Har inget att sätta på mig

Hej, imorgon ska jag ta mig ner till stan och köpa kläder. Jag måste göra något åt min garderob. Jag har väl kläder men jag ORKAR inte leta fram just de kartongerna  och ställa mig och stryka allt.  
Det räcker med att jag ska ta fram "sommar" kartongerna och börja tänka inför Greklandsresan.  Men såklart så står de kartongerna längst fram för man får inte vara dum när man packar in hela sitt liv i ett shurgardförråd. 
Men ack vad enkelt det skulle ha varit om allt hängde på galgar och skorna stod prydligt uppställda, bara att välja vilka par man ville..
Nu är allt jobbigt. Gud vad slö jag är. 

Jag har ändrat om i mina planer och försökt ändra schemat med personalen på jobbet. Imorgon får jag klartecken, så om det går vägen åker jag och barnen till Grekland redan den 6 maj. 
Hittade en jättebra och billig resa. Tiderna är typ väldigt viktiga för mig eftersom jag flyger själv. Orkar inte kånka och vänta länge på nästa flyg i Aten eller ännu värre - när man måste kuta genom hela flygplatsen för att hinna med anslutningsflyget. Man vet aldrig vilket humör barnen är på när de fått störd och lite sömn. 

Yeye, skulle iallafall vara GULD om vi kom iväg då!!! 



Två bilder från förra året i maj när vi åkte till Kalymnos. Alicias första utlandsresa och Junia som blev helt blöjfri. Stora händelser :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0