tjoho

nu öppnar vi en flaska mousserande och ska alldeles strax äta middag. ska kanske till sthlm senare ikväll och slå klackarna i taket. emilia fyller år och de sitter på en restaurang på söder och firar. vi har ju jobbat idag så det hann vi inte med, men däremot är kvällen ung!


frillan och naglarna är iaf klara, de fixade jag i gårkväll...
de lyser i mörkret också ;) haha


idol

om jag ska vara ärlig så var mariette grym! men hon är ingen favorit, jag gillar clara och erika. de är söta, men det kanske inte är så mycket go i dem. äh jag vet inte, det var svårt ikväll. jag sörjer fortfarande Eddie.
nu är det desperate housewives, dubbelavsnitt också! skit bara att de krockar med hell´s kitchen 22.00.






godagens

nu är jag hemma frånn jobbet. jag ska börja med maten nu. det blir mexikansklasagne. den är go.
jag hoppas idol är bättre ikväll, och att mina favoriter går vidare.




jäkla skit

vem vill se calle i rutan på fredagskvällarna?  han var inte alls rolig...funderar på om jag ska bojkotta som becca gjorde förra året när johan palm gick vidare...och vidare...

godnatt

 

stackars Eddie.


partyhelg

tänkte berätta vad vi gjorde i lördags :)

jag och sofi åkte hem till mig efter jobbet, åt sushi och thaimat. gjorde oss klara och började små-festa lite. becca kom vid halv 7 kanske... sen kom ruben, anders, matte och stefan. förfestade lite till, vid nio tiden gick vi till "grannarna" emma och charlie. och där blev det partey för hela slanten. speciellt för ruben..hehe han gav upp vid midnatt och gick hem.. hehe.. ja så kan det gå när man inte tar det de lugnt!
vi gick till 550 men det ar tjockt mycket folk, så vi körde en helkväll på flamingo istället.








 


idol

min favorit är faktiskt Eddie. han var smart och valde en M.J låt.
han och Jon förtjänar att gå vidare.




näe, nu ska återgå till Hollywoodfruarna!


måndag

i morse när klockan ringde var jag helt säker på att det var söndag. jag orkade inte ta mig upp ur sängen. fy va det var jobbigt. kom upp halv 9. gjorde mig klar och åkte iväg 9. stress, ja!
efter jobbet åkte jag å hämtade ruben, åkte till maxi och handlade inför veckan. såklart glömde vi 10% checken hemma... tankade, åkte till brunnsäng och hämtade mina nytvättade kläder.
nu ääääntligen hemma, IDOOOOL! ska laga mat samtidigt, eller i alla fall försöka.

återkommer senare, om jag hinner! ;)


idag

jag och sofi åkte till min bror i nykvarn och hälsade på deras nya familjemedlem ceasar. sjukt gullig vovve.
skjutsade sofi till tåget, sen åkte jag tillbaka hem till dem. åt mat, hyrde kenny starfighter och köpte massa smågodis. en riktig mys söndag. ruben kom senare på kvällen.

nu är vi hemma, jag ska diska. fyyy va trist!





igår

hade jag sjukt kul. haha
bilder kommer senare!


inte så bra

nu visas näst sista avsnittet på kändisdjungeln...hallå, har det inte nyss börjat?! jag fattar inte, hur kan tv4 tycka att det här var en bra idé? enda gången det var lite fun, var när jag va med becca och såg när rafael höll på och spy på tilde när han drack gräshoppsdrink och testikelshot.

hmm... jag vil gå ner och sola (hann inte igår) men jag vet att de är mycket folk där nu, o de tar de solarierna jag vill ha. och så får man vänta hur länge som helst!
kommer det nån bra film ikväll då? jag vet var du gjorde förra sommaren kommer 23.15 på TV4. det var ett jäkla bra tag sen jag såg den!

imorgon är det jobb som gäller, jag är redan taggad för partey! yeeeeah.


vilka är ni o vad vill ni?


