AW

Igår efter jobbet så hämtade Malin upp mig i Tälje. Sen körde vi till Aspudden där vi mötte upp Henke å Kim. 
Köpte lite berka o rosse och satt oss vid ett bord i solen på golfbaren å snackade lite skit. Sen spelade vi minigolf. Det var trubadur o grillkväll. Så mysigt ställe! Måste vi till fler gånger... 
efter minigolfen drog vi oss vidare hem till Malin o Henke på kvarnholmen. Därefter en uber till söder där vi åt en himmelskt god middag på en italiensk resturang. Åt typ den godaste vegetariska "raviolin" ever. Drömmer om den... 😋
Vi avslutade kvällen på exit lounge-bar. Vid 01.30 tackade vi för oss. Blev en ganska lång AW 😂  bra kväll!! 

(null)

(null)

(null)

(null)

Junia och Tora var med Lasse och Åsa. De var på 1800-talsveckan på torekällberget. Det var tydligen en succé för kidsen 🙌🏼 det ser ni på bilden nedan 😂
(null)


Sommarplaner

Vad ska ni göra i sommar? 
Ja, vi gör som alla andra somrar. Vi åker till Grekland. Barnen är där 4 veckor, jag å Kim 3. 
Veckorna är redan fullspikade med familj o vänner som kommer ner och hänger med oss. Ungefär som vanligt. 
Vad vore en sommar utan det?! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Hej mitt i veckan

Idag har Junia hängt med Lucas hela dagen - LYCKA. Hon har det så roligt med honom, så himla fint att hon har honom! Idag har de filmat, hälsat på på ljusexperten i Tälje, fikat, hängt på stan osv. Bästa! 

Alicia var på fsk, men eftersom vädret var så dåligt har de mest hängt inne på Tom Tits idag för att springa av sig. 
Jag själv har jobbat, hann även med en avstickare för lash lift på cosmetink. 🤗
Väl hemma blev det omelett till middag för mig, nu på kvällskvisten följde Junia med mig på en 6 km PW. Hon cyklade, jag gick snabbt. 🏃🏼‍♀️🚴🏼‍♀️
Kim spelar golf så nu ska jag lägga mig pladask i soffan å kolla på en serie. 

(null)

Om ni inte har lyssnat på sommar i P1 så gör det. Dagens program av Stina Wolter var ett av det starkaste jag hört. Jag grät, å vad jag grät. Men ibland log jag. Jag kände så mycket efter. Jag tänkte så mycket på Junia. Man relaterar. 
Å gud, lyssna !!! ❤️
(null)



En lite ovanlig midsommar

Kim och Alicia firade med vänner på dagen. Jag och Junia satt på flyget och landade 16.00 på Arlanda. 
Cecilia kom och hämtade oss och vi åkte direkt hem till Lasse å Åsa som bjöd in till midsommarfirande med mycket god mat & dryck. Vi hade 5 kamp (som Kim och Junia vann) 
Vi åt jordgubbstårta och spelade MIG. Helt lagom mysigt firande efter en resedag från Grekland. Tack så mycket ❤️ 

På midsommardagen tog vi en lång sovmorgon och sedan begav vi oss till nykvarn å hämtade upp Budda å Victor för att bada på sandtorpsbadet. 
Sarah anslöt sig när hon slutat jobbet. 
På kvällen grillade vi o jag käkade rökta räkor. Barnen röjde på på studsmattor å jag vet inte vad medan vi spelade kort. 

I söndags så var Junia iväg å lekte med en kompis. Jag, Kim å Alicia åkte till Trosa och så åt vi en sen lunch/ eller tidig middag på fina fisken i solen. 

Vi avslutade midsommarhelgen med en golfrunda på kallfors. 

