16

gokväll i stugorna. jag är faktiskt förvånad själv. vad gör jag hemma? utan alkohol? utan med en tanke att gå ut. hmm.. jo jag insåg häromdagen att jag inte har varit hemma en enda lördag sedan jag kom hem från grekland. och innan grekland...hur många lördagar tog jag det lugnt då? ingen som vet... inte jag heller, för ska jag vara ärlig så är mitt närminne inte min bästa vän för tillfället.

jag o rebecca har pratat om att börja skriva saker som händer oss i en bok. jag menar, det är så lätt att glömma allt sjukt som händer. och så vill man inte skriva allt i bloggen, för vissa kan ta illa upp, eller så vill vi helst enkelt inte att de ska komma ut. det kan vara pinsamt. mest för oss kanske ;)

idag har jag jobbat, blev kvar en timma extra och fixade med lite olika prylar. sofi och jocke gick lite tidigare, så jag tog det lugnt och räknade kassan...lyssnade på hög musik och trallade med...
sen åkte jag hem till mina föräldrar, de bjöd på middag. mammas skagentoast och oxfilé med rödvinsås. fy fan va gott det var. å som jag har längtat haha.. speciellt efter en veckas soppdiet.

nu ligger jag i soffan, med en pepsi max. ska kolla lite film och bara ta det lugnt. alla runt omkring mig är ute på galej. jaja...nästa helg är jag på G igen....och helgen efter det...och helgen efter det...OCH HELGEN EFTER DET!
oj...thailand kommer ju emellan...och mäss-veckan ska vi inte ens tala om. YEEEY!




bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0