fre-dag

halojsan. det är idoltime! kul..kul!
japp..fredag idag. efter jobbet åkte jag med sofi och hennes mamma till tuna park. ville ha en klänning på vila (de hade erbjudande idag, handla för 300 få 100 kr i rabatt, 600 få 200 i rabatt osv) men den fanns inte. jag såg den i skärholmen för en vecka sedan, en svart utan axelband med nitar typ. den var lite små cool, och skulle passa bra tilll mina pjuck jag ska ha på mig imorgon. synd bara att allt gick åt skogen när klänningen inte fanns.
jag köpte med mig en varsin lasagne från basilica till mig å ruben.
hej så länge


gokväll

nu är jag klar för idag! efter tvätt/jobb dagen i brunnsäng åkte jag hem och duschade. satt på mig myskläder och åkte till donken o köpte mat. åkte hem till rebecca och kollade på idol, snackade massa skit och så blev det one tree hill, från första början. haha va små de var! nathan och lucas... :D

nu ligger jag i sängen och ska titta på det nyaste avsnittet av one tree hill som jag fick av becca. det är väääldigt spännande nu.
målat naglarna har ju hunnit med också!

hmm... imorgon är det fredag. hoppas dagen flyter på bra :)
godnatti!

just de, stina-lee fick sin flicka tillslut. så sööööt :) (fast än så länge man har ju bara sett en kalufs)


vill haaaa

tänk å ha ett sånt här badrum! drömmen nr 1. det och en walk in closet


här va jag på la camera i sthlm

lite bilder från min 18 års fest

hahhaa... aa vilka minnen :)
tänk att det är över 4 år sedan... gosh va tiden går fort!


kolla in mina snygga tofflor..hehe










haha

jag skulle nyss gå ner och ta bilen o åka till brunnsäng, jag upptäcker att nycklarna är helt borta. så jag ringer ruben och frågar om han vet vart de är. då hade han tagit bilen i morse när han i sista minuten var tvungen att jobba. och han hade sagt det till mig, men det hade jag helt glömt bort. jag måste ha sovit och svarat ja. men han kommer hem på lunchen och lämnar den.


vilken mooorning

jag hade planerade att sova länge idag. men nina ringde och väckte oss 08.45 och behövde ruben på jobbet. sen var det lite svårt att somna om, men jag lyckades tillslut. 10.20 ringde sofi och väckte mig igen. najs. då var det omöjligt att somna om, men jag låg kvar i sängen och gosade lite. kl 10.50 ringde h.o armatur och ville prata priser. jag hade ingen info och ingen katalog framför mig så jag fick springa upp stress-leta efter dem och försöka låta pigg på rösten.
ja, nu ska jag varva ner, äta glass med oboy. sen iväg till brunnsäng och tvätta, och göra klart en offert.
å det finns så många snygga lampor så jag är lite förvirrad över vilka jag ska välja ut... hmm...

hörs sen. bye.


godnatt

ja nu säger jag godnatt, filmen var okej. trodde den skulle vara roligare, lite i stil med the ugly truth, men den var var liksom djupare. men helt klart sevärd!

på fredag kommer våran säljare christina från herstal/pulz och gör iordning pulzavdelningen i affären. de kommer bli grymt bra tror jag.


jag väntar på att den stora bordlampan ska komma in, då får en flytta in i mitt vardagsrumsfönster!


mys

nu har jag tvättat bort mitt smink och satt på mig mys pys kläder. vi var och hyrde he`s  just not that into you, eller som den heter på tönt-svenska: dumpa honom, med bla min favvo jennifer aniston. köpte chips, dipp (tyvärr hade de slut på holliday, så det blev sourcream inte alls lika gooo) och cola.
jag läser ju stina-lee´s blogg varje dag, hon har inte uppdaterat på 2 dagar nu! undrar om hon e på bb. spännande det här...i blogg världen. :)
nix pix nu är det filmtime!


hej

jag är ledig i morgon. (egentligen) men jag ska jobba lite hemifrån. ska göra klart med enhörnahuset. sen måste jag hitta lampetter till en viss restaurang. kännns som jag har lagt ner mycket tid på det, så jag hoppas alla blir nöjda o glada när allt är klart.
sen måste jag sola, det var evigheter sedan.

kvällens planer blir idol, sen film med chips och dipp! kanske ett glas vitt också, varva ner och bara känna att man är lite friii, å shit va skönt det ska bli att få sova ut imorgon!


watt & veke

bollarna från watt & veke är så fina. de finns i många olika storlekar, tyger och färger. 
jag gillar metallicfärgerna, koppar, brons och sliver. de blir ett riktigt fint skimmer-sken ifrån dem.



