11/3

så var det söndag. som alla andra helger har vi haft fullt upp.
igår så firade vi Kims farfar. 90 bast...inte så dumt =) vi var på det där stället vid roxy grillen. det blev asiatisk buffé och massa sushi. hade lääängtat efter sushi. vi hade långbord där.. vi var väl 25 pers. mycket trevligt. Junia var snäll och sov första timman...sen myste hon för de mesta i Åsa´s och Lasse´s famnar. Tittade med stooora ögon på den stora kristallkronan som hängde ovanför våra huvuden. Tror hon kommer bli ett lampfreak precis som jag när hon blir stor ;)
Efter maten åkte alla hem till Kim´s farbror där det blev tårta och dryck. Fullt hus om jag säger så. Roligt att träffa alla. Kvart i åtta lämnde vi dem och åkte hem till Jonn och Sandra för ja...vad tror ni? mellokväll såklart. Jelena och Rebecca kom också. Chips, dipp och vin. Jag var faktiskt lite nervös att Danny skulle knipa 1.a platsen... men såklart så vann rätt låt. Ska bli mycket spännande o se hur Loreen klarar sig i ESC.
Vid 12 snåret åkte vi hem. Junia somnade som en stock (inte så konstigt eftersom hon la världens rackabajsare hemma hos Jonn och Sandra, Tack Becky för det blöjbytet. fick tom. byta alla kläder;) jobbigt!

Så idag har vi inte gjort så mycket. Jag o Junia klev upp vid halv 11. Kim fick ännu längre sovmorgon.
Kom precis till brunnsäng...här ska det tvättas. Kim, Jonn och Wilma lallar i garaget...så jag hinner nog med några kilo tvätt.

Om 25 dagar åker vi till Grekland. Då sitter vi där på altanen o äter jordgubbar...dricker lite bubbel och njuter av livet. ohhh va jag längtar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0