onsdag

jag och Junia tog en promenad till oxbackskliniken. var så härligt väder. 
jag o bm lena, gick igenom förlossningen och lite så, eftersom jag öppnade mig från 0-10cm på 4 timmar så skojade hon och sa att nästa barn kan komma väääldigt fort så då måste ni nog åka in direkt när det sätter igång och inte vänta hemma...haha.. jag instämmer, men det dröjer några år innan de ser mig på förlossningen igen.
sedan undersökte hon mig och kollade så allt var läkt osv. blodtryck, värden och så fick jag kliva upp på vågen. nu väger jag lika mycket som innan jag blev gravid, men kroppen har förstås inte återhämtat sig än. det kommer att ta tid. magen är fortfarande stor eller hängig ska jag väl säga. men jag bryr mig inte så mycket... allt har ju ändå rullat på som det ska vilket jag är glad över. Jaaa.. det var väl allt vi gjorde, svarade på lite frågor och pratade lite om preventivmedel. Lena gullade lite med junia innan vi gick.

efter det gick vi till apoteket på sjukhuset och sen gick vi till brunnsäng och satt på en tvätt. Kim kom och hämtade oss efter en stund.
nu är vi hemma på täppis, har käkat lunch och kollar på 2½ men...och här stannar vi nog resten av dagen...och kvällen =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0