åh vilken häääärlig söndag.

min skönhetssömn stördes en aning inatt. kim kom inrasande vid halv 4(halv 5). pigg o glad och ville prata om allt möjligt. så är det alltid när han är på lyset.
min klocka ringde 09.00 (tack o lov för en timma extra), åt frukost, drog på mig sköna kläder o sen begav jag mig till jobbet.
det blev en intensiv dag... min rygg gick sönder av att klättra på stege och böja mig. vi ominventerade hela butiken. fan va skönt att det är över nu. jag kommer drömma mardrömmar om den där jäkla inventeringen.
kom hem helt slut och trött i kroppen vid 18 tiden. så stod maten på bordet, ljusen var tända och disken var diskad. då blev jag på bättre humör... fick även en välbehövlig ryggmassage. pluspoäng.

nu ligger vi i sängen och kollar på beck. vi har precis bokat flygbiljetter till grekland. flyger till aten på skärtorsdagen den 5/4 och stannar 10 dagar. så bebisens första påsk ska firas i grekland. (vi hinner även med den grekiska påsken som infaller en vecka efter den svenska). ska bli jättemysigt!
4500:- gick kalaset på för oss o det är ju helt okej. ska bara komma ihåg o ringa till sas(när h*n väl är född) och säga att vi har en liten till med oss...

imorgon ringer klockan extra tidigt, morgonmöte på jobbet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0