Hohooo

nu blir det sängen, hoppas svulloläpparna går ner tills på lördag.... (härligt blåmärke har jag fått också) men som becca sa, de syns inte när du skrattar och DET är just vad jag ska göra heeeeela lördagen.
GODNATT!



wihoo

jepp då är man hemma igen...framför bästa vännen - tvn. lyxfällan. väldigt roande.

efter jobbet så gick jag ut på en powerwalk runda...eller runda och runda, jjag gick hem till becca. TUR som jag har började det åska och blixtra och STÖRT regna precis när jag kom fram till hennes hus. helt sjukt mycket regn. så vi satt på bron en stund och njöt av åskan innan vi gick in och började planera våran helg.

ja som vi alla vet är det valborg imorgon, det var en kul "högtid" eller fylletid när man var ung. (skolung) nu känns det sådär... de blir en lugn kväll på grönan för min del, eller så går vi ut och äter en smarrig middag på nån restaurang i södertälje. avsluta med lite buzz på täppis kanske?

på lördag blir det andra bullar, då blire partyyyy! (ledig som jag är) jag, becca och nathalie drar iväg till etuna där vi ska festa så mycket som vi orkar med. hoppas på en awesome kväll.
vet inte riktigt hur schemat ser ut, men jag får all info imorgon =)

update : Kalymnos

jag saknar er!


saknar mig bebiswilma. haha va söt hon är.


calamari, friterade bläckfiskringar


påskfirande


grill-time









wilma vill också vara med =)



powerwalk-morsan


snart helg!

okej, dålig fantasi med beccas klänning från i lördags var SNYGG! nu har jag också en. i love nelly. i love klänningen.


jepp, igår var en ganska konstig dag. allt hände på en och samma gång. designlight var här på morgonen, sen kom peter på markslöjd. o så dök anders på eglo upp från ingenstans. vi åkte till slagstaglass och köpte med oss glass till butiken mums gott (sofi fick en hejdå glass, nu befinner hon sig snart på kreta...den jäveln. jag vill också!).
efter det åkte jag iväg och träffade marianne på cliniquen. jag testade restylane för en månad sen (i läpparna) och nu kollade hon upp hur de såg ut och sånt. jag fyllde även på med en halv ml till. NU ÄR jag nöjd.
efter jobbet tog jag det lugnt med mina svullna läppar med en film. det blev sommaren med göran. den var kul faktiskt, äkta pappa humor. han skulle gilla den.






daaaamn

det här sucks. jag kan inte lägga upp några bilder. ÅÅÅÅÅåååÅÅÅÅÅÅ

godnatt

bounce

lördagen blev perfekt.
becca kom till mig vid 13 tiden. poppade upp första flaskan ronar och gjorde oss klara. sen kom stefan och skjutsade oss till globen. haha den bilturen gick inte av för hackor hahha..
bounce var så jäkla bra... helt otroligt. jag o becca hade sjukt bra platser, precis vid scenen, vid staketet. musiken var grym och de blandade alla sorters danser.
i pausen så gick vi och tog varsitt glas vitt i baren.
klockan 18 var det slut, så vi promenerade i de fina vädret till maria, där satt vi oss och åt varsin gb sandwich. efter ett tag kom ruben och hämtade oss.
väl hemma på täppgatan öppnade vi ronar nr 2. satt på oss partydressarna och började partaja. sen droppade fler folk in på förferren, och sen blev de en riktig danskväll på the strip.
efterfest javisst, men FAAAAN vad jag har städat. aldrig mer (säger jag nu ja) diskmaskin skulle ha varit underbart.

nu har jag försökt att lägga upp bilder i en halvtimma, jag ger upp! funkar kanske imorgon... byeee


gokväll

så nu är jag färdig med städningen för ikväll. orkar inte mera, måste ju ha lite fredagsmys också! har längtat efter popcorn hela dagen. jag är rätt trött och morgondagen är planerad in i minsta detalj (du och jag alfred) haha. så det blir en tidig kväll... längtar redan efter sängen.