eller en rosa, perfekt tjejlampa :)


fast såklart, vitt funkar ju alltid! absolut den färgen som säljer bäst!


söt :)

katherine heigl från grey´s anatomy, och hennes man har adopterat en liten söt tös på 10 månader från korea.
jag älskar bilden, titta på dem, va lyckliga de är! :D




läsa lite

nu måste jag läsa lite, jag har inte hunnit med det på några dagar. jag måste blir klar innan den går upp på bio.
kl 22 börjar hell´s kitchen.



nu blir det idol

hääärligt!


idag hade jag på mig det här.

höst

idag har det varit en grå och blåsig dag. det märks att hösten är här, kunderna blir allt fler och fler. men det är kul, då går dagarna fortare. men man känner nu när man kommer hem hur slut man är av all stress.

just det jag har fått tag på bantningspillren reductil som carolina gynning snackade om i sin nya bok. jag måste ju testa, typ till nästa utlandssemester. de var mamma som hittade dem på ett apotek i grekland. de var inte så billga 130-200 euro kostar dem, beroende på hur många kapslar och milligram. men aja, har jag fått för mig och testa på nått så måste jaaag! spelar ingen roll vad det koooostar.
gynning i aftonbladet:
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5756153.ab

jepp, snart kommer ruben hem. hans mamma har lagat mat som vi ska smaska i oss. nått syrianskt. gott, längesedan.




läckra

några nya favoriter! alla kommer från rydéns.


planet taklampa


golvlampa general, new port känsla.


utomhusbelysning, svart konstrotting. super mysiga!

beccas dag

jag ska laga mat nu. det blir något med köttfärs. sist ruben skulle köpa köttfärs kom han hem med grisfärs. (finare ord blandfärs) jag pallade inte det, vet inte varför men det gick inte att tillaga med glädje.

jag åkte till ica maxi efter jobbet, jag var skit rädd att jag inte skulle ha pengar kvar på kortet. jag trodde jag skulle bli nekad och behöva lämna allt i kassan (jag var dum som inte tog ut kontanter innan jag gick in i själva butiken) men som tur va så hade jag pengar.

ikväll blir det roligt på tv! wieeho.


grattis becca!


jupp, jag är trött!

söndag

varför får man finnar av alkohol? efter en festlig lördag vaknar jag alltid upp med nya äckel finnar. jag fattar inte...

vet ni vad? jag är sliten, trött och ska gå till sängs nu. äh, vem försöker jag lura? jag har legat i sängen HELA dagen. jag har gått upp för att äta (ruben hämtade en gigantisk amerikansk pizza), och dricka. annars har jag legat här och tänkt tanken att aldrig mer dricka alkohol. undrar hur det kommer gå? nästa helg är det löning och Partey! hehe...

imorgon fyller min fina vän och vapendragare becca 24 år. jag kommer ihåg första gången vi träffades. jag hade på mig min röda omlott emelie-klänning. hahah aa bra att jag träffade dig, för att mitt liv skulle vara dödstrist utan dig, shibby!

godnatt


hoho

jag ligger i sängen. med huvudvärk och idol. jag är hungrig!

igår hade vi jättetrevligt. först minako med becca å linda, sen hem hit och förfestade. avslutade på flamingo.













göra mig klaaar

jag kom precis hem. jag fastnade i en kö.
jag åkte också till systemet efter jobbet. nu ligger bubblorna och bubblar i frysen.
jag ska hoppa in i duschen... hmm... vad ska jag ha på mig?!


nytt

jag gjorde om i éntren till affären här om dagen. det blev fint.





hemma

flickan som lekte med elden : 4 av 5 möjliga den var BRA!

nu ska jag sova, jobb imorgon!


hell yeah blockbuster 99 spänn. helt klart värt det! :)  vi tog en varsin och delade med våra dejter.

bio

sådär, nu är jag klar, jag sitter i köket med ett glas vitt och väntar på att ruben ska bli klar med frillan.
ska plocka upp becca och stefan strax och åka till heron och gå på flickan som lekte med elden. jag har höga förväntningar, gör mig inte besviken!




godnatt

jag är så mätt just nu, så jag vet inte vart jag ska ta vägen. jag lägger mig nu. med one tree hill.


