min helg

i fredags var jag o becca på bio. vi kom till heron precis när filmen började så vi skulle inte hinna stå i kö för att köpa popcorn. så vi frågade en biosnubbe om han visste hur lång reklamen skulle hålla på, och om vi skulle hinna stå i kö...  o han var så snellis så han fixade en hollywoodmeny åt oss...bara sådär...ibland ska man ha tur. eller vara jävligt snygga...hahha. så vi slapp kön och när vi precis hade satt oss på våra platser började filmen. great!
vi såg date night. riktigt skönt film, gäller att gå mer rätt person bara...haha jag o becca satt och garvade åt allt. (fast kanske inte allt var så värst kul) men den var helt klart värd att se! btw är carell en störtskön skådespelare.



lördagen var ganska awesome!!
efter jobbet åkte jag till nykvarn och hade tjej dag/kväll men nina och tilde. vi satt i uterummet och festade på sushi och vin. pratade om allt. vid 20-tiden ringde becca och frågade om vi skulle hitta på nått... det blev något.
vi åkte till sthlm, gamla stan och åt på den bästa franska restaurangen som finns. le rouge. värsta moulin rouge temat, otroligt mysigt och världens bästa bemötande.
vi åt och drack vin, o drack drinkar...min favorit var en vårig variant av mojito, med annanas och passionsfrukt om jag inte minns helt fel?
jag tror att jag kom till himlen när vi fick in efterrätterna. vitchoklad cheesecake med körsbär, och körbärsglass och kolapaj med passionsglass. åå vad det var gott! kvällen var totalt lyckad! klänningen fick ta mest stryk... sömmarna nästan sprack, så mätt var jag!




söndagen sov jag lääänge, sen blev det enhörnamatch borta i skärholmen åkte dit med becca, emma , challe, lucas och wille. de vann med 4-0! jättekul! efter fotbollen åkte jag hem till bror i nykvarn och blev bjuden på middag. sjukt gott kött med kryddig skivad potatis i ugn. tzatziki och fetaostsallad. mums... man kan ju säga att den här helgen har gått i matens tecken hehe
på kvällen blev det lugnt, fick 2 filmer av challe och emma. the ugly truth är en favorit så den såg jag. somnade ganska tidigt.

nä hollywooodfruar blir det nu, sitter i brunnsäng och är klar med tvätten för ikväll.

hejsvejs


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0