Söndag

Hej alla. Jag hade en rolig kväll igår. Så jääääkla gott med kräftor!
Vi spelade massa spel, sjöng och snackade en massa skit.
Avslutade kvällen på berget, sen gick vi hem till Mr G på efterdoja.
Idag mår jag kasst, stackars cecilia som sitter på ett flyg till Thailand nu, skulle ALDRIG palla ;)
Tack min bästis för en askul kväll!!!!


En bild från igår

Junia och min syster Maria.


Emilia

Fyller 23 år idag! Grattis min kära systerdotter!


Kräftis

Nu sticker jag iväg på kräftis hos Cecilia. Hörs!


Glömde ju bilden :)


Natti

Nu har jag oljat in mig från topp till tå, ÄLSKAR nuxe produkter ( använder inte guldoljan vid läggdags såklart ) den doftar underbart och man känner sig fräsch och inte fet som man kan tro.
Man kan ha den i håret, ansiktet eller kroppen.
Mina stackars händer har fått en rejäl omgång, de går så lätt sönder och torkar ut av att slita i kartonger varje dag.


Fredag!

Min arbetsdag är slut. Har slagit mig ner i soffan med ett glas rött, just i denna stund sitter Junia och sliter i mitt hår och snackar för fulla muggar. Wilma ligger gömd. Tror inte hon gillar Junias vrål.
Min man står i köket och lagar en tacopaj.
Kvällen är inte planerad, känns skönt!


God natts sömn

Min unge är så söt när hon sover. Hon bäddar liksom in huvudet i snutten och putar ut med rumpan. Det ser så skönt ut :)
Jag måste ha fått världens bästa som sover så som hon gör! Hon har varit som en dröm redan sedan födseln ( vaknade bara 1 gång vid 3-4 tiden för mat och bums somnade hon om) men vi har ju alltid trott att det ska ändras näst kommande vecka. Men icke!
Sedan 2-3 månaders ålder har hon sovit hela nätter, från 22 - 10, jag får smyga på morgonen när jag gör mig redo för jobbet för att jag vill inte väcka mina älskade sömntutor.
Jobbigaste tiden med förlorad sömn var att vara gravid, med de nattliga toabesöken. Och såklart den allra sista tiden när man sov allmänt taskigt och hade ont här och där, konstiga drömmar m.m.
Vi kanske sover bort morgonen och förlorar lite av förmiddagen på det här sättet men det funkar för oss. Jag och Kim är kvällsmänniskor och om vi inte hade våra timmar på kvällarna så skulle det kännas mycket jobbigare att vara ifrån dem så mycket som jag faktiskt är.

Godnatt säger jag nu :)
Å vad mamma och pappa är glada att vi får sova.


<3


Lek med Cecilia


Halllååå

Äntligen är min familj hemma igen. Kändes så konstigt att ha Wilma hemma igen. Det första Junia gjorde imorse var att välta ut Wilmas vattenskål. Orutinerat.
Idag så hänger vi med Cecilia. Om 2 timmar ska jag på zumba. Fan va skönt att svettas lite. Börjar även få in stegen ;) haha.
Vi hörs!


Jobbs

Efter dagens jobb blev vi, lilla familjen, bjudna på middag hos familjen Lindström i nykvarn. Testade även alla missoni grejer jag köpt på mig, köpte även saker till Nina, Tilde och Sara som de hade beställt :)
Det var en mysig kväll, kom hem för en timma sedan. Nu är det bara att packa Junias väska för morgondagen. Hon och Cecilia ska följa med mig till etuna sen ska de få umgås hela dagen utan mig :) på kvällen åker Kim och Junis till Arlanda för att hämta min kära familj.
Jag har 1000 saker i mitt huvud... Inte undra på att man känner sig knäpp.

