Sista dagen

Den här veckan har känts annorlunda, just för att Junia har sovit borta 3 nätter. Det har varit väldigt mysigt för Alicia. Hon har ju aldrig fått rå om oss alldeles själv. Det har varit så lugnt också. Inget bråk och tjafs som det annars alltid är mellan Junia och Alicia, allt har gått rekord snabbt när vi ska göra oss klara på morgonen och kvällen. 
Junia trivs som bara den på lägret, och inte ringt hem eller velat åka hem. Igår kväll var vi och hälsade på. Hon hade önskat att vi hade med oss choklad o marshmallows, så såklart vi kom med det! 😊
Hon visade sitt rum och matsalen. Sen satt vi bara och pratade och tittade på när barnen gjorde olika övningar. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Alla större barnen är så hjälpsamma och tar hand om dem små och "passar" dem på mattorna och hejar. Jag blir så varm i hjärtat. 

Idag kl 16 åker vi dit hela familjen för att få se avslutningen och sen äntligen får vi hem vår lilla tös igen. Säkert har hon vuxit flera cm, i alla fall om man mäter självförtroende och förmåga att hänga med nya människor. Kan ju inte blivit bättre inför skolstarten på onsdag. 

Jag är så stolt över henne, som vi har pratat om det här lägret hela sommaren. Och så pirrig hon var i måndags och nyfiken. Gud vilken tjej vi har! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0