min snälla lillfis

Junia verkar trivas bra här ute i verkligheten. Hon är en snäll tjej som för de mesta är nöjd och ler och skrattar. Man kan ju inte låta bli att skratta själv när hon håller på!

Hon har sovrutiner som passar mig utmärkt. Hon somnar själv i sin vagga runt 23 på kvällarna. Sen vaknar hon en gång varje natt och får mat. oftas runt 4-5. Hon skriker inte utan bara ligger och bökar runt och gnyr lite. Hon vaknar ALLTID kl 10.40. Då får hon komma till vår säng och där ligger hon och jag till kl 11, hon snuttar på så jag kan vakna till på riktigt.
Sen klär vi på oss och så får hon sitta lite i sittern tills jag är klar helt. Brukar gå ut med vagn o hund...ibland somnar hon, ibland ligger hon bara o kollar. Hon sover inte så mycket på dagarna, vill bli buren, ompysslad och vara med mest hela tiden. Men det är okej, jag bär hellre runt på henne på dagarna än på nätterna =) Hon somnar däremot direkt när vi åker bil, slår aldrig fel, så fort hon hör motorn så slocknar hon.

Älskar dig min fina tjej!





Kommentarer
Postat av: Sandra

Vad kul att du läser min blogg, jag halkade in på din för typ en vecka sen :) Slump? Barnmorskan sa detsamma idag, bara att ge upp och vänta ut bebisen allt annat är bara myt, men testa vill man ju i alla fall ;)

2012-03-06 @ 17:50:49
URL: http://saaandylicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0