hejhej



igår åkte jag iväg till viared 05.00 på morgonen. det var lite jobbigt att åka 4 h. men det var okej, jag hade nina med mig. ljusexperten-mötet började 09.00 och vi pratade mycket om reklam osv. svensk direkt reklam och dagspress direkt var där och höll varsitt föredrag. sen pratade vi även om olika förhandlingar inom gruppen.
jag och nina åkte hem sen på kvällen, hon hade saker att göra i s-tälje idag så vi kunde inte vara kvar på dagens möte.
idag har jag städat och diskat. jag ska börja göra mig klar nu. jag å becca ska iväg till skärholmen och shoppa. men jag måste hålla i slantarna lite, en hel vecka kvar tills man får lön.

ja vi hörs sen!

drömmer jag?

jag kom nyss innanför dörren och får se detta...


smileyn är jättesnäll




tv

fan, tänk att ha anna anka som morsa...eller fru. fyfan. jag är rädd för henne. hon var inte snäll. hon tyckte illa om allt och alla. träningsbollen var inte pumpad ordentligt, de hade bäddat äckligt på lyxhotellet, barnfilickan var avundsjuk, att vara gift med paul anka var jävligt för att hon var tvungen att offra så mycket, stranden var äcklig i atlantic city. m.m. men det var rätt underhållande. de andra 2 var bara jobbiga.

nu är det roast på berns, det är BÄST!


glad över

att det här dagen har gått fort. och den inte var lika snurrig som förra veckans alla dagar. tack gud.
jag har tänkt på en grej, skolan var faktiskt kul. man planerade inget, man bara gick dit och sen visste man vad man skulle göra. i skolan, efter skolan, på helgen. man hade en lång ledig helg. fre-sön. nu har jag bara lör-sön och det sucks. man slutade tidigt och hann med massor med onödiga grejer. sista året på gymnasiet var en fest. jag var ledig på typ fredagar då. för att arbeta med projketarbetet. jag saknar nv3d i smyg. jätte mycket. jag har såå många minnen från allt galet som hände.



jag hade på mig solglajor idag för att det var så jäkla soligt. not, men jag har fått finnar. jag har aldrig haft mer än en finne i taget. och får typ 10 finnar/år. nu har jag 15 på näsan och 3 på kinden. undrar hur det kommer sig, har jag kommit i puberteten? jag kanske äter för mycket fett... det har blivit en chips påse + godis varje kväll nu. USCH va håller jag på med? blä.



såååå söt



min bror och hans familj har fått en ny medlem, ceasar.
har ni sett något sötare?

jag måste åka dit och säga hej till lillen ... snart!


the ugly truth


haloj. vi har varit på bio ikväll. vi såg the ugly truth med bla. greys anatomy katherine heigl. trodde det skulle vara en i mängden av alla kärlekskomedier och att ruben skullle hata mig som vanligt när jag lurat på honom att gå på en chick flick. men den var faktiskt "brutalt" rolig.

innan filmen så åt vi på grekiskakolgrillen, sen en sväng förbi brunnsäng och hämtade mina nytvättade kläder.

nu kollar jag på kommissarien och havet på tv4.

önskar att jag var ledig imorgon. jag vill att den här veckan ska gå fort så att det kan bli helg!

veckans planer.
mån-tis-jobba.
onsdag-möte ljusexperten i viared.
torsdag-hemfärd och förhoppningsvis ledig! städa, tvätta, skärholmen med becca, kolla reprisen på VMA 19.30. 
fredag-jobba, på kvällen BIO flickan som lekte med elden
lördag-jobba ...äta på minako med tjejerna, sen PARTY!
söndag- jag planerar att vara bakis. HELA DAGEN!

Godnatt allesammans!


söndag

o ja va skönt det var att få sova ut! jag åt tacos till frukost, det var också lyx. vi har suttit framför tv.n och kollat på idol halva dagen. äkta söndag.
som sagt så hyrde ruben film igår kväll, han kom hem med 2 st. TUR för honom, för att den ena filmen har vi här hemma. ja, han hyrde alltså en film som vi redan äger. grattis ruben. men han hyrde också en shopaholics bekännelser. då blev jag glad igen, den var okej.

vi har inget planerat idag. jag kom på att jag inte har varit på grönan iår, it´s sucks. jag älskar att åka karuseller. de stänger på lördag. fan va dålig jag har varit. jag borde ha åkt dit en dag och spelat på chokladhjulet. eller jag skulle ta med mig ruben också för han vinner ALLTID en jättechoklad som man får kånka på hela långa dagen. försöka få med sig hem på en trång tunnelbana + pendel. men, då har man choklad så att det räcker och blir över i några månader ;)

hejsvejs.


