tisdag

vi tog en sovmorgon i morse... till 11.30. det var skönt. Junia startade dagen med ett bad. Det gillade hon. Inte så konstigt, jag skulle också gilla att vara fri...utan blöja och sparka runt i vattnet och känna mig tyngdlös.



Nu är Rebecca här. Vi sitter med våra hundar i soffan och kollar på tv. Junia sover i Beccas knä. Jag ska passa på att duscha och göra mig klar.
Jag och Kim ska åka ner till stan och fixa lite inför dopet. Igår köpte jag 12 flaskor bubbel på systemet. Jag skulle bära hela kartongen själv eftersom Kim stod på nygatan med bilen igång. SÅKLART var rulltrappan nr 2 trasig och jag höll på att avlida när jag gick upp för dem. snacka om otränad jag är.
Aja, tillbaka till idag. Vi ska köpa nya pyjamaser till Junia också... alla sitter liksom som den på bilden. 3-kvarts ben. Sen ska vi ut till Herrgården i Nykvarn och träffa prästen. Vi ska gå igenom dopet.
Bara 5 dagar kvar! Är en aning stressad inför allt... har inte ens tänkt ut vad jag ska ha på mig och det är det minsta problemet.

HEJ SVEJS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0