Så ja hur ser morgondagen ut, gäller att planera annars går det alltid åt pipsvängen.
07.00 upp göra mig och junis klara
08.30 brunnsäng
08.45 hämta Cecilia
09.00 hämta lampor i moraberg
10.00 -18.00 JOBBAR , ska komma ihåg att ta mammas bil hem från etuna ,som har varit på upprustning ( Cecilia får ta stora bilen eftersom Kim ska ha den för hämtningen)
19.10 förväntar jag mig vara i brunnsäng och väntar på familjen. Tar sen hem wilma, Junis och Kim och börjar kvällen med middag.
Så klaaaart och planerat in i minsta detalj ;)

Hej svejs




Good day

Det var inte så hysteriskt i etuna som väntat, jag fick det jag ville ha. Förutom ballerinaskorna i 36. Skit också, lyckades även köpa på mig 2 st bodys till Junia. Likadana haha jag blev väl stressad. Om nån vill köpa så hojta till, den är lila i stl 86 ( något och växa i kanske ) annars blir den tillbaka lämnad på torsdag. Ska även lämna tillbaka lite annat som tyvärr inte passade. Det var iaf skönt att testa hemma i lugn och ro och välja ut de saker man verkligen ville ha.




Måndag

Jag har jobbat. Kom hem för 37 minuter sedan.
Imorgon ska jag upp tidigt för att hinna fixa allt innan jag ska ställa mig i kö till Lindex i Tuna Park för att köpa Missoni. Jag är helt såld, hoppas plaggen och skorna är lika fina i verkligheten.

Godnatt, vet att jag är tråkig men jag är slut som artist.


Grått och trist...

Då får man vara hemma va? Jag sov som en gris i morse och slog inte upp ögonen förrän kl 10.30 och i o med det missade jag zumbapasset som började 10.00. Attans!
Annars då? Vi har lekt, kollat på tv, ätit, sjungit och lekt. Edward scissorhands som går på 4an nu får man inte missa!
När Kim är klar för dagen i lägenheten ska vi till brunnsäng och hämta alla prylar som vi vill ha från mina föräldrars hus.
Sen har jag lovat att baka något smarrigt till kvällen, får väl se vad jag ska hitta på!
Är sjukt sugen på sushi, får lägga in en stöt på Kim så jag får min vilja igenom.
Ska även hänga en stund med Cecilia.

Byeeee


Presenter

Junia fick en hel drös med kläder av Cecilia igår. Jätteroligt med kläder och skor som inte kommer från svenska butiker. Då blir hon lite mer ensam om sin outfit.
Kvällen var mysig igår, precis som planerat. Skrattade sååå mycket när vi spelade med andra ord.
Vid 12 tackade alla för sig och begav sig hemåt. Jag och Kim satte uppe en stund och rensade chips och dipp skålarna ;)


Nya pjuck från benetton !

Tack Cecilia !


Lööööördag!

Nu ska jag slänga mig in i duschen. Ikväll blir det mys/spel/vin och middagskväll här på täppis med goa vänner. Cecilia kommer hem ikväll från Greece och hon kommer såklart att vara med på vår mys/spel/vin med middag kväll :) känns så jäkla sjukt... Vi är ifrån varandra ca 1/2 år om gången och sen när vi träffas så känns det som om hon inte hade varit borta alls. Fin vänskap kallas det! Värre är det för Junia, undrar om hon minns Cecilia .... Såååklart ;)
Nä nu kör vi, ha en hääääärlig lördag!


Full fart!

Fan va gött det är när allt flyter på, på jobbet, på en lördag. Idag jobbade jag och Sofi. Hade en inställning på att det skulle bli en lugn lördag eftersom det är löning nästa vecka. Men eskilstunaborna överraskade och vi fick en toppen dag om man tittar på försäljningssiffrorna. Inte varje dag det händer nu för tiden i dessa "dystra" tider. Folk håller i plånboken, det märks på både möbel och belysningsbranschen. T.om kläd och skobranschen har tråkiga siffror. Men det är bara att bita ihop och jobba ännu hårdare. Man ska aldrig nöja sig, det är ett som är säkert, jag kan alltid bli bättre och affären kan alltid nå högre höjder... man får bara anpassa sig lite efter hur resten av sverige och världen har det...rent ekonomiskt.


