Vagnen

Vi har en bugaboo bee + sedan innan och den är vi väldigt nöjda med som stads/resevagn. 
Så att det blev en donkey när vi väntade nr två var inte så oväntat. 
Vi köpte alltså bugaboo donkey all black + en rosa sittdyna till Junia's sittdel för att undvika massa smuts från skitiga ytterkläder osv + en buggaskötväska för 12000 kr. Beställde den från babyplus.nl (tack Nina för tipset) tror en donkey duo i all black i Sverige kostar runt 16000. 
Jag tycker att den lever upp till sina förväntningar, den är stabil, lättkörd och snygg. 
Nu har ju jag mest vandrat omkring i stadsmiljö, asfalt och lätta grusvägar. Vi har kommit in i alla portar och hissar vi har testat och kört omkring i butiker utan problem. Känns verkligen smidig fast man kör två barn i den. Hann inte testa den i snöunderlag. 
Skönt handtag, lätt att fälla ihop, lätt att klicka i ligg/sitt del. Sitsarna går att ha framåt eller bakåt, bra andrahandsvärde. 
Det enda negativa är korgen under vagnen som är lite liten. Det funkar ju utmärkt att lasta när man kör ett barn och sidokorg. Men njaa, får knappt plats med en matkasse där under.
Suffletten som följer med är en aning kort, skulle vilja att den gick ner lite längre för att skydda från snö/regn och sol ,men har läst att man kan köpa längre. Bygeln framför barnet är i så mjukt material så den blir fort ful/trasig om barnet nyper/biter i den. Skaffa skydd till dem. 

Jag är i alla fall super nöjd, för den är riktigt skön att köra! 






Kommentarer
Postat av: Nina

Det blir mer plats när man har 2 sittdelar sen:) jag ska köpa den nya förlängda suffletten (850:-) och det finns bygelskydd för 99:- från addbaby, annars syr folk själv:) jag har kört den över stock och sten och funkar toppen, hade en period då jag var trött på den men nu älskar jag den igen :)

Svar: Super bra tips!
Tack!
emelie

2014-03-15 @ 08:57:39
URL: http://Vaskelainen.blogg.se
Postat av: Sandra

Tack för recensionen :)

2014-03-15 @ 22:25:52
Postat av: Sara

Hur tycker du att sittdelen är rent storleksmässigt? Får Junia bra med plats? :)

Svar: Hon får plats, men det blir inte mycket space över när hon sitter där. Man kan ta av bygeln framför om man tycker det blir trångt med tjocka ytterkläder.
Tror det ser trängre ut än vad det är, till våren och sommaren så sitter hon nog som en prinsessa :) längden inga problem.


emelie

2014-03-16 @ 10:17:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0