hej bloggen

nu är jag tillbaka. jag har varit på kos och festat. det var najs. lunch var gratis, middag var gratis, dryck var gratis, klubbarna var också free. kul att min resa till kos kostade 12 euro. inte mer. jag gillar att spara pengar och ha askul samtidigt.

vet ni hur jag sov inatt? i en barnsäng... typ spjälsäng. hahahha camilla har bra bilder på det.
 men fan vad de är trist när de bara spelar grekmuisk på vissa ställen. på blackpearl var det sjukt bra musik igår, tror de hade rnb tema. där kunde man iaf skaka loss.

nä men nu är klockan snart 3 och jag ska ner till dellis och käka något. hoppas allt är bra i sverige. jag har TOTAL ångest. vet inte vad jag ska göra. jag saknar allt men på ett annat sätt så bryr jag mig inte. jag orkar inte jobba, jag orkar inte klä på mig, jag orkar inte laga mat.

MATA MIG!

jag svettas. idag när jag lämnade kos hamn stod det att det var 48 grader varmt. i solen kanske, men hell vilken jävla hetta det är!!!!  mitt svett droppar ner på tangenterna. hett va?


jag är rädd för atens flygplats. jag är också rädd för lilla planet som går kalymnos-aten. det är fucking litet och har inga riktiga motorer. fan... ska jag ta båten hem?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0