Grattis världens bästa Becky.

Rebecca, jag vill bara säga att utan dig skulle jag inte vara jag. Du är allt och lite till. Föralltid vid min sida.
Upp och ner, ner och upp, vart vi än är i livet så är det okej för att vi alltid har varandra.

Grattis min bästa vän, gudmor till min dotter och vapendragare nr 1!
Vi ses i helgen :)


Jobb

Jag har bokstavligt talat jobbat arslet av mig idag. Kan varken gå eller stå utan arsel. Fy fan va skönt att få lagret snyggt och prydligt.
Trött!
Regnet höll mig vaken när jag åkte hem i bilen. Jag poppade även metropol som sände live från deras 5 års partaj. Om jag hade varit ung och inte hade en jobbdag imorgon skulle jag LÄTT varit där.


Wilma

Snart är du hemma på täppis igen. Då ska vi mysa massor under täcket och kasta kottar men jag varnar dig, Junia har blivit stor ( hon är inte bara en klump som gnyr och pruttar som du är van vid) och hon kommer nog dra och retas med dig en hel del!


Myskväll!


Sep. 20, 2012


NÖRD

20.00 kockarnas kamp

21.00 hela Sverige bakar

22.00 master chef


Kanske därför jag är så grym på bak och matlagning ( skämt åsido )


Hej

Dagen har gått i ett. Vi gick upp hela familjen vid 10, så åt vi frukost tillsammans.
Kim drog till lägenheten och jag, Junia och Becca drog en runda på stan. Bytte lite kläder ( jag och Carina hade lyckats köpa samma kläder till Junis på kappahl) sen fick becky en förtidigfödelsedags present av oss. Hon valde ut en blus på hm.
Sen gick vi till Kim och hälsade på.
Full rulle, sen tvätt, sen kom mäklaren som ska sälja täpplägenheten förbi. Efter det blev det lite mat och sen rusade jag ner till JAM där jag körde ett zumba pass. Jävligt skönt må jag säga.
Resten av kvällen spenderad med man och barn. Jag  säger barn nu för hon känns inte som en bebbo längre. Stora Junia som kan vinka och göra highfive. :)
Kläderna som Junia har på bilderna fick hon förra veckan av faster Malin, TACK igen!


Favoritbilder


Om en vecka!

Kommer mamma, pappa och Wilma hem! 1/2 år i grekland räcker eller hur, mamma?!
:)


Verkar lovande!


Hello

Äntligen hemma! Stressig dag på jobbet, så nu ska jag lägga mig tillrätta i soffan och glo på tv. Junia är trött, hon halv sover i babysittern. Kim är och spelar tennis, men innan han drog hann vi med att äta en pasta carbonara. Inte illa lagat av Kim som fortsätter att leverera!

Imorgon är jag ledig. Ska bli skönt att få sova ut ( Junia är ju som sagt ingen morgonmänniska :)


Mätt som en plätt!

Ännu en dag på jobbet avklarad. Känns som vi fick mycket gjort idag. Och det är ju alltid en skön känsla. Många nya lampor ska upp och det ska fixas till utskicket som kommer komma i brevlådan nästa vecka.

Efter jobbet tog jag med mig Junia på en promenad med Malin och Jelena. Härligt att få snacka av sig lite.
När vi kom hem kl åtta stod maten på bordet, fy fasen va glad man blir då! Kim kan man räkna med, och det älskar jag!

Nu är jag helt slut och sängen väntar!



Tack farmor!

