hmm

vad har hänt med paradise hotel? är det jul-pause? jag kom på att jag saknar det. jättemycket.

fint



ännu ett nyår som kommer att firas utan dig silly. knäppt, men jag börjar bli van.

kom på att det inte är en röd dag imorgon, vilket betyder att det kostar att parkera här utanför. JAG ORKAR INTE GÅ NER! men jag måste, jag kommer somna i hissen...
imorgon ska jag sola! PUNKT SLUT och godnatt!


PUUUH

nu är vi hemma hos becca. jag testar hennes nya älskare. datan. den tar upp nästan all hennes tid här... kan förstå. han är väldigt stilg. min rosa lillis blev botad idag! så jäääkla glad. äntligen kan jag datafreaka på kvällarna!

jepp jag jobbade bara till 4 idag, sen åkte jag till södertälje och hämtade upp becca. vi begav oss till brunnsäng och hämtade en cheesecake form. sen gick det åt h-vete. jag kunde inte låsa dörren! jag stod as länge ute i kylan och fixa och trixade med låset. jag var så jäkla förbannad på dörren, på huset. va fan skulle jag dit och göra?
men tillsis gick det när jag hittade en extra nyckel. fattar noll, kan man låsa med en extra nyckel men inte med den vanliga? mysterium.
sen blev det rusta. vi handlade champagneglas, shotglas, vanliga glas å allt annat skit i plast. plast är bäst, om man inte vill skiva upp fötterna.
nästa stopp systemet. as mycket folk. vi handlade på oss allt möjligt. avslutade på ica maxi. köpte allt som vi har på menyn till 2lax9. great!

becca och stefan har packat upp allt nu, medan jag har suttit här och bestämt vad som ska ligga i kylen och inte i kylen. hahah närå:) faaasen va bra de här kommer bli!

nu ska vi dra ner till täppis, ska köpa sushi först.
jepp det blir buzz ikväll också, och so you think you can dance.
JAG ÄR LEDIG IMROGON OCH DÅ ÄR DET NYÅR!
YES!

hej då gävle, hej då

nu är cecilia påväg till egypten. hon har det bra...min resväska. pyttsan. jag vill också!
mamma å pappa har det soligt i grekland. ca 20 grader i skuggan, inte så pjåkigt 30 dec.

DAMN YOU, ROGER! DAMN IT! DAMN YOU!.... classic...

lille plutt tog ett skutt över ån tappa tån

buzz vilket djur är störst?

emelie- HAHA en elefant är fan så mycket mindre än en val!
rebecca- jag trodde de var en delfin...haha
emelie- en val är fan 13 meter, en elefant typ 2 meter!
rebecca - va fan en elefant är inte 2 meter, hmm 2 meter det är ju lika långt som din divan på soffan... en elefant är som hela det här rummet. (vardagsrummet)

idag har jag jobbat som vanligt, efter jobbet åkte jag till brunnsäng och hämtade upp min torkade tvätt, letade lite recept till mamma. sen åkte jag hem. började lite smått med maten. sen kom jag på att jag inte klarade av att vara ensam så jag ringde en sovande rebecca. jag bad henne komma och ha hygg. det ville hon, så hon kom och plockade upp mig sen åkte vi till macken och köpte zero, chips, dipp och poppiscorn. sen spelade vi buzz i 3 h. lite lagom sådär.

nu är jag dödstrött.

BYE

hyggis

tjoo bre!
idag har jag jobbat. jag har också fått hjälp med att bota min rosa fina dator.  ett tappert försök, men det gick tyvärr inte så bra, den känns het och överhettad. va tusan... stackars datorn. I HATE THIS!

efter jobbet åkte jag till brunnsäng och la en in tvätt, åkte och hämtade becca sen tillbaka till brunnsäng och kollade recept vi ska ha till nyår 2lax9. HAHA

efter tvätten så köpte vi varsin kebabrulle på dalkjorren. cilla kom när vi precis var klara med beställningen. nu har vi precis spelat klart omgång 1 på buzz. jag vann...fast jag låg sist hela jäkla tiden. känns bra, jag vet HUR besviken cecilia är på sig själv. hahaha
nu är det silent library. AS KUUUUL!
HYYYYGG!

jeppjepp, nu ska jag återgå till de andra.