softar

jag ligger i soffan och kollar på nya serien på tv 3. royal pains. riktig bra faktiskt, åh ännu en serie jag måste följa. det är många rikemans serier som har börjat de senaste åren. gossip girl, privileged och å så vidare. vet inte riktigt, jag började kolla på de serierna också, men nu är jag helt lost. missat massa med avsnitt.
på måndag börjar svenska hollywood fruar också, måste se!
nu är ruben på videorullen och ska hyra en rulle. jag vill se en skräckis, men han kommer aldrig komma hem med det. typiskt om han kommer hem med drama eller ngt annat skit. orkar inte se sånt just nu! bortskämd, ja!
:) hihi. godnatt alla!


djävulsk vecka

första gången på länge jag bara får "va" hemma. bara va.. skönt. idag skulle jag, sofi och edina jobbat. men edina var lite tankspridd idag och glömde bort att hon skulle jobba, så jag och sofi fick klara oss själva. och det var stressigt som fan. usch, huvet bara snurrade runt runt. hoppas att jocke är tillbaka snart...
efter jobbet så åkte jag å ruben o hämtade ut biobiljetterna till fredag. yey! sen handlade vi lite lövbiff till ikväll.
jag känner att jag behöver vin nu. ÅÅÅ va gott. jag ska fan lägga mig i sängen dricka lite vin och fortsätta läsa spännande luftslottet som sprängdes. ja för snart kommer också den på bio! i november tror jag.

ja, vi har inte planerat kvällen ikväll. jag säger aldrig nej till en festkväll, men efter den här djävulskveckan känns det ganska frestande att bara ligga hemma. jag tror ruben ska över till anders och co å kolla på fotboll. hej å tack då kan jag få titta på det jag vill här hemma!

hej så länge.


freeedag

det är fredagskväll och jag sitter ensam. ruben spelar match i sthlm. de måste vinna!

den här veckan har varit sååå konstig. men imorn är den över.
efter jobbet åkte jag till ica och handlade mat, ikväll blir det tacos. ruben kommer hem vid 22 tiden kanske, så det blir en sen sen middag.
ja egentligen skulle jag vara ledig imorgon, men tyvärr måste jag jobba. det känns tungt. men jag ser så fram emot nästa helg, och NÄST nästa helg. och helgen efter det. haha hoppas veckorna flyger fram!
igår fyllde min kusin amanda 17 år. jag har ju varit så vimsig hela den här veckan, så såklart att jag glömde det, fast jag hade skrvit upp det i kalendern. så jag fick ringa henne idag istället.
jag pratade med cecilia idag också. snart kommer hon hem, det känns konstigt. hoppas hon får rhodos nästa sommar också, så vi kan åka och hälsa på varandra.
snart blir det idol, en kändisdjungeln. vad det nu är för program... hmm..

jag är as trött, och känner mig grå och livlös. jag behöver en shot och en semester (sjukt för att jag kom "nyss" hem från semestern...)

yeye, vi hörs senare.

hej

nu ska jag gå och lägga mig med min bok. underhållning när den är som bäst! jag är lite ledsen över att det är sista delen, kommer sakna lisbeth salander och mikael blomqvist.
för en stund sedan bokade jag biobiljetter till flickan som lekte med elden (premiär 18.de) jag, ruben, becca och stefan ska gå. längtar efter den helgen!
böckerna är ju sjukt bra, och jag vet att man blir lite besviken på filmerna... men jag måste bara få se vissa scener(speciellt den med paolo roberto) kul att han kommer spela sig själv. jaja, godnatti!


mmm

det är lite rörigt på jobbet känner jag.
när jag åkte imorse var jag lugn och harmonisk. när jag hade kommit till strängnäs upptäcker jag att jag har glömt en spot hemma, som jag hade lovat till en kund. (jag kunde inte svika dem, för att de hade handlat jätte många infällda spotlights, och efter ett tag går transformatorn sönder så de får komma och hämta ut en ny, sen så när de fixat den så krånglar en spot) så jag fick ringa ruben ochh BE honom komma och möta mig i nykvarn och lämna spoten.
sen var det stress tillbaka igen... och sen blev hela dagen stressig.
jag har ingen mat hemma heller, och jag pallade inte att åka in och handla för att jag visste inte vad jag ville ha för mat, så jag åkte hem och letade efter ett recept. så nu får ruben handla efter träningen.