Titta vilken fin overall Junia fick med sig hem idag efter en runda på stan med Kim och farmor Carina.
Snacka om neonrosa !
Den kommer från Molo och heter Pyxis Panther.
En höst väst och kläder från newbie fick hon också. Världens bästa farmor eller vad?! ;)


Minnen

Junia 5 dagar gammal. Så många minnen och känslor.


Till helgen...

Ska vi testa Per Morbergs nya box vin - Pers lilla röda. ( har bara testat hans röda på flaska innan) Beställde från systembolagets hemsida då den inte finns på ord.lager. Ska bli kul att testa något nytt, vi är riktiga rödvinsälskare jag och Kim. Finns inget bättre att starta helgen genom att öppna en flaska och sippa lite medan man lagar middagen tillsammans. Sen är det bara ett stort plus om vinet passar perfekt till maten också :)


En bild

Från i fredags. Junia var och hälsade på sin syssling Oliver.


Måndag

Idag var som sagt Junia hos faster Malin i Eskilstuna. Allt hade gått fint, trots det tråkiga regnvädret. Helt underbart att vi har så goa människor omkring oss som vill hjälpa till. Tack snälla Malin för att du ställde upp på din lediga måndag!

Jag själv hade Herstal säljaren Kenta på besök. Planerade, beställde varor till utskicket och gick igenom sortimentet. Sen blev jag bjuden på lunch, man tackar :)
Resten av dagen gick fort, bankade pengar kl 17 och sen åkte jag och hämtade Junis.
Vi poppade musik hela vägen hem, mötte precis upp Kim som var helt slut, han har slitit som ett djur i lägenheten från och med när vi åkte till jobbet imorse.
Nu blir det mysmiddag.
Imorgon får lägenheten vila. Då ska Kim och Junia till badhuset och sen ska de till stan med farmor. Hon har blivit lovad en overall som ska testas ut :)

Vi hörs!


Godkväll

Ikväll drog vi en storstädning här hemma.
Sänkte även Junias säng till botten nivån eftersom hon börjar dra sig upp till stående. Kan inte fatta att allt har hänt på ca 2 veckor. O det är ju sååå roligt! Tänder, kryp, mer förstående, drar sig upp med hjälp av möbler osv... Å jag kan knappt bärga mig, vad kommer här näst? :)
Nu är det x factor och sen blir det en film. Imorgon blir det jobb som vanligt, Junia ska följa med mig till eskilstuna. Kims syster Malin ska ha henne under dagen. Tror båda ser fram emot det lika mycket.

Ha en skön söndagskväll nu!


<3

Nu är tand nr 2 på g! Den syns inte, men tandköttet har spruckit och man känner en vass liten tand. Här går det undan!


Söndag.

Godmorgon. Tog en välbehövlig sovmorgon. Junia hostade mycket i sömnen i natt, hon vaknade inte men det gjorde vi. Försökte lägga henne högt genom att buffa upp kuddar under henne och ge henne vatten. Hoppas att jag inte har smittat henne. ( fast jag har ju inte haft nån direkt hosta )
Nu på morgonen har hon iaf inte hostat ett enda dugg... konstigt.

Dagen är inte planerad. Vi tar den som den kommer. Skönt att få vara ledig, även om Kim ska iväg snart o riva badrummet så får jag i alla fall en hel-dag med Junia.

Hörs later!


Funderar

Fram och tillbaka över belysningen i nya lägenheten... Borde ju vara enkelt eftersom jag har ja allt tillgängligt men icke! Jag ändrar mig hela tiden.
Just nu är det detta som gäller i Junias rum. Antingen en rosa eller multifärgad krona ELLER en Tingeling kristall från Krebs i guld. Till det matchar jag med Hallbergs guldfärgade fötter och rosa skärmar för att ha på fönsterbrädorna. I fönsternischerna kommer vi fälla in små led- downlights med så liten spridning på ljuset som möjligt som även kommer att fungera som nattbelysning. Vid sängen kommer vi ha en led läslampa i borstat guld , perfekt eftersom de inte blir varma så Junia inte gör sig illa och bränner sig.