Tack midsommar. Du var fin! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



En tripp till Kalymnos

I onsdags förra veckan bokade jag, Lucas å Junia en sista minuten med Tui till Kos. Gick på 498:- tur o retur så vi kunde inte hålla oss. Och det skulle bli SÅ roligt att överraska mamma å pappa, som inte hade någon aning om att vi skulle komma. 
Kim blev hemma pga av jobb och Alicia ville vara hemma med honom (och hon hade roliga saker inplanerade på fsk) 
Jag tycker att det har varit guld värt att vara själv med Junia. Inget gnabb och gråt som alltid blir mellan systrarna. 
Så ja tiiiidigt i fredags åkte vi till Arlanda. Mina syskon åkte hem från Grekland samma dag som vi drog iväg så det var perfekt att lämna bilen där så kunde dem ta den hem. 

När vi kommit fram till Kaly tog vi taxi hem till huset. Vi bar väskorna så de inte skulle höra. Vi kollade genom grinden vad de sysslade med och båda låg vid poolen o löste korsord. 
Vi öppnade grinden försiktig och smög oss fram. När vi bara var en meter ifrån dem så böjer sig Junia fram till mamma å säger: 
-Hej mormor. 
Varpå mamma flyger upp och inte kan tro att det är sant. Å så ser hon mig och Lucas. 
Pappa fattade inte heller något 😂 
Det var så roligt! 

Resten av veckan har varit helt underbar. Vi har verkligen maxat med olika stränder å restauranger. Vi åkte till Pserimos en dag också. 
Träffade många gamla bekanta o vänner. 
Sån fin vecka som nu är över. Dags att bege sig hemåt. Vi längtar efter Kim och Tora. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


💐🇸🇪❤️

Hej. Ville bara skriva ner lite nu så jag inte glömmer vad som hänt nu igen. 
Min mage har blivit bättre med medicinen. Mår illa ibland men de där knivhuggen jag känt i mellangärdet är borta och det är jag så glad över. 
Jag inte kan hålla igång som jag brukar. Är så trött. 
Gick ut en promenad i tisdags på 8 km och efter det var jag lagom trött. 
I tisdags eftermiddag var det även Viksbergskolansdag så jag, Alicia å Kim var med Junia i skolan och fick testa på det mesta. 

I onsdags var det först tandläkarbesök för Alicia och sedan skolavslutning för Junia. 
Efter den åkte vi till stan och åt lunch på nya Mira Mar. Har inte varit där sen ägarbytet och jag tycker det var riktigt nice. 
När vi kom hem somnade jag faktiskt på soffan. 

Idag har jag jobbat. Kom hem sent, men fick en världsklass risotto med scampi o sparris till middag.  
Yeeeey! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)




Kalas x2

Igår var flickorna på kvarnholmen och firade Malin ❤️ 
(null)

(null)

(null)

Idag började dagen med vattenballongkrig o poolhäng. Kl 14 var det kalas för Victor, massa fika å gott. På kvällen grillades det hamburgare. Tackade för oss  kl 21. Sicken fin dag vi fick tillsammnans. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Hej

Igår var det 5 juni och min o Kims förlovningsdag (8 år) men jag mådde inte så bra och vi skulle spela golf osv men det gick inte. Så vi tog en promenad i solen å hämtade Junia från skolan å sen hem för att göra oss klara för att åka till Kallfors - till Mary å Sam där vi firade Mattiece student. Allt var så lyckat. Vädret, maten och sällkapet. 
Åkte hem rätt tidigt för jag var så trött. 
(null)

(null)


Har under en tid haft ont i mellangärdet och mått illa. Trott jag varit bakis precis hela tiden och varit låg. Men liksom hållit humöret uppe kört på som vanligt, eller kanske snäppet vassare bara för jag inte ska tänka på att jag har ont. 
Men sista veckan har jag vaknat på nätterna av det onda och varit panik hungrig (har aldrig haft den känslan i hela mitt liv) typ att, äter jag inte något NU så dör jag. Så kan jag äta tex 2 oliver å så är jag mätt. 

