Torsdag

På väg hemåt, dagen har gått fort. Jag har röjt på lagret och sedan var jag iväg en snabbis till BR leksaker och köpte varsin sparkcykel till kidsen som ska shippas till Grekland. 

Vi bor väldigt nära en skola som har en superbra skolgård där de kan åka omkring, perfekt asfalt och inga bilar 🙌🏼

Egentligen skulle jag nog behöva skicka ner lite saker till min födelsedag men jag har inte direkt planerat allt i detalj än så dem grejerna får jag packa i en resväska. 
Den här våren och sommaren kommer gå så fort! Vill stanna upp och njuta lite också, vill egentligen inte fylla 30. Men åldern är bara en siffra, jag ÄLSKAR att fixa, planera, göra saker, umgås med massa vänner och familj, vill aldrig gå o lägga mig.
Jag lovade mig själv att jag inte skulle ändra på något och tänka i lika banor när jag blev mamma, då ska jag väl kunna hålla samma tempo som 30 åring också? Hehe eller blir man trött då? 

Jag ska fira min födelsedag i Grekland, först tänkte jag ha en stor fest i Sverige och bjuda alla jag känner men sen så kände jag bara nääää, jag vill till kalymnos. Vara med min familj och mina närmsta en hel vecka. Det är det jag önskar mig inget annat. 
☀️



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0