tjocksmock

vilket ord. vem kom på smock? och sedan satt ihop det med tjock.
vi känner oss som två tjocksmockar. jag o maria. går inte att få in mer. vi som har köpt jordgubbar och glass...äh de får vänta några timmar.

jag åkte från jobbet kl fyra. hamnade såklart i pissköer. hammarbytunneln var värst. kröp fram i 10km/h. ääää...men kom fram vid halv 7. heeeeelt okej. vi tog en promenad till hammarbyhöjden och hyrde 2 filmer, sen stannade vi till och åt middag och drack en flaska vin på en krog. väldigt mysigt, vi pratade mycket om vad vi har missat den senaste veckan. verkar som förra veckan var lite crazy för oss båda.

NU är vi hemma igen och ska lägga oss och kolla på film.

hörs i morgon! byeeee!

mätt som en plätt

sådär, då är det bara å hoppa in i duschen och göra sig redo för sängen. ska packa ner lite stuff som jag ska ha med mig till maria i morgon.
det känns kanske lite bättre idag, men jag längtar fortfarande tillbaka till hersan. känslan att vakna upp och tänka: INGET, gör mig lycklig. men jag vet, jag kommer ha samma känsla i magen när jag lämnar rebecca här i sverige. vi kommer inte ses på över en månad. känns helt freaky. jag vill inteeeee... men på samma gång vill jag inte vara här. det bästa vore om jag åkte till norge och frågade hennes boss om
 hon kunde jobba från distans, på kalymnos, som min pappa gör med vårat företag. undrar om beccas chef skulle godta det.


shibby

när jag kom hem från kreta förra gången, så fick jag världens finaste födelsedagsbukett från min bästa becky.
jag fick även en klänning, som jag älskar, den åkte på, på midsommar!


inte så bra bilder på klänningen, men den gick hem!

hejdå godnatt


29 juni

fy fan va jag har tvätt. det är dödstrist! allt luktar liksom resväska, annat land, party, rök?, saltvatten, solcreme, grek. ja inte vet jag men jag måste verkligen tvätta allt, även det som jag inte använde på resan. så det är bara att sitta och vänta på tvätt nu varje kväll hela veckan.
men inte imorgon, då ska jag försöka åka tidigare från jobbet. ska hälsa på systeryster, vi ska nog äta en bit mat på söder å bara mysa. vi tänkte få ihop en träff innan jag drar till grekland. vet ej om jag sover över, jag är ledig på torsdag så det skulle ju funka.

jepp, men nu piper maskinen, så jag ska packa ihop och åka hem till täppis. göra lite grekisksallad och kolla på fotboll.
vi hörs säkert senare. oh just det, va lite duktig efter jobbet och gick ut en runda på 30 min. 

hejsvejs

hahha

my name is earl räddar min kväll! så BRAAA! och bästa avsnittet någonsin på 6an nu!
Darnell Turner - Please respect the meat, even in Crete! (ah påmminner om kreta igen) 




jepp, snart blir det iaf sängen för min del. jag kunde i somna igår. låg uppe till 05! jag kollade på species. den är ju ganska underhållande hehe.


pappa =)


saknar dig :)

vad jag känner just nu...

DEPP! deppig.
varför är det alltid såhär när man kommer hem från en resa? det känns tungt i bröstet. minnerna finns där, men det känns inge kul. veckan var verkligen bra. jag och cecilia hade så roligt! det hände så sjukt mycket saker, och vi festade på som aldrig förr. sista kvällen (midsommar) med hela gänget var gaaaaalen! allt hände!
TACK sillybill, emelie, emmie och louise FÖR ATT NI GJORDE MIN VECKA TILL EN AWESOME-VECKA!


men nu tillbaka, verklighet. jag jobbade idag. det var mindre kul. jag försöker peppa att jag snart ska till kaly. 14 juli åker jag med emilia, maria kommer ner den 21. 
16 dagar kvar, sen semester. vet ej hur länge jag blir borta, jag tar det som de kommer. när jag vill hem till sverige igen bokar jag hembiljetten.