hej så länge

4 räkor och 2 kavaj

jag skrattar ihjäl mig. jag har räknat ut att rebecca har skrivit om städning i sin blogg 11 ggr under 12 dagar. ett högt snitt om man frågar mig. skulle vilja bo ihop med henne. fatta va skönt. en som städar och fixar och plockar undan så ofta ;) great! hahahha vi skratta så vi nästan kissade på oss.
cecilia kom fram till att kristoffer var ett "fult" namn för att det var hårt och vanligt,
rebecca: -christopher heter min storebror. JAG DOG AV SKRATT.
men sedan kom vi fram till att alla namn som har U och R i sig, samtidigt var fult. sen flikade cecilia in med Ben. då sa jag allt som har med RU och BEN och göra. ALLA - RUBEN. dog igen.
rebecca kollade upp att 54 (tror jag) st svenskar heter Jafar (som den äckliga snubben i alladin)
andra namn som vi inte förstår: Dick, Bror, Rakel, Pål (kål?), Styrbjörn, Steve på engelska som bli STEVE på svenska. du vet.
Nu ska vi spela BUZZ.


nu har vi gjort klart bordsplaceringen till nyår. Wohoooooie.
hejdå


Heeeeey

i´m back...on track!

min julhelg i järvsö var awesome. det var väldigt mysigt och hela familjen va samlad.
julaftonsmorgon började med en julfrukost, sen gick alla ut, vi klädde på oss som bara den och begav oss ut i skogen. wilma och ceasar var som vilda busar, så söta.
vid lunch tid kom mamma å pappa, vi åt jullunch och vanlig lunch för dem som inte äter jul. (som jag) vi satt och pratade och drack mormors hemgjorda lingonnubbar. efter lunchen gjorde vi oss klara. alla klädde sig i fina klänningar och skjortor. kl 15 bänkade vi oss framför kalle. tomten kom när kalle var slut. han var snäll och sa att han bodde på nordpolen. han delade ut massvis med klappar till oss.
när tomten gått vidare så hade vi frågesport, musikquiz och dansuppvisningar (vem var den bästa M.J-dansaren?) bror tog nog hem det priset.
sedan blev det middag, mamma hade gjort goda förrätter. mormor hade gjort älgstek, med hasselbackpotatis och världens goaste sås. gelé till de också. mums.
sedan blev det vit chokladtårta till efterrätt. avslutade kvällen/natten med en nattpromenad med ficklampor :) EN MYCKET LYCKAD AFTON! somnade som en stock... mätt som aldrig förr. synd bara att det ar pyspunka på våran uppblåsbara dubbelsäng så jag kunde inte sova så bra... typikskt.

Juldagen:
vaknade 9. JuLfrukost igen. jag åt 2 nutella mackor. asgott. mormor gjorde god chokladdryck till mig också. min snälla mormor är bäst. sedan kläde vi på oss ÄNNU en gång och gick ut. tog med pulkor och snowracers. wilma va ute så länge så hon höll på att frysa fast. sedan samlades vi alla runt elden som alla grabbar hade gjort och grillade korv. vi hade alla tillbehör. räksallad, gurkmajo, bostongurka, rostadlök...yes you name it. så jäkla gott. vi drack massa glögg och glûwine. snapsade sirapssnaps och bara va. jag proppade i mig 3 st quornkorvar.
sedan spelade vi alla "unga" BUZZ tills det var dags att börja göra sig klara till juldagsmiddagen (ja vi åt HEEEEELA TIDEN) jonas å nina gjorde scampigryta med ris. väldigt god. och jag gjorde efterrätten.... cheesecake..yepp den blev perfekt. vi satt uppe rätt så länge, de blev lite storm på kvällen så vi gick inte ut. vi avslutade med buzz.

annandagen:
Hemfärd. vi var hemma runt fem. jag var AP trött. packade upp lite...sen kom rebecca hit. vi skulle ha mys. kolla på film och bara planera nyår. men allt gick å h-vete för min dvd pajade.
hon gick hem vid halv 1 tror jag. jag skulle upp vid 06 för att skjutsa mina föräldrar till arlanda. men min fina skönhetssömn förstördes av 3 jävlar som vägrade ge upp.... MATTE LUNDBERG HÄMDEN ÄR LJUUUUUV! hehe, fylloo. matte stod i 20 min och sjöng, trummade och snackade seriöst omvartannat. fattade noll, han var så packad. jag blev galet förbannad efter en stund. jag knuffade ut alla ur sovrummet. JAG SKA FAAAAN UPP OM 2 TIMMAR!!! no respect. men det var ok, jag somnade inte bakom ratten påväg hem från arlanda.

