Onsdag

Ledig dag idag đŸ™ŒđŸŒ jag och Alicia Ă„kte till stan och shoppade loss. Underbart vĂ€der NOT sĂ„ vi var i princip ensamma pĂ„ stan. 
Jag tog en pedikyr ocksĂ„ sĂ„ man Ă€r lite snygg om fossingarna tills pĂ„ lördag dĂ„ jag ska ivĂ€g pĂ„ SPA o hotellövernattning med vĂ€nner 💋 
Det blev sushi till lunch och enligt Alicia var det den godaste sushin hon Ă€tit i hela sitt liv 😂 vilken TUR mamma att jag valde att Ă€ta pĂ„ resururang idag och fick uppleva det. Hahah Aa du Ă€r för go Alicia. 

Sen kom min pappa o hĂ€mtade upp oss o nĂ€r vi kom hem dröjde det inte lĂ€nge förrĂ€n Junia och Kim ocksĂ„ kom hem. 
Resten av dagen röjde vi hemma, rensade Alicias rum och det Ă€r alltid sĂ„ skönt att fĂ„ ihop nĂ„gra kassar med onödigt SKIT! 
NĂ€r Kim började med maten sĂ„ blev jag sĂ„ trött o somnade pĂ„ soffan. Typiskt. Jag brukar aldrig somna bara sĂ„dĂ€r. SĂ„ nu kĂ€nns kvĂ€llen jobbigt att jag inte ska kunna sova. 

Till middag blev det vildfĂ€rsbiffar med potatismos, sĂ„s och pressgurka. Och sen sĂ„ lĂ€ste vi klart del 3 av handbok för superhjĂ€ltar. 
SĂ„ bra böcker! SĂ„g nu att bok nr 5 slĂ€pps nĂ€rsom sĂ„ ska bestĂ€lla den. Vi Ă€lskar dem! 

(null)

(null)

Har börjat kollar pĂ„ en ny serie pĂ„ Netflix. Dead to me. En svart komediserie . Trodde inte pĂ„ den först men nu vill jag bara se MER! 

Kollat klart pĂ„ nĂ€sta hela sĂ€song 4 av working moms. Inte lika bra sĂ€song som de andra 3.  

Tittat pĂ„ Unorthodox, miniserie bara 4 delar.. (OcksĂ„ Netflix)  Den var sevĂ€rd. Tyckte om den. 

Hej sĂ„ lĂ€nge! 



Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0