back to work

jag kom hem i torsdags och hade världens mysigaste kväll med sushi, 3 filmer, chips + dipp och massa prat. kunde inte få en bättre start i sverige.
igår sov jag ut riktigt länge, sen pallra jag mig till stan med ruben. vi mötte becky. det var fun att se henne igen. vi kollade in seanbanan som "öppnade" kringelfestivalen. han är fan rolig. =)
sen gick jag hem och började sortera kläder o alla andra prylar. efter enhörnas match kom ruben o effe och hämtade mig. vi åkte till olearys och käkade o drack med anders, rabi, nancy o becke. det blev mycket skratt om den gamla goda västergård-tiden. kl 22.30 sprang jag ut och kollade när darin uppträdde. darin är min favorit. i love! jag vet att jag är tönt, men hallå, DAAAAARIN jag har varit kär i honom i flera år ;)
vid ett-tiden drog jag, ruben och anders vidare till flamman. kul att träffa allt folk igen. minus-SÅ JÄVLA KALLT, FROST!

ja nu är det morgon och jag ska ta mig till jobbet. det känns som min skalle är full med rödvin, men som tur är börjar det gå över. jag har iaf lovat mig själv följande: jag ska EJ dricka ikväll för i morgon är det jobb jobb jobb och så ska jag köra till växjö.

jobbklar! hejså länge





börjar att få ångest

tisdag idag. vilket betyder att jag har 2 soldagar kvar och en partynatt. det känns jättejobbigt att den här semestern är över. på ett sätt har den gått jättefort...men när jag tänker tillbaka känns det som om det var jättelänge sedan emilia och hanna var här. kan inte fatta att det bara var typ 4 veckor sedan syrran o cecilia var här...känns snarare som 3 månader sedan.

ja vad har hänt? i lördags slog jag på stort och hängde på cantia med några amerikanare och daphne och alexia. vi röjde som fan, vid 04 åkte vi in till masouri och gick på loca. jag var kvar till halv 6-6. sen skjutsade stelios hem mig.
i söndags skulle jag ta det lugnt. jag, dimitri och hans vän skulle åka till scorpions och ta en smirnoff ice och spela tavi. men så blev det ju inte, när vi kom dit träffade vi maria och petter (svenskar) och några andra greker. så det blev drinkar och lite förfest istället. halv 2 åkte vi till cantina för att checka läget, det var ganska lugnt så dimitris o co gick och käkade. jag gick till domus och kollade om jag hittade nån rolig. det gjorde jag inte, jag sa hej till michalis (ägarn) och drack lite shots. sen var det ju meningen att jag skulle hem, men olybitis fångade mig och drog iväg mig till alla hans vänner, han hade sin lediga dag (han jobbar annars på domus), jag undrade varför han hänger på jobbet när han inte jobbar... han svarade: the alkohol is free... så vi shottade upp 4 flaskor jäger. kl 8 på morgonen tackade jag för mig och skulle vandra hem (tar ca 10min) men det gick inte så bra för mig..hhahha... så efter halva biten gav jag upp och Ippokratis fick sjkutsa hem mig.

ikväll ska jag o mamma in till stan. först ska vi till Ferri och fixa ögonbrynen, färg och plock. ser lite ut som hej kom o hjälp mig. solen har blekt dem och jag har inte plockat dem på 6 v. sen ska vi äta middag. sen är det konsert... och det är den otippade Arja Saijonmaa som uppträder. hahha vad tusan gör hon på pytteön kalymnos. grekerna lär ju knappast känns till henne... weird.

NÄ nu stranden. pressa som fan med olja o hela köret! ses om 2 dagar sverige.

hemresa check!

ja, nu är det så att hemresan är bokad , 26 aug...
båten från kalymnos går 06.00 till kos. flyget går 7.25 till aten. är framme halv 9. sen går flyget till sverige 12.25 och ja är back in sweden 15.05. det jobbigaste med hela grejen är ju atensflygplats som är BONGO stor och jag hittar noll, men man får väl fråga sig fram. jag ska iaf äta på mcdonalds och kolla in burberry butiken och kanske köpa ett par ray-bans aviator glasögon. har längtat efter dem hela sommaren.
sen behöver jag någon som hämtar mig på terminal 2. jag ska tvinga ruben, han måste ställa upp tycker jag. känns bra att min bror är hans boss, då har han inget val. det blir hans arbetsuppgift på torsdag. skönt ju.

ja men hur mycket pengar har jag slösat den här trippen... njoo  drygt 30.000. ink. allt. det är väl helt ok? ca 70 E om dagen. eller ifs kanske det är dyrt eftersom jag bor och äter gratis hemma, men jag äter ju aldrig hemma.


idag har min dag varit en dag från helvetet. jag vaknade 14.50. jag kände hur jävla bakis jag var och att min rum stank rök, sprit och svett. jag gick ner till mamma och åt lite pastagratäng. sen skulle jag sola, så jag drog fram en solsäng och la mig vid sidan av huset. efter 10 min dog jag i mitt eget svett. huvudvärken var sjuk. jag duschade i utomhusduschen och försökte igen. klarade 15 min sen gav jag upp. gick upp på mitt rum, satt på ac:n på 16 grader och somnade om. vaknade 19.30 och gick ut med wilma.
när jag kom hem hade mamma maten färdig, vi åt och pratade. spelade yatzy och bara va. nu är klockan 23 och jag ska gå och lägga mig. jag är fortfarande helt slut. jag fattar inte hur jag kunde bli så bakis...men nu när jag tänker efter.... det blev en rätt hård natt..