jepp så nu är jag föräldrarlös och hundlös. wilma är fortfarande kvar hos mormor i järvsö.
min lilla rosa dator är full med virus...och porr? hur kommer det sig?
ikväll har jag haft hyggis med räk-becca och puckel-cilla. vi har hyrt VÄRLDENS sämsta film, kollat på den. ätit snacks, och nu kollar vi på bodyguard.

bilder kommer sen, tog faktiskt ganska många... men nu är det ju så att min dator är DÖD. vill inte lägga upp bilder på den här.

jepp jag ska jobba imorgn. SICKT!

natti

jepp...ännu en dag avklarad. vid den här tiden imorgon befinner jag mig i järvsö. känns konstigt att julen är här.
jobbar bara till 4 imorgon, sen ska jag hem till täppgatan och packa det sista. det ska bli väldans mysigt och tillbringa julen tillsammans med familjen långt härifrån. de var 22 minus idag när jag pratade med mormor, så det gäller att packa varma kläder. jag ska packa 2 tröjor åt wilma.
jepp, så god jul allesammans om jag inte hinner skriva mer. kommer hem lör eller sön. beror på om jag måste skjutsa mamma å pappa till arlanda på söndag eller inte.... hmm... de har de bra!

hej svejs å gooood jul... HOHOHOHOHOHO!

hej

crappy emelie. jag är lite sämst på de här just nu.

här är 2 bilder från helgen.



godnatt

lördag:
jobbade, åkte och hämtade cilla vid tåget. sen hem till sofi och började göra oss klara. lyssnade på fett bra fisk musik. 19.00 kom sofis syster och hennes pojkvän och carro. sofi bjöd på tacos. mycket smarrigt. de blev bubbel, shottar och massa annat! vi pratade och dansade runt. mest apollodansen, jag gjorde fel...hela tiden. sofi öppnade sina fina presenter. läääängtar tills vi åker och spa..ar. :)
taxin kom vid elva, sen blev det nybron. vi gick direkt och beställde våra gröna piggelindrinkar... sen skulle de firas. de blev bubbel på bordet, vi sjöng för sofi och sen berättade jag min lilla nyhet. emelie-delägare. ljusexperten i eskilstuna. jepp...det känns jävligt bra att säga det! I LOVE IT!
sen blev det ännu an flaska bubbel... hmm.. jepp vi blev rätt kanon allihop. haha..
kvällen var så jävla awesome, (- att jag halkade ute i snön) hahha ...vilken bruuuud.



nu ska jag sova, ögonlocken orkar inte vara uppe längre.


hej helg

va kul att helgen ville komma så fort!
hääärligt. nu ska jag ut med wilma en snabbis, sen blir det sängen. jag är så trött. allt är fixat tills imorgon. jag har slagit in sofis present, packat alkohohoooolen (kan fö faaan inte glömma smirnoff north), packat andra grejer som klänningar, skor, smink, + allt annat jag hittade. beccas fisk cds är också packade. tänkt på allt? jaa...jag tror det. hmm... ja.
vad mer?t, jag är rädd för kylan imorgon! snälla INTE -15... nollgradigt tack! då slipper jag frysa arslet av mig.

gonatt

natt

fick vänta skit länge innan tv6play la ut kvällens avsnitt av PH. men de var det värt, för andreas åkte!!!! så jääääkla skönt!!! hahaha...

i morgon är det fredag... och det betyder att helgen är här. jag ska jobba som vanligt, sen på kvällen blir det idol (tänkte jag) men nej, det är ju slut så då vet jag inte riktigt vad som händer... jag ska packa min lilla övernattningsväska jag ska ha till sofi på lör. kanske hinna träffa cecilia... vet inte när hennes plan landar men men... laga fredagsmiddag? oooh..

yepp, jag längtar efter lördag. LÄÄÄÄNGTAR!
torsdag check! :D

sen en grej till, en vecka kvar till julafton. - SJUKT! vart tar dagarna vägen? jag är rädd för 2010.



