Utvecklingssamtal

Idag har vi varit på utvecklingssamtal på förskolan. 
Vi pratade såklart bara om Junia och hur det går. 
Och vi kan bara konstatera att vi har en glad och snäll tjej som verkar trivas riktigt bra på Tom Tits och det gör vi som föräldrar också! 
Lämningen går utan problem och hon är alltid glad. Tycker om att pyssla och vara med de lite äldre barnen. Sitta nära och läsa sagor. ÄLSKAR att sjunga och dansar alltid framför alla när de spelar musik. Fick se bilder och filmer på iPaden som pedagogerna använder. Så roligt att se dem bada och leka. På stora Tom Tits är de 1-2 ggr i veckan och vi fick även se bilder därifrån. Väldigt roligt att de får vara där så ofta, speciellt nu när vädret är lite sisådär gråtrist och slaskigt. 
Hon är inget matvrak, men det vet vi ju. Hon äter väääääldigt sparsamt på dagis, vad som än erbjuds.
Vi har fått börja med barnmat här hemma igen för varken jag eller Kim orkar göra oss till att laga mat till henne när hon ändå inte äter. Samma sak med grönsaker och frukt. Inget funkar. 
Men men, det kommer väl så småningom. Jag är glad att hon äter mackor, barnmat och yoghurt :)

Junia är väldigt kramig och vill hålla handen. 
Är också alltid glad vid hämtning, vem som än kommer är det bara glada miner och massa kramar. 
Hon pratar mycket och gör sig förstådd, har börjat intressera sig för toaletten - och det har hon börjat med här hemma också. Idag sa hon tex att hon ville bajsa på toaletten, sagt och gjort! Spola är ju också så kul! 
Vi pratade om Lucia firandet som är nästa torsdag, ska bli supermysigt. Frågade även om fotografering var tillåten och JA (alla barns föräldrar hade gett tillåtelse) man får fota hur mycket man vill så ni som ska komma glöm inte kameran! 






Kommentarer
Postat av: josefin anero

Va roligt att det går bra för Junia... ÅH va kul att ni får fota på lucia!!! Jag önskar att jag fick fota på Aleks luciafirande men än så länge är det superstrikt.. Kommer nog få ta en fight med föräldrarna på min förskola också angående detta.. suck..

Svar: Ja verkligen super att man får fota. Vill ju visa henne bilder på sådana här tillfällen när hon blir äldre och såklart blicka tillbaka själv.
Rent ut sagt skittråkigt att man inte kan fota lucia eller andra föreställningar nu för tiden, jag förstår och respekterar varför, men man kan ju inte låta bli att tycka att det är tråkigt, man blir liksom lite snuvad på minnen känns det som.
Kram på dig.
emelie

2013-12-05 @ 18:18:57
URL: http://josefinanero.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0