fredag

hej. satc 2 var bra. inte jättebra, men bra. jag vill inte säga så mycket mer än så, ni får bilda eran egen uppfattning.



sådär såg jag ut igår när jag gick på bio

såhär såg min dag ut:
gick upp 8. åkte till skomakaren och lämnade in mina skor, åkte till e-ljus och hämtade lampor, lysrör mm. sen pane där jag knep sista tårtan!... tillbaka till stan och hämtade omklackade fina skor. sen raka vägen till jobbet.

jag bjöd på tårta på jobbet eftersom jag inte kommer att närvara på min födelsedag. de blev black and white från pane italiano dååå, jocke och sofi sa att namnet påminde dem om köttet man beställer på restaurang black and white, jag sa att de påminde mig om mig och becca



efter jobbet åkte jag till nykvarn där grillen igång. ruben var också med, han skulle ha några lampor från mig som olearys ska ha till nyöppningen av "lillbaren" elle mattes bar som vi också kallar den. 4 st lampetta från PULZ, tror de kommer bli snyggt! får pallra mig dit imorgonkväll och se hur resultatet blev.
nog om det, tillbaka till maten ...
jasssååå vad blev det idag då? jo fläskkotletter med fetaostsallad. potatismos toppar som blir sådär härligt brända (säger man så?) i ugnen. grillade morötter och potatis. nina hade svängt ihop nån go sås också.
efterrätt, ja TÅRTA såklart, blev 3/4 över från jobbet.
efter middagen svidade jag om till träningskläder och crossade 30 min tills svetten brann i mina ögon. gick ut och hängde i uterummet och kollade på talang innan jag begav mig.




nu sitter jag i brunnsäng och ska ta ut en tvätt, sen HEM och börja packa. har ej börjat, jag känner mig stressad. lite smått panikslagen. hmm...
hur ska detta gå?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0