Helgen

Som vanligt försvann helgen innan den ens hann börja. I fredags jobbade jag, barnen hängde med farmor och Elvira på eftermiddagen/kvällen hemma hos oss. 

Hann träffa dem en snabbis när jag kom hem. 
Kim lagade fajitas och vi hade en traditionell fredagsmyskväll framför Idol. 
Jag satt även upp några ljusstakar och en ny stjärna i köksfönstret. En blå. 
Årets jultrender är FÄRG, våga mer än bara vitt 🙌🏼

I lördags så jobbade jag också. Junia och Cecilia åkte till gymnastiken på morgonen. Sedan var barnen hos farfar å Åsa (Kim jobbade också). Jag plockade upp dem påvägen hem från jobbet. 
Och hemma hos oss var det fullt hus, Sarah, Victor, Budda, Tobbe, Jelena, Kalle, Jonn och Ida hängde hos oss. Det blev middag - rostas med risotto (två olika, saffran och svamp) och pepparsås. Till efterrätt marängsviss 🍌🍨 asså hur länge sen var det inte man åt det?! Jelena å Tobbes meny satt mitt i prick. 
Alicia var väldigt intresserad av Ida. Det var så mysigt att få rå om Ida igår. Hon va i min famn länge 😍
Tror alla begav sig hemåt vid 22.30 tiden. 
Jag å Kim satt på en film - the notebook. Jag grät som vanligt, men inte en min från Kim fast det var första gången han såg den. 


Hemma hos Lasse och Åsa hade tjejerna bakat pepparkakor. Fick med oss två stora pizzakartonger hem, fulla med deras verk!

Idag söndag tog vi sovmorgon. Och jag fick tom frukost på sängen. Kollade på så mycket bättre och hade en väldigt skön morgon! 

Sen gjorde vi oss klara och hämtade upp Becky för att gå på en visning. (Ja det är vår sysselsättning på helger) Huset var amazing. Fanns inget större att klaga på (händer aldrig oss), bara två minus. Det ligger i kallfors och badkaret såg väldigt obekvämt ut. 
Vi är nog inte ensamma att tycka om huset, och jag tror det kommer bli en budgivning vi inte riktigt kan hänga med i. Det var sååå mycket folk på visningen. Till o med farfar och Åsa var ju där 😉
Efter visningen så blev barnen upplockade av farmor å Pelle. De skulle nämligen gå på bio på Heron. 
Jag å Kim åkte hem och röjde undan efter gårdagskvällen och tvättade. Sen åkte Kim och veckohandlade och jag passade på att beställa lite nytt till kidsen på H&M som hade sista dagen med 70% och fri frakt... tror jag iaf. 

Tjejerna tyckte bion var bra och hade även fått varsin Happy meal. 😀 = glada! 

Kvällen blev lugn i soffan. Började med en ny serie, stranger things. Nån som sett den? Den verkar bra. 

Imorgon jobb igen, längtar redan till nästa helg 😴


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0