5 augusti

ja, det har hänt rätt så mycket sedan sist. jag vet inte ens vart jag ska börja...
jag hinner inte med så mycket data om dagarna. när jag vaknar så går jag till del mar och käkar, spelar tavli och bara umgås. sen blir det bad i ca 1 h innan det är dags att gå hem igen. går ut på en kvällspromenad med wilma, dusch och middag. sen blir det fest 23-07 every single day. but i like it!
i tisdags var vi på ett skönt beachparty i geferia (stavs det så) tasos o dimitris var dj.s och hade ordnat de mesta. vi kom dit vid 23 tiden och det var fullt ös redan då. facklor och laserstrålar över hela beachen. folk sprang runt i bikini och badshorts. hade verkligen kul!

så här ser det ut just nu.
cecilia var här i 10 dagar åkte hem i tisdags. camilla har varit över från kos i 2 omgångar. pelle och hannes har åkt hem. ronny,michel o johnny åkte hem igår. johan och hans flickvän kom idag. ja...folk åker och nytt folk anländer.jag själv har legat hemma hela dagen igår (typ, var förbi frisörn och fixade utväxten) och hela dagen idag. var på sjukan och fick antibiotika utskriven. jag måste bara bli frisk till helgen.

jag ser fram emot söndag så himla mycket. då är det boatparty som gäller. även den här festen har mina bästa grekvänner ordnat. de har hyrt en piratbåt, där alkohol olika dj.s och 200 pers finns med! vi åker runt kalymnos och stannar på vägen såman kan hoppa i från båten. eller ruschkana! fatta najs! båten går 15.00 från hamnen i pothia och kommer tillbaka 21.00.
på kvällen kommer en känd rap-artist till loca. hahha alltid lika kul med grekisk-rap.
undrar bara om jag kommer palla!!!

jag lovar att ta massa bilder, men datan här i huset är seeeeg så jag orkar inte ladda upp bilder.

vi hörs!


jag o emilia tillsammans med neon-ägaren.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0