Helgen

Igår så jobbade Kim och jag o barnen var hemma. Vi gjorde inte så mycket, Becca kom o vi åkte en sväng till animalen och plantagen. 

Kom hem i samma veva som Kim och vi bestämde en "tidig"middag på Barolo med Becca, Sarah, Daniel, Victor, Tobbe, Jelena o Kalle. Barnen åt pizza. Jag o Sarah delade på en charktallrik och oxfilepasta. Efterrätt - nutellapaj!!! Gott, måste lära mig göra! Det var en trevlig kväll. 
Innan vi åkte hem köpte vi lördagsgodis i polisbacken. Väl hemma blev det mys framför tvn. 

Natten var bökig. Alicia hostade hela/halva natten. Junia kom upp samt Alicia. Kunde inte sova, la mig i soffan men det är så ljust ute. 


Testade på nya "inne" vinet. Helt ok, smakade som torrt vitt vin.

Imorse ringde klockan. Kim skulle köra cross och jag och Jelena hade golf på schemat. Vidbynäs hade tjejdag och vi fick testa på olika slag och se banan med tränare. Bjöds på Korv/fika. Åsa som skulle tävla kom också och höll ett öga på oss så vi gjorde rätt😉


Vi har iaf bokat in oss att ta grönt kort i mitten av juni. De hade gå två betala för en så det är en bra deal. Känns liksom bra att ha det där kortet så man är välkommen att spela om man känner för det. 
Vill att fler hänkar på! Kom igen nu tjejer! 


Junia har spenderat dagen i stallet med Becca och Alicia har lekt med Tobbe och Kalle. 

Ikväll ska vi inviga alla nya oljor/spice rub och grilla fläskfilé. 
Blir ett parti Bingolotto också 👵🏼


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0