Fredag!

Vi gör ett nytt försök. Fredag var de va, ja idag har vi varit med Rebecca hela långa dagen. Vi har varit på stan, lunchat, haft kul ja allt sådant man kan ha på en fredag. Hittade en klänning på mq jag tänkte skulle passa till Andrea's bröllop 1 juni. Meeeen, den är champagnefärgad... Hjälp mig! Är det ok att ha den färgen på ett bröllop? Den är annars ganska enkel, kortare framtill och längre där bak. Tänkte liva upp det hela med stora smycken, ett litet skärp i midjan och såklart några festliga höga dansvänliga klackar. Vad har NI haft på er när ni gått på bröllop? Nu ikväll har vi blivit bjudna på middag hemma hos svärisarna Lasse och Åsa. Gott gott gott! Curry scampi med massa gott och vit choklad mousse till efterrätt. Imorgon, efter jobbet , blir det en helkväll med tjejerna. Kommer bli grymt ;) Vi hörs!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag tycker absolut att du kan ha en champagnefärgad klänning på bröllopet men kolla med bruden om du är osäker :) Sist jag var på bröllop hade jag långklänning på mig. Älskar långklänningar så jag har köpt en sån även till dopet samt det bröllop jag ska på i sommar, hittade den på Lindex.

Ha så kul ikväll! Kram

2013-04-27 @ 07:09:57
URL: http://mikaelita.blogg.se
Postat av: Nina

Självklart är det ok med champagne. I sommras hade jag en klänning som var kort fram och längre bak på ett bröllop och fick många komplimanger för den:) jag röstar för att du lägger upp en bild så kan vi hjälpa dig med bedömningen:) kram

2013-04-27 @ 11:46:17
URL: http://Vaskelainen.blogg.se
Postat av: Sara

Bara inte bruden har en champagnefärgad brudklänning....
Fråga :D

2013-04-27 @ 13:02:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0