hemresa check!

ja, nu är det så att hemresan är bokad , 26 aug...
båten från kalymnos går 06.00 till kos. flyget går 7.25 till aten. är framme halv 9. sen går flyget till sverige 12.25 och ja är back in sweden 15.05. det jobbigaste med hela grejen är ju atensflygplats som är BONGO stor och jag hittar noll, men man får väl fråga sig fram. jag ska iaf äta på mcdonalds och kolla in burberry butiken och kanske köpa ett par ray-bans aviator glasögon. har längtat efter dem hela sommaren.
sen behöver jag någon som hämtar mig på terminal 2. jag ska tvinga ruben, han måste ställa upp tycker jag. känns bra att min bror är hans boss, då har han inget val. det blir hans arbetsuppgift på torsdag. skönt ju.

ja men hur mycket pengar har jag slösat den här trippen... njoo  drygt 30.000. ink. allt. det är väl helt ok? ca 70 E om dagen. eller ifs kanske det är dyrt eftersom jag bor och äter gratis hemma, men jag äter ju aldrig hemma.


idag har min dag varit en dag från helvetet. jag vaknade 14.50. jag kände hur jävla bakis jag var och att min rum stank rök, sprit och svett. jag gick ner till mamma och åt lite pastagratäng. sen skulle jag sola, så jag drog fram en solsäng och la mig vid sidan av huset. efter 10 min dog jag i mitt eget svett. huvudvärken var sjuk. jag duschade i utomhusduschen och försökte igen. klarade 15 min sen gav jag upp. gick upp på mitt rum, satt på ac:n på 16 grader och somnade om. vaknade 19.30 och gick ut med wilma.
när jag kom hem hade mamma maten färdig, vi åt och pratade. spelade yatzy och bara va. nu är klockan 23 och jag ska gå och lägga mig. jag är fortfarande helt slut. jag fattar inte hur jag kunde bli så bakis...men nu när jag tänker efter.... det blev en rätt hård natt..

igår: mamma å jag tog bussen till pothia, åt middag på pizza porto. killen som jobbar där behöver inte ens fråga vad vi vill ha. alltid samma sak, en mexicana, stark, utan bacon på halva fast med oliver. och vi dricker alltid 3 st karaffer ½liter rött vin. han tycker att vi är konstiga. vi dricker med än vad vi äter. grekerna gör tvärtom. de tar in världens största sallad med massaaaaa vit sås på innan pizzan. sen tar de VARSIN large pizza. fattar inte hur de får i sig allt. aja...men det var mycket folk ute, de var uppträdande, med rockband osv. sen kom en rapartist. sen kom mina vänner tasos o dimitris och körde sin house dj musik på scenen. jag å mamma satt oss närmare på en bar. det var en jätte mysig kväll, och jag beställde in blackrussians till oss. sen fick vi den andra omgången gratis. då kände jag hur alkoholen steg rakt upp i huvet. efter ett tag kom min vän spiros och frågade om jag skulle med till masouri, så jag hängde med honom och hans kompisar. kom till neon rätt tidigt... kl 1 tror jag. jag hängde lite där, drack lite lättare grejer eftersom jag kände hur full jag var. men det var ju lättare sagt än gjort. jag träffade 2 finska tjejer och vi börja shotta. alla bjöd på shot och sen blir det svart... jag vet att vi gick till maikos, sedan loca och att det var greeknight och de hade en dj från rhodos där. jag vet att det blev mer shots och att jag fick skjuts hem av fransmannen och hans flickvän 06.58.

jag vill lägga upp bilder men jag hittar inte sladden. trist. godnatt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0