Hittade ingen rättvis bild på Tingeling i mässing, och bordsfoten jag pratar om är den längst till vänster på ena bilden , och skärmen är ju den rosa på den andra bilden.

Aja, hinner säkert ändra mig flera gånger om men men... Gillade verkligen den här iden :)


Nytt


Så fort kameran åker fram ska man göra konstiga miner :)

Hon är inte direkt still när man ska ta kort, upp och ner och överallt!


Ny höstgarderob

Junia har taskigt med kläder så efter jobbet svängde vi förbi tuna park och köpte en höst garderob. Visar allt senare. Malin kom också dit och gjorde oss sällsis. Fick underbara fina kläder av henne och Krister i present. Avslutade med en fet pizza.
Vi fick även med oss hem, en lära gå vagn från brio. Jätte rolig ( fast hon kan inte gå själv med den ännu, bara stå :)


Lördag

Idag var vi 4 st på jobbet. Jag, Sofi, Alex och Junia. Det gick bra, kunderna tyckte väldigt mycket om en vinkandes Junia :)


Jobbdag

Usch, har jobbat med feber idag. Vill bara gå till sängs nu och ska försöka sova bort sjukdomen. Imorgon är det jobb igen.

Förresten, Junia överraskade mig när jag kom hem från mötet igår. Hon kröp! Jepp 8 mån och 2 dagar och hon kryper som bara den. Innan jag åkte ålade hon sig fram men orkade inte hålla upp kroppen för att krypa. Tänk vad fort det kan gå trots allt. Tror inte Kim kommer få det lätt med att "passa" på henne om dagarna ;)
De var även på BVC i onsdags. Allt gick bra och vikten är nu 8,7 kg och hon är 72 cm lång. vi hörs mer imorgon...

Godnatt.


3 x 50 år


Bilder


Ljusexperter har också kul!


Hemma!

Äntligen hemma, har saknat Junia och Kim som en tok, men det gick bättre än väntat att vara ifrån dem.
Hade en helt underbar "weekend" med möte, fångarna på gården, spa med bubbel och undervattensbastu, badade i sjön och tillsist 150 års partaj.
Väldigt lyckad vistelse :) nu är jag så grymt trött, hörs imorgon!


Ny pyjamas

Den här pyjamasen fick Junia av min grekvän Tasos i somras när han var och hälsade på oss. Igår blev den invigd. Hon blev urgullig i den!
Mammas hjärta.


Ingen vanlig tisdag!

Hela familjen ska vara hemma och ska fira Junia's 8 månaders dag. Kanske med lite glass ;)
Kl 15 åker jag och Nina iväg på ljusexperten möte till Ästad gård, typ mellan Varberg och Falkenberg. 5 1/2h bilfärd får vi nog räkna med. Första gången jag kommer att sova 2 nätter ifrån min prinsessa, men hon har världens bästa pappa och de kommer mysa som bara den. Hon tar nog min plats i dubbelsängen :)
Jaja, jag kommer hem torsdag kväll igen. Vi ska ha med oss oömma kläder, badutstyrsel, och kvällen kodtema är smoking... Va fasen ska jag sätta på mig? Ska nämligen på 150 års fest.
Vi blandar helt enkelt nytta med nöje...
Godnatt!


Låååång måndag...

Fy tusan vilken lång dag.
Började dagen med att tvätta, hämta lampor på ekonomiljus, och handla lunch på Ica. Var på jobbet kl 10.
Kl 11 kom säljaren från rectagon/krebs/vallentuna. Kl 13 åt jag lunch. 13.30 kom Alex från Rydéns. Sen hann jag faktiskt stänga augusti pärmarna som ska till bokföringsfirman i morgon. Kl 17 kom Jocke från PR och kl 18 stängde vi.
Efter jobbet bankade jag pengar, åkte till Ica för att köpa barnmat och frukost, sen förbi brunnsäng. Hämtade och hängde tvätt. Väl hemma på täppis hittade jag ingen parkering så jag cirkulerade runt här i 10 min. Var hemma 20.05. Tur att jag har en kvällspigg unge som orkar vara uppe så vi kan få vår stund.


