Mormor 85 år!

Har haft en underbar helg med familjen. Allt gick enligt planerna o mormor blev så överraskad! 

Nu ska jag försöka återberätta lite om vi pysslade med. 
I lördags vid halv tre hämtade vi upp mina föräldrar, sedan åkte vi till Hägersten för att plocka upp mormor o Hans. 
Hon blev väldigt överraskad att det var vi som kom och sedan körde vi mot Birka terminalen. 
Mormor visste inte vad vi skulle göra men förstod såklart när Kim släppte av oss utanför båten. (Han åkte och parkerade sen kom han till oss)!
Vi fixade våra biljetter sen satt vi oss i vänthallen. En DJ spelade musik och vi tog in en flaska bubbel o skålade. Efter ett litet tag kom Jonas, Nina, Tilde, Lucas å Elinor och då blev mormor helt ställd och trodde såklart att det inte skulle komma fler för att fira henne. 
Sen kom Helen, Gunnar och Adrian och här började mormor gråta, och då började jag också gråta och mamma med... det blev så fint. Mormor blev så glad. Sist anlände Maria och Alex och då blev vi liksom kompletta. ❤️

När vi fått våra hytter så gick vi direkt till middagen. Det blev 3-rätters med tillhörande dryck. Vi sjöng för mormor o sedan kom intendenten med en flaska mousserande och tog kort på mormor som hon sedan fick. Fint minne. 

Efter middagen gick vi till mormors hytt där vi skålade ännu mer och bara satt o pratade å myste. 
Sen gick vi ner till scenen där det var dansbandshelg. Full rulle och Gud vad vi dansade. 
Vid 00.00 bestämde vi oss för att åka upp till discot som visade sig vara silent-disco. Så skumt, det såg verkligen helt galet ut när alla stod med egna hörlurar o dansade. Men roligt var det. Mormor gav upp vid 01 men vi "ungdomar" festade vidare. 
Jag och Kim sov till 12-13 kanske i söndags 😱
Sen gick vi ner till alla där vi åt lunch och sen blev det taxfree och lite annat innan vi kom tillbaka till sthlm vid 15.30. 

Jag är så glad att allt jag planerat och förberett klaffade och att alla kunde komma. O såklart var ju Mormors glädje oslagbart för mig. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0