onsdag

ojoj redan onsdag. härligt att dagarna går fort. jag längtar till lördag. oohhoohhh en riktig becca&emelie helg kommer det att bli. måste planera mer imorgon ;)

ja... vädret är skit. kanske bra för affärerna men inte för humöret. det snöade halva dagen... sickt... det är ju snart valborg!

efter jobbet så åkte jag och ruben och åt på lemoni vid kanalen, jag åt bifteki (fetaostfylld köttfärsbiff) med stekta grönsaker, tzatziki och rödvinsås. grekisk musik, grekisk mat och vin får minnerna att väckas till liv... åh va jag längtar efter grekland! mamma, pappa å wilma har de så bra därborta..så avis. snart så kommer jag ner med resten av familjen!
jag o ruben pratade om allt möjligt mellan himmel och jord, mest jobb och framtid. om lägneheten som troligtvis blir bostadsrätt nu osv.

jag ska göra något omöjligt imorgon. jag ska försöka gå upp en timme tidigare och gå ut och gå och sola efter det. tror ni att jag kommer klara det? det tror inte jag.... jag kommer strunta i alarmet och sova på.

nåja, vill man vara fin.. ni kan resten.

godnatt


Kommentarer
Postat av: malin

Jag läser fortf din blogg, men tyvärr kommer jag inte komma tillbaka med min...Är ni inte tillsammans längre du & ruben?

Har inte hängt med där riktigt..

Ha det bra.

2010-04-25 @ 17:20:30
URL: http://blingblingdeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0