LOVE U!

jo men visst

ja, matchen gick ju inge vidare bra. de loosade. men vi hade de bra iaf. vi åt mat i mängder. betalade knappt något. i like =) jag å cecilia drack 1 liter vin. sen begav vi oss till byn och festade loss. de blev visst en all in.

jag vaknade duktigt bakis imorse. jag, ruben å ricky körde starbeach idag. apollotjejerna har jobbat hela dagen.
snart blir det middag, fast innan ska jag klå ruben i vänd tia. ricky gick till gymmet nyss...hmm... jag känner mig dålig. ORKA!

vet ej hur kvällen kommer sluta....berättar imorgon.


20 - 27 juni kreta

just nu sitter jag på killarnas rum och chillar med en zero och en påse cheetos (mitt favvo snacks). ruben och ricky ligger å slaggar. tror de inte pallar med trycket ;)

aja i söndags anlände vi i alla fall till kreta. vi hade tur och fick våra väskor typ först av alla. men såklart hamnade vi på den bussen där några andra gäster hade blivit av med sina resväskor, och skulle skriva rapport osv. satt och väntade 1 h i svin het buss. bra start haha. det var kul att träffa tjejerna igen!!! det känns så bra att vara tillbaka.
när vi fått rummen, gick jag, ruben, ricky o cilla ner till "mannen" på stranden och käkade lunch. jag drack även vin för att komma igång. vi badade och solade innan det var dax för en powernap innan middagen.
det blev middag på greekconer (ger SJUKT bra rabatt), kollade på fotboll också. emelie och louise kom också förbi. jag å cecilia började shotta raki. ruben o ricky var ganska trötta så de gick med oss till bargatan för att kolla läget, sen gick de hem.
jag o cilla var där till kl 4 kanske...hade en sån awesome kväll.. jag gjorde av med 0 euro. hahah vi blev bjudna på ALLT!

måndag
vaknade  kl13. (usel) vi åkte till starbeach. skönare ställe får man leta efter. vi softade där hela dagen, låg i lazy river... lyssnade på partymusik. sen blev det skumparty (vi skummade inte) men det var kul att se andra fullisar. ricky vann en champagne (han gjorde mål) som smakade sherry.
jepp efter starbeach gick vi och handlade stuff till kvällen. vin, snacks osv. sen blev det förkrök på balkongen. emmie var också med. spelade kort och snackade skit.
kl 22 åkte jag, cilla, ruben, ricky, emmie och emelie upp till gammelbyn. en mysig liten by i bergen. åt meze på Sofas. riktigt grekiskt må jag säga. på det lilla torget där vi satt var det live musik och dans. såklart blir jag uppdragen och får dansa med en osäker holländare i 17-18 års åldern. övriga satt bara och garvade. de blev massa vin och vi blev bjudna på shots. avslutade kvällen med bargatan. gick till olika barer och drack tills solen gick upp (typ) hahah.

tisdag
vaknade kl14 (vad håller jag på med, skulle inte jag bli brun?)
gick till stranden och mötte ricky o ruben. tog en clubsandwich. somnade i solen. grabbarna gav upp halv 5, jag låg kvar till 6.
ja och nu sitter jag här. ikväll ska vi till greekconer igen. MATCH ikväll, heja grekland nu. skönt om de vinner, bra för stämningens skull.
blir nog inte all in ikväll....men man ska aldrig säga aldrig.

hejdå sålänge!



semester

hej alla glada människor på denna jord. va kul att jag skriver va? VAVAVVAVAAAA? (jag är en aning stressad) jag är i brunnsäng och väntar på en tvätt. eller rättare sagt på en klänning som jag måste ha med mig till kreta. den ska hinna torka också.
ja här är jag, och hemma hos mig ligger becca och äter pizza.
jag måste handla. shampo och sånt plock. jag ska även packa. oh lord...

igår fick vi för oss att åka till sthlm. vi hamnade på golden hits. vi fattade inte vad alla kravallstaket var bra för. (som stod längs med hela kungsgatan) nu förstår vi, pga bröllopet. btw så jag älskar dem. victoria är verkligen vacker.

jaja nog om det. jag åker ju ikväll... eller i natt. det blir kreta IGEN! ah lucky me. hade så jävla kul där sist. måste göras om. den här veckan ska bli så skön! å bra, för nu hittar jag ju också. (mästare på att gå vilse)

jag ska ta mycket bilder, de hamnar på facebook när jag kommer hem. kanske bloggar jag..kanske inte.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ÄNTLIGEN SEMESTER!!!!!!!!!!

