Hej torsdag hej

Alicia är nu inne på sin andra vecka hemma, hon har haft vattkoppor (som nu är skorpor) men så kom ögoninflammation på köpet också. Hon har inte haft en lätt variant av vattkoppor, hög feber och svullnad o ont i halsen pga av kopporna. De har satt sig på rätt jobbiga ställen, stackarn. Men hon har varit så glad iaf o hållt humöret uppe, nästan varit lite stolt. Hon har förstått att hon inte har kunnat vara med på saker och varför hon inte kunde gå på sin kompis kalas i söndags osv. Väldigt förstående och inte blivit helt uppgiven. 

Annars så har Junia varit på besök på Stall bergtorp med skolan i tisdags. Fick träffa många olika djur och rida. Till lunch blev det grillkorv ute. Fick se många bilder från viksbergskolans insta (de lägger upp bilder dagligen om vad som händer o det är SUPER!) 

Igår var det gymnastikträning för Junia å efteråt kom Cecilia på middag hos oss. Lite taktiksnack innan söndag då det är the big day för Junia. Hennes första gymnastiktävling  🤸🏼‍♂️ i Haninge. Är så spännnade! Hon är inte allas nervös, men jag tror inte hon riktigt förstår.... men ååå så roligt det ska bli på söndag. 
Men imorgon är det fredag å då ska jag ut å äta middag med Cilla å Becky. Ska bli väldans mysigt för det var sjukt längesen vi gjorde det vi 3. 
(null)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0