Men ja, nu fick jag i alla fall nog och åkte till husläkarjouren å fick tid direkt. Och domen är magkatarr o början till magsår. Så nu ska jag ta det lugnt och äta den här medicinen i 30 dagar. Om jag inte blir bättre på några dagar så ska vi gå vidare med saken men just nu känns det bara skönt att jag fått ett svar på vad som är fel. 
Och det lite komiska i det hela är ju att jag bara upplevt "positiv" stress under de senaste veckorna.  
Min stress är inte jobbrelaterat, relationsrelaterat eller att jag är i någon slags sorg-process. Jag har helt enkelt rest och levt livets glada dagar alldeles för hårt. 
Sjukt. 
Men men... nu så. Nya tag. Men nu vet jag hur det känns när kroppen säger stop. 




32 år

Söndagen var INTE ok. Eller jo jag mådde helt ok men jag var så sjukt trött. 
Efter allt städ osv så var det bara chill i soffan som gällde. Carina å Per kom över på kvällskvisten med en present. 🥰
I måndags blev jag väckt med skönsång i sängen av Kim å kidsen. Sedan blev det avokado/mynta macka till frulle. Typ det bästa jag vet. 
Sen blev det jobb (o där blev jag överraskad med en jättefin blomma!🥰) o till kvällen blev jag firad med en så god middag av familjen. Riktig bra tonfiskfilé (typ stekt 1 min på varje sida) å chilimayo o rotfrukter i ugnen. Å så presenter! 
Sen plingade det på dörren å där stod Lasse å Åsa som kom för att lämna en present. 🥰 

Idag så var det dags för min mormor att bli utskriven från Dalens sjukhus i sthlm. Jag o min bror åkte dit 10.30 å sen tog vi med mormor å alla dessa saker(gåstol, rullstol, mm)  in i bilen å begav oss till Järvsö där hon ska bo nu. Helt omöjligt för henne att bo i lägenheten i Hägersten med alla trappor. 
Vi var framme Järvsö, hos Hans, vid 15-tiden o där var även moster å Gunnar o tog emot oss. 
Det blev lite mat å fika innna jag o Jonas  begav oss hem igen. Vid 20.30 var jag hemma. Så himla skönt för mitt hjärta att mormor är "hemma" igen bland sin familj o inte på sjukhus längre. 
Nu blir allt bra ❤️ 









Hej då Maj

Maj har varit helt otrolig. På alla plan. Är så tacksam, men dock har min kropp tagit stryk. Jag är utmattad. Slut. Jag är inte 25 längre. 

Vi började med Kroatien. Kom hem, packade om och begav oss till Kaly. Hem och hann hälsa på mormor på sjukhuset och lite babyshower för Sandra innan jag åkte till Malmö och Tyringe. 
Sen gjorde jag, Kim, Sarah å Budda Rom. Som var en sån upplevelse att jag inte tror att jag tagit in allt än. Två dagar efter vi landat (igår) så har jag å Sarah 65-års fest här hemma. 
25 pers å vi bjöd på mat o drinkar å vattenpipa. Jag la mig 05.30 och då var inte jag den sista uppe. 
Grym fest och vi dansade å skrattade så mycket. 
Imorgon fyller jag 32. Jag önskar mig lugnet nu. Jag orkar inte ens tänka mat, alkohol och fest längre. Vill inte packa den där väskan igen. (Men åker till Järvsö på tisdag så lite måste jag packa) 
Livet. Maj var en livetsfest. Tack, men nu börjar Juni med träning och nyttig mat. Det känns bra. 
(null)

(null)

(null)
Malmö bjöd på goda drinkar och sov hos värdparet Joel o Emy. (Jag, Carl o Emy är kollegor, de har ljusexperten i Malmö å Kungsbacka) 

(null)
I Tyringe fick vi kolla in konsthantverks produktion och sedan middag samt se hur man tillverkar öl. 

(null)
I fredags så hämtade jag tre busiga tjejer från fsk. 
(null)

(null)

(null)
Vi kommer tillbaka någongång Rom! 


Gårdagens fest, dock fick jag inte så många bilder med min telefon. Jag var FÖR upptagen.
(null)

(null)

(null)

(null)

Årets första dopp i Sverige. Klockan var väl ca 03.. eller något sånt. Ser väldigt fridfullt ut iaf. 
(null)















RSS 2.0