En bild från igår.


Lördagskvällen!

Hela dagen har jag tänkt på den goda maten vi åt igår.
Jag hade gjort parmarullar med gott i, sarah typ knyten med soltorkade tomater, ost och oliv tapenade. Jelena hade gjort tacopaj och Isabel hade gjort minihamburgare med nybakat bröd, så goda och söta :) Gurra som är kung på sallad stod för den. Allt var så jäkla gott!
Pricken över i;et var Jonns pannacotta med björnbär. Så gudomligt gott! Jag vill ha nuuuu!
Kvällen var kanon, massa snack och dans. Och framför allt många skratt!!! ;D så lustigt ...

Tack igen, Jonn, Sarah, Daniel, Isabel, Danne, Jelena, Tobbe, Gurra, Becky, Patrik, Hampus och Jennifer för en awesome kväll!


Hej lördag!

Så, hemkommen från worket. Full fart idag, så skönt, hann knappt äta lunch ( i form av yoghurt)
Nu ska det bara chillas i sängen med Junia i ett par timmar sen ska jag göra mig redo inför kvällen. Ni vet allt det där med dusch, rakning, måla naglarna, smink, hår och kläder. Junia ska också få på sig nått snyggt, hon glider nämligen runt i blöja här hemma, är ju tokvarmt i vår lägenhet när solen ligger på!

Ha en trevlig lördagskväll!


Sushi soyan slog till igen...

Mina läppar svullnar upp och blir dubbelt så stora när jag äter en viss sushisoya. Heeelt sjukt! Det händer inte jämt, men ikväll såg jag ut som bad Isabel Adrian. Kim bara satt och garvade åt mig... Man kunde liksom se dem växa...


Godkväll

Jag smet hem 1 h tidigare från jobbet, kände att jag behövde fixa lite inför morgondagen. Köpte hårfärg, svängde förbi systemet. Sen hem och gjorde mat, som vi ska ha med oss till Jonn i morgon kväll. Vi är ett helt gäng på ca 12 pers som ska käka middag och dricka gott hemma hos Jonn. Ska bli askul att träffa alla igen!
När jag var klar med maten så blev det disk och städning av köket. När det var klart så färgade jag utväxten.
Nu sitter jag framför tvn med ett glas rött och väntar på Kim och Junia. Undrar hur deras dag har varit :)
Annars då? Jo Sushikväll ikväll, imorgon jobb 10-15.

Hej så länge!


Kockarnas kamp

Har ju premiär snart på TV4. Jag fullkomligt älskar tävling-matlagnings program så som Sveriges mästerkock, master chef, hells kitchen och såklart vad blir det för mat med Per Moberg. Ifs är ju det inget tävlingsprogram med det är så jädrans härligt iaf!
Men kockarnas kamp är ju något nytt, alla kan ju verkligen laga mat! Tänk att få smaka på alla dessa fantastiska rätter de får till i programmet. Skulle vara en dröm.
Aja, ska bli kul att kolla på det!


Junia ser så jäkla nöjd ut :)


Ser fram emot lite festligheter

Runt den 20 sep kommer cecilia hem från grekland, hon är hemma ca 10 dagar innan hon packar och ger sig av igen till thailand där hon kommer jobba sin vintersäsong. så vi ska iaf hinna med att göra något skoj och såklart ska hon få hänga mycket med sin guddotter.
 
 
Igår så bokade jag och gjorde klart inför vårt lilla jobb-partaj. Vi ska kryssa med birka paradise den 27 okt. anställda + respektive. tror vi kommer få de jätteroligt. första gången vi bjuder med respektive också så det känns ju lite "nytt" och kul.
 


skaldjursbuffé och såklart dans natten lång står på schemat!
 
