Onsdag

Hej vänner.
Nu jobbar jag bara fredag och lördag sedan väntar en lång härlig oförglömlig och varm mammaledigmånad.
Tror jag ja.
Ikväll hann jag vara med Junia i ca 30 min, innan hon somnade för kvällen.
På den halvtimmen tog hon min väska och hällde ut alla saker, gick till Wilmas matskål och kastade torrfoderkulorna hej vilt, storböla och tjuta för ingenting alla, klättra upp i stolen och PÅ hennes nya bord som hon fått av farmor och farfar Per idag, och då menar jag att hon prompt ska sitta på bordet och helst ställa sig upp, när vi skulle byta om till pyjamas så tänkte jag snabba puckar och drog av blöjan medan hon stod upp och så skulle jag svitcha till en ren, men under den bråkdel av sekund så kissar hon på mattan, så det blir in i duschen en snabbis, värma välling, städa undan i bråkmakarens rum och sen somnade hon på två röda.
Jag är slut efter en halvtimme.
Hjälp vad har jag gett mig in på? Kanske kan muta Kim att vara hemma liiiiiite längre?
Nä skämt åsido, vi klarar nog det här!

Det som är en aning jobbigt är att hon är lite elak mot mig, hon pussas, myser och kramas med Kim på kvällarna (när jag kommit hem från jobbet) men inte med mig. Hon drar mig i håret och slår mig i ansiktet och huvudet. Ibland låtsas hon att hon vill kramas men biter mig sedan när hon borrat in huvudet i min famn. Kanske låter värre än vad det är men jag förstår inte... Någon annan där ute som känner igen sig? Hon gör detta bara mot mig och ingen annan.
Vi säger ifrån, både jag och Kim, att det är fel och att mamma blir ledsen. Men hon garvar bara. Höjer man rösten och blir riktigt "arg" tycker hon bara det är ännu roligare.
Eh, ja... känns lite konstigt att jag får ta all stryk ;) kanske bara är någon fas, men det har pågått i några månader nu.


Kommentarer
Postat av: Nina

Stackare, dom säger att alla kommer in i en pappa fas och hennes verkar lite extrem.. Men det vänder nog nu när du är hemma ska du se

2013-02-28 @ 14:45:40
URL: http://Vaskelainen.blogg.se
Postat av: Mikaela

Gud vad skönt med föräldraledigheten! :)

2013-03-01 @ 08:39:28
URL: http://mikaelita.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0