igår: mamma å jag tog bussen till pothia, åt middag på pizza porto. killen som jobbar där behöver inte ens fråga vad vi vill ha. alltid samma sak, en mexicana, stark, utan bacon på halva fast med oliver. och vi dricker alltid 3 st karaffer ½liter rött vin. han tycker att vi är konstiga. vi dricker med än vad vi äter. grekerna gör tvärtom. de tar in världens största sallad med massaaaaa vit sås på innan pizzan. sen tar de VARSIN large pizza. fattar inte hur de får i sig allt. aja...men det var mycket folk ute, de var uppträdande, med rockband osv. sen kom en rapartist. sen kom mina vänner tasos o dimitris och körde sin house dj musik på scenen. jag å mamma satt oss närmare på en bar. det var en jätte mysig kväll, och jag beställde in blackrussians till oss. sen fick vi den andra omgången gratis. då kände jag hur alkoholen steg rakt upp i huvet. efter ett tag kom min vän spiros och frågade om jag skulle med till masouri, så jag hängde med honom och hans kompisar. kom till neon rätt tidigt... kl 1 tror jag. jag hängde lite där, drack lite lättare grejer eftersom jag kände hur full jag var. men det var ju lättare sagt än gjort. jag träffade 2 finska tjejer och vi börja shotta. alla bjöd på shot och sen blir det svart... jag vet att vi gick till maikos, sedan loca och att det var greeknight och de hade en dj från rhodos där. jag vet att det blev mer shots och att jag fick skjuts hem av fransmannen och hans flickvän 06.58.

jag vill lägga upp bilder men jag hittar inte sladden. trist. godnatt.


hej bloggen

nu är jag tillbaka. jag har varit på kos och festat. det var najs. lunch var gratis, middag var gratis, dryck var gratis, klubbarna var också free. kul att min resa till kos kostade 12 euro. inte mer. jag gillar att spara pengar och ha askul samtidigt.

vet ni hur jag sov inatt? i en barnsäng... typ spjälsäng. hahahha camilla har bra bilder på det.
 men fan vad de är trist när de bara spelar grekmuisk på vissa ställen. på blackpearl var det sjukt bra musik igår, tror de hade rnb tema. där kunde man iaf skaka loss.

nä men nu är klockan snart 3 och jag ska ner till dellis och käka något. hoppas allt är bra i sverige. jag har TOTAL ångest. vet inte vad jag ska göra. jag saknar allt men på ett annat sätt så bryr jag mig inte. jag orkar inte jobba, jag orkar inte klä på mig, jag orkar inte laga mat.

MATA MIG!

jag svettas. idag när jag lämnade kos hamn stod det att det var 48 grader varmt. i solen kanske, men hell vilken jävla hetta det är!!!!  mitt svett droppar ner på tangenterna. hett va?


jag är rädd för atens flygplats. jag är också rädd för lilla planet som går kalymnos-aten. det är fucking litet och har inga riktiga motorer. fan... ska jag ta båten hem?


5 augusti

ja, det har hänt rätt så mycket sedan sist. jag vet inte ens vart jag ska börja...
jag hinner inte med så mycket data om dagarna. när jag vaknar så går jag till del mar och käkar, spelar tavli och bara umgås. sen blir det bad i ca 1 h innan det är dags att gå hem igen. går ut på en kvällspromenad med wilma, dusch och middag. sen blir det fest 23-07 every single day. but i like it!
i tisdags var vi på ett skönt beachparty i geferia (stavs det så) tasos o dimitris var dj.s och hade ordnat de mesta. vi kom dit vid 23 tiden och det var fullt ös redan då. facklor och laserstrålar över hela beachen. folk sprang runt i bikini och badshorts. hade verkligen kul!

så här ser det ut just nu.
cecilia var här i 10 dagar åkte hem i tisdags. camilla har varit över från kos i 2 omgångar. pelle och hannes har åkt hem. ronny,michel o johnny åkte hem igår. johan och hans flickvän kom idag. ja...folk åker och nytt folk anländer.jag själv har legat hemma hela dagen igår (typ, var förbi frisörn och fixade utväxten) och hela dagen idag. var på sjukan och fick antibiotika utskriven. jag måste bara bli frisk till helgen.

jag ser fram emot söndag så himla mycket. då är det boatparty som gäller. även den här festen har mina bästa grekvänner ordnat. de har hyrt en piratbåt, där alkohol olika dj.s och 200 pers finns med! vi åker runt kalymnos och stannar på vägen såman kan hoppa i från båten. eller ruschkana! fatta najs! båten går 15.00 från hamnen i pothia och kommer tillbaka 21.00.
på kvällen kommer en känd rap-artist till loca. hahha alltid lika kul med grekisk-rap.
undrar bara om jag kommer palla!!!

jag lovar att ta massa bilder, men datan här i huset är seeeeg så jag orkar inte ladda upp bilder.

vi hörs!


jag o emilia tillsammans med neon-ägaren.

RSS 2.0