 

torsdag

tänk om man bara kunde få vara ledig idag, va tillsammans hela familjen. Det skulle inte sitta fel. Kim är och handar saker till lägenheten sen skulle han lämna tillbaka nån gips...hiss? haha jag vet inte. men mycket har han å göra iaf. jag och junia är i brunnsäng och tvättar, har även varit och slängt skräp. roligare kan man ju ha, men skönt att det blir klart nu så man kan ha söndagen tillsammans.

jag skulle behöva köpa nya kläder till Junia också, måste upp till storlek 74 nu. får se om det hinns med idag.

byee

 


Rätt gissat...


Onsdag

Riktig seg dag på jobbet, berodde väl även på att jag längtade hem, är nämligen ledig i morgon. Så när jag kom hem från jobbet hade Kim lagat "helgmat" fläskfilé med jättego sås och ugnstekta morötter, lök, paprika och sötpotatis. Satt som en smäck med ett glas rött. Han snackade också om nån efterrätt innan han stack, fast jag får hålla ut tills han kommer hem... Jag gissar på att han har gjort homemade vaniljglass... Äh jag får se ;)

Nu ska jag mysa med Junis, Kim är och spelar badminton med grabbarna.


Veckan innan 8 månaders dagen...

Så kom den efterlängtade tanden, man ser den inte så jättebra men den finns där!

Å vad mamma älskar dig!


Gokväll!

När jag kom hem från jobbet möttes jag av en glad Junia som sprang runt i sin racerhoj och tuggade på min hårborste. Varenda sko från skohyllan låg över hela hallen. Snacka om röjig unge. Kims mamma var här också, hon hade passat Junia nån timma efter jobbet.
Min man då, jo han stod vid spisen och lagade köttfärssås som inte gick av för hackor! Älskar när det är lite sting i den, med cayenne och paprikapulver.

Kvällen ; Kristallen på tv, och såklart ett avsnitt av OTH innan läggdags.

Bild från augusti på Kaly.


På jobbet...

Idag har Junia varit med gudmor Rebecca, fick den här bilden tidigare idag. Jag smälter ju... Mammas glada pruttis!! Nu längtar jag hem till dig.

Tack för idag, Becky!!! All kärlek till dig för att du ställer upp och hjälper oss.


Första jobbdagen check!

Heeej, jag har jobbat idag. Timmarna flög iväg. Verkade som alla säljare hade skrivit upp i sina kalendrar att jag var tillbaka. Alla ringde och ville boka tid, tare lugnt liksom, låt mig få komma igång först ;)
Men det ska iaf bli skönt att få dit alla så vi kan gå igenom allt.
Var ganska mycket folk i butiken, och roligt att prata av sig lite med Sofi och Alex.
Nya säljaren på designlight kom förbi och pratade LED. Försökte snappa upp lite idéer jag har till nya köket och vardagsrummet. Jag vill ha släpljus på väggarna från taket och bänkbelysning, allt i dimbar led. Vi kommer inte fälla in downlights i taket för att få allmänt ljus eftersom vi då måste sänka taket och då tycker jag man tar bort det fina med hela lägenheten, är ju så fint med högt i tak.
Som sagt, massa idéer och det gäller att man förbereder... Kan ju inte komma sen och säga att där o där o där ska elen fram när taket är klart!

Efter jobbet så åkte jag raka vägen hem, och där stod maten på bordet. Junia låg och snusade i sin säng, men vaknade efter en stund.
Nu är det mys i soffan med familjen som gäller.


<3

Nu är det ni som kommer att hänga ihop i ett halv år. shiiiit va kul ni kommer ha, och jag vet, älskling, du kommer klara det galant!


Ett nytt kapitel...

Känner mig som en liten flicka som ska börja 1a klass eller något i den stilen. Visst lite ångest finns också i kroppen, men det är inte att börja jobba som är jobbigt, det är att ändra mina vanor. Om en vecka eller så är jag på banan igen, det vet jag.

