Hej

Jag har landat lite nu, i verkligheten. Jag vet inte riktigt vad jag känner. Skulle ju ha varit väldigt skönt att vara kvar och att få ha sådär härligt med mina barn, att bara va och inte känna massa måsten. Man ska träna och ut och gå, äta rätt, hamnar man på stan kliar det i shopping fingrarna, hamnar man vid datan kliar det i klick fingret och ooops så hamnade en grej i shoppingkorgen, ja ni vet. så man känner i sverige eller okej jag känner så..Här hemma är ju vardagen rätt trist. Alltså inte trist, för jag tycker det är jättemysigt att vara hemma med Alicia, och det händer rätt mycket i vardagen som det är men det är inte samma grej. Men jag vet att jag gjorde rätt som åkte hem med Kim för då får jag längta till nästa gång vi åker. 

Junia har blivit stor på tre veckor. Hon pratar som bara den typ säger saker så att hon blir sådär lill-gammal att man garvar läppen av sig, slutat med blöja, vill smaka på fler maträtter, är street-smart som jag säger, om man går fram till en äldre dam och säger godmorgon på grekiska så får man oftast något,haha hon är inte dum inte... Jag vet inte, men plötsligt känns hon så stor och hon minns så konstiga saker. Alltså saker som hände för flera månader sedan kan hon sitta och berätta om. Sånt som inte ens jag minns förrän hon berättar och förklarar. 
Hon uppträder, mimar med hopprep och dansar. Varje kväll innan vi la oss skulle hon ha uppvisning och vi skulle klappa i takt med musiken. Vet inte HUR hon hittade Petra Marklunds låt mikrofonkåt- men det är hennes favorit och hon flyger över golvet och dansar och gör piruetter. 

Alicia då, hon har väl vuxit ännu mer på tre veckor. På tisdag blir hon fyra månader och vi har inte varit på BVC på år och dar så det ska bli spännande och se denna vecka hur mycket hon väger... Hennes update får jag skriva ner då. Smakportioner ska få testas veckan som kommer, wihoo undrar hur det kommer att gå. 
Jag ammar fortfarande men bara på morgonen och förmiddagen. 
Yes...

Vi hörs! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0