jag ska fixa lite grejer imorgon på stan, sen städa upp lite här hemma innan becca och våran snälla skjuts stefan kommer vid 13 tiden. å då ska första flaskan ronar öppnas. pratade med becca förrut, vi har liksom 4 st... känns bra det! kl 15 börjar bounce i globen. vi har de bästa platserna... har man vip som har man! efter föreställningen kommer ruben och hämtar oss, sen blir det raka vägen hem till täppis där kvällens förfestande ska börja. hej å hååå va det ska bli röj.

om jag inte hinner blogga imorn, så hörs vi på söndag.

natti


hittade en mörk bild sedan förra lördagen då vi var på le rouge


dagens glass!!! det är min kladdkaka med mjukglass, grädde och JÄTTEmycket vitchokladsås. så jäääkla god. jag dog lite.


hahha



ja vad säger man? 8 maj kan bli en av årets galnaste.... DAMN! det blir party med mina homies becca och daniel. =)

äntligen fredag

ååå va härligt med fredag. jag vaknade på ett strålande humör iaf, solen sken som bara den. åkte till ekonomiljus och hämtade lite lampor, sen till narva och hämtade lysrör. köpte en varsin lördagsmacka till sofi och jocke. 
efter alla jobbstopp så åkte jag till ljuspunkten i södertälje. pratade lite, klappade lilla ceasar. sen gick jag och nina till gyhne & kristoffersson och kollade på sköna glajor. jag hade redan bestämt mig för ett par rayban wayfarer så det gick ganska fort. blev även kär i ett par bruna aviator... de ska inhandlas nästa gång!

när jag kom till jobbet var agneta från hallbergslampskärmar på plats. jag älskar verkligen skärmar..haha. det är min grej. speciellt nu när den romantiska stilen typ, shabby chic (hahha jockes favorit uttryck just nu) och lantligt är på tapeten.  så jag besällde nya fräscha vår/sommar skärmar.
till lunch blev det sushi :) jättegott!

nu är jag klar med alla fakturor och ska sticka iväg och köpa (eller okej FÅ) fredagsglassen från slagstaglass. hmm undra vad jag ska välja idag. är sugen på daim eller... kladdkaka med mjukglass är ju min favorit. fast usch vad jag är onyttig. hallon snäcka kanske??... mint...cookie... eller polka.. JAG KAN INTE VÄÄÄÄLJA!

återkommer sen!

HEJVSVEJS!

RayBan

på lördag ska jag köpa nya solglajor.

så nu måste solen titta fram oftare!

SNYGG

  
tänk om man kunde se ut såhär på lördag.... nelly is the shit

onsdag

ojoj redan onsdag. härligt att dagarna går fort. jag längtar till lördag. oohhoohhh en riktig becca&emelie helg kommer det att bli. måste planera mer imorgon ;)

ja... vädret är skit. kanske bra för affärerna men inte för humöret. det snöade halva dagen... sickt... det är ju snart valborg!

efter jobbet så åkte jag och ruben och åt på lemoni vid kanalen, jag åt bifteki (fetaostfylld köttfärsbiff) med stekta grönsaker, tzatziki och rödvinsås. grekisk musik, grekisk mat och vin får minnerna att väckas till liv... åh va jag längtar efter grekland! mamma, pappa å wilma har de så bra därborta..så avis. snart så kommer jag ner med resten av familjen!
jag o ruben pratade om allt möjligt mellan himmel och jord, mest jobb och framtid. om lägneheten som troligtvis blir bostadsrätt nu osv.

jag ska göra något omöjligt imorgon. jag ska försöka gå upp en timme tidigare och gå ut och gå och sola efter det. tror ni att jag kommer klara det? det tror inte jag.... jag kommer strunta i alarmet och sova på.

nåja, vill man vara fin.. ni kan resten.