Ska bli så jäkla skönt att få ställa klockan, duscha, sitta ensam vid frukost bordet och läsa LT, sätta på mig kläder, få sminka mig och åka mina 45 min i bilen till eskilstuna. Såklart ska jag lyssna på min favorit musik på högsta volym. Fatta att bara få vara jag!

Jag längtar efter att få kontroll på jobbet, veta om varenda liten lampa som finns, prata med kunder och träffa Sofi och Alex såklart. Vi är en bra trio som kommer köra järnet ihop!
Jag kommer säkert bara gå runt och njuta imorgon, klämma och känna på varenda lampa och säga att jag saknat den. Min älskade affär, som jag har längtat.

Men det bästa av allt är att jag har en familj där hemma som väntar på mig. Och när vi har stängt och räknat kassorna så är nog den känslan - att längta efter varandra det bästa som finns.

Godnatt, och tack för den här mammaledigheten.



Söndag

Vi trodde klockan var 9-10 när vi vaknade i morse, men nej! Klockan var 12.30, snacka om sovmorgon! Men å så skönt.

Nu ska jag Rebecca och Junia ha en redig filmeftermiddag.
Junia är super nöjd efter ett dygn med farmor och farfar Per. Badat bubbelbad har hon hunnit med, 2 gånger dessutom med sina nya badleksaker.

Kim jobbar på som vanligt, får se när han kommer hem. Hej på er!


Hej

Som sagt var ju Malin här igår kväll. Vi hade massor att prata om. Hon hänger nog också med på zumban nästa vecka :) askul!

Idag har vi inte gjort mycket, eftersom min sömn var rubbad efter trippen till Arlanda så sov jag till halv 11. Sen låg vi i soffan alla 3 och kollade på en film. Sen åkte vi iväg till systemet för lördags vin och barnenshus där vi handlade lite prylar till Junia. Efter det åkte vi till Kims mamma och Per och hängde lite där. Kollade på ritningar på deras påtänkta hus, Junia röjde runt bland sina leksaker och sedan somnade hon. Och sen var det inte lätt att få med sig henne hem. Har verkligen fina svärföräldrar som vill umgås och vara med Junia typ hela tiden. Och såklart kunde vi inte säga nej så Junia sover där inatt.

Jag och Kim åkte hem och bestämde oss för en pizza och vin kväll. Men först åkte Kim och Peder ut till viksberg för att ännu en gång kolla in tomten. Just nu känner jag noll intresse med att köpa en tomt i viksberg + börja planera ett husbygge när vi fortfarande äger en lägenhet på täppgatan och en på doktormartinsgatan - som Kim håller på att renovera från topp till tå! Den förväntas att vara klar i nov. Men det är Kim i ett nötskal - han ska alltid ha något att göra och det är ju tydligt att inget hus, som redan finns, passar han i smaken... han måste få bygga sin dröm så att säga. Just nu känns det inte sim rätt tajming, men vad gör man?.. Det är hans dröm...och kanske får han mig att inse att det är min också.

Aja tillbaka till ikväll, framåt åtta tiden blev det mys framför tvn. Becca kom förbi och vi planerade veckan tillsammans, hon ska vara med Junia några timmar om dagen för att Kim ska kunna vara i lägenheten.
Resten av kvällen bestod mest av skratt åt Rikard Palm på svt ;) och andra youtubeklipp.

Natti.


Ut

Nu drar vi ut en sväng, vet inte vart men nånstans hamnar vi.


03.15

Var uppe inatt och skjutsade min far till Arlanda. Vägen var ganska ödslig och regnet stod fortfarande som spön i backen. Tackar vet jag metropol på högsta volym. Kom hem igen vid 05.30. Men hade svårt att somna, men tillslut så fick jag 4 1/2 h sömn.


RSS 2.0