morning

kanske skulle ta och gå upp från sängen?
så jääkla skönt och bara ligga här och slötitta på oprah.o..lite how I met your mother... m.m.
jag ska inte göra ett skit idag, wilma är ju här, men hon hatar ju snön så det blir bara ut och vända vid porten om jag känner henne rätt.
jag ska plocka lite här hemma, börja slå in julklappar och fixa mig inför helgen. sola kanske? tänka ut hur jag ska ta mig ut på krogen i öppna höga klackar i 2 m snö. det blir en svår nöt och knäcka...hehe..
vad mer? becca är på g, vet inte vad vi ska göra...prata, jag ska dricka glögg. starkvinsglögg får man dricka på sin lediga dag :D
har försökt att hålla en bra kontakt med cecilia. tydligen är vädret inte på topp, men festa de kan de med råge!!! haha... hoppas hon inte är alkoholförgiftad till lör.

kvällen igår var lyckad. yeayea.

hej så länge.

yes


Min favorit dave tog hem segern ikväll i säsongsavslutningen av hell´s kitchen. YES YES! så bra.

godnatt nu

crap

min hals känns inte som den ska. måste äta en sked kalymnisk honing innan jag borstar tänderna. jag ska ut med wilma också såklart.
imorgon är det en ganska viktig dag för mig. jag ska på ett "möte" och de mötet kommer handla om min framtid. jag ska inte berättta just idag...eller den här veckan om vad det är, men det kommer...jag lovar. om allt går som planerat ska jag fira det lite på lördag. jag ska berätta för mina närmaste. OM det nu går vägen...

ja... dagen idag har varit ganska lugn, det har snöat som fan. en och annan kund halkade på gatan utanför såg jag. man får akta sig, för det är ovant och gå i snö. man vet inte riktigt hur man ska skapa sig en balans.
imorse höll jag på att dö, jag fick inte upp bildörren. den hade fastnat. jag var skitarg. hade 4 kassar med lampor och en ylande wilma mitt på gatan. usch, men efter ett tag fick jag upp dörrjäkeln. då var det bara å sätta igång och skrapa fönstren.

jepp, vad mer. JO paradise hotel. finns det nån vidrigare än catja? ja andreas. fyfan. vilket jävla par asså, jag pallar inte med dem! hoppas rami spelar skiten ur dem!

i helgen blir det party i etuna. sofi fyller år" wiihohooo...
jepp...klänning, frilla och skor är redan noga utvalt! vad annars?


hej

min dag har jag spenderat i sängen. bakis? - ja

skööönt. rebecca kom förbi ett tag. vi låg i sängen tillsammns och bara snackade skit. somnade till, vaknade och snackade lite till.

partykvällen igår var PARTEY!


me and my best rebecca


fredag

vaknade av att becca ringde mig imorse (typ 11) va de va? jag ljög och sa att jag var vaken och låg och drog mig i sängen. MEN NEJ JAG SOV, men det var bra att hon väckte mig för att annars skulle jag ha sovit i 2 h till!
jag gick ut med wilma, och mötte upp becca.
jag gjorde mig skärholmen-klar. medan becca och wilma bara tog det lugnt. sen begav vi oss till skhlm.
vi började med att käka en varsin sushi. gottgott. jag hittade julklappar till nästan ALLA. fatta va skönt! mina kassar vägde bly och jag fick så jäkla ont i ryggen. fick gå ut till bilen och lämpa av lite för att kunna fortsätta shoppandet. avslutade med systemet och ica.
efter skärholmen hann jag med en snabb solning, så skönt att koppla av 15 min i lite värme och bli en aning brunare.
sen brummade jag iväg till becca och hämtade henne, väl hemma hos mig lagade vi tacos. mycket gott, becca gjorde på sitt lilla vis och de blev över förväntan :) nu är vi så jäkla mätta så vi orkar inte ens stiga upp ur soffan och hämta vårat bubbel som ligger i kylen + snackset vi ska ha till idol. äh, vi får ta de om ett tag för just nu är vi FÖR koncentrerade på idol. erik är en gud. I LOVE!
becca- I LOVE ME (tshirt)
calle och kompis är också bra, men inte lika bra som love-erik.

ja vad mer? jag ska jobba imorn, så jag får ta det lite lugnt med bubbelvinet.