godnatt


min helg

i fredags var jag o becca på bio. vi kom till heron precis när filmen började så vi skulle inte hinna stå i kö för att köpa popcorn. så vi frågade en biosnubbe om han visste hur lång reklamen skulle hålla på, och om vi skulle hinna stå i kö...  o han var så snellis så han fixade en hollywoodmeny åt oss...bara sådär...ibland ska man ha tur. eller vara jävligt snygga...hahha. så vi slapp kön och när vi precis hade satt oss på våra platser började filmen. great!
vi såg date night. riktigt skönt film, gäller att gå mer rätt person bara...haha jag o becca satt och garvade åt allt. (fast kanske inte allt var så värst kul) men den var helt klart värd att se! btw är carell en störtskön skådespelare.



lördagen var ganska awesome!!
efter jobbet åkte jag till nykvarn och hade tjej dag/kväll men nina och tilde. vi satt i uterummet och festade på sushi och vin. pratade om allt. vid 20-tiden ringde becca och frågade om vi skulle hitta på nått... det blev något.
vi åkte till sthlm, gamla stan och åt på den bästa franska restaurangen som finns. le rouge. värsta moulin rouge temat, otroligt mysigt och världens bästa bemötande.
vi åt och drack vin, o drack drinkar...min favorit var en vårig variant av mojito, med annanas och passionsfrukt om jag inte minns helt fel?
jag tror att jag kom till himlen när vi fick in efterrätterna. vitchoklad cheesecake med körsbär, och körbärsglass och kolapaj med passionsglass. åå vad det var gott! kvällen var totalt lyckad! klänningen fick ta mest stryk... sömmarna nästan sprack, så mätt var jag!




söndagen sov jag lääänge, sen blev det enhörnamatch borta i skärholmen åkte dit med becca, emma , challe, lucas och wille. de vann med 4-0! jättekul! efter fotbollen åkte jag hem till bror i nykvarn och blev bjuden på middag. sjukt gott kött med kryddig skivad potatis i ugn. tzatziki och fetaostsallad. mums... man kan ju säga att den här helgen har gått i matens tecken hehe
på kvällen blev det lugnt, fick 2 filmer av challe och emma. the ugly truth är en favorit så den såg jag. somnade ganska tidigt.

nä hollywooodfruar blir det nu, sitter i brunnsäng och är klar med tvätten för ikväll.

hejsvejs


iväg

kan man ha en mer perfekt helg? NÄE. jag ska berätta mer sen när jag har tid.

NU ska jag gå upp ur sängen. lucas, wille och becca är påväg hit. vi ska åka med emma o charlie till enhörnas första match. hej våren du är välkommen!

du och jag alfred.




heeeeej

min lediga dag är underbar.. jag har tvättat, åkt och köpt mer tvättmedel och sköljmedel. tvättat ännu mer. kläderna får inte plats, jag får hänga ut dem på andra ställen i huset. jävligt kallt ät det här också. har letat fram pappas fleecetröja och dragit på mig. ovanför jackan. jag har inte ens sminkat mig idag, ingen vacker syn direkt.

jag blev visst lite onykter igår. inte så värst bra, alkohol = onyttigt skit som inte hör hemma i min nya livsstil..

nu ska jag åka iväg till ica och leta efter min hårfärg. jag är rädd för att nutrisse har slutat med just den färgen jag alltid brukar ha. jag hatar det här...att behöva välja en ny. ta det stora steget.
fredag o allt.

i tisdags såg jag en ruggig film. jag tycker att verklighetsbaserade filmer är bäst. fyfan va rädd jag var. drömde om filmen också... usch den har satt sina spår...


NÄ HEJ SÅ LÄNGE!


dag 1

nu får det vara slut på det här. jag lever på skitmat. chips och dipp varannan kväll... mcdonalds hit och dit. kebab... vad åt jag igår? jo cheeseburgare...2st! DIPPER? kan man äta cheddardipp? bara?
jag åt grekiska kolgrillen också... vad åt jag mer? godis.


idag så handlade jag nyttig mat. eller mat och mat, jag köpte frukt och nutrilett. KAAATCHIIING!
nutrilett HEJ PÅ DIG, bikinisäsongen är almost here. jag ska ner, i vikt. jag kommer må mycket bättre då...

efter jobbet tog jag på mig myskläder och vandrade hela vägen hem till becca. jag snacksade på ett äpple. becca åt fyra pannkakor. vi kollade på hollywood fruar.

nu ska jag gå till sängs. jag tar med mig ett glas vatten. egentligen skulle jag kunna smälla i mig en hel kladdkaka.


