastagratäng, men färsk tomat-pasta, mozzarella, rökt skinka och tomatsås.

lagom till biggest loser öppnade jag en chipspåse- havssalt gräddfil. jag tycker att biggest loser är ett jättebra program. amerikanska är lysande. hoppas svenska inte blir sådär fjompigt som vissa svenska versioner blir.
kl 21.30 var det elfte timmen på svt2. hahah också jäääkligt bra. jag garvade hela tiden. i love peter settman.




hallå ja

jag ska berätta om lördagen. (det jag minns ok?)
jag jobbade, sen hämtade jag upp maria. vi satt oss på balkongen i solen och drack en flaska ronar. så jäkla skönt, vi snackade om våran underbara sommar i grekland. maria vill åka tillbaka nu i sep. men det är omöjligt för mig... kan inte lämna jobbet..igen. hon får åka ensam... eller kanske tvinga med sig jonas. efter balkong-hänget blev det duschen. o så gjorde vi oss klara.
aja.. efter att enhörna matchen var slut kom ruben och james. ruben hade köpt med sig baguetter, olika goda såser från dellin, ost och vin. så vi började hugga in på kräftorna. de var så jäkla gott, efter en kvart dök anders upp med en pizza, som var hans middag. vi drack vin och shotta mintu. så jäkla bra mix... haha man luktade inte kräftor i munnen efter de shottarna iaf.
efter maten chillade vi bara med bra musik,  vi sminkade oss de sista, sen begav vi oss till emma o challe. det blev ännu mer partaj och zorba dans innan vi begav oss till berget. eller jag kom sist för jag råkade ut för en liten olycka... men det gick bra tillslut.
hoffmaestro var lika grymma som förra gången, men faaaan va folk knuffas och bufflas. jag gav en kille en rak höger för att han var förjävlig. men det var jättekul att träffa folk igen!
efter berget blev det efterfest på täppis. ... okej... jag säger inte mer, men i morse hittade jag en halv avbiten stor jäkla gurka under badkaret. undrar om anders hade varit i farten?
jag har bilder, men jag orkar inte just nu. jag ska kolla film. hej svejs.


okej något kul...

lördag ska bli najs. efter jobbet ska jag hämta min syster vid tåget, sen blir det mys hemma på täppis tills våra små fina vänner kommer. då blir det SVENSKA KRÄFTOR!!! jag har köpt hem 2 kg. eller okej, jag har fått dem. 
jag har längtat efter kräftis i 2 månader nu. hahah..
jaaa och vad händer sen? Jo hoffmaestro på berget, kommer att bli svårt att slå förra gången de var här och uppträdde, men jag ska fan ge allt!!!



becky du är läcker


1 jävla vecka

har gått...och jag känner en orolig känsla i hela kroppen. jag vill inte vara här... jag vill tillbaka. jag vill bara va. inga måsten, ingen kyla, ingen jävla ångest.
egentligen så ska jag vara glad, jag har haft 2 veckor på kreta och 6 veckor på kalymnos. jag ska fan bara hålla käften och vara nöjd, men det går inte. jag är så arg på mig själv att jag känner såhär. typ som när man hade världens viktigaste prov, eller när man hade uppkörning. en irriterande känsla, men den här gången vet jag inte vad jag är "orolig" över... är det jobbet? livet? mina val? ska allt vara såhär... mitt liv är för enkelt och smärtfritt kanske...
ähhhhh jag vet inte ens vad jag pratar om. 6 kg har jag gått upp också. jag kan inte ens ha min underkläder längre. kul va? trosorna halkar ner för röven är för stor och bh:n poppar upp av sig själv. jag kan inte annat än citera en god vän - knubbis, ska jag sticka kniven i dig knubbis. ja jag känner mig som pippis pappa i pippi på de sju haven. en knubbis är vad jag är, det var mysigt i grekland, men i sverige är det inte acceptabelt att vara knubbig. jag har nu valt att jag inte ska gå ner i vikt förrän 1 månad innan jag åker till thailand. det är sant, jag orkar inte banta. visst, går jag ner av mig själv (vilket jag inte tror ett skit på eftersom jag äter 1 chipspåse + dipp varje kväll) så funkar det, men jag bryr mig inte. jag ska fan tejpa in brösten. man ser klumpig ut med stora bröst, iaf om man har sticks som ben.



nej jag skämdes inte, men nu gör jag.



RSS 2.0