Sista dagen

Lördag.
Vår sista dag. Tyvärr hade Cecilia blivit ännu sämre än gårdagen och låg helt sänkt hemma. ( hon började känna sug dålig redan på flyget tillbaka till Thai i torsdags) sån jäkla osis!
Vi, familjen, var vid poolen, jagade den sista solen.
Vid lunch gick vi till two chefs och åt mexicanfood. Cecilia kom förbi men gick nästan lika fort hem igen pga av yrsel. Tycker så synd om henne, och så typiskt att vi missade våra sista dagar tillsammans. Bläääääääää !!!

Efter lunchen gick vi till surf-stället som hade lite party. Såg några riktigt bra surfare, sen hem till poolen igen innan det blev dusch och lite packning.
Vid 19 tiden tog vi en taxi till weekend-market som ligger vid Phuket town. Helt gaaaalet va mycket folk och shopping. Kändes som att gå i en labyrint. Hittade lite kläder till Junia, smycken, rökelser, presenter till dem här hemma mm.
Vi var där i 2 h sen gav vi upp.

Väl hemma i kata blev det lite shopping också i form av en väska (som man har gått och suktat på i flera dagar) och plånbok. Det blev middag också och vi fick se skymten av Cecilia och säga hej då iaf.

Har haft en underbar vistelse här och det är så sjukt kul att se Junia utvecklas och bli en egen liten person för jag lovar er när man är på främmande platser med nya människor och nya intryck varje dag växer de små liven i en rasande fart.
Men det är mycket "kan själv" just nu och varken mamma eller pappa är speciellt roliga. Vi mest i vägen... Men som sagt, det är roligt och se hur hon "förändras" från dag till dag.
Nu säger jag hej då Kata och tack för en semester som gjort oss 100 ggr starkare efter denna hektiska och stressande höst och vinter.
Detta behövde vi verkligen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0