nyår

kl 14 var vi framme i sthlm och checkade in på hotell kung carl. hotellet låg precis mittemot spy bar, bästa läget!
vi gick upp till våra rum och gjorde oss klara inför kvällen. innan vi tog taxi till cirkus kom alla till vårt rum och vi skålade i bubbel.

17.30 blev det middag. det var jättefint i matsalen, vita dukar och alla var så stiliga. riktig nyårskänsla. vi beställde mousserande till förrätten, som bestod av hummer/avokado sallad.
varmrätten var oxfilé med hasselbackspotatis och rödvinsky. till det blev det gott rött vin.
vi skålade var 5 e minut...alla skulle säga vad de bästa var under 2010. och alla kom på nya saker hela tiden. som tex ek: det bästa under 20101 var fotbolls VM, alla brast ut i garv så hela cirkus kollade på oss.
vi hann precis avsulta middagen innan showen började 19.30.
i pausen gick vi tillbaka till restaurangen där varsitt glas mousserande väntade. showen avslutades med klassiker låten we will rock you.
eftersom vi fortfarade var lite törstiga efter showen satt vi oss återigen vi vårat bord och beställde in ännu mer bubbel och snacks. och där satt vi kvar till 23.30 om jag inte minns helt fel.

linn och ek bestämde sig för att gå över till skansen vid 12 slaget, vi andra åkte tillbaka till hotellet och firade nyår mitt på stureplan. inte för att vi såg så mycket raker pga av snöovädret men iaf...
sen blev det fest på rummet! sjukt mycket roligt hände...alla flippade. vi dansade över allt, hoppade i sängarna. låg på golvet, i duschen, vi filmade, vi snackade och sen kom vi ju på att vi hade biljetter till white room...så vi knatade dit vid 02.
vi kom in. stod i kö. dansade 30min beställde shots, stod i kö, sen gick vi hem. 05 stupade jag i säng. på riktigt. sådan kul kväll, och allt var awesome. hade så kul med er!!!

roligaste denna natt stod anna och boman för =) att gå ner till receptionen i bara kallingar händer ju inte varje dag !
kl 11 på nyårsdagen träffades vi i frukosten och pratade om vad som egentligen hände kvällen innan. vi va sådär skönt bakis så man bara skrattar åt allt och alla.

jag kommer alltid att minnas den här nyårshelgen! tack för ett bra jävla slut!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0