en grej till, kenza skulle ju ha åkt till NY och vart med på MVA, men nu ska blondinbella göra jobbet istället. it´s sucks. kenza är cool, hon är en mtv brud. det är inte bella. hon passar inte in. bella kan stå i éntren till sturegallerian och fråga folk om de vill rösta på moderaterna, men MTV nejnejnej. va tänker de med?


eller vad tycker  ni?

nu blir det IDOOOOOOL!

helloo

den här dagen stavas strul. jocke på jobbet är sjuk. influensan, jepp. pappa bortrest. jobbigt att inte ha folk på jobbet så jag och sofi får knega självla hela veckan. + att det kom typ 4 pallar varor idag. tur att dert var soligt och fint väder ute, så det inte var så mycket kunder i butiken. vi hann iaf med de mesta.
nu är jag hemma, ska laga middag snart. ska göra matlåda också, omöjligt att åka iväg och handla lunch om man bara är 2!
just nu sitter vi framför tvn och hejar på sverige. de var ganska usla i första halvlek. jag sitter och letar efter resa. vill åka i jan eller feb. vietnam, indien, sri lanka, curacao eller mexico skulle vara alldeles perfekt!

jag vill ha de där bantningspillren som gynning snackar om i sin bok. jag vill bara ha dem, kanske inte använda dem, men de skulle känns bra att ha dem hemma i skåpet... i fall att...



skulle helst av allt vilja besöka curacao, men de resemålet är ju också dyrast!


gokväll

wow, va jag är hemma tidigt! :) fatta , det är fortfarande ganska ljust ute. jag kommer hinna jättemycket ikväll, laga mat (tonfiskpasta) sen idol och så ska jag ta en sån där jobbig lång dusch. jag ska försöka skrubba bort all min bruna färg som sitter löst. jag börjar se sådär skitig ut, fläckar. jag HATAR det här, jag har jobbat som ett svin för att få den här brännan, och nu är jag bara en fläck.
hoppas årets idol blir en riktig höjdare.
imorse hämtade jag 100 st 200watts glödlampor från ekonomiljus. typ dem sista som finns. konstigt egentligen, att glödlampan är påväg bort. hmm... det är något man får skryta om för sina barn och barnbarn, -på min tid så hade vi glödlampor i armaturerna.

känns som jag var dubbelt så brun här, bilderna är från anetas minimässa förra tisdagen.


fina lampor från aneta



hell yeah bruuuuna ben vill jag ha!


jag och sofi


vi började kvällen med bubbel på hotellrummet.


hej

igår hyrde vi filmen step brothers med will ferrell. så jäkla skön film, äkta min humor. se den, shit asså. :)



nu sitter vi och kollar på roast på berns, också väldigt kul. jag kom hem jätte sent ikväll, jag å pappa var kvar länge på jobbet. han fixade med det sista, han åker till grekland i morgon och blir borta 1 månad.
sen åkte vi till enhörna till min farmor och farfar och lämnade lite lampor, svängde förbi lundbergs och lämnade lite grejs också.
handlade mat, sen hem till täppgatan och försöka få p-plats. tror ni att jag hitta nån? nej... as jobbigt. fick en efter ett jävligt bra tag, då var jag på dåligt humör och jätte hungrig.
men nu är jag glad igen, jag ska lägga mig och läsa luftslottet som sprängdes efter programmet.

imorn blir det jobb som vanligt!


yesterday

tjabbaaa! söndag, lagom bakis. igår så va jag, sofi och ruben hemma hos pappa i brunnsäng och åt kräftor. å va gott det var, vi festade till det med north-shottar. sen lagom till fotbollen kom challe, emma, sarah, effe, anders och björn. och vilken avslunting! kunde inte blir bättre när zlatan gjorde 1-2  målet i sista sekunden! alla bara stod och skrek, och vilket party humör vi fick. festade till det reält, jag, sofi och ruben hamnade på 550. där var det som vanligt. kul.. dansade mycket. fick skjuts hem av james. helt klart en lyckad partynight.

