v.26

måndag = ny vecka. känner ingen direkt skillnad från förra veckan (fast kim tycker att magen växer vaaarje dag) det gör inte jag. tycker att den har varit den samma i 2 veckor nu.
vet inte riktigt hur jag ska sova bara för inget känns bekvämt, men när jag väl somnar så sover jag bra. jag kan fortfarande inte TRO att det ligger en bebbe där inne. så overkligt... när går det upp för en? när bebisen är ute? o nu när den är så stor och rör på sig så mycket borde väl hjärnan koppla? nej... tydligen inte. jag förstår inte. jag kan prata om graviditeten med allt o alla men jag fattar inte det är MIN bebis vi snackar om. min o kims bebis... som inte kommer få något namn. inget känns rätt. vi kan prata om det varje kväll men tystnar efter en stund och inser att det inte är någon idé... vi ändrar oss heeeeela hela tiden.

jag vill passa på att säga att jag höll mig på hela bion igår... rekooord. jag som kissar var 15 e minut.

så nu lite fakta.
Bebisen väger nu nästan 660 gram och är ungefär 35 cm lång från hjässa till häl. Nu har den fått lite kroppsfett och ser mindre "mager" ut. Sinnenas utveckling har kommit en bra bit på väg. Undersökningar har visat, att ett 26-veckors foster reagerar på beröring. Om du lyser med en ficklampa på magen kommer bebisen att vända på huvudet, vilket betyder att synnerven har börjat fungera.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0