I MORGON ÄR DET PARTY! det ska bli kul som fan, yeeey yeey.

hejdå

what a night

mammaspojkarfinalen var USELT. vilket slut, snipp snapp slut så vad den här tråkiga serien slut! ja det blev ett magplask för hela skiten! ingen av dem valde rätt, och de träffades inte  ens på hemmaplan heller. wierd!

men jag hade gott sällskap. becca och cecilia var här. vi pratade om allt skit som finns. det är rätt befriande ibland. hehe... becca lämnade oss efter glee, för att åka hem och plugga?! hahha aa men hon ska fan ha alla rätt imorn. min pluggis. BECCKYY BECCKYY. :)
så blev det bara jag å sillybill kvar, vi poppade popcorn och kollade på what happens in vegas. om 3½h lämnar hon sverige. HEJ DÅ GÄVLE HEJDÅÅÅÅ!

jag själv är ledig imorgon, blir nog fast här vid datan en stund till. tv6play väntar, paradise avsnitt x2!


torsdag

hej hallå där. torsdag, ännu en jobbdag avklarad, nu ska jag snart lämna etuna och bege mig hemåt. ikväll är det mammas pojkar final och annat smått och gott på tv. becca kommer förbi, vi har mycket att ta igen. missade våran torsdag förra veckan. plus att vi inte partajade i helgen som var. DET MÅSTE SKE EN ÄNDRING! cecilia har sagt att hon ska komma förbi och säga hej och hejdå. men man kan inte alltid lita på henne, hon har säkert inte ens börjat packa. irriterande att jag inte vet hur man byter rad på den här datan... hmm..kanske skulle uppdatara mig lite om hur jobbdatorerna fungerar. ... igår efter jobbet åkte jag o cilla till tunapark. jag köpte 2 klänningar (en som jag tänkte ha nu på lördag och en som jag ska ha NÄSTA lördag på sofis födelsedag) japp allt är planerat, tom frillan. jag köpte också ett par skor, tiamo. som vanligt. vet ej om jag vågar ha dem på lör. men de var snygga som fan. NU SKA JAG HEM HEJDÅ!

tis check



KOM IGEN NU BRITT-MARIE KÖÖÖÖR FY FAAAN!

hahha, jag och anders på eglo startade morgonen med glögg, pepparkakor och choklad, vi rensade nästan hela paradisasken framför youtube. ganska härligt att börja dagen med ett riktigt FLABB! (remix)

sen flöt dagen på som vanligt, eller kanske inte en jättevanlig dag, för de händer alltid lite knäppa saker. när en grej händer så kommer nästa, slår nästan aldrig fel...haha

på fredag är jag ledig, jag måste börja tänka ut vad jag ska handla till allt folk i julklapp. jobbigt. jag brukar vara ute i god tid, men eftersom jag är lite rädd för den här julen och nyåret har jag inte tagit tag i det.

just på fredag drar cecilia till grancanaria. hon ska festa med sina apollofriends. jag vill också, men jag får festa på hemmaplan istället.

något mer som hände idag? njääää nä. så nu säger jag hejdå!

måndag

det ska bli svinkallt till helgen igen. det är stor skillnad på +5 och nollgradigt. speciellt om man går utan strumpbyxor en lördagskväll. tur att det finns taxi.

det är 7 dec och jag är rädd för det nya året.
vet inte riktigt hur jag ska förklara, men det känns jättejobbigt. vet inte vart de här året har tagit vägen. vad har jag gjort? vad har jag åstadkommit år 2009?
jag är rädd för att alla år ska gå såhär snabbt, jag vill ju leva, vara ung och aldrig behöva bli vuxen. typ som peter pan.
fan va skönt det skulle vara att hela tiden får känna en sån här lycka jag känner nu. jag känner att mitt liv är bra. jag har ett jobb som jag tycker är kul och jag får vara med och bestämma nästan allt, jag har god ekonomi så jag kan handla, leva och resa hur jag vill, jag har underbara föräldrar som ställer upp när jag behöver hjälp, som på senare tid kanske har varit småsaker men inte självklara men det är det som betyder MEST! som att passa wilma varje dag jag jobbar och de helger jag inte är hemma, eller att mamma hjälper mig med tvätten när jag inte har hunnit för 5 öre, jag får alltid låna nån av bilarna, och mycket mer, de hjälper till så att mitt liv klaffar!
jag trivs i lägenheten, jag känner mig hemma här.
mina vänner får mig att skratta och må bra. de får mig att aldrig behöva känna mig ensam. wilma är också världens bästa på det. hon värmer mig när jag är kall.
på sista tiden har det blivit en hel del fest och jag har träffat många gamla och nya vänner. det känns också sjukt bra! jag kanske bara är inne i en sån period, men just nu känns den rätt för mig, och de bästa av allt är att min vapendragare becca är vid min sida. spelar ingen roll vad som händer. jag vet vart jag har henne.
så, jag är nöjd över de här året, men FAN VART TOG DE VÄGEN? tid kan inte köpas för pengar.