vaknade 10 av att sofi sprutade med sin nässpray, inte på mig men jag vaknade av puffet. hehe. konstigt nog låg jag på soffan i vardagsrummet. ojoj, kommer inte ihåg hur jag hamnade där... vi åt min super subwaymacka till frukost. konstigt innehåll jag hade valt... men det var ok. lite stark bara. nu ska ruben jogga och hämta bilen i brunnsäng, sen blir det en tripp till lundbergs i enhörna. jag ska hjälpa marie med belysningen i hennes nya hus.

här kommer lite bilder från igår.


jag å min kille på jobbet


mumma swedish kräftish


mini klo





haha va skön anders är





godnatt

nu hoppar jag i säng, läser flickan som lekte med elden. uppföljaren till män som hatar kvinnor. så jäkla bra böcker. flimen var också najs. läs först, se sen.. smart av dem att släppa dvdn bara någon vecka innan 2an går upp på bio. åå det är så spännande nu!

lisbeth salander spelad av noomi rapace, hon gör rollen så bra! å fan va cool hon är!


fredag

hej. min morgon började inte så bra, kl 06.00 började de borra i gatan här utanför och satte upp p-automater. great nu måste vi betala när vi ställer bilen här utanför också! faaan va de höll på, oljud i 1-1½ h, sen kände jag att jag hade tandvärk. i nedre fram, as jobbigt. jag fattar inte, det känns den har gått av i mitten.
åkte till jobbet. peter på markslöjd var förbi. dagen gick ganka fort, mycket kunder.
va hemma vid 20.00. somnade i bilen (obs pappa körde så det var helt OK :) började med middagen, det blev fläskfilé med olivsås och klyftpotatis. nu ligger jag i sängen och kollar på mamma mia. jag är så trött, och tandvärken är irriterande. undrar hur det ska gå imorn när vi ska äta kräftor. men det skiter jag i, jag ska äta så många jag bara kan. vi har köpt 2 stora lådor svenska kräftor, de bästa och de goaste! ruben ska till ica kringlan och köpa lite av deras egengjorda aioli lime och chili. om de nu finns. romsås är också gott.
på tisdag åker pappa till grekland igen, så vi tänkte ha en liten kräftis innan han drar. får se om sofi hänger med efter jobbet, det ska bli trevligt. skönt att vara lite utvilad också.




förra helgen


hemma

sådär nu är jag hemma igen. jag har tvättat lite fintvätt, varit på stan. köpte skorna och en klänning på hm. jag har blivit lite besatt av paljett klänningar. hehe har 4 st nu , men de är ju SÅ olika. ruben ser typ inte skillnad på dem. det blev lite smink också.
nu ska vi krypa upp i soffan och kolla på en dvd. mammut, hoppas den är bra.
igår såg vi marley and me. fy fan vad jag grät, så fin. man blir verkligen så påverkad av den, när man själv är hundägare. wilma kommer ju inte finnas för alltid, hon kommer också bli gammal och gå bort. kan inte fatta, men hur jobbiga hundar än är så finns dem alltid vid din sida. ställer alltid upp, och de bryr sig inte om du är fattig eller rik, dum eller smart, bara att du älskar dem så älskar dem en tillbaka. å vad jag saknar wilma nu...


3 av paljettklänningarna


dagens, kjol gina, jacka vero moda


nya skorna 799 scorett




ny paljett hm 399


hej

det var länge sen nu, försökte uppdatera lite i måndags men blogg.se var segt. ja, idag är jag ledig. vi ska bara softa lite här hemma, ska förbi skärholmen och handla lite stuff till mamma i grekland. å så ska jag köpa ett par skor jag är helt in love with. så jäkla snygga.

i tisdags åkte jag och sofi till anetas minimässa i växjö. vi tittade på lite nyheter, var på föredrag, osram berättade om vad som händer nu i framtiden när vanliga glödlampan blir förbjuden osv. intressant...
på kvällen var det fest, tog 100 bilder men de har sofi så jag får lägga upp dem nån annan dag. men iaf, de bjöd på mat och dryck. vi dansade hela kvällen till ett live band. mycket trevlig kväll. sen blev det hotellt med lite efterfest.

nu ligger jag i sängen och kollar på larry king live på cnn. chris brown talar ut för första gången om vad som hände med rihanna.

näe hej så länge hörs senare!

RSS 2.0