å ge mig.

jag kommer sakna er, jag älskar att äta... undrar hur länge jag klarar mig utan... gissar på en vecka. eller mindre ..





fast amerikansk pizza tar nästan hem priset!

nä nu plågar jag mig själv.
godnatt

oj

haha jag var visst redan lite dragen när jag skrev förra inlägget.

våran kväll kunde inte ha blivit mycket bättre. å va roligt det var att bara va vi 3 också. vi pratade och skrattade åt allt. gamla minnen och allt sånt.
det blev goldenhits i sthlm, med 3 rätters middag och show. vi drack vin i mängder och massa drinkar. sen blev det party och dans tills stället stängde.
undra vem som egentligen blev fullast... haha jag har hört att jonas forfarande är sängliggande. haha amatör säger jag bara...
jonas tog taxi hem till nykvarn halv 5, jag och syrran kom i säng vid 5 tiden om jag inte minns helt fel. eller jag somnade i världens oskönaste ställing i soffan. med nacken helt skruvad. jätteskönt.

ny vecka, nya tag. right.

hääärligt

nu sitter vi hemma hos syster och förfestar nu! jag är lycklig och är på topp!

LÖÖÖÖRDAG

jag tänker inte tänka 1 sek mer på att jag mår som jag gör för TONIGHT IS THE NIGHT! inget kan stoppa mig, alla baciller kan dra dit pepparn växer! haha

jag ska börja göra mig klar nu, fixa naglarna, duscha och skrubba. brun utan sola mig (jag har blivit jätteduktig, att inte gå till solariet, typ 3 månader sedan sist) tummen upp!
sen ska jag fixa håret och välja vilken klänning/skor/väska jag ska ha. packa övernattningsväskan (sover hos syster som bor vid gullmars).
halv 4 drar vi iväg, jag har laddat upp med bubbel i bilen. SEN BLIR DET PAAAAAARTY! jag är så jäkla taggad...
jag kan inte skriva hur schemat för kvällen/natten ser ut för att jag vet att en viss person kan läsa min blogg och då pajar vi hela grejen.

jepp, vi hörs i morgon om jag inte mår alltför dåligt och soffan är min bästa vän. (troligtvis blir det så, för att jag tror inte alkoholen/kortet har någon limit ikväll)

BYE

bättre idag

jag känner mig mycket bättre idag. tror att pencillinet gör susen! hejaheja, kanske blir på topp tills imorgon!!!

idag har jag jobbat på som vanligt. dagen gick ganska fort. vid fyratiden åkte jag och utnyttjade mitt vip kort på slagstaglass, haha, hämtade varsin banansnäcka till mig och sofi som vi festade på som fredagsfika. tror vi kommer köra på en snäcka varje fredag...
idag tog vi en varsin banansnäcka. som innehöll såklart BANAN med slagstaglass, chokladsås, vitchokladsås, maränger, grädde, kex, chokladkaka + strössel. sofi tog en cookiekula i sin också. vi blev väldigt mätta och belåtna.
efter jobbet åkte jag till brunnsäng och hämtade lite nytvättade klänningar. JEPP jag har svårt att bestämma vad tusan jag ska ha på mig imorgon. sedan hem till täppis. becca kom och hälsade på en stund.

nu ligger jag och kollar på batman begins. ska försöka komma i säng tidigt ikväll, är ju ledig i morgon men jag har massa grejer att fixa innan jag drar iväg till sthlm. tror de kommer bli en oförglömlig kväll/natt.