nu måste jag sova!

hoooola

det är måndag...CHECK! bara 4 dagar kvar sen är det helg igen! jag är fortfarande kvar i etuna. ska packa ihop mig själv och låsa affären sen ska jag hem. jag är sjukt trött! lördagen var awesome!

min lördag

idag har jag bakat som fan. gick upp 9 och åkte direkt till mamma. mina kusiner och brorsbarn var också med. vi började med lussebullar. sen blev det pepparkakor, knäck, chokladknäck och cola. jag är nöjd.
jag är helt slut, sean banan har förstört mitt liv. ungarna sprang runt hela tiden och skrek ruuuuuuuumpa och fiiiii fan och KÖÖÖÖÖTT fi fan hela tiden. hmm... de var kul de första gångerna men inte efter några timmar och när man samtidigt försöker få knäcken att hamna rätt i de pytte små formarna så blir man lätt irriterad.
sen kom becca och hämtade mig, vi åkte ner till stan en snabbis och handlade alkohol och en kjol jag tänkte ha ikväll. efter det satt vi oss hemma hos mig och fikade på allt jag hade bakat + glögg. mmm tror att nån julkänsla börjar smyga sig fram till mitt kalla hjärta.
nu har jag percis duschat, ska börja göra mig redo för kvällen. det blir förfest hos theo och adam i farsta med en reäl utgång! sofi och cecilia är på intåg, vi drar rund sex-tiden.

tack min älskade becca för fiskcdn (2 var det) PUSSP


jag är ledig

jag känner mig som en ny människa. första gången på år och dar jag har sovit ut. ingen hund att gå ut med och ingen jobbig tid jag måste passa. jag bara ÄR... kollar på serier och slöar. skulle ju vilja att någon kom med mat eftersom jag börjar bli hungrig,  men man kan ju inte få allt.

igår efter jobbet åkte jag och sofi till stan, köpte med oss sushi hem till henne, och sen blev det tjejkväll med bla mammas pojkar. (förbjudet att missa det) 

näe om jag skulle sätta fart och börja dagen? sola kanske?
sen hem till mamma och busa lite med wilma och ceasar. senare ska jag hämta adrian vid tåget och lucas från hockey träningen vid axa. kvällen blir lugn, vi ska umgås hela familjen och äta god mat. tror det blir idolkväll med chips, dipp, godis och julmust - om jag känner mamma rätt :)

ciao


gooodnight

jag kom hem tidigt ikväll, tänkte hinna med massa. men NEJ. så blev det inte, nu ska jag in i duschen, sen blir det sängen med paradise hotel. yesyes, imorn är det sista jobbdagen! jonas på aneta kommer förbi på morgonen, så dagen kommer gå fort.
jag tänkte sola efter jobbet. jag har inte solat på jättelänge. jag känner inte igen mig själv.

just det, jag ska dofta prada... :)


hello

nu är även tisdagen avklarad. känns helt ok. 1 dec idag också, JULEN är nära. men inga direkta känslor än. hmm... imorgn är det jag, sofi och cilla som jobbar. kommer bli tufft, vet inte riktigt hur vi ska hinna med, men det får gå som det går! vi är ju järngänget! måste börja planera lördagen också. jag har sett fram emot den här lör länge. ska äntligen få träffa mina kalymnosvänner. det kommer bli party som aldrig förr! -OCH CILLA DU KÖR!




på lördag ses vi (minus maddox och poyan)

jobbigt

jag kan inte bestämma mig............. aaaah jag blir galen. fast jag är fortfarande glad. det är bara lite jobbigt att behöva välja. nu kanske inte ni vet vad jag väljer mellan men det handlar om jag ska jobba eller inte jobba på fredag. VÄLJ RÄTT BARA! ok? nu ska jag och cilla sätta oss i bilen jag lyssna på rihanna. ciao. fan jag vill också shoppa i milano!

RSS 2.0