PUSS PÅ ER!

hej hej igen

oh va tusan gör jag? jag har lagt ner de här känns det som... tyvärr. jag brukar gilla att skriva av mig. det är också kul att kolla tillbaka om vad jag har sysslat med de senaste året. men just nu har jag ingen lust med det här.
min helg var kul.
i fredagskväll hämtade jag maria i östertälje. sen handlade vi godis i massor och kollade på film (åt mat först såklart)
sen på lördagen åkte vi till etuna vid 11 tiden. jag jobbade på till klockan 3, sen åkte vi och hämtade 41 bitar sushi. gjorde oss klara hemma hos sofi och sen blev det sushi, bubbel och en riktig kickasskväll på nybron.
som sagt. minneslucka deluxe.

dagen efter fick vi världens godaste milkshake av rasmus. jag drömmer fortfarande om den....tänk att få en till frukost varje daaaaag!



förlåt

jag är ledsen för att jag inte har bloggat. men mina dagar och kvällar har varit fullspäckade sedan jag kom hem från kreta. igår var vi ute och firade rubens 25-års dag. det var kul, men sedan blev jag sjuk.
kunde inte sova i natt, hade så ont överallt!!! jag fick panik eftersom allt är planerat inför lördagen. jag måste blir frisk. jag har proppat i mig smärtstillande och penicillin. det känns bättre nu, men ska vara hemma från jobbet i morgon också och kurera mig. ska fixa ordning allt tills maria kommer runt sex-tiden.

nej nu film och sängen. godnatt


23

KALIMERA!!!!

jag har så mycket jag vill skriva och berätta om, men jag känner att tiden inte räcker till...
allt är över mina förväntningar. cecilia jobber mycket mindre än på rhodos, så vi kan hänga nästan hela tiden. hennes team här på hersonissos är jättesnälla och vi har KUL! det är varmare än väntat också, speciellt på kvällarna (trodde liksom att jag skulle behöva alla mina kavajer och jeansjackor :) stranden ligger nära cecilias lägenhet och hersonissos är mysigt och har allt!
 
igår var cecilia, emelie och emmie lediga, så i tisdags kväll tog vi bilen och drog iväg på en roadtrip till chania. där ytterligare typ 35 guider bor. vi åt på en spansk restaurang på kvällen, sen blev det party all night long på troppan haha... jag drack världens dödsshot kan jag säga. 6 shottar som man blandar i ett glas, som de sätter eld på. sen ska man dricka allt på en gång med sugrör. cilla, jag, emelie, emmie och alex drog en varsin. hahha cecilia tog fan en till senare. men snacka om att den steg rakt upp i huvudet, billigt, 10 e för en stådan flaming lamborghini.

dagen efter pallrade vi oss upp och gick till mambo, hade jättemysigt med lunch och hygg. stranden var jätte najs. vågorna stora. vi låg där till kl 5, sen gjorde vi oss klara och åkte hem.
vi orkade ingetning när vi kom hem, vi bara slappade. kollade på iron man tills vi somnade.

jaaa och idag fyller jag år. jag sitter och äter frukost. cecilia är på flygplatsen men förväntas komma tillbaka vid 12 kanske... jag ska gå ner till stranden och lägga mig o läsa lite skvaller tidningar .perfekt att börja dagen lite lugnt....en annan grej också...jag har bränt mig. har det någonsin i världshistorien hänt???!!!! helt sjukt, så jag får nog ligga på mage idag.

nää nu ska bikinin på!!!!

jag ska berätta mer sen,och lägga upp bilder. kanske på måndag.

endaxi!

RSS 2.0