Hejså länge!


sicko

jag åkte till jobbet imorse men gav upp och åkte hem vid 13.
och sedan dess har jag sovit! så skönt! jag behövde verkligen det. känner mig lite bättre, men långt ifrån bra. har tryckt i mig pencillin från grekland. haha... det är de enda som funkar, jag lovar! svenska apotek har bara blaha grejer. och jag har inte tid att boka tid för ett läkarbesök för att få riktig medicin.
mitt huvud känns som en balong, halsen också. 

ååå jag är så arg, så typiskt att det händer just nu. ikväll var det ssk match. mot aik. jag hade sett fram emot att se den. emilia var här i stan också (ifs är ju hon gnagare men det skulle vara så kul att reta upp henne på plats) ÅH vad jag skulle ha velat varit där.

en annan sak är ju att min bror JONAS fyller 40 år idag. han ska firas vid ett senare tillfälle.... oh yeah!

nu hittade jag ingen bättre bild just nu. GRATTIS GRATTIS!!!

fick sms av grekinnan cecilia också. flygresan till kreta gick som en dans. skönt.

GODNATT!


neeeeje

jag känner mig krasslig. jag får verkligen inte bli sjuk, jag måste vara på topp på lördag. annars kommer allt gå åt skogen. jag ska lägga mig tidigt och kurera mig med honungsmjölk+alvedon+voltaren. jag har as ont i ryggen.
ska bara hänga tvätten sen blir det raka vägen hem till täppis.

SÅ GODNATT!


snäll

det finns några som kan muntra upp mig iaf =)



så jäkla awesome, fatta hur tjock jag kommer att bli...


gratis glass heeeeeeela sommaren! kan inte bli mycket bättre!


alltid lika jävla jobbigt

ja, nu drar min resväska iväg igen. det känns inte bra den här gången. för att jag kommer att bli ensam, eller jag kommer att känna mig ensam. cecilia är min bästa vän och hon finns alltid kvar, även om de går flera månader mellan de gånger vi ses, så känns det på något konstigt sätt att hon hela tiden är med mig.men nu är allt bara jobbigt! ÅK INTEEEEE IFRÅÅÅN MIG!
jag längtar efter sommaren. nästa gång vi ses är på vårat favorit ställe på jorden - kalymnos. och såklart måste jag hälsa på henne på kreta!
usch... den har tiden har gått alldeles för fort! hon kom ju just hem! eller ?!

ikväll har vi varit här hos mig. jag, cecilia och becca. vi har gjort de vi är bäst på. käkat popcorn, ostbågar, saftat saft, ätit godis (jag o becca fick varsitt påskägg av cecilia), och kollat på skräckfilm. skrämt upp varandra så våra hjärtan gick sönder. ja...snippsnappslut. fan...

JAG KOMMER ATT SAKNA DIG!





hej hopp

igår var jag på påskfest hos sofi i eskilstuna (och vad ska man säga..när katten är borta dansar råttorna på bordet). de var jätte trevligt. tror vi var 15 pers i hennes 1:a :) vid 23 tiden tog vi oss in mot stan. det blev harrys. sen avslutade på nybron.

nu är jag hemma i tälje igen. ska hoppa in i duschen och göra mig klar. becca och cilla kommer snart, vi ska dricka, prata o lyssna på musik. sen blir det party all night long.

hej så länge

påsklov

YES! om 2 timmar slutar jag jobbet, sen är jag ledig i 4 hela dagar. kommer inte ens ihåg när jag var ledig så länge sist... å det ska bli så härligt. jag har ganska mycket inplanerat så de här kan bli en ganska rolig påsk... trots att jag inte har nån familj att fira den med. min bror har försökt att få över mig på middag nån kväll, men jag har liksom inte tid...hehe
ja, idag var det sista dagen med bilen. kommer sakna den lite nu hehe...
efter jobbet ska jag och sofi åka till slagsta glass. de öppnar för säsongen idag, så vi ska få oss varsin glassnäcka ..mums. efter det ska vi hem till sofi. får se hur kvällen slutar. HEJSVEJS!



goaste glassen som finns =)

RSS 2.0