heeeeelg!!!

ohh vilken vecka. var som sagt i borås tis-tors. inte så jätte skönt att sitta i möten med en mage som trycker. jag fick ställa mig upp emellanåt. bilresan var ingen höjdare den heller... men jag ska inte klaga. det var trevligt att träffa alla andra medlemmar och på onsdagen blev det 5 kamp med bla luftgevär, pilbåge och sånt. det var kul! middagen var också toppen!

igår jobbade jag. mycket varor hade kommit till utskicket. känner lite panik över vart jag ska göra av allt. sälja...JO men alla lager varor. hmm tror att 120 taklampor/kökslampor från eglo är på ingång nästa vecka...och vart tusan ska de få plats?
jag fakturerade och sedan åkte jag raka vägen till Kiholmen där det vankades middag. Isabel och Daniel stod för en 3 rätters middag. kim, daniel, sarah, jonn, sandra, patrik och malin var också där. det blev mycket skratt och diskussioner om vilket par som skulle ta nästa middag och framförallt ett datum som passade alla! så vi kom fram till att de blir en middag i månaden. efter maten åkte grabbarna till garaget så vi tjejer kunde skvallra lite ostört.
vi kom hem runt 01-01-30. helt slut, men det var de värt =)

idag så var det jobb 10-15. dagen var helt ok, när jag kom hem blev det kladdkaka i sängen tillsammans med Kim, vi funderar på bio ikväll...men vi får väl se!

imorgon ska vi till kungenskurva och babyland o checka in lite babyprylar.

ha en bra helg! hej svejs.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0